Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Glastonbury - Το παγκόσμιο κέντρο του τσάκρα της καρδιάς και η τελετή..



Glastonbury-Shaftesbury, Αγγλία Glastonbury, Somerset, και Shaftesbury, Dorset,γνωστό ως το παγκόσμιο κέντρο του τσάκρα της καρδιάς.

Θα προσπαθήσω παρακάτω να περιγράψω όσο μπορώ την ιστορία του Glastonbury είναι ένα πρώην νησί (στην πραγματικότητα μια χερσόνησο), η οποία στην περιβάλλoταν από θάλασσα τους αρχαίους χρόνους, μετά από ποτάμια, έλη και υγροτόπους.



Τα έλη γύρω από το Glastonbury εν μέρει αποστραγγιστικάν κατά τη διάρκεια των μεσαιωνικων χρόνων, και τελειος περίπου 200 χρόνια μετα.Ήταν αρκετά απροσπέλαστα και σε μεγάλο βαθμό και μη κατοικήσιμα σε όλη την αρχαίομεσαιωνική περίοδο

Το Glastonbury έχει θεωρηθεί ως ιερός τόπο δεδομένου ότι οι άνθρωποι έφτασαν για πρώτη φορά στην περιοχή (τουλάχιστον 10.000 π.Χ.), λόγο του παράξενου και ανώμαλου λόφου το Tor.. Το 2500-2000 π.Χ.οι Μεγαλιθικες πλευρές του Tor τροποποιήθηκαν ώστε να σχηματίσουν είτε έναν τρισδιάστατο λαβύρινθο ή μια σειρά στρωμάτων που αντιπροσωπεύουν ίσως διαφορετικά επίπεδα συνείδησης και της πραγματικότητας. Οι πρώτοι μικροί οικισμοί βρίσκονταν σε Wick Hollow (πάνω από την πόλη της Bove) και κοντά στο Chalice Well ..



Στην εποχή του Σιδήρου ήταν κέντρο μάθησης των ΔρυΪδων (500 π.Χ. έως 100 μ.Χ. περίπου). Σύμφωνα με την ουαλική μυθολογία είναι το σπίτι του Gwyn απ Nudd, ο Κύριος του κόσμου του πνεύματος Annwn. Στη λαογραφία ο Gwyn απ Nudd έγινε βασιλιάς στο βασίλειο νεράιδωντου Annwn( Αλλόκοσμου 'οπου ήταν ουσιαστικά ένας κόσμος απολαύσεων και αιώνια νεότητα, όπου η ασθένεια είναι απούσα και τα τρόφιμα ήταν πάντα-άφθονα ) το μυστηριακό νησί και ιερό βουνό του Avalon.

Σύμφωνα με εναν παλιό θρύλο της Κορνουάλης, ο θείος του Χριστού ο Ιωσήφ της Αριμαθέας ήταν έμπορος κασσίτερου που διαπραγματεύονται με τους ανθρακωρύχους στις δυτικές ακτές της Βρετανίας. Σε ένα από τα ταξίδια του έφερε μαζί του τον ανιψιό τον Ιησού και μαζί έκαναν ένα προσκύνημα στην Ιερά Νήσο του Avalon.



Χρόνια αργότερα, μετά την Σταύρωση, ο Ιωσήφ επέστρεψε στο Avalon και αγκυροβολησε το σκάφος του . Εκεί έθαψε το στεφανι του Χριστου στο έδαφος, όπου ρίζωσε και άνθισε το Ιερά Thorn(αγκάθι τα οποία εξακολουθούν και σήμερα να αναπτύσσονται στο λόφο. Στο χώρο κάτω από τον λόφο ο Ιωσήφ έχτισε ένα μικρό εκκλησάκι, που πιστεύεται ότι είναι η πρώτη χριστιανική εκκλησια στη Βρετανία. Από τους Αγίους Τόπους ο Ιωσήφ είχε φέρει το κύπελλο (δησκοπότηρο)που χρησιμοποιήθικε στον Μυστικό Δείπνο το οποίο περιειχε το αίμα του Χριστού που έσταζε από τον Σταυρό. Αυτό το πιο ιερό από τα αντικείμενα, το Άγιο Δισκοπότηρο, λέγεται ότι έχει ταφεί με το σώμα του Ιωσήφ στο Δισκοπότηρο Hill, που βρίσκεται μεταξύ των Tor και την τοποθεσία της Μονής.

Η ιστορία :

Μετά από τον θάνατο του Χριστού ο Ιωσήφ φυλακίστηκε προφανώς σε έναν τύμβο, όμοιο με εκείνο που χρησιμοποίησε για το σώμα του Ιησού. Αφημένος εκεί για να λιμοκτονήσει, επί αρκετά χρόνια τρεφόταν από τη μαγική δύναμη του Γκράαλ που του παρείχε τροφή και νερό κάθε πρωί με θαυματουργό τρόπο. Αργότερα - και σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή του μύθου - ο Ιωσήφ ταξίδεψε στη Μεγάλη Βρετανία με την οικογένειά του και διάφορους συντρόφους του. Εγκαταστάθηκε στο Ύνυς Βίτριν (Γκλάστονμπερι), αλλά το δισκοπότηρο πήγε στο Κορμπένικ και στεγάστηκε σε ένα θαυματουργό κάστρο, που φυλασσόταν πάντα από τους Βασιλείς του Δισκοπότηρου, απόγονους της κόρης του Ιωσήφ Άννας ή Ενυγκέους και του συζύγου της Μπρονς.

Αιώνες αργότερα η τοποθεσία του Μεγάλου Κάστρου του Κορμπένικ ξεχάστηκε.

Στην αυλή του βασιλιά Αρθούρου, όμως, υπήρχε η προφητεία ότι το Δισκοπότηρο θα ανακάλυπτε και πάλι ένας απόγονος του Αγ. Ιωσήφ. Αυτός ο συγκεκριμένος απόγονος ήταν και ο μόνος που θα μπορούσε να καθήσει στην Επικίνδυνη Θέση, στη Στρογγυλή Τράπεζα.

Όταν ένα τέτοιο άτομο έφθασε με τη μορφή του Γκάλαχαντ, του γιου του Λάνσελοτ, μαζί με ένα θαυμαστό, αν και σύντομο, όραμα του ίδιου του δισκοπότηρου, άρχισε μια αναζήτηση για να βρεθεί το ιερότερο των λειψάνων. Μετά από πολλές περιπέτειες και πολλά χρόνια οι ιππότες της Στρογγυλής Τράπεζας διέσχισαν τη Μεγάλη Βρετανία από το ένα άκρο στο άλλο. Ο Πέρσιβαλ (Πέρεντυρ) ανάμεσά τους ήταν εκείνος που ανακάλυψε το κάστρο σε μια περιοχή τόσο άρρωστη όσο και ο πληγωμένος βασιλιάς της. Όταν φιλοξενήθηκε από αυτόν τον «Ψαρά» ή «Βασιλιά του Δισκοπότηρου» απέτυχε να ρωτήσει για το Γκράαλ και έφυγε με άδεια χέρια.

Ο Λάνσελοτ ήταν ο επόμενος που πλησίασε το Κορμπένικ, αλλά του απαγορεύτηκε η είσοδος γιατί ήταν μοιχός. Τελικά κατέφθασε ο Γκάλαχαντ που του επιτράπηκε να εισέλθει στο παρεκκλήσι και να ατενίσει το Δισκοπότηρο. Την ίδια στιγμή η ζωή του ολοκληρώθηκε, έφθασε στο μυστικό της τέλος και ο ίδιος μαζί με το δισκοπότηρο υψώθηκαν στον ουρανό.

Καπού διάβασα και κρατηστετο για παρακάτω οτι: Ο Ιησούς επίσης συνέστησε στον Ιωσήφ μετά την αποφυλάκισή του να δημιουργήσει μια «Τράπεζα» για το Δισκοπότηρο. Έτσι και έκανε ο Ιωσήφ, και πάνω στην τράπεζα αυτή ο Μπρονς, ο σύζυγος της αδελφής του Ιωσήφ, πλάι στο Δισκοπότηρο έβαλε ένα ψάρι. Από τότε, οι φύλακες του Δισκοπότηρου πήραν τον τίτλο του Fisher King, του Βασιλέα – Ψαρά. Στην Τράπεζα αυτή μόνο οι δίκαιοι μπορούσαν να καθίσουν αλλά μια θέση της ήταν επισφαλής, η θέση που θύμιζε τον Ιούδα, μέχρι να καθόταν εκεί ο γυιος του γυιου του Μπρονς.



Το Άγιο Δισκοπότηρο ονομάζεται αρχικά απλό κύπελλο στα έργα του Κρετιέν ντε Τρουά. Η λέξη προέρχεται πιθανώς από την αρχαία γαλλική λέξη γκραάλ που σημαίνει «πλατύ και ευρύχωρο πιάτο ή δίσκος». Αν και συνήθως σκεπτόμαστε το δισκοπότηρο ως κύπελλο, στις διαφορετικές εκδοχές του μύθου ή και σε διαφορετικούς μύθους περιγράφεται ως δίσκος, κέρας της Αμάλθειας, κέρας της αφθονίας ή ακόμα και βιβλίο ή λίθος.





Κοντά στο κέντρο της πόλης Glastonbury στέκονται τα ερείπια της παλιάς Μονής, αφού το μεγαλύτερο μοναστήρι της μεσαιωνικής Ευρώπης. Στην καρδιά της Μονής, ένα παρεκκλήσι St.Mary σηματοδοτεί το ακριβές σημείο όπου ο Ιωσήφ που του αρχικού ναού.

Ανάλυση της κάτοψης του St.Mary παρεκκλήσι αποκαλύπτει αναλογίες ιερή γεωμετρία ίσες με εκείνες που βρίσκονται στο κοντινό Στόουνχεντζ, και μια γραμμή Ley τρέχει μέσω του άξονα της Μονής τρέχει κατ 'ευθείαν προς το διάσημο πέτρινο δαχτυλίδι, υποδεικνύοντας μια σύνδεση μεταξύ των δύο ιερών θέσεις σε βαθιά αρχαιότητα. Κατά τη διάρκεια της χριστιανικής εποχής μεγάλου αριθμού προσκυνητών συρρέουν στη Μονή για να προσκυνήσουν τα λείψανα των αγίων και σοφών, μερικά από τα πιο πολύτιμα λείψανα είναι εκείνες που έληξε St.Patrick ημέρες του στο Glastonbury το 461 μ.Χ. (Πάτρικ, ο άγιος το πολυαγαπημένο " »της Ιρλανδίας δεν είναι πραγματικά ιρλανδικά, αλλά γεννήθηκε στην Αγγλία και αργότερα κατακτήθηκε από τους πειρατές της Ιρλανδίας και να πωλούνται ως σκλάβοι εκεί). Το 1539 η Μονή έκλεισε με διαταγή του βασιλιά Ερρίκου Η 'και το μεγάλο μοναστήρι έπεσε σε ερείπια. Πριν από το κλείσιμο της Μονής, μοναχοί έκρυψαν το τεράστιο πλούτο των κειμηλίων, χειρογράφων, και άλλων θησαυρών μέσα σήραγγες και σπηλιές κάτω από το Glastonbury Tor.



Θρύλοι λένε οτι οι κρυμμένοι θησαυροί μια μέρα θα αποκαλυφθουν εγκαινιάζοντας μια εποχή ειρήνης και της διαφώτισης στον κόσμο.



Σύμφωνα με μια θεωρία που προβάλλει η Geoffrey Ράσελ το Glastonbury είναι τα κύρια λείψανα ενός λαβυρίνθου.

Κατασκευασμένος στο μακρινό παρελθόν για τελετουργικούς σκοπούς 'οπου ξετυλίγεται γύρω από τα Tor επτά φορές, και καταλήγει - ή έπρεπε να τελειώσει - κατά τη σύνοδο κορυφής, όπου ο πύργος βρίσκεται τώρα.

Υποστηρίζει επίσης ότι η σπείρα του λαβύρινθου δεν είναι απλή, αλλά μια τρισδιάστατη προσαρμογή σ ένα περίπλοκο μοτίβο το οποίο βρίσκεται στην αρχαιότητα . Αυτό μπορεί να ονομαστεί ο Κρητική σπείρα, επειδή εμφανίζεται στα Κρητικά νομίσματα και έχει κάποια σχέση με το μύθο του Λαβύρινθου.Αλλά το ίδιο σχέδιο λαβύρινθου εμφανίζεται επίσης σε ετρουσκικό αγγείο του έβδομο αιώνα π.Χ., πάνω σε ένα πυλώνα της Πομπηίας, σε βράχους και σε Tintagel και ΣΙΑ Wicklow. Είναι γνωστό στην Ουαλία σε σχήμα ρουστίκ σε λαβύρινθους που ονομάζεται Caerdroia, «Τροία πόλη». Εχει ακόμη βρεθεί μεταξύ των Hopi της Αριζόνα, ως σύμβολο στη «Μητέρα Γη».Ο Φίλιππος Rahtz, ο οποίος ανέσκαψε την κορυφή του Tor σε 1964-6, δήλωσε από την σκέψη του Russell: «Το επιχείρημα είναι περίπλοκο αλλά αξίζει την προσοχή». Και αλλού: «Αν η θεωρία λαβύρινθος δειξουν οτι είναι αληθινό είναι προφανές ότι θα έχει μεγαλύτερη σημασία για την προέλευση του Glastonbury ως θρησκευτικό κέντρο».





Η θεωρία λεει ότι θα πρέπει κάποτε να ήταν επτά μονοπάτια που γύρω από το Tor, όλα κατά μήκος σαν βεράντες, με κάθετες συνδέσεις μεταξύ τους. Διάβρωση, ποδοπάτημα και μετατοπίσεις του εδάφους και στρώματα έχουν κάνει τμήματα αυτου του υποθετικου σύστηματος θέμα για εικασίες. Ωστόσο οι βεράντες μπορούν να διακριθούν σε επτά διαφορετικά επίπεδα, και δεν είναι πλέον συνεχείς. Επιδράσεις του φωτός και της σκιάς και οι μεταβολές στο επίπεδο του εδάφους, καθιστούν δύσκολο να δει κανεις ολόκληρο το σύστημα ανά πάσα στιγμή ή από οποιαδήποτε γωνία . Μερικές φορές ένα μονοπάτι είναι δύσκολο να αναγνωριστει όταν κάποιος είναι σε αυτό, αλλά είναι εύκολα ορατά από απόσταση.Μερικές φορές μια βεράντα είναι σχεδόν δυσδιάκριτη από απόσταση, ακόμη και όταν κοίταξει κάποιος ακριβώς από πάνω ή απο κάτω.

Βάση αυτής της θεωρίας θα πρέπει κάποτε να ήταν επτά μονοπάτια γύρω από το Tor, όλα κατά μήκος σαν βεράντες, με κάθετες συνδέσεις μεταξύ τους. Διάβρωση, ποδοπάτημα και μετατοπίσεις του εδάφους και στρώματα έχουν κάνει τμήματα αυτου του υποθετικου σύστηματος θέμα για εικασίες. Ωστόσο οι βεράντες μπορούν να διακριθούν σε επτά διαφορετικά επίπεδα, και δεν είναι πλέον συνεχείς. Οι επιδράσεις του φωτός και της σκιάς και οι μεταβολές στο επίπεδο του εδάφους, καθιστούν δύσκολο να δει κανεις ολόκληρο το σύστημα ανά πάσα στιγμή ή από οποιαδήποτε γωνία . Μερικές φορές ένα μονοπάτι είναι δύσκολο να αναγνωριστει όταν κάποιος είναι σε αυτό, αλλά είναι εύκολα ορατά από απόσταση.Μερικές φορές μια βεράντα είναι σχεδόν δυσδιάκριτη από απόσταση, ακόμη και όταν κοίταξει κάποιος ακριβώς από πάνω ή απο κάτω.

Καποιες αλλες θεωριες σχετικα με τις βεραντες που εχουν υποθει είναι:



1)Οτι ειναι ένα μονοπάτι σε σχημα σπείρας για πεζους.

2)Η ένα μονοπάτι για άμαξες με ζώα.

3)Βεράντες για καλιεργεία αμπελιων.Και τέταρτων να ειναι αποτέλεσμα μίας φυσικής διάβρωσης.



Η πρώτη πρόταση φαίνεται απίθανη . Η θεωρεια δρόμου για καροτσάκια διαψεύδεται από την πραγματική πορεία των αναβαθμίδων: οι μεταβάσεις από επίπεδο σε επίπεδο είναι πάρα πολύ απότομη για την ανάβαση,με τις υπόλοιπες είναι να δούμε αν το σύστημα έχει χαρακτηριστικά τα οποία μας οδηγουν σε λαβύρινθο.




Οι δύο κύριοι δρόμοι που οδηγουν στο Tor είναι σε ορθή γωνία δεν είναι κυκλική όπως το λαβύρινθο της Κρήτης, αλλά και επιμήκυνση του προκαλεί αμφισβήτηση. Ένα από αυτά τα δρομολόγια είναι προσβάσιμο από Καλά Lane House κοντά στο τέλος της οδού Chilkwell . Μετά από μια απότομη ανάβαση στο μονοπάτι ανάμεσα σε φράκτες, ένας ορειβάτης εισέρχεται το Tor. Αυτό μπορεί να ονομαστεί Ανάβαση Διαδρομή Α. Η ανάβαση είναι μεγάλη με πολλά σταδια κατά μήκος μιας κορυφογραμμής. Η άλλη διαδρομή είναι προς τα πάνω στο άλλο άκρο του Tor. Και πάλι ο ορειβάτης περνά μέσα από ένα πεδίο η πύλη όριο, και στη συνέχεια αρχίζει την ανάβαση, η οποία είναι συντομότερη και πιο απότομη. Αυτό μπορεί να ονομαστεί Ανάβαση διαδρομή Β. Ούτε η Α ούτε η Β διαδρομή είναι ακριβης. Και οι δύο εχουν αρκετά μεγάλα περιθώρια αλαγής ανάβασης



Ο Russell συνδέσε το Tor και τον λαβύρινθο της Ουαλίας με τον ποιητικό υπαινιγμό Caer Sidi «στροφή» ή κάστρο σπείρα με τον θρύλο του Annwn.Για το ιερο σκάφος που εμπνευσή του μπορεί να ήταν το καζάνι που ανήκε στην θεά Ceridwen( θεά της Σελήνης) Σίγουρα οι θρύλοι του Glastonbury συνδεθούν με αυτά τα θέματα. Το καζάνι, με τον ένα ή άλλο πρόσχημα, είναι ένας παράγοντας για την πραγματοποίηση της ιστορίας του Δισκοπότηρου, και πολύ νωρίς ουαλλέζικο ποίημα λέει πως ο Αρθουρος και οι άνδρες του πήγαν προς αναζήτηση του.





Το Glastonbury είναι το σπίτι του Άγιο Δισκοπότηρο, το Shaftesbury είναι η έδρα του ιερού δόρατος.

Όταν η ενέργεια της Γης φτάσει στο Glastonbury και το Shaftesbury, τότε η συχνότητα της αθανασίας θα είναι σε θέση να εξαπλωθεί σε έμβια όντα του πλανήτη.

Λέγεται ότι στην εξάπλωση του Μεσαίωνα με τέτοιο μύθο, εάν ο πρόεδρος του Αβαείο Glastonbury, και η Ηγουμένη του Shaftesbury παντρευτουν, τότε τα παιδιά τους θα είναι ο βασιλιάς της Αγγλίας και θα είναι επίσης πλούσια. Αυτό είναι ένα αλχημικό μυστήριο. Αν αυτό το πρωτότυπο ενός εκ των δύο περιοχών, τότε η αγάπη θα είναι επαναστατική.



Η Απόκρυφη μασονικη αλχημική φόρμουλα συνδυάζει Μπινά (ραβδί) και Τσόκμα (Άγιο Δισκοπότηρο). Το Άγιο Δισκοπότηρο, από τη βούληση της γης το πνεύμα των κατευθυντήριων γραμμών, τη δυνατότητα να εξαλείψουν τα σύνορα μεταξύ όλων των χωρών.

Εάν το τσάκρα της καρδιάς και της γης επεκτάθει και σε ένα πλήρη κύκλο, τότε σε όλο τον κόσμο - πόνος, ταλαιπωρία, και όλα τα είδη μεταξύ φυσικού θανάτου θα εξασθενίσουν από τις εμπειρίες και τις αναμνήσεις των ανθρώπων.

Ο πιο διάσημος θρύλους είναι του Ιωσήφ της Αριμαθαίας για το Άγιο Δισκοπότηρο. Η ανάσταση του Ιησού, ο Ιωσήφ, στο πρωτότυπο της αιώνιας ζωής - το Άγιο Δισκοπότηρο.



Η τελετή θα είναι η μετάβαση του κόσμου από τον Ιχθύ στον Υδροχόο





Chalice Well Το «Δισκοπότηρο» ή «αίμα Ιερο πηγάδι (Ονομάζεται επίσης «Άνοιξη του αίματος», δεδομένου ότι τα νερά του χρωματίζονται με οξείδιο του σιδήρου). Ο μύθος λέει πως ο άξονας του καικατασκευάστηκε από τεράστιες πέτρες από τους Δρυίδες και ότι αργότερα, το δισκοπότηρο που χρησιμοποιήθηκε στο «Μυστικός Δείπνος» (Άγιο Δισκοπότηρο),ρίχτηκε στα νερά του. Sir Norman Lockyer αναφερθεί ότι η τεχνοτροπία της κατασκευής ήταν παρόμοια με αυτή που παρατηρήθηκε στην αρχαία Αίγυπτο.



Αρχαιοπεριβάλλοντος xώρος ΠύληGlastonbury -Αστρονομία σχετιζοντε με τηνγραμμή "Ley «Αγίου Michaels η οποία συμπίπτει με την ανατολή του ηλίου την Πρωτομαγιά, διασχίζοντας το μεγαλύτερο δυνατό τμήμα της νότιας Βρετανίας. Διαδρομη της «Ley γραμμή» από το βουνό του Αγίου Μιχαήλ στην Κορνουάλλη στην Πυλη Μπρεντ , το Κάστρο Cadbury ,Creech του Αγίου Μιχαήλ Lyng, Othery,Glastonbury, Buckland dingham, Avebury, Ogbourne Αγίου Γεωργίου, Ανατολή καιHendred Μπέρι St Edmonds (Όλες αυτές οι περιοχές είχαν ή εκκλησίες αφιερωμένες στον δράκο-δολοφονία Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου). Από την εκκλησία του Αγίου Μιχαήλ στο Burrowbridge, η πύλη του Glastonbury είναι ορατή πίσω και ενδιάμασα από τους λόφους . Με επέκταση αυτής της ευθυγράμμισης απο το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ανατολικά, φτάνει κανείς στη νότια είσοδο της Avebury. Έχει παρατηρηθεί ότι από Windmill Hill, στο χειμερινό ηλιοστάσιο, ο ήλιος που ανατέλλει μπορεί να κυλήσει μέχρι την πλευρά της πύλης. Ένα φαινόμενο που διαρκεί περίπου μισή ώρα. Avebury / Silbury, το Στόουνχεντζ και το Glastonbury σχηματίζουν ένα ορθογώνιο τρίγωνο δεξιά (αριστερά). Η υποτείνουσα σχηματίζεται από την « Ley γραμμή Αγίου Michaels από Glastonbury και το Avebury, συμπίπτει με την ανατολή του ηλίου την Πρωτομαγιά. Η ίδια γεωμετρία επεκτείνεται βόρεια σε Χαμηλήό αξονα , η οποία βρίσκεται 2 ° 1 ° βόρεια και ανατολικά του Glastonbury. Glastonbury είναι 1 ° δυτικά του Mont Αγίου Michel στη Γαλλία. Επομένως, είναισχεδόν ακριβώς 7 ° Ανατολικά και Νότια της 4 ° Callanish στη Σκωτία



Ευθυγραμμίσεις της Πύλης του Glastonbury. Έχει επισημανθεί ως ένα τμήμα της γραμμης Ley του Αγίου Μιχαήλ εκτος απο του αστρονομικού φαινομενου της φύσης είναι επίσης μέρος ενός μεγάλου γεωμετρικου «δεκαγώνου» που ανακαλύφθηκε από τον John Michell και αποτελεί ένα ορθογώνιο τρίγωνο με το Avebury και το Στόουνχεντζ. (Και οι δύο αυτές τις γεωμετρικές χαράξεις είναι ακριβείς εντός1/1000th μέρη).



Αυτό το ορθογώνιο τρίγωνο εκτείνεται βόρεια κατά συνέπεια να συναντηθεί με το Arbor χαμηλά, γεγονός που βρίσκεται σε εξαιρετικά ακριβώς 1 ° και 2 ° βόρεια ανατολικά του Glastonbury . περισσοτερα εδω: http://ancient-wisdom.co.uk/englandgeodesy.htm










Ας ξεκινήσουμε λοιπόν το “ταξίδι” μας, από την σειρά ταινιών “Omen” που στα Ελληνικά μεταφράστηκε ως “Η Προφητεία” που αφηγείται την γέννηση, την ζωή και τον θάνατο του Αντίχριστου (Damian Thorn)!!! Η πρώτη ταινία (Omen), της οποίας το σενάριο αλλά και το μυθιστόρημα έγραψε ο ..David Seltzer και σκηνοθέτησε ο Richard Donner, έκανε επίσημη πρεμιέρα στην ..Αγγλία στις 6-6-1976!!! στις ..ΗΠΑ όμως, η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά (πρεμιέρα) μερικές μέρες ..αργότερα (στις 25-6-1976)!!! η Δεύτερη ταινία προβλήθηκε το ..1978 και η Τρίτη ταινία προβλήθηκε το 1980!!! Το σενάριο της συγκεκριμένης τριλογίας (Η Προφητεία 1,2 και 3), δεν έχει ουσιαστικά, καμία σχέση με τα όσα γνωρίζουμε από τις Αγίες Γραφές, σχετικά με τον βίο του Αντίχριστου!!! Πρόκειται κυρίως για μια παραπλανητική ταινία, που όμως μέσα στις πολλές της ανακρίβειες, ίσως κρύβονται και μερικά ψήγματα Αλήθειας!!! Π.χ. ο “θετός” πατέρας του ..Damian, ονομάζετε Robert Thorn!!! κατά περίεργη ..σύμπτωση, το μεσαίο όνομα, του πατέρα του ..David), είναι Robert (Ser Evelyn Robert de Rothschild)!!! (Απογονος του Ιωσηφ)(David στα ελληνικά προφέρετε Ντέϊβιντ, μεταφράζετε σε Δαβίδ ή Δαυίδ) Στην φωτογραφία βλέπετε το πόστερ, του τρίτου μέρους της ταινίας Omen (The Final Conflict)




Μια ευθυγράμμιση των ιερών τόπων που εκτείνεται από την Ιρλανδία, μέσω της Κορνουάλης, Γαλλία, Ιταλία, Ελλάδα και Ισραήλ, που χαρακτηρίζεται από ιερά αφιερωμένα στον Αρχάγγελο Μιχαήλ και του Θεου Απόλλωνα. Στρογγυλή τράπεζα του Αρθούρου.-Βατικανό- Στρογγυλη τράπεζα των Ναιτων Ροδο.

ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ CERN

Fisher King-Βασιλέα – Ψαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου