Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΟ 14 ΠΑΡ. 5 ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΥΛΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.






ΑΡΘΡΟ 14 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5:http://www.freevolition.gr/mnhmoniothsntropis.pdf

ΚΑΙ Ο ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
http://www.freevolition.gr/EFARMOSTIKOS-ME%20SXOLIA.pdf

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

"ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ" αναφέρει για την Μορφή του Πολιτεύματος στο "Άρθρο 1 Παράγραφος 1. Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
Παράγραφος 2. Θεμέλιο του Πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.
Παράγραφος 3. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό, υπάρχουν υπέρ του Λαού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα".
Συμφώνα με το Άρθρο 110 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ το Άρθρο 1 που αφορά την Μορφή του Πολιτεύματος δεν είναι αναθεωρήσιμο.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΑΣ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ με το Άρθρο 1 παράγραφο 3 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό, υπάρχουν υπέρ του Λαού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΥΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΙΡΕΚΤΙΒΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΟ 14 ΠΑΡ. 5 ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΥΛΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.
ΦΕΚ 240 12/12/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου