Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

5χρονος έχει μνήμες από την προηγούμενη ζωή του

5χρονος έχει μνήμες από την προηγούμενη ζωή του:  «Με έλεγαν Παμ και πέθανα σε φωτιά» [βίντεο]


Ο 5χρονος Λουκ Ρούλμαν από το Οχάιο έζησε το μεταφυσικό από τη στιγμή που γεννήθηκε. Ή μήπως από τη στιγμή που πέθανε στο σώμα της 30χρονης Παμ; Η ιστορία του είναι απίστευτη μα συνάμα άκρως ενδιαφέρουσα.



Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα του αγοριού, Έρικα, μίλησε στο κανάλι FOX 8 για τις περίεργες «αναμνήσεις» του μωρού της, το οποίο ήδη από δύο χρονών άρχισε να παρουσιάζει μια πολύ παράξενη συμπεριφορά. Το αγοράκι άγγιζε διάφορα πράγματα στο σπίτι αποκαλώντας τα «Παμ» και φαινόταν να έχει εμμονή με το συγκεκριμένο όνομα. Σύντομα, ξεκίνησε να κάνει αναφορές στην «προηγούμενη ζωή του» χωρίς φυσικά να καταλαβαίνει για το τι ακριβώς μιλάει. «Όταν ήμουν κορίτσι είχα μαύρα μαλλιά», «Με φώναζαν Παμ και φορούσα σκουλαρίκια», έλεγε ο μικρός στη μητέρα του.





Η μητέρα του Λουκ, Έρικα Ρούλμαν.


Εκείνη, άρχισε να υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά, με την επιβεβαίωση να έρχεται λίγο αργότερα από το στόμα του παιδιού που καλά καλά δεν καταλάβαινε πόσο απίστευτα ακούγονται τα όσα λέει: «Ήμουν μεγάλη, 30 χρονών, με φώναζαν Παμ, ζούσα στο Σικάγο αλλά πέθανα σε μια φωτιά. Πήγα στον Παράδεισο, είδα τον Θεό και εκείνος με έσπρωξε πάλι κάτω. Μετά ξύπνησα και ήμουν μωρό. Με λέτε Λουκ». Η μητέρα μετά το πρώτο σοκ, καθώς δεν υπήρχε τρόπος το 5χρονο αγοράκι να έχει τέτοιες γνώσεις ή εμπειρίες αποφάσισε να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για να εξακριβώσει από που πηγάζει η εμμονή του παιδιού της με την Παμ.





Ψάχνοντας παλιά αρχεία και υποθέσεις θανάτου γυναικών που διένυαν την τρίτη δεκαετία της ζωής τους στο Σικάγο, βρέθηκε μπροστά σε αυτό που φοβόταν. Η Παμ υπήρξε, λεγόταν Πάμελα Ρόμπινσον και πέθανε στο ξενοδοχείο Paxton όταν το δωμάτιό της τυλίχτηκε στις φλόγες το 1993. Η μητέρα, κατάφερε να βρει τη φωτογραφία της γυναίκας και με τη βοήθεια της εκπομπής «Το φάντασμα στο μυαλό μου», που ασχολείται με μεταφυσικά φαινόμενα κατάφερε να επιβεβαιώσει τη σχέση μεταξύ του γιου της και της Παμ.


Όταν ζητήθηκε από τον Λουκ να διαλέξει μέσα από τις φωτογραφίες πολλών γυναικών εκείνη της Παμ Ρόμπινσον, εκείνος αμέσως ξεχώρισε τη σωστή και την έδωσε στη μητέρα του. Η Έρικα επισκέφτηκε την οικογένεια της Παμ ώστε να συλλέξει περισσότερες πληροφορίες και δε φάνηκε να σοκάρεται όταν έμαθε πως η κοπέλα είχε κάποιες από της συνήθειες και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του παιδιού της. Μάλιστα, η Παμ λάτρευε τον Στίβι Γουόντερ, τον οποίο αγαπά πολύ και το αγοράκι.


Ο Λουκ παρουσίαζε από μωρό μια έντονη αγάπη για το παιδικό πιάνο. Η Παμ έπαιζε υπέροχα... Πλέον η Έρικα έχει πειστεί για την ύπαρξη της προηγούμενης ζωής και ο Λουκ αρχίζει να «ξεχνά» τις λεπτομέρειες που θυμόταν παλαιότερα.


Δείτε το βίντεο 
 ΕΔΩ

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου