Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Οι χαμένες Πυραμίδες στην Γκίζα ανακαλύπτονται σε παλιό χάρτη και η νέα θεωρεία συσχετισμού με τον αστερισμό Του Ωρίωνα από τον Γουέιν Χέρσελ



πηγή εικόνας - Αϊόβα ψηφιακή βιβλιοθήκη - καλλιτέχνης - Denon Vivant 1747 - 1825


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24η Οκτωβρίου, 2004


BREAKTHROUGHFOR'NEW'ORIONHYPOTHESIS:

Χαμένες Πυραμίδες στην Γκίζα ανακαλύπτονται σε παλιό χάρτη"
Η 
 θεωρία ότι οι πυραμίδες της Γκίζας συσχετίζονται με τον αστερισμό του Ωρίωνα   μπορεί πλέον να αποδειχθεί με βεβαιότητα. Ο Wayne Herschel - ο υπέρμαχος της νέας υπόθεση - έχει βρει ακριβώς τις υπόλοιπες  πυραμίδες που  λείπουν και κάνουν τη θεωρία του πειστική.

«Λείπει η πυραμίδα στην υπόθεση 'του αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο βιβλίο του,« The Hidden Records », που δημοσιεύθηκε πρόσφατα. Ο συγγραφέας έκανε αυτήν την ανεκτίμητη ανακάλυψη ενώ προσπαθούσε να τεκμηριώσει την πολύ αναγνωρισμένη θεωρία του συγγραφέα Ρόμπερτ Bauval ότι οι τρεις πυραμίδες της Γκίζας συσχετίζονται με την «ζώνη» του Ωρίωνα.




Ωστόσο, ο ίδιος προτείνει μια  εντελώς νέα ερμηνεία του  αστερισμού στον χάρτη σε σχέση με την την ερμηνεία του Bauval , χρησιμοποιώντας μια εντελώς νέα κλίμακα διάταξης για τον αστερισμό του Ωρίωνα ως σύνολο (που οδηγεί στην ένταξη της τον  αστερισμό του Ταύρου μαζί με αυτό). Αυτή η νέα ερμηνεία κλίμακα εμφανίζει κάποια στοιχεία που πρέπει να έχουν  γίνει σκόπιμα από τους κατασκευαστές των πυραμίδων με  πολύ έξυπνες μαθηματικές προσαρμογές (που διευρύνει  στο βιβλίο του), και μιλάει για έναν  απίστευτο προηγμένο πολύ πρώιμο πολιτισμό.

Δεν είναι ότι αυτή η νέα κλίμακα θα δώσει την απάντηση για τόσες πολλές από τις αντιρρήσεις  που οι μελετητές έχουν καταλήξει ... αλλά  επιβεβαιώνει  ό, τι   υπάρχουν τέσσερα Μη αναγνωρισμένα ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ στη Γκίζα! Ανακαλύπτοντας αυτά τα φευγαλέα «ερείπια» δίνει την   δυνατότητα στον συγγραφέα για να σπάσει  ένα  αποκρυπτογραφημένο  μήνυμα  το οποίο είναι το κλειδί για το ξεκλείδωμα ο κύριος λόγος ως προς το γιατί οι αρχαίοι έχτισαν τος πυραμίδες βάση τον  χάρτη του αστερισμού.

Ο Wayne, με πολλά χρόνια εμπειρίας στην αστρονομία και την εξοικείωση με χάρτες αστέρων, θα μπορούσε να δει γιατί οι αστρονόμοι δεν ήταν απόλυτα πεπεισμένοι με το μοντέλο Bauval προτείνει για τις συνολικές συσχετίσεις πυραμίδας / άστρο του (βλέπε παρακάτω).

 Σ΄αυτόν τον χάρτη αστέρων εντόπισε δύο πυραμίδες σε πολύ μεγάλη απόσταση από την Γκίζα (Abu Rawash στα βόρεια και Zaweyet Αλ Άρια στο νότο) που αντιπροσωπεύουν τα δύο από τα αστέρια περιφέρειας Orion (Saiph και Μπέλατριξ).

Αν και φαίνεται να είναι αρκετά παρόμοιες οι αποστάσεις και γωνίες μεταξύ των πυραμίδων και τα αστέρια που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί, κάποιος θα μπορούσε να βοηθήσει την παρατήρηση ότι ο Bauval δεν είχε αποδείξεις  για τα δύο ποιο λαμπρότερα αστέρια στην περιφέρεια του Ωρίωνα. (Βλέπε κίτρινο με ερωτηματικά στο χάρτη παρακάτω). 
Αλλά η μεγαλύτερη αμφιβολία σε αυτό το μοντέλο ήταν η διαφορά στην κλίμακα, όταν ήρθε να συγκρίνει το μέγεθος του Ωρίωνα «ζώνη» αστέρια με το μέγεθος των τριών κύριων πυραμίδων της Γκίζας.

Οι ακαδημαϊκοί έχουν επίσης επισημάνει πρόσφατα ότι αν οι πυραμίδες είχαν κατασκευαστεί για να εκπροσωπούν τα αστέρια σε ένα μεγάλο σχέδιο να το πω έτσι, γιατί
  δεν έχουν συμπεριληφθεί νωρίτερα οι πυραμίδες - οι πυραμίδες στη Σαχάρα και Abusir - ως μέρος του χάρτη αστέρι;
Κάποιος πρέπει να θέσει υπό αμφισβήτηση το αναπόφευκτο εδώ: 
Τι γίνεται αν υπάρχει μια ολόκληρη νέα ερμηνεία που απαντά σε όλες αυτές τις ερωτήσεις; 
Και αν ναι, θα  αποκαλυφθεί  το παλιό μυστικό πίσω από τις πυραμίδες;



Ειναι «ορατό ΚΟΝΤΑ στην  Σφίγγα ... ΑΛΛΑ κανείς δεν το έχει παρατηρήσει;

Σημειώστε πως στην μεσαία περιοχή το «ερείπιο» που φαίνεται να έχει καταρρεύσει. Τα συντρίμμια του είναι κυριολεκτικά στο ίδιο μέγεθος με τα μπλοκ της 
πυραμίδα στη Γκίζα. Είναι αυτό το «μηχανικής» υπόβαθρο που κάποτε ήταν η  βαση  μιας πυραμίδας που καταστράφηκε, ή είναι αυτά ακριβώς τα πραγματικά στοιχεία;
Σημειώστε, επίσης, το πίσω μέρος της Σφίγγας (το πλεονεκτικό σημείο από το οποίο λήφθηκε η εικόνα) ενα ξεχασμένο «ερείπιο πυραμίδας». Είχε ένα τεράστιο υπερυψωμένο μονοπάτι, για αυτό οι αρχαιολόγοι το θεώρησαν ως ερείπιο τοίχου. Το πυραμιδικό ερείπιο είναι τόσο τεράστιο που αψηφά κάθε λογική στο γιατί κανένας ιστορικός μέχρι σήμερα δεν το θεώρησε ερείπιο.

 Οταν ο συγγραφέας χρειαζόταν μια εναέρια εικόνα της Γκίζας. Υπήρχε μόνο μία επιλογή ... μια εικόνα από ένα αερόστατο ζεστού αέρα, και αυτό είναι ακριβώς αυτό που κάνει. Θυμάται πόσο απογοητευμένοι ήταν με το αποτέλεσμα. 
Η περιοχή είχε αλλάξει σημαντικά με την πάροδο του χρόνου με τους δρόμους, ένα νεκροταφείο και σε εξελίξει ενα κτίριο σχεδόν ακυρώνοντας το πως η περιοχή πρέπει να έμοιαζε στην αρχαιότητα. 
Αλλά αυτό δεν θα τον αποτρέψει.

Τι έκανε με την φωτογραφία ήταν να αφαιρέσει όλες τις ανωμαλίες που στην έρευνα του είπαν πως είχαν χτιστεί τα τελευταία χίλια χρόνια . 
Η επεξεργασία της εικόνας που προέκυψε από τις προσπάθειές του ήταν αξιοσημείωτη και έχει δημοσιευθεί στο «The Hidden Records ως την πρώτη   εναέρια εικόνα του πως η Αίγυπτος κάποτε φαινόταν, κατά τη στιγμή του Ναπολέοντα που φθάνει στην Αίγυπτο. Η νέα εικόνα διευκρίνισε ότι κατά πάσα πιθανότητα  ήταν ερειπια μιας πυραμίδας . Αυτό θα μπορούσε να επιβεβαιωθεί περαιτέρω από την ευθυγράμμιση με ακριβώς με τα αστέρια του Ωρίωνα.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ άλλες χαμένες Πυραμίδες;

Αλλά αυτό που πραγματικά είχε φέρει σε  
 αμηχανία τον συγγραφέα, ήταν ότι αυτό το «ερείπιο» είχε κατασκευαστεί στα δύο τρίτα κοντά στις τρεις βασικές πυραμίδες της Γκίζας, σε σύγκριση με τις αποστάσεις του αστεριού, σε σχέση με τη «ζώνη» του αστερισμού. Το βιβλίο του συγγραφέα, «Το Κρυφό Records», πηγαίνει στα μεγάλα μήκη να λόγος που αυτή η ιδιαιτερότητα, και έρχεται με μερικές  εξηγήσεις για την πολύ  προκλητική σκέψη , η οποία  για μια ακόμη φορά μας δείχνει πόσο έξυπνοι  ήταν οι οικοδόμοι των πυραμίδων πραγματικά.

Αλλά τι γίνεται με τις άλλα τρείς εξωτερικές πυραμίδες που ολοκληρώνουν  τον χάρτη του αστερισμού; 
Τι θα μπορούσε να καραδοκεί κάτω από την άμμο της ερήμου; 
Η αναζήτηση ήταν για άλλη μια φορά ... αλλά αυτή τη φορά για ένα παλιό χάρτη της Γκίζας από μία από τις πρώτες χαρτογράφησης.

Ο συγγραφέας εντόπισε ένα χάρτη που ήταν πάνω από 100 ετών, ο οποίος θα του δώσει μια πιο ακριβή ιδέα για πως το οροπέδιο θα έμοιαζε στην αρχαιότητα. Το αποτέλεσμα ήταν ένα φανταστικό επίτευγμα. Αποδείχθηκε ότι υπήρχαν τέσσερις ανωμαλίες ακριβώς στη θέση που συμπίπτουν   τα τέσσερα από τα εξωτερικά αστέρια του «τα δύο τρίτα μειωμένο» Orion. (Ο συγγραφέας δίνει μια πλήρως 
εξήγηση απεικονίζοντας  των πολύ προφανείς λόγους πίσω από αυτή τη διαφορά σε απόσταση κλίμακες). Σημειώστε ότι μια αλλοιωμένη απεικόνιση κλίμακας για την απόσταση των άστρων περιφέρεια έχει εισαχθεί στην αστρονομική εικόνα παρακάτω, για ρεαλιστικούς λόγους συγκρισιμότητας για τις θέσεις «καταστροφή» και προφανώς εκ προθέσεως βελτιωμένη μαθηματική απεικόνιση αυτών των σημαντικών αστέρων. (Σημειώστε πως οι τεμνόμενες γραμμές ευθυγράμμισης με κόκκινο όλα τέμνονται σε ένα πεπερασμένο σημείο ... είναι αυτό ακριβώς μια σύμπτωση;)










Μια νέα ερμηνεία του ORION και ο Ταύρος προσδιορίζει  ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Κάτω Αιγύπτου ΠΥΡΑΜΙΔΑ πεδίο ως ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΙΑΙΟ αστρικό χάρτη

Όπως ήδη αναφέρθηκε νωρίτερα, ακόμη και Ταύρος (φαινομενικά το πιο σημαντικό για τους αρχαίους, σύμφωνα με όλα τα κείμενά τους) ταιριάζει σε αυτό το νέο μοντέλο;

 Έχει πάρα πολλές πυραμίδες ομολόγους του στο έδαφος! 
Δεν έκανε μόνο δοκιμή με διαφάνεια ο συγγραφέας αποκαλύπτοντας τέτοιες συσχετίσεις, αλλά περιλαμβάνονται επίσης πολλά άλλα πέραν του Ταύρου και του Ωρίωνα ... συμπεριλαμβανομένων των παλαιότερα αιγυπτιακων  πυραμίδων που βρέθηκαν στο Μέμφις.

Σε μια απείρως σημαντική ανακάλυψη, αποδεικνύεται ότι ο αστρικός χάρτης που προέκυψε από το πείραμα της διαφάνειας Wayne Herschel περιελάμβανε με πολύ ακρίβεια όλα τα φωτεινότερα αστέρια μαζί του Γαλαξία σε μία πλήρη περιστροφή 360 °. Αυτό είναι ακριβώς ό, τι το αρχαίο αιγυπτιακό κείμενο του Θωθ ισχυρίστηκε.

Εδώ είναι η τελική ΝΕΑ προσαρμοσμένη εικόνα για την υποστήριξη της θεωρίας του. Παρατηρήστε πώς οι συσχετισμοί του διαφέρει από το μοντέλο που πρότεινε ο Robert Bauval, όπως φαίνεται στο πάνω μέρος αυτής της σελίδας. Wayne έχει ξεπεράσει όλες τις προηγούμενες αιτιάσεις που προτείνονται από τους μελετητές, τα οποία αναλύονται στο βιβλίο. Μετά από όλα ... πυραμίδες πρέπει να βασίζονται σε βραχώδες υπόστρωμα και όχι σε άμμο και ο κώδικας των μαθηματικών φαίνεται να παίρνει προβάδισμα για τις ακριβής αστρικές θέσεις. Όλα αυτά είναι για συζήτηση στο βιβλίο.









Οι λόγοι για τις μεταβoλλες στις κλίμακες και γιατί οι πυραμιδες της Γκίζας είναι ευθυγραμμισμένες με τον τρόπο που είναι, 
ξετυλίγεται σχολαστικά στο βιβλίο. Επίσης, πώς ο Κώδικας Ντα Βίντσι ταιριάζει στη διάταξη της Γκίζας ... όπου το «δακτυλικό αποτύπωμα της ανθρωπότητας» δείχνει κυριολεκτικά το δρόμο για μια μετρήσιμη με το κοντινό άστρο σαν τον ήλιο στον ουρανό ... το αστέρι που η Αίγυπτος και πολλοι άλλοι αρχαίοι πολιτισμοι όλοι αναφέρονται να είναι το αστέρι ... των «θεών»! (Αυτό είναι το πρωταρχικό θέμα του βιβλίου). Αυτό το μοτίβο συνοδεύεται επίσης στο έδαφος ... με ένα συσχετισμό «σαν τον Ήλιο» ναός ... το «Sun-όπως« ναός αστέρι της «Ra».

Αλλά τι γίνεται με τις πυραμίδες που λείπουν στη Σακκάρα, και Dashour που δεν έχουν ακόμη περιληφθεί στη νέα θεωρία για των 
χάρτη  αστέρων ; Είναι ακριβείς οι συσχετισμοί ;

Η απάντηση είναι ναι και πάλι ... υπάρχουν ακριβείς συσχετισμοί με τα φωτεινότερα αστέρια που παραμένουν στην ολοκλήρωση μιας πλήρους πλευρά του Γαλαξία μας! Μια πολύ λογική αλλά και απλό μήνυμα μπορεί να αποκωδικοποιηθεί σε αυτό το αστέρι του χάρτη. Απομονώνει μία πυραμίδα συσχέτιση / αστέρι που μπορεί να θεωρηθεί ως το παροιμιώδες «x» στο χάρτη αστέρι.

Δείτε το υπόλοιπο της αιγυπτιακής αστρικό χάρτη που εμφανίζεται μόνο στο μέγεθος της μικρογραφίας. (Κάντε κλικ στο σύνδεσμο ιστοσελίδα Αστέρι του χάρτη νωρίτερα). Το πλήρες μέγεθος απεικονίζεται στο βιβλίο με κάποια ενδιαφέρουσα απόδειξη γιατί η πυραμίδα ... κάμπτεται!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την προεπισκόπηση μικρογραφίας του υπολοίπου των αποδεικτικών στοιχείων αστέρων χάρτη. Το σύνολο της Κάτω Αιγύπτου αντιπροσωπεύει μία πλήρη περιστροφή της μιας πλευράς του Γαλαξία ... όλα για το σκοπό της ένας λόγος, και ένα μόνο λόγο.

Αυτή η νέα ερμηνεία πυραμίδα αστέρι χάρτης έχει προβλήθηκε πρόσφατα σε ένα νοτιοαφρικανικό τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ και διάφορες ραδιοφωνικές συνεντεύξεις και τα τελευταία πορίσματα σχετικά με αυτό το δελτίο τύπου έχουν σταλεί σε πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο για την αξιολόγηση. Οι επιστήμονες δεν είναι διατεθειμένοι να σχολιάσουν ακόμη, αλλά αναμφίβολα θα αισθάνονται υποχρεωμένοι να κάνουν μια δήλωση στο εγγύς μέλλον.
-------------------------------------------------------------

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ: http://2012poleshift.wikifoundry.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου