Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Κύριε Πρωθυπουργέ σας ερωτώ: Γιατί πάτε να εξαφανίσετε το Ορθόδοξο Ελληνικό Έθνος μας;

τσιπρασ-εκλογες

Γράφει:
Ο Θανάσης Τσόκας
Μαθηματικός – Ερευνητής
E-mail: tsokasmath@gmail.com


Κύριε Πρωθυπουργέ:

Θα ξεκινήσω αυτή τη δημόσια παρέμβασή μου, προς το πρόσωπό σας, με τα παρακάτω γλαφυρά, απλά και κατανοητά λόγια, με τα οποία, ο καταξιωμένος συγγραφέας Μίλαν Κούντερα μας περιγράφει, τον τρόπο αποδόμησης του Έθνους – Κράτους:

«Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα Έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του. Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του, τη γλώσσα του και τη θρησκεία του. Μετά να βάλλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα Παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία και μια νέα θρησκεία… Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το Έθνος, να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν. Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του, θα το ξεχάσει ακόμη πιο γρήγορα!!!».

Αλήθεια κύριε Πρωθυπουργέ !!!

Αυτά τα συγκλονιστικά λόγια του Μίλαν Κούντερα δεν ταιριάζουν απόλυτα και στη δική σας περίπτωση;
Εσείς δεν είστε αυτός, που με τις πολιτικές πράξεις σας, μας αποδεικνύεται καθημερινά, πόσο διώκετε την Ορθοδοξία μας;
Εσείς δεν είστε αυτός, που στο πιο ευαίσθητο Υπουργείο, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, τοποθετήσατε Υπουργό, το γνωστό και μη εξαιρετέο κύριο Φίλη, ο οποίος όπου βρεθεί και όπου σταθεί, μας προκαλεί με τις αντιχριστιανικές και ανθελληνικές δηλώσεις του;
Εσείς δεν είστε αυτός, που σε αγαστή συνεργασία με τον ανιστόρητο Κύριο Φίλη, αλλοιώσατε τη γλώσσα, την ιστορία και τη θρησκεία του Ορθόδοξου Έθνους μας;
Εσείς δεν είστε αυτός, που μαζί με τον Υπουργό Παιδείας κ. Φίλη, μετατρέψατε ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ μάθημα των Θρησκευτικών, σε μάθημα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ;
Εσείς δεν είστε αυτός, που μαζί με τον Υπουργό Παιδείας κ. Φίλη, υποχρεώνετε τους Ορθόδοξους Έλληνες μαθητές να διδάσκονται ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ενώ τους Έλληνες μαθητές της Θράκης, που είναι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ, τους αφήνετε να διδάσκονται ΜΟΝΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ;
Εσείς δεν είστε αυτός, που επιτρέψατε στον Υπουργό Παιδείας κ. Φίλη, να αφαιρέσει από τη διδακτέα ύλη της Ιστορίας: Το Μέγα Αλέξανδρο, Τη Γενοκτονία των Ποντίων και τους Περσικούς Πολέμους;

Εσείς δεν είστε αυτός, που επιτρέψατε στον Υπουργό Παιδείας κ. Φίλη, να μειώσει την ύλη και τις ώρες διδασκαλίας των Αρχαίων Ελληνικώνκαι να τα βγάλει ΕΞΩ από τα γραπτώς εξεταζόμενα μαθήματα, για τους μαθητές του Γυμνασίου;


Εσείς δεν είστε αυτός, που από το βήμα της Βουλής στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την Παιδεία (28-9-2016) δηλώσατε ότι: «το μάθημα των θρησκευτικών δεν πρέπει να έχει ομολογιακό χαρακτήρα», ερχόμενος σε πλήρη αντίθεση με το άρθρο 16παράγραφος 2 του Συντάγματος, όπου ομιλεί «για ανάπτυξη της Εθνικής και Θρησκευτικής συνείδησης της Ελληνικής νεολαίας»;


Εσείς δεν είστε αυτός, που σπεύσατε να φέρετε Νόμο στη Βουλή για τη δημιουργία Τζαμιού στο Βοτανικό, ο οποίος Νόμος υπερψηφίστηκε δυστυχώς από τα περισσότερα κόμματα, με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να επιβάλλει και ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, ενώ από την αντίπερα όχθη, ο Ερντογάν διορίζει μόνιμο Ιμάμη στο Ορθόδοξο Ναό της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, μετατρέποντας το επισήμως, σε Τζαμί;


Εσείς δεν είστε αυτός, που με τις πολιτικές πράξεις σας, μας επιβεβαιώνεται καθημερινά, ότι βρίσκεστε ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ και ότι συμπορεύεστε με τη Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, η οποία έχει βάλλει στόχο να εξαφανίσει ΤΑ ΕΘΝΗ – ΚΡΑΤΗ και στη θέση τους να δημιουργήσει ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ όπου «λαοί – φυλές – γλώσσες» να είναι όλοι μαζί αναμεμειγμένοι σαν ένα πολυεθνικό κοπάδι, χωρίς θρησκεία, πολιτισμό, ιστορία για να είναι εύκολα διαχειρίσιμο, από τη μελλοντική ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;
Εσείς δεν είστε αυτός, που με τις πολιτικές πράξεις σας, οδηγείτε με μαθηματική ακρίβεια ΤΗΝ ΠΑΝΕΝΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, σε μια ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ, όπου οι εναπομείναντες Έλληνες, θα αποτελούν μια θλιβερή μειονότητα;
Εσείς δεν είστε αυτός, που φέρατε στη Βουλή, ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ, τον οποίο υπερψηφίσατε μαζί με άλλα κόμματα, ανοίγοντας έτσι διάπλατα το δρόμο στα παιδιά που γεννιώνται ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ των κάθε λογής μεταναστών, να αποκτούν με μεγάλη ευκολία, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ;
Εσείς δεν είστε αυτός, που φέρατε στην Βουλή, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ, που αποποινικοποιεί την παρά φύση ασέλγεια, μετατρέποντας την, σε φυσιολογική, το οποίο επαίσχυντο νόμο ΤΟ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΤΕ ΜΕ 194 ΝΑΙ(όπου το ένα ΝΑΙ απ’ αυτά τα 194 ήταν αυτό του κυρίου Μητσοτάκη), ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΝΕΡΟ στο μύλο της Νέας Τάξης Πραγμάτων, η οποία προωθεί την ομοφυλοφιλία και άλλες μορφές αποκλίνουσας σεξουαλικής συμπεριφοράς (παιδεραστία, κτηνοβασία κ.λ.π.) για να υπονομεύσει τόσο το γάμο και την οικογένεια, όσο τους φυσικούς νόμους και την παραδοσιακή ηθική, δημιουργώντας έτσι γενιές, οι οποίες ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στους Νέους Κυρίους της Δουλείας, ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;

Κύριε Πρωθυπουργέ

Τα όσα παραπάνω σας καταμαρτύρησα ότι έχετε διαπράξει σε βάρος της πατρίδας μας και της Ορθοδοξίας μας, σας δηλώνω κατηγορηματικά και απερίφραστα, ότι τα έχετε διαπράξει, παραβιάζοντας πλειστάκις και πολλάκις το Σύνταγμα!!!

Αυτό δε, σας το αποδεικνύω ευθύς αμέσως, παραθέτοντας τα παρακάτω επιχειρήματα:



Στην αρχή του Συντάγματος μας, υπάρχει ένα προεισαγωγικό κείμενο (Το Προοίμιο του Συντάγματος), που λέει επί λέξει:

«ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε’ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΝ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ»
Έτσι λοιπόν, κύριε Πρωθυπουργέ, ΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,αναφέρεται σε μια υπερ-δικανική και υπερ-συνταγματική Αρχή, στο όνομα της οποίας είναι ψηφισμένο το Ελληνικό Σύνταγμα και αυτή Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΡΧΗ δεν είναι άλλη, παρά αυτή ταύτη Η ΑΝΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ!!!

Όλες δε, οι διατάξεις του Συντάγματος και όλοι οι (με συνταγματικό τρόπο) ψηφισμένοι νόμοι από τη Βουλή των Ελλήνων, πρέπει να είναι σύμφωνοι και να εμπνέονται από το πνεύμα αυτής ΤΗΣ ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΑΡΧΗΣ, στο όνομα της οποίας είναι ψηφισμένο το Σύνταγμα, δηλαδή ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ – ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ!!!

Επίσης, κύριο Πρωθυπουργέ, ο σεβασμός στο Σύνταγμα(σύμφωνα με το άρθρο 120 παράγραφος 2 του Συντάγματος) αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων!!!

Και όταν μιλάμε για σεβασμό του Συντάγματος μιλάμε για καθολικό σεβασμό του Συντάγματος, από την αρχή μέχρι το τέλος του! Δηλαδή από το Προοίμιο του Συντάγματος, μέχρι την τελευταία διάταξή του!!!

Έτσι αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση του κάθε Έλληνα Πολίτη, να σέβεταικαι ΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ !!!

Και επειδή ΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ, μας λέγει ξεκάθαρα ότι, το Σύνταγμα μας είναι ψηφισμένο ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ, αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση του κάθε Έλληνα πολίτη, να σέβεται ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ!!!, ανεξάρτητα εάν δεν πιστεύει Σ’ ΑΥΤΟΝ !!!

Συνεπώς, εάν κάποιος Έλληνας Πολίτης, για παράδειγμα: Υβρίσει ΤΑ ΘΕΙΑ ή υποτιμήσει ΤΟΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ,σύμφωνα με ΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, αυτός ο Έλληνας Πολίτης, έχει παραβιάσει το Σύνταγμα και η εν λόγω πράξη του, είναι αντισυνταγματική και αξιόποινη!!!

Και τώρα έρχομαι σε εσάς, κύριε Πρωθυπουργέ!!!
Εσείς είστε αυτός, που μαζί με τον Υπουργό Παιδείας κ. Φίλη, μετατρέψατε ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ μάθημα των θρησκευτικών, σε μάθημα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ!!!

Με αυτό τον τρόπο όμως, βάζετε ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ τη μοναδική εξ Αποκαλύψεως θρησκεία να διδάσκεται δίπλα – δίπλα με άλλες θρησκείες!!!

Με αυτό τον τρόπο υποτιμάτε ΤΟΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ, βάζοντάς Τον δίπλα – δίπλα και στην ίδια μοίρα, με το Βούδα, το Μωάμεθ και τους άλλους θνητούς ηγέτες των άλλων θρησκειών!!!

Έτσι, κύριε Πρωθυπουργέ, υποτιμώντας ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ, δεν σέβεστε ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ, οπότε σύμφωνα με ΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ του Συντάγματος, έχετε παραβιάσει το Σύνταγμα και η πολιτική σας πράξη να μετατρέψετε ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ μάθημα των θρησκευτικών, σε μάθημα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ είναι πέρα για πέρα ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ!!!

Και ας έλθουμε τώρα στην κατήχηση, και στο ομολογιακό χαρακτήρα του Ορθοδόξου μαθήματος των θρησκευτικών.

Το άρθρο 16 παράγραφος 2 του Συντάγματος, ρητά και κατηγορηματικά, μας λέει ότι: Η Πολιτεία υποχρεούται να αναπτύσσει την Εθνική και Θρησκευτική συνείδηση της Ελληνικής νεολαίας.

Και βέβαια όταν μας μιλάει για «ανάπτυξη της θρησκευτικής συνείδησης» προφανώς εννοεί την ανάπτυξη της Ορθόδοξης Χριστιανικής συνείδησης,μιας και ΣΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ του Συντάγματος, αναφέρεται το εξής:

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε’ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΝ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ !!!

Η ανάπτυξη όμως της Ορθόδοξης Χριστιανικής συνείδησηςτης Ελληνικής νεολαίας και η κατήχηση των Ορθοδόξων μαθητών μας, εις την απείρου κάλους διδασκαλία ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ, γίνεται κύριε Πρωθυπουργέ, ΜΟΝΟ μέσα από το Ορθόδοξο μάθημα των θρησκευτικών και ΟΧΙ μέσα από ΜΙΑ ΠΑΝΣΕΡΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, στις οποίες έχετε εντάξει και ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ, τη μοναδική και Αληθινή εξ Αποκαλύψεως θρησκεία, που το ίδιο το Σύνταγμα μας, την αναγνωρίζει ως επίσημη και επικρατούσα θρησκεία με επικεφαλήςΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ (άρθρο 3 παρ. 1) και αυτό δε το Σύνταγμα μας, είναι ψηφισμένο ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ!!!

Και αντί, κύριε Πρωθυπουργέ, να εφαρμόσετε κατά γράμμα το άρθρο 16παράγραφος 2 του Συντάγματος, έρχεστε με ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΑΣ, στο μάθημα το πολυθρησκευτικό και κάνετε τα εξής:

Πρώτον: Δεν αναπτύσσετε την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη της Ελληνικής νεολαίας και δεν κατηχείτε του μαθητές μας, στη μαγευτική, στην απαράμιλλη, στη θεϊκή διδασκαλία ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ!!!

Εσείς ο ίδιος από το βήμα της Βουλής, μας έχετε δηλώσει ότι: το μάθημα των θρησκευτικών ΔΕΝ πρέπει να έχει Ομολογιακό Χαρακτήρα!!!

Με αυτό τον τρόπο όμως, έχετε παραβιάσει κατάφωρα το άρθρο 16παράγραφος 2 του Συντάγματος που ομιλεί για ανάπτυξη της Εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης της μαθητιώσας νεολαίας!!!

Και Δεύτερον: χωρίς να έχετε κατηχήσει τους μαθητές μας,στην Ορθόδοξη πίστη (όπως το άρθρο 16 παράγραφος 2 σας επιτάσσει) έρχεστε με το πολυθρησκευτικό μάθημά σας και με όλη αυτήν «ΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΟΥΠΑ» και με ένα ύπουλο και παμπόνηρο τρόπο, μας λέτε:

Το δημοκρατικό δεν είναι, οι μαθητές μας, να γνωρίσουν όλες τις θρησκείες;

Και αφού τις γνωρίσουν και τις αξιολογήσουν, ο καθένας από μόνος του να αποφασίσει, ποια θρησκεία θα ασπαστεί ή στην αντίθετη περίπτωση να μην ασπαστεί καμία θρησκεία;

Με αυτό το κατ’ επίφαση δημοκρατικό επιχείρημά σας, προχωράτε και διδάσκετε στους λιλιπούτειους μαθητές του Δημοτικού σχολείου και στους ανώριμους ακόμη μαθητές του Γυμνασίου, όλην αυτήν την Πανσερμία των θρησκειών,συμπεριλαμβανομένης και ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣκαι ύστερα θα έλθετε και θα τους πείτε:

Και τώρα παιδιά μου, διαλέξτε όποια θρησκεία σας αρέσει περισσότερο!!!

Αυτό όμως που κάνετε, κύριε Πρωθυπουργέ, λέγεται ‘’ψάρεμα σε θολά νερά!!!’’

Πάτε δηλαδή, σε πολύ μικρούς και ανώριμους μαθητές που δεν έχουν ακόμη αναπτύξει σε υψηλό βαθμό την κριτική τους σκέψη και χωρίς να τους έχετε κατηχήσει πρώτα στην Ορθόδοξη πίστη(όπως το άρθρο 16 παράγραφος 2σας υποχρεώνει να το κάνετε) τους ζαλίζετε και τους δημιουργείτε μεγάλη σύγχυση με όλο αυτό το συνονθύλευμα θρησκειών και ύστερα τους λέτε: ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!!

Και αυτό το ‘’ψάρεμα σε θολά νερά’’, κύριε Πρωθυπουργέ, είναι: ο πιο ύπουλος τρόπος να οδηγήσετε τους Ορθόδοξους μαθητές, προς τις άλλες θρησκείες!!!

Είναι ο πιο αισχρός και πανούργος προσηλυτισμός ανήλικων και ανώριμων Ορθοδόξων μαθητών μας!!!

Με αυτή δε τη θολή, με αυτή την παμπόνηρη πολιτική σας πράξη να παρασύρετε τους ανήλικους Ορθοδόξους μαθητές προς άλλα θρησκευτικά δόγματα έχετε παραβιάσει κατάφωρα το άρθρο 13 παράγραφος 2 του Συντάγματος που απαγορεύει κάθε είδους προσηλυτισμό.

Αλλά οι αντισυνταγματικές ενέργειές σας, στο μάθημα των θρησκευτικών δεν σταματάνε εδώ!!!

Δείτε, κύριε Πρωθυπουργέ, ποια είναι η ρατσιστική συμπεριφορά σας, προς τους Ορθοδόξους μαθητές μας!!!

Τους Ορθόδοξους Έλληνες μαθητές τους υποχρεώνετε να διδάσκονται ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ !!!

Αντίθετα, τους Μουσουλμάνους Έλληνες μαθητές της Θράκης, τους αφήνετε ελεύθερους να διδάσκονται ΜΟΝΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ!!!

Όμως με αυτήν την ενέργειά σας, μας δείχνετε περίτρανα ότι τους Ορθόδοξους Έλληνες μαθητές τους θεωρείτε πολίτες βήτα κατηγορίας σε σχέση με τους μουσουλμάνους μαθητές της Θράκης που έχουν την Ελληνική υπηκοότητα και συγχρόνως αυτή η πολιτική σας πράξη είναι πέρα για πέρα αντισυνταγματική αφού προσκρούει το άρθρο 4 παράγραφος 1 του Συντάγματος που μιλάει ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, όπου όλοι οι Έλληνες πολίτεςείναι ΙΣΟΙ απέναντι στους νόμους!!!

Έρχομαι τώρα, να σας μιλήσω για την Αρχαία Ελληνική γλώσσα, που στο Γυμνάσιο την υποβαθμίσατε τόσο πολύ, με το αιτιολογικό ότι η διδασκαλία της για τους μαθητές του Γυμνασίου αποτελεί ‘’παρά φύση ασέλγεια’’!σύμφωνα πάντα με τις ‘’φιλολογικές διαπιστώσεις’’ του Υπουργού Παιδείας Κου. Φίλη!!!
Για την υποβάθμιση της Αρχαίας γλώσσας μας στο Γυμνάσιο σας παραθέτω τα εξής:

Η ταπεινότητά μου, με την βοήθεια και τη φώτιση ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ, πάνω από μια δεκαπενταετία κύριε Πρωθυπουργέ, μελετά και ερευνά σε βάθος τη λεξαριθμική αποκωδικοποίηση της Αρχαίας Ελληνικής γλώσσας.

Τα αποτελέσματα αυτής της εμπεριστατωμένης έρευνάς μου, πάνω στους λεξαρίθμους της Αρχαίας μας γλώσσας, είναι συγκλονιστικά!!!

Οι λεξάριθμοι της Αρχαίας Ελληνική γλώσσας, μας οδηγούν σε εκπληκτικά συμπεράσματα!!!

Τα συμπεράσματα αυτά, που δεν είναι πιστευτά με τον κοινό νου, είναι τα εξής:
Η Αρχαία μας γλώσσα, είναι ένα ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ!!!
Οι λεξάριθμοι της Αρχαίας Ελληνικής γλώσσας μας επιβεβαιώνουν ό,τι μας λέει η Ορθόδοξη Χριστιανική Θρησκεία μας!!!
Οι λεξάριθμοι της Αρχαίας μας γλώσσας ( η οποία προϋπήρχε πολλούς – πολλούς αιώνες πριν από ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ), μας αποκαλύπτουν το εξής συγκλονιστικό:

Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΑΠΕΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΕΛΕΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΝΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΑΡΡΑΒΩΝΑ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΩΣ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΕΦΥΣΗΣΕ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ !!!
Οι λεξάριθμοι της Αρχαίας Ελληνικής γλώσσας μας αποκαλύπτουν και ένα άλλο συγκλονιστικό γεγονός:

Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΝΕΦΥΣΗΣΕ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΕΝΕΦΥΣΗΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ – ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ!!!

Έτσι εξηγούνται οι εκπληκτικές επιδόσεις, πριν από πολλές χιλιετίες, των Αρχαίων προγόνων μας:

Στα Μαθηματικά, στην Αστρονομία, την Ιατρική, τη Φιλοσοφία κ.λ.π.

Κύριε Πρωθυπουργέ

Όλα αυτά τα ‘’απίστευτα’’ που σας περιγράφω ότι συμβαίνουν στην Αρχαία μας γλώσσα θα σας γίνουν πιστευτά, εάν μελετήσετε με μεγάλη προσοχή το άρθρο μου: «ΕΝΑ ΡΩΜΑΙΪΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ …ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ», το οποίο υπάρχει στο Διαδίκτυο και στο προσωπικό μουblog: ΤΣΟΚΑΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΑ.
Αυτήν λοιπόν την θεϊκή Αρχαία γλώσσας μας!
Αυτήν τη σκεπτόμενη γλώσσα!
Αυτήν τη γλώσσα με την εκπληκτική μαθηματικήδομή της, που στα πειράματα για τους Υπολογιστές έκτης γενιάς τεχνικής νοημοσύνης είναι Η ΜΟΝΗ ΣΥΜΒΑΤΗ ΓΛΩΣΣΑ!
Αυτήν τη γλώσσα, που αναπτύσσει την κριτική σκέψη των μαθητών μας, όταν διδάσκεται με σωστό τρόπο!
Αυτήν τη γλώσσα που ξένα κράτη (όπως η Αγγλία, η Ιαπωνία, η Αμερική κ.λ.π.) τη διδάσκουν ακόμη και σε αυτά τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου, αλλά με μεθόδους ελκυστικές υπό μορφή παιχνιδιού!

Αυτή τη γλώσσα δυστυχώς, κύριε Πρωθυπουργέ, την υποβαθμίσατε σε τέτοιο βαθμό στο Γυμνάσιο, που χωρίς να είμαι αυστηρός, σας λέγω ότι την έχετε εντάξει στα υπό κατάργησημαθήματα, αφού δεν τη συμπεριλάβατεστην ομάδα των γραπτώςεξεταζομένων μαθημάτων!!!

Με όλα αυτά που κάνατε για την Αρχαία μας γλώσσα έχετε παραβιάσει διπλάτο Σύνταγμα!!!

Και οι λόγοι είναι οι εξής:
Με την υποβάθμιση της Αρχαίας γλώσσας μας, υποβαθμίζετε ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ, που είναι και η Αρχαία Ελληνική γλώσσα! Συνεπώς, υποβαθμίζοντας ΕΝΑ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ,υποβαθμίζετε – προσβάλλετε ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ, Στον οποίο είναι ψηφισμένο το Σύνταγμά μας (όπως ΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ του Συντάγματος, ορίζει)

Οπότε η πράξη σας αυτή, κύριε Πρωθυπουργέ, προσκρούει ΣΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟκαι είναι έτσι αντισυνταγματική!!!

Γι’ αυτήν την αντισυνταγματική σας παραβίαση είμαι ολίγον επιεικής, λόγω της άγνοιάς σας: Ότι η Αρχαία Ελληνική γλώσσα είναι ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ!!!

Πιστεύω όμως ακράδαντα ότι η υποβάθμιση που κάνετε στην Αρχαία μας γλώσσα, οφείλεται αποκλειστικά στις Εθνομηδενιστικές Ιδεοληψίες σας!!!
Με το να κρατάμε μακριά τη μαθητιώσα νεολαία μας, απ’ αυτό ΤΟ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΓΑΘΟ, την Αρχαία Ελληνική γλώσσα, στερείτε από τους μαθητές μας, τη μεγάλη χαρά να αισθανθούν υπερήφανοι, που έχουν κληρονομήσει από τους προγόνους μας, ένα τέτοιο ΘΕΪΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ!!!

Έτσι λοιπόν με αυτήν την πράξη σας, να κρατήσετε την Αρχαία μας γλώσσα μακρυά από τους νέους μας, ΔΕΝ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ, οπότε έρχεστε αντιμέτωπος με το άρθρο 16παράγραφος 2 που ρητά και κατηγορηματικά ορίζει ότι «Η πολιτεία υποχρεούται να αναπτύσσει την Εθνική και Θρησκευτική συνείδηση της Ελληνικής νεολαίας»

Κύριε Πρωθυπουργέ

Χωρίς να προσμετρώ την αντισυνταγματικότητα του νόμου Παππά στις αντισυνταγματικές σας ενέργειες, οι παραβιάσεις του Συντάγματος εκ μέρους σας, δεν έχουν τελειωμό!!!
Έτσι: Αυτός Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ, αυτός Ο ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ περί συμβίωσης των Ομοφυλοφίλων, που αποποινικοποιεί την παρά φύση ασέλγεια μετατρέποντας την, σε φυσιολογική,αυτός, Ο ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΣ ΝΟΜΟΣ, τον οποίο υπερψηφίσατε με 194 ΝΑΙ είναι πέρα για πέρα αντισυνταγματικός, γιατί ΔΕΝ είναι σύμφωνος ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ, στο Όνομα της οποίας είναι ψηφισμένο το παρόν Σύνταγμά μας.
Επίσης: Ο αντιρατσιστικός σας νόμος είναι και αυτός πέρα για πέρα αντισυνταγματικός και ανθελληνικός γιατί δυσχεραίνει εις μέγιστο βαθμό την ευαίσθητη γεωπολιτική θέση της χώρας μας!!!

Σ’ αυτόν τον αντιρατσιστικό νόμο που οι Εθνομηδενιστικές σας αντιλήψεις σας οδήγησαν να ΤΟΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕΤΕ, σ’ αυτόν τον αντιρατσιστικό σας νόμο, που εύκολα χορηγείται η Ελληνική υπηκοότητα, ΔΕΝ ΛΑΒΑΤΕ ΥΠΟΨΗ, τις ορέξεις της γείτονος χώρας, της Τουρκίας, η οποία ανά πάσα ώρα και στιγμή ανάλογα με τα συμφέροντα της, μπορεί να μας πλημμυρίσει με πολλά εκατομμύρια από μουσουλμάνους «Πρόσφυγες», οι οποίοι ΔΕΝ θα μπορούν να διαφύγουν προς την Ευρώπη, με αποτέλεσμα η Ευλογημένη Ορθόδοξη χώρα μας, να μετατραπεί μέσα σε λίγα χρόνια, σε μια αγνώριστη μουσουλμανική Ευρωπαϊκή Επαρχία!!!
Τέλος: Μετά το βαρύ πλήγμα, που δώσατε στην Ορθοδοξία μας, με τη μετατροπή του Ορθόδοξου μαθήματος των θρησκευτικών, σε πολυθρησκευτικόμάθημα

Μετά το βαρύ πλήγμα που δώσατε στην Ελληνική μας γλώσσα με την προσβλητική υποβάθμιση της Αρχαίας μας γλώσσας, έρχεστε και χωρίς καμία Εθνική ευαισθησία, πλήττετε βάναυσα και την Ελληνική μας Ιστορία, αφού δια του αρμοδίου Υπουργού σας, σε θέματα Παιδείας, κυρίου Φίλη, αφαιρείται από τη διδακτέα ύλη της ιστορίας του Λυκείου:

ü Το Μέγα Αλέξανδρο

ü Τη γενοκτονία των Ποντίων

ü Και τους Περσικούς Πολέμους

Αυτό όμως, δείχνει ότι δεν νοιάζεστε, όχι μόνο για την ανάπτυξη της Ορθόδοξης Θρησκευτικής συνείδησης των νέων μας, αλλά και για αυτήν την ανάπτυξη της Εθνικής τους συνείδησης!!!

Με μια όμως τέτοια χαμηλή Εθνική ευαισθησία που σας χαρακτηρίζει, παίζετε με τη φωτιά, κύριε Πρωθυπουργέ!!! Και εγκληματείτε κατά του Έθνους!!!

Γιατί δίπλα οι γείτονές μας, δεν αστειεύονται!!!

Ο ‘’Σουλτάνος’’ Ερντογκάν έχοντας βάλλει ως στόχο την ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, αμφισβητεί τη συνθήκη της Λωζάνης και διεκδικεί τη μισή Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Θράκη, Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, Ελληνική Α.Ο.Ζ. κ.λ.π.) !!!

Συγχρόνως όμως, αυτός ο παμπόνηρος Τούρκος Πολιτικός, διαπαιδαγωγεί τους νέους της πατρίδας του, με Εθνικιστικό και Ισλαμικό φανατισμό, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα σχολικά εγχειρίδια, που ερεθίζουν … και ενδυναμώνουν το Εθνικό και θρησκευτικό φρόνημα τους!!!

Οπότε, σε μια ενδεχόμενη σύρραξη Ελλάδας – Τουρκίας το φρόνημα τόσο το Εθνικό όσο και το Θρησκευτικό της Τούρκικης νεολαίας, θα βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα ετοιμότητας, σε σχέση με το Εθνικό και Θρησκευτικό φρόνημα της Ελληνικής νεολαίας, όπου τα τελευταία χρόνια μέσα στα σχολεία μας, ο αφελληνισμός και ο αποχριστιανισμός καλά κρατούν !!!

Και αυτός ο αφελληνισμός και ο αποχριστιανισμός της Ελληνικής νεολαίας μας, επί των ημερών σας, έχει φθάσει στο αποκορύφωμα του, όπως παραπάνω η ταπεινότητά του, σας το κατέδειξε!!!

Κύριε Πρωθυπουργέ

Κλείνοντας αυτή τη δημόσια παρέμβασή μου, προς το πρόσωπό σας, επιθυμώ να σας τονίσω με έμφαση και αυτά τα παρακάτω λόγια:

Αναγνωρίζω ότι είστε ένας ευφυής πολιτικός άνδρας!

Αυτή η πολιτική σας ευφυΐα, σας καθιστά ικανόν, να αντιληφθείτε χωρίς πολύ κόπο ότι:

Αυτό που σας χαλάει τα σχέδια, στις αθεϊστικές σας ορέξεις και επιδιώξειςείναι ΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ του Συντάγματος καθώς και το άρθρο 16 παράγραφος 2που επιτάσσει την ανάπτυξη της Εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης τόσο της μαθητιώσας όσο και της φοιτητιώσας Νεολαίας μας!!!

Γιατί, εσείς που διαθέτετε τόσο υψηλή πολιτική ευφυΐα, αντιλαμβάνεστε πλήρως ότι:

Όσο υπάρχει αυτό ΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ του Συντάγματος, που μας υπενθυμίζει ότι, ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ είναι ψηφισμένο ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ,δεν μπορείτε να κάνετε ΤΙΠΟΤΕ, που θα προσβάλει ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ!!!

Για παράδειγμα:
Η μετατροπή του Ορθοδόξου μαθήματος των θρησκευτικών σε πολυθρησκευτικό μάθημα (που το ξεκινήσατε από τη φετινή χρονιά) προσκρούει στο ΠΡΟΟΙΜΙΟ του Συντάγματος και κατά συνέπεια είναι αντισυνταγματική!!!
Ο νόμος περί της συμβίωσης των Ομοφυλοφίλων, προσκρούει στο ΠΡΟΟΙΜΙΟ του Συντάγματος και κατά συνέπεια είναι αντισυνταγματικός!!!
Εάν προχωρήσετε στην αποκαθήλωση των Αγίων Εικόνων από τους Δημόσιους χώρους, προσκρούετε στο ΠΡΟΟΙΜΙΟ του Συντάγματος και κατά συνέπεια η πράξη σας αυτή είναι αντισυνταγματική!!!
Εάν προχωρήσετε στην κατάργηση της πρωινής προσευχής στα Σχολεία, προσκρούετε στο ΠΡΟΟΙΜΙΟτου Συντάγματος και κατά συνέπεια αυτή η πράξη σας, είναι αντισυνταγματική!!!
Εάν προχωρήσετε στην αφαίρεση ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ από τη σημαία μας και το Εθνόσημό μας, προσκρούετε στο ΠΡΟΟΙΜΙΟ του Συντάγματος και κατά συνέπεια η ενέργειά σας αυτή είναι αντισυνταγματική
Εάν φέρετε στη Βουλή και ψηφίσετε Νόμο όπου αποποινικοποιεί ΤΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ, τότε αυτός ο Νόμος προσκρούει στο ΠΡΟΟΙΜΙΟ του Συντάγματος και κατά συνέπεια η ενέργειά σας αυτή είναι αντισυνταγματική

Βλέποντας λοιπόν όλα τα παραπάνω εμπόδια, που σας δημιουργούν: ΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ του Συντάγματος και το άρθρο 16παράγραφος 2, έχετε αποφασίσει να απαλλαγείτε απ’ αυτά!!!

Έτσι σκέπτεστε: Να τα βρείτε με τον κύριο Μητσοτάκη, ( ο οποίος ΠΟΛΥ ΟΨΙΜΑ ΕΝΕΔΥΘΗ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ του ‘’καλού’’ Χριστιανού) καθώς να τα βρείτε και με τους άλλους αρχηγούς των άλλων κομμάτων, που δεν έχουν ΡΩΜΑΪΚΗ ΚΑΡΔΙΑ,ώστε με την αναθεώρηση του Συντάγματος, που μπορεί να γίνει από τη Βουλή, που θα προκύψει από τις επόμενες Βουλευτικές εκλογές, να προχωρήσετε στην ΑΛΛΑΓΗ του Προοίμιου του παρόντος Συντάγματος, ΕΞΑΛΕΙΦΟΝΤΑΣ τη φράση: ‘’ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ’’, καθώς και στην ΑΛΛΑΓΗ του άρθρου 16 παράγραφος 2, ΕΞΑΛΕΙΦΟΝΤΑΣ τη φράση: ‘’Η πολιτεία υποχρεούται στην ανάπτυξη της Εθνικής και Θρησκευτικής συνείδησης της Ελληνικής νεολαίας’’

Και με την πολιτική ευφυΐα που διαθέτετε, θα πείτε στον εαυτό σας.

Εάν καταφέρω και κάνω αυτές τις δυο αλλαγές του Συντάγματος, τότε:
Μέσα σε μια νύχτα, θα μετατρέψω το Ορθόδοξο Ελληνικό Κράτος σε ‘’ουδετερόθρησκο’’ θα το μετατρέψω σ’ ένα άθεο κράτος, για να ικανοποιήσω τις αθεϊστικές μου ορέξεις!!!
Μέσα σε μια νύχτα θα προχωρήσω:

Α) Στην αποκαθήλωση των Αγίων Εικόνων από τους Δημόσιους Χώρους

Β) Στην κατάργηση της πρωινής Προσευχής στα Σχολεία!

Γ) Στην αφαίρεση ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ από την Ελληνική Σημαία και το Εθνόσημο!

Δ) Στην ψήφιση Νόμου που θα αποποινικοποιεί ΤΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ

Ε) Στην κατάργηση (παντελώς) του μαθήματος των θρησκευτικών, ώστε οι μαθητές να μη διδάσκονται καμία θρησκεία και να γίνονται έτσι ΑΘΡΗΣΚΟΙόπως ΑΘΡΗΣΚΟΣ είμαι και ΕΓΩ!!!

Ζ) Στην συγγραφή μιας Νέας Ιστορίας, που θα ταιριάζει στο πνεύμα της Παγκοσμιοποίησης και θα είναι σύμφωνη με όλους τους κανόνες, που καθορίζει και εντέλλεται Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !!!

Αγαπητέ κύριε Πρωθυπουργέ

Σε αυτό το αθεϊστικό σας παραλήρημα και σε όλες αυτές τις αθεϊστικές και Εθνομηδενιστικές σας αντιλήψεις, λογαριάζετεΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ!!!

Και στη προκειμένη περίπτωση Ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΑΥΤΟΣ, κύριε Πρωθυπουργέ, είναι Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, που είναι όλοι οι Έλληνες πατριώτες και όλοι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί :
ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να εξαφανισθεί ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΕλληνικό Έθνος !!!
ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ την Άθεη Παιδεία του κ. Φίλη!!!
ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ τέτοια δουλική και ραγιαδίστικη υποταγή των πολιτικών μας, στους Οικονομικούς μας δολοφόνους!!!
ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να μουσουλμανοποιηθεί αυτή η ευλογημένη και Ορθόδοξη χώρα μας!!!
ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ η Ελλάδα μας να μετατραπεί σε μια ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ και σε ΜΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ και δουλείας!!!
ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να ξεπουλιέται ο Δημόσιος πλούτος μας (επίγειος και υπόγειος) ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥτου Σόιμπλε (που εσείς ιδρύσατε κύριε Τσίπρα) αντί πινακίου φακής!!!
ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να βλέπουν, κύριε Πρωθυπουργέ, ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ, τα οποία τα φτιάχνετε φτωχοποιώντας ακόμη περισσότερο τον Ελληνικό λαό και περικόπτοντας ΤΟ ΕΚΑΣ από τους πολύ – πολύ ΦΤΩΧΟΥΣ χαμηλοσυνταξιούχους !!!

Όλα δε αυτά τα εκατομμύρια των Ελλήνων Πατριωτών και των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών στις ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ θα προστρέξουν όλοι ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ και θα στηρίξουν με τη ψήφο τους: ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ (με Καποδιστριακό άρωμα) στις τάξεις του οποίου ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ (παλαιός ή νέος) παρά μόνο ΕΞΕΧΟΥΣΕΣ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ με βαθειά πίστη ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ και προερχόμενος τόσο από τον Ελλαδικό μας χώρο όσο και απ’ όλα τα πλάτη και μήκη της Γης, όπου υπάρχουν Έλληνες της διασποράς !!!

Αυτό το ΓΝΗΣΙΟ και ΙΣΧΥΡΟ ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ όταν στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές ανέλθει στην εξουσία, το πρώτο που θα κάνει είναι: ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ μεταξύ Υπουργού και Βουλευτή!!!

ΟΛΟΙ δε οι Υπουργοί του κινήματος της Ρωμιοσύνης θα είναι διακεκριμένεςεξωκοινοβουλευτικές προσωπικότητες, με άριστες γνώσεις στο αντικείμενο τους!!!

ΤΕΡΜΑ, λοιπόν ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!!

Η μαγιά αυτού ΤΟΥ ΓΝΗΣΙΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣήδη υπάρχει και την παρουσιάζω στο πρόσφατο άρθρο μου (6-10-2016) «ΠΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ: ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ;»

Ουσονούπω δε, κύριε Πρωθυπουργέ, ΕΡΧΕΤΑΙ (είναι ήδη στα σκαριά) και ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ που θα ενωθεί με το υπάρχον ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, για να δημιουργηθεί ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ, ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ, ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ που θα θέσει τόσο ΕΣΑΣ όσο ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στο χρονοντούλαπο της ιστορίας!!!

Κλείνοντας, θέλω να σας πω και τούτο το τελευταίο:

ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ

ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ !!!

ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΝΟΥΜΕ!!!

ΚΑΙ

ΕΑΝ ΕΛΘΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ

ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ

ΣΑΣ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΜΕ!!!

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου