Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Οι σεΐχηδες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων φτιάχνουν “hot spot” στην Ελλάδα!



Γράφει ο Αντίοχος

Έχουμε αναρωτηθεί πάμπολλες φορές, γιατί τα «προσφυγάκια» έρχονται στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης (και μετά τον Μάρτιο γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι θα μείνουν εδώ…) και δεν πάνε στις πάμπλουτες αραβικές χώρες (Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Μπαχρέιν, Κουβέιτ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), που είναι δίπλα τους και δεν χρειάζεται να θαλασσοπνίγονται για να φτάσουν, που είναι ο ίδιος λαός (όλοι Άραβες…), που μιλάνε την ίδια γλώσσα, πιστεύουνε στην ίδια θρησκεία, έχουν κοινά ήθη, έθιμα και παραδόσεις και που θα βρούνε δουλειές για να ζήσουν τις οικογένειές τους.

Το ίδιο ερώτημα απευθύναμε και για τους κυβερνήτες των χωρών αυτών, εκφράζοντας την απορία γιατί δεν ανοίγουν τα σύνορά τους -και τα παλάτια τους- για τ’ αδέρφια τους, που τους έχουν ανάγκη, αλλά τους αφήνουν να πηγαίνουν στις χώρες των… απίστων;

Κι όμως, κάτι κάνουν για τ’ αδέρφια τους οι πλουσιότατες αραβικές χώρες! Τι ακριβώς; Στήνουν hotspots στην… Ελλάδα. Κι αν δε μας πιστεύετε και νομίζετε πως είμαστε… υπερβολικοί και… συνωμοσιολόγοι, διαβάστε την παρακάτω ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Αμύνης (Hotspots και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων), του… «πατριώτη» Καμμένου – μπιρ Αλλάχ!-:

«Την Τρίτη 22 και την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθούν διαδοχικά τα εγκαίνια δύο ανακατασκευασμένων δομών φιλοξενίας προσφύγων στη Ριτσώνα (Χαλκίδα) και στο Κουτσόχερο (Λάρισα). Και τα δύο κέντρα κατασκευάστηκαν με την κοινή προσπάθεια και τη συμβολή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, της Ερυθράς Ημισελήνου, της πρεσβείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Στη Ριτσώνα οι νέες εγκαταστάσεις θα μπορούν να φιλοξενήσουν 160 οικογένειες προσφύγων, ενώ στο Κουτσόχερο θα μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες 2.000 προσφύγων.

Το πρόγραμμα των εγκαινίων έχει ως εξής:

– Ριτσώνα: Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 ώρα 14.00

– Κουτσόχερο: Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 ώρα 10.00

Στα εγκαίνια θα παραστεί και θα χαιρετίσει ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, εκπρόσωποι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου…».

(ΥΓ): Αν δεν είναι το σχέδιο ισλαμοποίησης της χώρας ο λόγος, τότε ποιος είναι; Κάθε άλλη λογική εξήγηση δεκτή!
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου