Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Εξωγήινα γονίδια στο DNA του ανθρώπου;


Ίχνη και ομοιότητα από ξένο σε ανθρώπινο DNA.
Προηγμένοι πολιτισμοί έχουν διασπείρει τη ζωή στο γαλαξία μας





Σήμερα υπάρχουν επιστήμονες που πιστεύουν ότι μπορούμε να βρούμε την απόδειξη μια προηγμένης επέμβασης από εξωγήινη ζωή στο DNA μας. 
Η ιδέα της διατηρήσεις τις ζωής και ότι προηγμένοι εξωγήινοι πολιτισμοί μπορεί να έχουν ενσωματώσει στοιχεία τους αντ 'αυτού στο ανθρώπινο γονιδίομα, ώστε να μπορεί να μπορεί να αντιγραφή και να διατηρηθεί σε τεράστιες χρονικές περιόδους είναι υπαρκτή. 
Η επίσκεψη στο μακρινό παρελθόν ενός προηγμένου κόσμου στη Γη θα είχε και τα μειονέκτημα της. Τι θα αφήναν σαν ανάμνηση και επιστημονική βιβλιοθήκη οι ξένοι στη Γη, εάν δεν θα μπορούσαν να επανέλθουν για μεγάλο χρονικό διάστημα; 
Αφήνοντας πίσω ξένα αντικείμενα είναι σίγουρο ότι δεν θα επιβίωναν στα εκατομμύρια χρόνια.
Ένα κωδικοποιημένο μήνυμα κρυμμένο στο DNA μας, από την άλλη πλευρά μπορεί να αποθηκευτεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
 Το σημαντικό είναι ότι το κωδικοποιημένο μήνυμα θα ανακαλυφθεί μόνο όταν η ανθρώπινη φυλή είχε την τεχνολογία και τη ωριμότητα για να διαβάσει και να κατανόηση αυτό.

Αρκετοί ερευνητές πιστεύουν ότι είναι λάθος να υποθέσουμε ότι οι εξωγήινοι οι οποίοι μπορεί να είναι εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια πριν από εμάς τεχνολογικά θα έχουν επιλέξει να επικοινωνούν μέσω ασυρμάτου. Υπάρχουν και άλλα μέσα επικοινωνίας. Ίσως ένας εξωγήινος πολιτισμός για κάποιο άγνωστο λόγο ακόμα για εμάς θα μπορούσε να τοποθετήσει ένα μήνυμα σε ζωντανά κύτταρα, σε χερσαίους οργανισμούς και ότι το μήνυμα είναι κωδικοποιημένο στο DNA.
Πρόσφατα το 2013 ρώσοι ερευνητές ανακάλυψαν στο ανθρώπινο DNA όπου και τεκμηριώνεται από τον Grazyna Fosar και Franz Bludorf στο βιβλίο Vernetzte Intelligenz οπού αναφέρουν ότι το ανθρώπινο DNA είναι ένα βιολογικό ιντερνέτ με αποδείξεις ότι το DNA μπορεί να επηρεαστεί και να επαναπρογραμματιστεί με λέξεις και συχνότητες.
 Αυτό δείχνει ότι το DNA μας δεν είναι μόνο υπεύθυνο για την κατασκευή του σώματός μας, αλλά και χρησιμεύει ως αποθήκη δεδομένων και για επικοινωνία.

Από τη έρευνά, πιστευτέ ότι ο homo sapiens ήταν μια γενετική αναβάθμιση των υφιστάμενων ανθρωποειδών που αναλήφθηκε από εξωγήινα όντα που ήρθαν στη Γη 450.000 χρόνια πριν. 
Η υπόθεση της εξωγήινης πραγματικότητα είναι όχι μόνο δυνατή αλλά και πιθανή και εξηγεί πολλές ανωμαλίες στην καταγωγή μας, δείτε μυθολογία και τις θρησκείες. 
Βέβαια, αν αυτή σχέση experiencers και των αυτοχθόνων πληθυσμών είναι αλήθεια, τότε έχουμε μια πολύ στενή και συνεχή σχέση με τους επισκέπτες, εκτός από μια κοινή δεξαμενή γονιδίων. Αυτό βέβαια θα εξηγούσε και το συνεχιζόμενο ενδιαφέρον τους και τη συμμετοχή τους στην εξελικτική μας ανάπτυξη.

------------------------------------------

Μια άλλη ομάδα ερευνητών που εργάζονται στο Πρόγραμμα του Ανθρώπινου Γονιδιώματος υποδεικνύουν ότι τα λεγόμενα 97% των μη-κωδικοποιημένων σε αλληλουχίες DNA του ανθρώπου δεν είναι λιγότερο από το γενετικό κώδικα από εξωγήινες μορφές ζωής. 
Οι μη-κωδικοποίησης σε αλληλουχίες είναι κοινές για όλους τους ζωντανούς οργανισμούς στη Γη. 
Στο ανθρώπινο DNA, που αποτελεί τομεγαλύτερο μέρος του συνολικού γονιδιώματος, λέει ο καθ. Sam Chang, ο αρχηγός της ομάδας η μη ακολουθίες κωδικοποίησης, αρχικά γνώστες ως "junk DNA», ανακαλύφθηκαν χρόνια πριν, και η λειτουργία τους παραμένει ένα μυστήριο. Η συντριπτική πλειοψηφία του ανθρώπινου DNA είναι " έκτος κόσμου" στην καταγωγή.
Μετά από διεξοδική ανάλυση οι ερευνητές αναρωτήθηκαν εάν τα φαινομενικά "junk ανθρώπινα DNA" δημιουργήθηκαν από κάποιο είδος "εξωγήινης προγραμματίσεις".





Ο Καθηγητής Chang και οι ομάδα έρευνας του Ανθρώπινου Γωνιώματος βρίσκουν απόλυτες απόδειξης εξωγήινης επαφής με τους ανθρώπους της Γης μέσω εξέταση DNA


Ο Καθηγητής Chang αναφέρει περαιτέρω ότι "η υπόθεσή μας είναι ότι μια υψηλότερη εξωγήινη μορφή ζωής ασχολήθηκε με τη δημιουργία νέας ζωής και τη φύτευσε σε διάφορους πλανήτες. Η Γη είναι μόνο ένα από αυτά τα πειράματα γένεσης . Ίσως, μετά τον προγραμματισμό, οι δημιουργοί μας απομακρύνθηκαν; δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τα κίνητρά τους - αν ήταν ένα επιστημονικό πείραμα, ή ένας τρόπος για την προετοιμασία νέων πλανητών για τη δημιουργία αποικιών, ή μήπως είναι μεγάλο χρονικό σχέδιο σε εξέλιξη επιχείρηση της ζωής στο σύμπαν. 
Καθηγητής Chang αναφέρει περαιτέρω ότι "Αν το σκεφτούμε με ανθρώπινους όρους μας, οι εξωγήινη προγραμματιστές πιθανότατα εργάστηκαν σε ένα μεγάλο κώδικα που αποτελείται από πολλές υποδιαιρέσεις, που θα δημιουργήσουν διάφορες μορφές ζωής για διάφορους πλανήτες.
 Επίσης, προσφέρουν διάφορες λύσεις. Έγραψαν "το μεγάλο κώδικα", άλλα εάν δεν ήθελαν νέα κάποια λειτουργία, την άλλαζαν ή πρόσθεταν, με περισσότερες βελτιώσεις, σε προσπάθειες ξανά και ξανά.
Η ομάδα του καθηγητή Chang συμπεραίνει επιπλέον ότι, Οι εμφανείς εξωγήινη προγραμματιστές μπορεί στο" Project Earth " να υπήρχε πιεστική προθεσμία. Η φαινομενική βιασύνη για τη δημιουργία ανθρώπινης ζωής στη γη είναι ένα πρόγραμμα που αποτελείται από δύο εκδόσεις, μια μεγάλη σκάλα κώδικα και ένα βασικό κώδικα. Ο κ. Chang αναφέρει ότι η "πρώτη" δεν γράφτηκε στη Γη? Το δεύτερο γεγονός είναι, ότι τα γονίδια από μόνα τους δεν αρκούν για να εξηγήσουν την εξέλιξη?. Πρέπει να υπάρχει κάτι περισσότερο στο "παιχνίδι".

-----------------------------------------



Υποθετικά υπάρχουν γονίδια πάνω από 20 εξωγήινους πολιτισμούς στο ανθρώπινο DNA αναφέρει ο νομπελίστας Δρ Φράνσις Κρικ.
Ο Δρ Francis Crick ήταν ένας από τους δύο επιστήμονες που ανακάλυψαν τη δομή του DNA κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950. 
Σίγουρα μια σημαντική ανακάλυψη στην ιστορία της επιστήμης, αυτό ήρθε μετά από μακροχρόνια έρευνα και μεγάλη.







Ο Ο βραβευμένος με Νόμπελ Δρ Francis Crick το 1953, αποκρυπτογράφησε τη δομή του μορίου του DNA. Στα συμπέρασμα του αναφέρετε για τις εξωγήινες απαρχές του ανθρώπινου γονιδιώματος, σε σχέση με την έρευνα του DNA συγκέντρωση πληροφοριών και εμπειρογνωμοσύνης. Crick κέρδισε το βραβείο Νόμπελ για την εργασία του. 
Ο Δρ Crick στο βιβλίο του, " η ίδια η ζωή", είπε ότι "πλάσματα από άλλο ηλιακό σύστημα έφεραν τους σπόρους που απαιτούνται για τη ζωή σε άψυχους πλανήτες και, χάρη στην παρέμβαση του είδους τους, η ζωή άρχισε εδώ."
Το ανθρώπινο DNA έχει ως εκ τούτου σύμφωνα με πληροφορίες γενετικές μνήμες που συνδέονται με την προέλευση της ανθρωπότητας στο σύμπαν ως μέρος της διασποράς της "πάνω από 130 δισ. ανθρωποειδών", και σε χιλιετίες βιολογικής επαφής, καθώς επίσης και την επέμβαση καταναγκαστικών βιολογικών πειραμάτων ένα μείγμα από διαφόρους εξωγήινους κόσμους. 
Αυτά είναι μερικά από τα αποτέλεσμα της πρωτοποριακής εργασίας που περιλαμβάνουν και τον Francis Crick.

Τότε είχε αναφέρει: Η πιθανότητα του σχηματισμού της ζωής από το άψυχο είναι ένας προς έναν αριθμό με 40.000 μηδενικά μετά από αυτό .... Είναι αρκετά μεγάλο για να θάψει τον Δαρβίνο και όλη τη θεωρία της εξέλιξης. Δεν υπήρχε αρχέγονη σούπα, ούτε σε αυτόν τον πλανήτη, ούτε σε οποιονδήποτε άλλο, και αν οι απαρχές της ζωής δεν ήταν τυχαία, επομένως, πρέπει να είναι το προϊόν της σκόπιμης νοημοσύνης.

-------------------------------------------

Το ενδιαφέρον λόγω της αυξανόμενης επιστημονικής εικασίας
ότι το ανθρώπινο DNA μπορεί να περιέχει κωδικοποιημένες εξωγήινες πληροφορίες, προτάθηκε και απο τον καθηγητή Paul Davies, από το Αυστραλιανό Κέντρο Αστροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Macquarie στο Σύδνεϋ, Αυστραλία. 
Ο καθηγητής Davies υποστήριξε ότι οι μη-κωδικοποιητικές αλληλουχίες στο ανθρώπινο DNA, δηλαδή, τα σκουπίδια (για τις τεχνικές γνώσης που έχουμε σήμερα) μπορεί να είναι στην πραγματικότητα πληροφορίες για το αύριο και την εξελικτική ποριά του ανθρώπου με εξωγήινες γενετικές πληροφορίες ή μηνύματα. New Scientist, Αύγουστος του 2004 .



Το DNA, μόριο που περιέχει το κώδικα και σενάριο της ζωής, κωδικοποιεί τα δεδομένα του σε ένα αλφάβητο τεσσάρων γραμμάτων. Αυτό θα ήταν το ιδανικό μέσο για την αποθήκευση μια κοσμική τηλεφωνικής κάρτας. Σε πολλούς οργανισμούς, οι και άνθρωποι τα περιλαμβάνοντα, γονίδια αποτελούν μόνο ένα μικρό κλάσμα του DNA τους. Μεγάλο μέρος των υπόλοιπων φαίνεται να είναι βιολογικά άγνωστα η αλαμπουρνέζικα, που συχνά ονομάζεται "DNA junk". Υπάρχει άφθονος χώρος εκεί για τους ET να χαράξουν ένα μοριακό μήνυμα χωρίς να καταστραφεί οποιοδήποτε ζωτικής σημασίας γενετικών λειτουργιών.http://www.newscientist.com .
Οι επιστήμονες συμφωνούν ότι ναι, είναι, σκουπίδια, αλλά δεν είναι Σκουπίδια αναφέροντας:

Μόνο ένα μικρό κλάσμα, DNA περίπου 1,5 τοις εκατό, του ανθρώπινου γονιδιώματος αποτελείται από πρωτεΐνες που κωδικοποιούν περιοχές του γονιδιώματος. Η συντριπτική πλειοψηφία του γονιδιώματος-πάνω από το 50 τοις εκατό-αποτελείται από επαναλαμβανόμενες αλληλουχίες, ή λεγόμενα DNA σκουπίδια", που έχουν πληροφορίες γύρω από το γονιδίωμα για 3 δισεκατομμυρίων ετών.

Τα Junk DNA θα βοηθήσουν τους επιστήμονες να συμβιβαστουν με ένα από τα πιο περίπλοκα παράδοξα του ανθρώπινου γονιδιώματος ότι το γονιδίωμά μας είναι 200 ​​φορές μεγαλύτερη από εκείνη τις μαγιάς, αλλά 200 φορές μικρότερη από εκείνη της αμοιβάδας! Οι επιστήμονες για αυτή την απόκλιση των μεγεθών του γονιδιώματος άλλα και για την ύπαρξη του DNA junk στους οργανισμούς σήμερα δεν εκτιμούν πλήρως την αξία του junk DNA μέχρι τώρα.

Πιστεύετε ακράδαντα ότι τα Junk DNA αποτελούν ένα πλούσιο αρχείο απολιθωμένων; ενδείξεων εξελίξεις του παρελθόντος μας. Με βάση αυτές τις "DNA χρονολόγησης," οι επιστήμονες μπορεί να δημιουργήσουν οικογενειακά δέντρα από τις επαναλήψεις, που θα δείχνουν ακριβώς από πού ήρθαν και πότε. Οι επαναλήψεις έχουν αναδιαμορφώσει το γονιδίωμα με αναδιάταξη, δημιουργώντας εντελώς νέα γονίδια, και την τροποποίηση και ανασύνταξη υφιστάμενων γονιδίων.

Υπολογίζοντας την εξελικτική ηλικία των επαναληπτικών στοιχείων στο ανθρώπινο γονιδίωμα ( άχρηστα) έχει μετατραπεί σε μια πληθώρα από ενδιαφέροντα, συγκλονιστικά και περίεργα γεγονότα για τον τρόπο που είμαστε φτιαγμένοι. 
Οι απόψεις αυτές ανήκουν σε επιστήμονες που εργαστήκαν στο Πρόγραμμα του Ανθρώπινου Γονιδιώματος.

-------------------------------------


Τα 223 μυστηριώδη γονίδια
Άλλες έρευνες για Εξωγήινα γονίδια στο ανθρώπινο DNA Zecharia Sitchin


H επικρατούσα άποψη που χρησιμοποιείται από τις επιστημονικές ομάδες και τα μέσα ενημέρωσης για να περιγράψουν τη διαπίστωση ότι το ανθρώπινο γονιδίωμα περιέχει όχι τα αναμενόμενα 100.000 - 140.000 γονίδια (τα τμήματα του DNA που κατευθύνουν την παραγωγή των αμινοξέων και των πρωτεϊνών), αλλά μόνο μερικά 30.000 + - λίγο περισσότερο από το διπλάσιο των 13.601 των γονίδιων της μύγας και των φρούτων άλλα και επιπλέον, δεν υπήρχε σχεδόν καμία μοναδικότητα των ανθρώπινων γονιδίων. 
Τα Ανθρώπινα γονίδια, με τις ίδιες λειτουργίες, βρέθηκαν να είναι πανομοιότυπα με τα γονίδια άλλων σπονδυλωτών, καθώς και στα ασπόνδυλα, φυτά, μύκητες, ακόμα και τη μαγιά.

Τα ευρήματα, όχι μόνο επιβεβαιώνουν ότι υπήρξε μία πηγή DNA για όλη τη ζωή στη Γη, αλλά και φανέρωσαν στους επιστήμονες να εντοπίσουν την εξελικτική διαδικασία πώς οι πιο πολύπλοκοι οργανισμοί έχουν εξελιχθεί, γενετικά, από την απλούστερη, υιοθετώντας σε κάθε στάδιο τα γονίδια μια φορμας κατώτερης ζωής για να δημιουργήσουν μια πιο σύνθετο ανώτερη μορφή ζωής με αποκορύφωμα εμάς Homo sapiens.


Οι επιστήμονες στον εντοπισμό του εξελικτικού ιστορικού που περιέχονται στις αναλύσεις στα ανθρώπινα και τα άλλα γονιδιώματα, είχαν ένα αίνιγμα. Το ερώτημα είναι ότι το ανθρώπινο γονιδίωμα περιέχει 223 γονίδια που δεν έχουν τις απαιτούμενες προκατόχους του γονιδιώματος στο εξελικτικό δέντρο που αναφέραμε πιο πάνω.

------------------------------------------

Πώς ανθρωπότητα αποκτά ξαφνικά μια δέσμη αινιγματικών γονίδιων;

Στην εξελικτική εξέλιξη στα σπονδυλωτά (χιμπατζήδες) και τέλος τους σύγχρονους ανθρώπους, αυτά τα 223 γονίδια λείπουν παντελώς στη ασπόνδυλο φάση. Ως εκ τούτου, οι επιστήμονες εξηγούν την ξαφνική παρουσία τους στο ανθρώπινο γονιδίωμα από μια πρόσφατη (στην εξελικτική χρονικές κλίμακες) πιθανή οριζόντια μεταφορά από τα βακτηρίδια. Με άλλα λόγια: Σε ένα σχετικά πρόσφατο χρονικό διάστημα, οι σύγχρονοι άνθρωποι απέκτησαν επιπλέον 223 γονίδια που δεν τα είχαν μέσω της σταδιακής εξέλιξης, και δεν είναι κάθετα στο Δέντρο της Ζωής, αλλά και οριζόντια, όπως μια πλάγια παρεμβολής γενετικού υλικού από ίσως τα βακτήρια..


Τώρα, με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι 223 γονίδια δεν είναι μεγάλη υπόθεση. Στην πραγματικότητα, ενώ κάθε μεμονωμένο γονίδιο κάνει μια μεγάλη διαφορά σε κάθε άτομο, 223 γονίδια που κάνουν μια τεράστια διαφορά σε ένα είδος όπως η δική μας.Το ανθρώπινο γονιδίωμα αποτελείται από περίπου τρία δισεκατομμύρια neucleotides (η ACGT γράμματα που συμβολίζουν τα αρχικά των τεσσάρων νουκλεϊνικών οξέων που εξηγούν κάθε μορφή ζωής στη Γη)? Η διαφορά ανάμεσα στην ανθρωπότητα και στους χιμπατζήδες είναι λιγότερο από το ένα τοις εκατό. Έτσι, τα 223 γονίδια είναι κάτι περισσότερο από τα δύο τρίτα της διαφοράς ανάμεσα σε μένα, σε εσάς και έναν χιμπατζή!


Η ανάλυση των λειτουργιών αυτών των γονιδίων μέσω των πρωτεϊνών που (Δημόσια ομάδα Consortium και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Nature,) δείχνει ότι περιλαμβάνει όχι μόνο τις πρωτεΐνες που εμπλέκονται σε σημαντικές φυσιολογικές αλλά και ψυχιατρικές λειτουργίες. Επιπλέον, είναι υπεύθυνα για σημαντικά νευρολογικά ένζυμα που προέρχονται μόνο από τη μιτοχονδριακή τμήμα του DNA το λεγόμενο "DNA Eve" Η διαπίστωση αυτή και μόνο δημιουργεί αμφιβολίες σχετικά με τη υπόθεση της "βακτηριακής εισαγωγή" εξήγηση.


Το ερώτημα παραμένει για τη επιστημονική έρευνα εάν μπορεί να αποδείξει, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι η μόνη πιθανή πηγή των επιπλέον γονιδίων σε εμάς τους ανθρώπους ήταν πράγματι τα βακτήρια, και πώς να καθορίζεται επίσης ότι η μόλυνση (οριζόντια μεταφορά) πήγε από τα βακτήρια στον άνθρωπο και όχι από τον άνθρωπο σε βακτήρια. Μέχρι τότε, τα αινιγματικά 223 ξένα γονίδια θα παραμείνουν ως εναλλακτική λύση και ως μια επιβεβαίωση από τη σύγχρονη επιστήμη των εξωγήινων πολιτισμών, και η προφανής γενετική συμμετοχή τους στο ανθρώπινο γονιδίωμα.

--------------------------------------

Μια ασταθής Θεωρία

Πόσο σίγουροι είναι οι επιστήμονες για το τόσο σημαντικό θέμα για τα πολύπλοκο γονίδια, που έδωσα ένα τέτοιο τεράστιο ανθρώπινο πλεονέκτημα, στο να εξελίχθη σε εμάς τον σύγχρονο άνθρωπο; από σχετικά πρόσφατα μολυσματικά βακτηρίδια; είναι παράλογο θα λέγαμε..


Είναι ένα άλμα που δεν ακλούθησε τις τρέχουσες εξελικτικές θεωρίες, δήλωσε ο Steven Scherer, διευθυντής της χαρτογράφησης του ανθρώπινου γονιδιώματος Centre, Baylor College of Medicine. 
Δεν εχούμε προσδιορίσει την προτιμώμενη βακτηριακή πηγή για την υποθετική μεταφορά οριζόντιος γονίδιων, δηλώνει στην έκθεση στο Nature. Σε λεπτομερή αναζήτηση, διαπιστώθηκε ότι ορισμένα γονίδια 113 (από το 223) είναι ευρέως διαδεδομένη μεταξύ των βακτηρίων. 
Πάντως δεν είναι σαφές εάν η μεταβίβαση ήταν από τα βακτήρια προς τον άνθρωπο ή από τον άνθρωπο στα βακτήρια καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι το Ανθρώπινο Γονιδίωμα χειραγωγείται από ευφυείς εξωγήινους.

---------------------------------------------------

Πολλοί από εμάς έχουν συχνά αναρωτηθεί με τι θα μοιάζουν οι εξωγήινοι; 

Θα μπορούσαν να είναι εντελώς ξένοι στην εμφάνισή τους, σε αντίθεση με οτιδήποτε μπορούμε να φανταστούμε. 
Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι μπορεί να είναι πολύ παρόμοιοι με εμάς και ίσως ακόμη και ελαφρώς ανθρώπινοι.
 Οι Εμφάνιση των αλλοδαπών δεν εξαρτάται μόνο από τις συνθήκες του κόσμου όπου ζουν, αλλά και για τη σύνθεση του DNA τους. 
Σύμφωνα με τους επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο McMaster στο Χάμιλτον, του Οντάριο, δεν πρέπει με κανένα τρόπο να αποκλείσουμε την πιθανότητα ότι οι άνθρωποι και οι αλλοδαποί μπορεί να έχουν το ίδιο DNA, 
το οποίο θα μπορούσε να είναι μέρος μιας καθολικής δομή στο σύμπαν.


Ο καθηγητής Ralph Pudritz από το Πανεπιστήμιο του McMaster πιστεύει ότι η ιδέα ότι οι εξωγήινοι μπορεί να μοιάζουν με τους ανθρώπους δεν είναι τόσο τραβηγμένο.
Η Θεωρία βασίζεται στη τρέχουσα έρευνα σχετικά μα τα αμινοξέα τα οποία έχουν 20 στάνταρ χημικές ουσίες που περιέχουν DNA και μπορούν να αναπτύξουν την ανθρώπινη ζωή. 
Από αυτά τα 20 τα 10 οι ερευνητές έχουν επιβεβαιώσει ότι υπήρχαν πριν από εκατομμύρια χρόνια και μπορεί να είχαν διαμορφωθεί χωρίς τη ζωή. 
Ο καθηγητής Purditz έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αυτά τα 10 απλούστερα, χρειάζονται λιγότερη θερμότητα και χαμηλότερη πίεση από ότι τα πιο πολύπλοκα, που σημαίνει ότι είναι πιο πιθανό να επιβιώνουν σε εχθρικά περιβάλλοντα.


Υπάρχει μια θεωρία που θα μπορούσε να είναι εφικτή. Η πανσπερμία.
Παρά το γεγονός ότι καμία συγκεκριμένη απόδειξη δεν έχει βρεθεί να υποστηρίξει τη θεωρία του Pudritz, προκαλεί ενδιαφέροντα ερωτήματα για το πόσο κοντά μπορεί να μοιάζει με τους αλλοδαπούς η ανθρώπινη φυλή. "Δεν νομίζω ότι μπορούμε να προβλέψουμε τίποτα γι 'αυτό ακόμα", δήλωσε ο Prudritz. "Το πιο πιθανό θα ήταν να υπάρχει μια διαφορά, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από το συγκεκριμένο περιβάλλον του."
Δεν θα ήταν έκπληξη στο να συνειδητοποιήσουμε ότι αν υπάρχουν η υπήρχαν εξελιγμένοι εξωγήινοι, κάποιοι θα μπορούσαν να μας έχουν διαχειριστή η να μας διαχειρίζονται μέσω του δικού τους DNA- μας για χιλιάδες η εκατομμύρια χρόνια. 
Σήμερα πιστεύετε ότι στη πιθανότητα ύπαρξης ανώτερων κόσμων η διασπορά γονιδιωματος και πληροφορίας θα ήταν το κύριο μέλημα τους.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου