Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Mετρούν τις πληγές τους σε όλη τη χώρα μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα
















Τα ακραία καιρικά φαινόμενα με τις ισχυρές βροχοπτώσεις και τους θυελλώδεις ανέμους προκάλεσαν σοβαρότατα προβλήματα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας με αποτέλεσμα οι αρχές να προχωρήσουν σε εκκενώσεις χωριών και διακοπές της κυκλοφορίας στα οδικά δίκτυα.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ τα προβλήματα παραμένουν πολλά σε όλη την χώρα:

ΡΟΔΟΠΗ
 Λόγω υπερχείλισης των υδάτων, διεκόπη η κυκλοφορία στις υδάτινες διαβάσεις Ποντικόρεμα, Λίσσος, Εβρίνος, Ιάσιο, Αεροκορυφή, Διώνη, Ιμέρου, Σκαλώματος, Δοκού, Κάλχα, Γρατίνη και Ηφαίστου, η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς.

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
Επ. Ο. Πάλλης- Πενταλόφου, λόγω ισχυρών βροχοπτώσεων διεκόπη η κυκλοφορία.

Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, έχει σημειωθεί αύξηση των υδάτων στους ακόλουθους ποταμούς
- Εισροή υδάτων ποταμού Έβρου στην περιοχή Ορμενίου Ορεστιάδας, 1.225 κ.μ./ δευτερόλεπτο, (ραγδαία αυξητική τάση), επίσης στην περιοχή Βύσσας Ορεστιάδας, 1.366 κ.μ./ δευτερόλεπτο (ραγδαία αυξητική τάση).
- Επίπεδο στάθμης υδάτων Ερυθροποτάμου (παραπόταμος Έβρου) στην περιοχή Διδυμοτείχου 6,00 μ. (όριο συναγερμού 6,80 μ.).
- Εισροή υδάτων από Βουλγαρία μέσω του Άρδα (φράγμα Κυπρίνου Ορεστιάδας), 1.560 κ.μ./ δευτερόλεπτο (ραγδαία αυξητική τάση).
- Επίπεδο στάθμης υδάτων ποταμού Έβρου στην περιοχή Πυθίου Διδυμοτείχου 5,06 μ. (όριο συναγερμού 5,70 μ.).

Λόγω μεγάλης αύξησης των υδάτων του ποταμού Έβρου, με απόφαση των Τουρκικών Αρχών, (την 01-02-2015 και ώρα 22.00 διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην γέφυρα της Ανδριανούπολης, με αποτέλεσμα την διακοπή εισόδου - εξόδου οχημάτων από τον Ε/Δ Καστανέων από και προς την Τουρκία.

Λόγω μεγάλης αύξησης των υδάτων του ποταμού Έβρου, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην ΕΟ Αλεξανδρούπολης - Ορμενίου στο 131ο χλμ (χωριό Καστανέων). Η κυκλοφορία διεξάγεται διαμέσου του επαρχιακού δικτύου Πετρωτών - Πενταλόφου

ΔΡΑΜΑ
Επ. Ο. Δράμας - Καλλίφυτου, λόγω αυξημένης στάθμης των υδάτων, η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς.

ΚΙΛΚΙΣ
Λόγω υπερχείλισης των υδάτων του Γαλλικού ποταμού, διεκόπη η κυκλοφορία στις ισόπεδες διαβάσεις:
Επ. Ο. Άνω Ποταμιάς - Κάτω Ποταμιάς.
Επ. Ο. Μανδρών - Γαλλικού.
[Η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς]

Λόγω καθίζησης του οδοστρώματος, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην Επ. Ο. Λειψυδρίου – Φαναρίου (διάβαση Ξηρόμερου),.
[το σημείο θα παραμείνει κλειστό επί μακρόν χρονικό διάστημα]


ΠΕΛΛΑ
Επ. Ο. Άρνισσας - Χ/Κ Βόρρας, από το 9ο έως 25ο χλμ. (λόγω χιονόπτωσης).

ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Λόγω κατολίσθησης διεκόπη η κυκλοφορία στην Επ. Ο. Καστοριάς - Κρυσταλλοπηγής, Φλώρινας, από 10ο έως 23ο χλμ.

ΑΡΤΑ
Έχει πέσει η στάθμη του νερού του ποταμού Αράχθου σε όλη την παραποτάμια περιοχή. Η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί, χωρίς άμεσο κίνδυνο για ανθρώπινες ζωές.

Στο χωριό Λουτρότοπο Άρτας, την 11.00 ώρα, δημιουργήθηκε θραύση του παραποτάμιου αναχώματος της κοίτης του ποταμού Αράχθου με συνέπεια την μικρή εκροή υδάτων προς το προαναφερθέν χωριό.

Εντός του οικισμού υπέστη καθίζηση γέφυρα (Δημοτικής οδού) από Κομπότι προς γήπεδο Κομποτίου. Η διέλευση των οχημάτων πραγματοποιείται από παρακαμπτήριους οδούς.

Η στάθμη της λίμνης Πουρναρίου, είναι ελεγχόμενη με απορροή υδάτων (1.000) κ.μ. ανά δευτερόλεπτο και εισροή σε αυτήν (500) κ.μ. αντίστοιχα.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Λόγω καθίζησης του οδοστρώματος στο 31ο χλμ. της ΕΟ Ιωαννίνων - Άρτας (Τέροβο), η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από την Επ. Ο. Σκλίβανης - Γοργόμηλου.
Στις Επ. Ο. Τύριας - Λίππας, Τύριας - Ζωτικού, Τύριας - Αρτοπούλας, Δερβιζιάνων - Σμυρτιάς λόγω έντονων βροχοπτώσεων προκλήθηκαν κατολισθήσεις επί των οδοστρωμάτων και η κυκλοφορία διεξάγεται με κίνδυνο και ιδιαίτερη δυσκολία για τα διερχόμενα οχήματα. Μηχανήματα έργων του Δήμου Δωδώνης προβαίνουν στην αποκατάσταση της κυκλοφορίας χωρίς να επαρκούν καθώς σε σημεία που έχουν καθαρισθεί γίνεται ξανά κατολίσθηση. Η αποκατάσταση συνεχίζεται.
Η επαρχιακή οδός από γέφυρα Βοϊδομάτη Δ.Δ. Κλειδωνιάς του Δήμου Κόνιτσας έως τη διασταύρωση οικισμού Αγ. Μηνά του Δήμου Ζαγορίου είναι κλειστή λόγω κατολισθήσεων.

ΤΡΙΚΑΛΑ
Λόγω υπερχείλισης του ποταμού Πηνειού στο Δ.Δ. Κλοκοτού, Φαρκαδόνας και Πηνειάδας, καθώς και του ποταμού Ενιπέα στο Δ.Δ. Κεραμυδίου, κατακλύστηκε με νερά αγροτική περιοχή καλλιεργήσιμης και μη έκτασης (3.000) περίπου στρεμμάτων.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Λόγω υπερχείλισης του ποταμού Πετριλιώτη, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων της Επ. Ο. Μουζακίου - Αργιθέας (γέφυρα Πετρωτού), από το 50ο χλμ.

Λόγω υπερχείλισης του ποταμού Αχελώου, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων της Επ. Ο. Καρδίτσας - Άρτας (γέφυρα Κοράκου), από το 54ο χλμ.

Λόγω υπερχείλισης του παραπόταμου Αυλάκι (Μαγούλα Καρδίτσας) διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Επ. Ο. Μαγούλας Καρδίτσας - Μ. Καλύβια Τρικάλων. Η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτηρίους. Κάλυψη έκτασης 2500 στρεμμάτων αγροτικής περιοχής.

Διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Επ. Ο. Μουζακίου Αργιθέας, από το 43ο χλμ (θέση Αγορασιά) έως το 50ο χλμ (γέφυρα Πετρωτού), λόγω κατολίσθησης. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριους.

ΛΑΡΙΣΑ
Λόγω αυξημένου όγκου υδάτων του Τιταρήσιου ποταμού, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στο 3ο χλμ Επ. Ο. Αμπελώνα - Δελερίων. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριους.

ΦΩΚΙΔΑ
Διασταύρωση Διακοπίου - Κοκκίνου στη γέφυρα Γρανιτσορέματος (παραλίμνια οδό Λίμνης Μόρνου), διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω κατολισθήσεων.

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ
Λόγω κατολίσθησης βράχων στην τοπική κοινότητα Κρικέλλου του Δήμου Καρπενησίου, με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη του Νομού Ευρυτανίας, έλαβε χώρα εκκένωση του χωριού (70 κάτοικων), οι οποίοι μεταφέρθηκαν με τέσσερα (4) λεωφορεία σε ξενοδοχεία της πόλης του Καρπενησίου.

Λόγω έντονης βροχόπτωσης – κατολισθήσεων, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στα κατωτέρω σημεία:
Επ. Ο. Κερασοχωρίου – Αγράφων, από το ύψος του οικισμού Βαρβαριάδα, με αποτέλεσμα να παραμένουν αποκλεισμένες οι τοπικές κοινότητες (Άγραφα, Μάραθος, Βραγγιανά, Τροβάτο, Τρίδετρο, Μοναστηράκι και Επινιανά).
Επ. Ο. Βελαώρας - Τοπολιάνων
Επ. Οδός Καρπενησίου - Αγρινίου (διά μέσω Προυσού) από 35ο έως 45ο χλμ.
Διακοπή ηλεκτροδότησης και τηλεπικοινωνιών στα εξής σημεία:
Σε όλο το δίκτυο των πρώην Δημοτικών Κοινοτήτων, Αγράφων
Στις Τοπικές Κοινότητες Δομνίστας, Στάβλων, Άμπλιανης, Μεσοκώμης, Σκοπίων, Ροσκάς, Προδρόμου και Καταβόθρας του δήμου Καρπενησίου.
Επίσης στο Δήμο Καρπενησίου και στο Δήμο Αγράφων, σημειώθηκαν οι κάτωθι ζημίες:
Μεγάλης έκτασης καθίζηση του επαρχιακού οδικού δικτύου Ανιάδας - Άγιοι Θεόδωροι.
Ετοιμόρροπα τοιχία με ορατό κίνδυνο κατάρρευσης, παραπλεύρως οδικού δικτύου, στην Τοπική Κοινότητα Μεσοκώμης.
Ρηγμάτωση με άμεση επικινδυνότητα κατάπτωσης στην επαρχιακή οδό Προυσού -Τόρνου.
Πτώση φερτών υλικών σε επαρχιακή οδό, εντός της τοπικής κοινότητας Φουρνάς.
Έντονη ρηγμάτωση πλάκας οροφής στο τούνελ, στη θέση «Βράχος», της επαρχιακής οδού Καρπενησίου - Φουρνά.
Καταστροφή γέφυρας στη θέση «Χοντέικα» της τοπικής κοινότητας Αγράφων.
Επικίνδυνες ζημιές στη γέφυρα «Βαρβαριάδας».
Καταστροφή του δικτύου ύδρευσης της τοπικής Κοινότητας Μοναστηρακίου (οικισμός Σίχνικο).
Καταστροφή του κεντρικού αγωγού ηλεκτροδότησης, στις τοπικές κοινότητες Λημερίου - Βούλπης - Βελαώρας - Πρασιάς - Κέδρων και στους οικισμούς Χρύσοβα και Λογγίτσι.

Υποχώρηση εδάφους στις Τοπικές Κοινότητες Λιθοχωρίου και Γρανίτσας.

Καταστροφή οδικού δικτύου Τοπικών Κοινοτήτων Μαυρομάτας και Αγίου Δημητρίου.

Καταστροφή του αγροτικού και δασικού οδικού δικτύου των πρώην Δημοτικών Ενοτήτων Βίνιανης και Φραγκίστας.

Δυσχερής πρόσβαση στις Τοπικές Κοινότητες Δάφνης και Χρύσως.
Καταστροφή αντλιοστασίου στη θέση Τσούκα.

ΦΘΙΩΤΙΔΑ
Λόγω υπερχείλισης υδάτων του Σπερχειού ποταμού, από 05:45 ώρα της 01-02-2015, διεκόπη η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών στο 219ο Χ/Σ του Σιδηροδρομικού Δικτύου Αθηνών - Θεσ/νίκης. Οι επιβάτες αυτών μεταφέρθηκαν με λεωφορεία του ΟΣΕ από το Σ.Σ. Κάτω Τιθορέας μέχρι το Σ.Σ. Λιανοκλαδίου και αντίστροφα.

Λόγω υπερχείλισης υδάτων του ποταμού Σπερχειού, διεκόπη η κυκλοφορία στον Επ. Ο. Λαμίας – Γοργοποτάμου (θέση Φραντζομύλου) και Επ. Ο. Σ.Σ. Λιανοκλαδίου - Κωσταλεξίου. Η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά από την ΠΕΟ Λαμίας - Αθηνών μέσω Επ. Ο. Μοσχοχωρίου - Γοργοποτάμου. Επίσης Επ. Ο. Κωσταλεξίου - Λουτρών Υπάτης από το Δ.Δ. Κομποτάδων ως και την Γέφυρα του Σπερχειού ποταμού (προς Σ.Σ. Λιανοκλαδιού). Η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω της Επ. Ο. Λουτρών Υπάτης - Λιανοκλαδίου και Ε. Ο. Λαμίας - Καρπενησίου.
Επ. Ο. Υπάτης - Σπερχειάδας, στη γέφυρα της Βίστριζας (όρια Τ.Κ. Υπάτης), λόγω κινδύνου καθίζησης του οδοστρώματος από την αυξημένη ροή υδάτων, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα. Η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω των Επ. Ο. Συκάς - Υπάτης - Λουτρών Υπάτης, Σπερχειάδας – Μακρακώμης και της Ε. Ο. Λαμίας-Καρπενησίου.

Επ. Ο. Καπνοχωρίου – Υπάτης, στο ρεύμα προς Υπάτη, λόγω των έντονων καιρικών φαινόμενων, αποκολλήθηκαν δύο τμήματα βράχου, πλην όμως η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά. Από το Α.Τ. Υπάτης ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα τροχαίας. Ενημερώθηκε η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου Λαμιέων για την απομάκρυνσή τους από το οδόστρωμα.
Στην ΠΑΘΕ (206 – 207) χλμ. εντός αγροτεμαχίου, λόγω ισχυρών ανέμων, σημειώθηκε πτώση τριών (3) πυλώνων της ΔΕΗ
Παραπλεύρως του Σπερχειού ποταμού υπάρχουν πλημμυρισμένα αγροτεμάχια κατά εκτίμηση επτακοσίων (700) περίπου στρεμμάτων.
Από 05:45 ώρα της 01-02-2015, διεκόπη η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών, λόγω υπερχείλισης όμβριων υδάτων και πραγματοποιείται από Σ.Σ. Θεσ/νίκη έως Σ.Σ. Λιανοκλαδιού και από Σ.Σ. Αθήνας έως Σ.Σ. Τιθορέας (η κίνηση των επιβατών μεταξύ των δύο Σ.Σ. πραγματοποιείται μέσω λεωφορείων).
Λόγω πτώσης γέφυρας στο χωριό Περιβόλι, από 10:30 ώρα διεκόπη η συγκοινωνία από Περιβόλι Σπερχειάδας προς τα όμορα χωριά Κολοκυθιά – Μάρμαρα – Αργύρια – Ανατολή Σπερχειάδας.

ΑΙΤΩΛΙΑ
Λόγω κατολισθήσεων χωμάτινων όγκων διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό περίπου πενήντα (50) μόνιμων κατοίκων της Τ.Κ. Κλεπά του Δήμου Ναυπακτίας και εξετάζεται η εκκένωσή της. Την 11.45΄ώρα κατάλληλα επανδρωμένο ελικόπτερο αναχώρησε από την Αθήνα προκειμένου να παραλάβει ασθενή η οποία τον μήνα Δεκέμβριο έτους 2014 υπεβλήθη σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση και αντιμετωπίζει επιπλοκές στην υγεία της.
Λόγω κατολισθήσεων στις Δ.Ε Πλατάνου και Αποδοτίας του Δήμου Ναυπάκτου χωμάτινων όγκων και έντονων καιρικών φαινομένων διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στις Τ.Κ. Αράχωβας, Λειβαδάκι, Γρηγόρι, Γραμμένη Οξυά, Λεύκα, Μανδρινή, Καλλονή, Κυδωνία και στα σημεία μετέβησαν μηχανήματα έργων της Π. Ε. Αιτωλοακαρνανίας της Π.Δ.Ε., τα οποία προβαίνουν στην σταδιακή διάνοιξη του ανωτέρω οδικού δικτύου. Στις προαναφερόμενες Τ.Κ. δεν διατρέχουν κίνδυνο οι ζωές των περίπου εκατόν σαράντα (140) μόνιμων κατοίκων ενώ επίσης δεν έχουν αναφερθεί υλικές ζημιές στις οικίες τους.
Λόγω υπερχείλισης των υδάτων του ποταμού Εύηνου προκλήθηκαν καταστροφές σε αγροκτήματα στον Κάμπο Στράνωμα της Δ.Ε. Πυλήνης.
Στην Επ. Ο. Ναυπάκτου - Άνω Χώρας, από Δ.Δ. Λιμνίτσας έως Τερψιθέα, η κυκλοφορία διεξαγεται μόνο για Ι.Χ.Ε. (κάτω των 3.5 τόνων).

ΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
Δυσχέρεια κυκλοφορίας λόγω κατολισθήσεων στα κάτωθι σημεία:
Επ. Ο. Θέρμου – Χαλικίου
Επ. Ο. Θέρμου – Αργυρό Πηγάδι
Επ. Ο. Θέρμου - Πέρκου
Λόγω έντονη βροχόπτωσης και εξαιτίας αυξημένου όγκου νερού στην κοίτη του ποταμού Αχελώου η κυκλοφορία των οχημάτων στις γέφυρες Αυλακίου και Τέμπλας διεκόπη. Κυκλοφορία διεξάγεται από την γέφυρα της Τατάρνας.

ΛΑΚΩΝΙΑ
Λόγω καθίζησης του οδοστρώματος διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στο 2ο χλμ της Επ. Ο. Ποταμιάς – Λιαντίνας. Κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς.

ΣΑΜΟΣ
Λόγω καθίζησης οδοστρώματος και κατολίσθησης, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην Επ. Ο. Πύργου – Σπαθαρίου (στην περιοχή Ευαγγελίστρια). Κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς.

ΠΕΛΛΑ
Επ. Ο. Κερασιάς - Χ/Κ Βόρρας, από 20ο έως 25ο χλμ.

Αντιπολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται:
ΦΛΩΡΙΝΑ
Επ. Ο. Φλώρινας - Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από 18ο έως 30ο χλμ.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Επ. Ο. Καστοριάς – Φλώρινας, (μέσω Βιτσίου), από 14ο έως 28ο χλμ.

ΓΡΕΒΕΝΑ
Επ. Ο. Γρεβενών –Σαμαρίνας, από 27ο έως 54ο χλμ.
Επ. Ο. Γρεβενών – Χ/Κ Βασιλίτσας, από 27ο έως 45ο χλμ.
Επ. Ο. Γρεβενών –Περιβολίου, από 23ο έως 43ο χλμ.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Π.Ε.Ο. Ιωαννίνων – Κοζάνης (περιοχή Βίγλας), από 35ο έως 45ο χλμ.
Π.Ε.Ο. Ιωαννίνων – Κοζάνης (περιοχή Βίγλας), από 82ο έως 105ο χλμ.
Επαρχιακό οδικό Κεντρικού Ζαγορίου.
Επαρχιακό οδικό δίχτυο Βίγλας – Κεφαλόβρυσου.
Επ. Ο. Μετσόβου – Μηλιά.

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ
Επ. οδός Καρπενησίου - Φουρνάς - Καρδίτσας, από 13ο έως 48ο χλμ (θέση Βράχος, Ζαχαράκι).
Επ. οδός Δομνίστας - Μεσοκώμης.
Επ. οδός Καρπενησίου - Χ/Κ, από 8ο έως 13ο χλμ.
Επ. οδός Δομνίστας - Ροσκάς- Ψιανών.
Επ. οδός Καρπενησίου - Στενώματος, από 3ο έως 180 χλμ.
 Επ. οδός Στάβλων - Άμπλιανης.
 Επ. οδός Καρπενησίου - Φιδάκια – Σελλά -Αγ. Βλαχέρνα, από 9ο έως 27ο χλμ.
 Επ. Οδός "Διπόταμα"- Χελιδόνα.
 Επ. οδός Καστανιάς- Προδρόμου.
 Επ. Οδός Σαρκίνης-Αγ. Βαλχέρνας (θέση Μυλωνέικα)
 Επ. οδός Σαρκίνης-Καταβόθρας.

ΑΧΑΪΑ
Επ. Ο. Περιστέρας – Χ/Κ Καλαβρύτων.
ΑΙΤΩΛΙΑ
Ορεινό επαρχιακό δίκτυο, των Δ.Δ. Πλατάνου, Αποδοτίας και Λιμνίτσας, λόγω παγετού.

Η πρόγνωση

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στη δυτική Ελλάδα, την Ήπειρο, τη βόρεια Κρήτη και το ανατολικό Αιγαίο και παροδικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές, αναμένονται την Τρίτη. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 3 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 15 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 3 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 9 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και κατά τόπους στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι με ενίσχυση σε ισχυρούς από αργά το βράδυ.

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις, αναμένουν οι μετεωρόλογοι την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις από το απόγευμα, αναμένουν την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου