Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ UFO ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΤΗΣ ΒΑΛΤΙΚΗΣ













Στις 15 Ιουνίου του 2012, η ομάδα Ocean-X, κατέβηκε τελικά στον βυθό της Βαλτικής για να βρει το βυθισμένο ufo, όμως οι δύτες της ήρθαν αντιμέτωποι με κάτι άλλο πολύ παράξενο εκεί ήρθαν αντιμέτωποι με κάτι που δεν είχαν ξαναδεί ποτέ.

Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε αυτό που αρχικά είχαν βρει σε σύγκριση με αυτό που μας παρουσιάζουν τώρα ότι βρήκαν.






Εσείς το βλέπετε να μοιάζει;

Δεν είναι πραγματικά η ίδια δομή .... μία συγκάλυψη;

TI ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΩΡΑ



Αρχικώς πίστεψαν ότι πρόκειται για ένα μεγάλο βράχο, αλλά μετά από καλύτερη παρατήρηση αντίκρισαν ένα αντικείμενο που έμοιαζε περισσότερο σαν ένα τεράστιο μανιτάρι, 3-4 μέτρων με στρογγυλεμένες πλευρές και τραχιές άκρες. 

Στην κορυφή του μανιταριού υπάρχει ένας κύκλος σχηματισμένος από πέτρες. 
Η μορφή του σχεδίου θυμίζει αυγό. Όπως είναι τοποθετημένες οι πέτρες μοιάζει σαν άνοιγμα στην κορυφή του αντικειμένου. Οι πέτρες καλύπτονται από κάτι που μοιάζει με αιθάλης

  

Αυτή την στιγμή οι επιστήμονες εξετάζουν δείγματα από το κυκλικό αντικείμενο, καθώς και πληροφορίες από την επεξεργασία των δεδομένων του σόναρ του πλοίου. 

Κανείς όμως δεν μας έλυσε την απορία γιατί οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο βυθό δεν μοιάζουν καθόλου με την φωτογραφία του σόναρ από πέρυσι. Μήπως, τελικά η όλη η επιχείρηση είναι απλά μια συγκάλυψη; ...και η όλη καθυστέρηση που προηγήθηκε λόγο κακών καιρικών συνθηκών ήταν απλά ένα κόλπο για να ανασυρθεί το αρχικό αντικείμενο από τις μυστικές υπηρεσίες και να τοποθετηθούν αυτά τα βράχια στη θέση του; 






ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΒΑΛΤΙΚΗΣ:



.


ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ -ΠΗΓΗ


Στις 9 Ιουλίου,η ομάδα του Ocean X αναχώρησε για τη δεύτερη αποστολή της για να λύσει το μυστήριο σχετικά με την ανωμαλία στη Βαλτική Θάλασσα. 
Το πλήρωμα θα επιστρέψει στην ακτή 21 Ιουλίου με νεότερες εξελίξεις.

Δύτες που εξερευνούν το αντικείμενο ενός «σχήματος UFO» στη Βαλτική θάλασσα λένε ότι το περίεργο, κυρτό αντικείμενο μπορεί ενδεχομένως να είναι ένα μυστικό όπλο των Ναζί η κάποια συσκευή τους που έχει χαθεί κάτω από τα κύματα στο τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου

Οι σαρώσεις από τα Sonar έχουν δείξει ότι η συσκευή αυτή είναι 10ft πάνω από τα βυθό και οι διαστάσεις της είναι 200ft πλάτος και 25ft ύψος και μέσα από υποθέσεις που γίνονται λέγεται ότι θα μπορούσε να είναι η βάση ενός όπλου για υποβρύχια.


Τώρα, όμως, πρώην Σουηδός αξιωματικός του ναυτικού του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και εμπειρογνώμονας, οAnders Autellus έδειξε ότι η δομή - μέτρησης 200ft πλάτος και 25ft ύψος θα μπορούσε να είναι η βάση μιας συσκευής που αναπτύχθηκε για να εμποδίσει Βρετανούς και Ρώσους σε υποβρύχιες κινήσεις στην περιοχή.

Το μεγάλο άγνωστο αυτό αντικείμενο θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιο βασικά ιστορικά ευρήματα των τελευταίων ετών.

Ο Autellus ισχυρίζεται ότι έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο και είναι αρκετά ενισχυμένο για να προκαλεί σύγχυση στα ραντάρ κάτι που θα μπορούσε να διευκρινίσει γιατί ο εξοπλισμός της ομάδας της κατάδυσης επανειλημμένα απέτυχε κοντά στο αντικείμενο μυστήριο.

Η θέση της θα ήταν πολύ σημαντική για τη γερμανική πολεμική μηχανή μιας και αυτή η συσκευή επισκιάζει οτιδήποτε βρίσκεται μπροστά της ή πολύ κοντά της και αποτελεί μία ουσιαστική ανακάλυψη ενός μυστικού όπλου

Ο εξερευνητής Στέφαν Hogeborn - ο οποίος μελετά τις εικόνες της καταδυτικής ομάδας - συμφώνησε: Είναι μία καλή θεωρία για την απάντηση σε αυτό το μυστήριο. Το αντικείμενο βρίσκεται ακριβώς κάτω από μια ακτοπλοϊκή γραμμή.
ΠΗΓΗ 

  
Σημείο προσγείωσης: Οι ακριβείς συντεταγμένες του αντικειμένου δεν έχουν δημοσιευτεί, αλλά επιβεβαιώνεται ότι είναι κάπου στο κάτω μέρος του κόλπου Botnia στη Βαλτική Θάλασσα μεταξύ της Φινλανδίας και της Σουηδίας.

KAI H ΣΥΝΕΧΕΙΑ:

Το ναυάγιο που καταρρίπτει τη θεωρία για το υπερόπλο των Ναζί στο βυθό της Βαλτικής!
Το ναυάγιο του γερμανικού πλοίου στην Βαλτική, καταρρίπτει το σενάριο

Εκείνο πάντως που δεν αμφισβητείται από κανέναν είναι το γεγονός πως το βυθισμένο αντικείμενο βρίσκεται κάτω από μία εξαιρετικά σημαντική θαλάσσια οδό την οποία οι Γερμανοί χρησιμοποιούσαν ευρέως κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο τόσο για να μεταφέρουν προμήθειες ζωτικής σημασίας όσο και για να φυγαδεύσουν τον άμαχο γερμανικό πληθυσμό όταν προέκυψε η εκκένωσης των ανατολικών περιοχών μετά την εισβολή των σοβιετικών δυνάμεων. 
Η ύπαρξη μίας μηχανής που θα προφύλλασε τα γερμανικά πλοία από τα πυρά των σοβιετικών υποβρυχίων, θα ήταν σίγουρα εξαιρετικά πολύτιμη για το γερμανικό ναυτικό.

Ωστόσο, ένα ιστορικό στοιχείο που αποκαλύπτει σήμερα το pyles.tv, έρχεται να αμφισβητήσει το σενάριο αυτό. 
Το πολύνεκρο ναυάγιο του γερμανικού Βίλχελμ Γκούστλοφ που υπήρξε η μεγαλύτερη τραγωδία στην μέχρι τότε ιστορία της παγκόσμιας ναυτιλίας, αποδεικνύει με τον τραγικότερο τρόπο ότι οι Ναζί δεν διέθεταν κανένα "υπερόπλο" για να αντιμετωπίσουν τα σοβιετικά πυρά.

Ήταν 30 Ιανουαρίου 1945 όταν το υπερωκεάνιο Βίλχελμ Γκούστλοφ απέπλευσε από το λιμάνι του Γκότενχαφεν στις ακτές της Βαλτικής Θάλασσας με κατεύθυνση τις πιο ασφαλείς περιοχές της βόρειας Γερμανίας. 
Με χωρητικότητα που δεν ξεπερνούσε τα 1900 άτομα, το πλοίο μετέφερε εκείνη την ημέρα 10.582 επιβάτες, ανάμεσά τους άμαχους πρόσφυγες από τις ανατολικές περιοχές του Γερμανικού Ράιχ, και τραυματίες στρατιώτες, άρρωστοι, γυναικόπαιδα και ηλικιωμένοι, που προσπαθούσαν όλοι να ξεφύγουν απο την επέλαση των σοβιετικών.

Τo Βίλχελμ Γκούστλοφ δέχτηκε επίθεση με τορπίλες από το σοβιετικό υποβρύχιο S-13 και βυθίστηκε σε λιγότερο από μία ώρα στο βυθό της Βαλτικής, οδηγώντας στο θάνατο 9.340άτομα.
 Δυστυχώς για όλους αυτούς, καμία "μυστική" συσκευή των Ναζί δεν κατάφερε να εμποδίσει την ναυτική τραγωδία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑ ΕΔΩ
----------------------------------------------------------------------




Ο επαγγελματίας δύτης Stefan Hogerborn, μέρος της ομάδας Ocean X η οποία ερευνά την ανωμαλία, είπε ότι κάποιες από τις κάμερες τις ομάδας και τα δορυφορικά τηλέφωνα αρνούνται να δουλέψουν, όταν είναι ακριβώς πάνω από το αντικείμενο και μπορούν να λειτουργήσουν μόνο από τη στιγμή που φεύγουν μακριά. Συγκεκριμένα ανέφερε:

"Οτιδήποτε ηλεκτρικό εκεί έξω και το δορυφορικό τηλέφωνο, επίσης, σταμάτησε να λειτουργεί όταν ήμασταν πάνω από το αντικείμενο. Και στη συνέχεια, όταν φτάσαμε μακριά περίπου 200 μέτρα, ενεργοποιήθηκε και πάλι και όταν γυρίσαμε πίσω, πάνω από το αντικείμενο, δεν λειτουργούσε πάλι".

Βαριά τροχιά σύγκρουσης: Η σουηδική καταδυτική ομάδα σημείωσε μια πορεία 320 μέτρων περίπου που χάραξε στον βυθό, «διάδρομο» που οδηγεί μέχρι το αντικείμενο, υπονοώντας ότι γλίστρησε κατά μήκος της διαδρομής πριν σταματήσει, αλλά δεν υπάρχουν αληθινές ξεκάθαρες απαντήσεις σε αυτό.

Ο δύτης Peter Lindberg, δήλωσε: "Έχουμε βιώσει πράγματα που πραγματικά δεν μπορούμε να εξηγήσουμε και είμαι ο πιο δύσπιστος της ομάδας όσον αφορά αυτές τις διαφορετικές θεωρίες".

Και συνεχίζει...

"Ήμουν προετοιμασμένος μόνο για να βρω μια πέτρα ή βράχο ή προεξοχή ή σωρός από λάσπη, αλλά δεν ήταν τίποτα σαν αυτό, έτσι για μένα ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία το ομολογώ".

Το μέλος Dennis Asberg, δήλωσε: "Είμαι 100% πεπεισμένος και σίγουρος ότι έχουμε βρει κάτι που είναι πολύ, πολύ, πολύ μοναδικό".

"Είναι ένας μετεωρίτης ή ένας αστεροειδής; Ή ένα ηφαίστειο; Ή μια βάση από ας πούμε, ένα UBoat από τον Ψυχρό Πόλεμο, που έχει κατασκευαστεί και τοποθετηθεί εκεί; Ή είναι UFO;

Λοιπόν, ειλικρινά, αυτό πρέπει να είναι κάτι".

Τα αποσπάσματα αυτά αναφέρθηκαν για πρώτη φορά στο NDTV. H DailyMail επίσης προσέγγισε την ομάδα Ocean X για διευκρινίσεις. 

Το αντικείμενο βρέθηκε για πρώτη φορά τον Μάιο του 2011, αλλά λόγω έλλειψης χρηματοδότησης και κακής χρονικής στιγμής, δεν μπορούσαν να στείλουν μια ομάδα μαζί για να δουν από μόνοι τους -ακριβώς το παράξενο, μεταλλικό περίγραμμα και το παρόμοιο με σχήμα δίσκου αντικείμενο για 200 μέτρα μακριά.

 
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, η ομάδα είδε ένα μονοπάτι 320 μέτρων που περιγράφεται ως «ένας διάδρομος ή ένα κατηφορικό μονοπάτι στο βυθό της θάλασσας με το αντικείμενο στο τέλος του».


Η εικόνα του σόναρ του αγνώστων στοιχείων αντικειμένου μοιάζει με το φημισμένο σκάφος του Star Wars το Millennium Falcon.

Όπως ήταν πριν από την πρόσφατη κατάδυση, η ιστορία πίσω από το αντικείμενο είναι μια εικασία, από ένα "βύσμα στον εσωτερικό κόσμο" στο σκάφος Millennium Falcon από το Star Wars.

Ενώ η ομάδα του Ocean Explorer είναι δικαιολογημένα ενθουσιασμένη για το δυνητικά γήινης σύγκρουσης εύρημα τους, άλλοι είναι ελαφρώς πιο επιφυλακτικοί και αμφισβητούν την ορθότητα της τεχνολογίας σόναρ.

Στο παρελθόν, η τεχνολογία αυτή έχει μπερδέψει ξένα αντικείμενα με ασυνήθιστα, αλλά φυσικά πετρώματα.

Μέρος του προβλήματος που αντιμετωπίζουν είναι ότι δεν έχουν τρόπο να πουν τι είναι μέσα στον υποτιθέμενο κύλινδρο, αν είναι γεμάτος με χρυσό και πλούτη, ή κάποιο είδος πηγής ενέργειας, ή απλά παλιά ιζηματογενή σωματίδια.

Η Βαλτική Θάλασσα είναι ένας θησαυρός για τους κυνηγούς ναυαγίων. Περίπου 100.000 αντικείμενα πιστεύεται ότι βρίσκονται στο βυθό της κρύας θάλασσας.

Η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα υποβρύχιο που ελπίζει ότι θα προσελκύσει τουρίστες και υποψήφιους κυνηγούς ναυαγίων που θα πληρώσουν για να πάνε ένα ταξίδι κάτω στο βυθό της Βαλτικής Θάλασσας για να το δουν μόνοι τους.

Οι εικόνες σονάρ της ομάδας Ocean Explorer δείχνουν ότι το αντικείμενο είναι ένας τεράστιος κύλινδρος με διάμετρο 60 μέτρων και μια ουρά μήκους 400 μέτρων. Ένα παρόμοιο αντικείμενο σε σχήμα δίσκου βρέθηκε επίσης περίπου 200 μέτρα μακριά.





Άγνωστης Ταυτότητας Αντικείμενο: Οι δύτες του ναυαγίου είναι εντελώς μπερδεμένοι με το περίεργο σε σχήμα αντικείμενο που βρέθηκε στο βυθό της Βαλτικής Θάλασσας.



Τουριστικά ταξίδια: Ο δύτης Peter Lindberg ελπίζει να πηγαίνει τουρίστες στο βυθό με αυτό το υποβρύχιο για να δουν το αντικείμενο.

ΠΗΓΗ

                             erevnw.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου