Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΥΠΟΗΧΟΥΣ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


...(ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑ)


ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΗΧΟΥΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ME KYMATA ELF ΚΑΙ EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΝΕΦΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ....


ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ "ΒΌΜΒΑ": "ΑΕΡΟΔΡΌΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ. ΜΙΑ ΝΑΤΟΪΚΉ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΜΕ ΌΠΛΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΏΝ ΥΠΟΉΧΩΝ.


Πηγή:


Το διαβάσαμε από το: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/12/blog-post_4686.html#ixzz2mvrtn3oU


Το είχαμε δημοσιεύσει στις αρχές Μαρτίου 


ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΙΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 100 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΕΝΗΤΡΙΑ ΥΠΟΗΧΩΝ (SUB WOOFER)


Γράφει ο συγγραφέας-ερευνητής Ιωάννης Λαμπρόπουλος.

Ο λόγος που το αεροδρόμιο του Ελληνικού παραμένει ανεκμετάλευτο τόσα χρόνια, χωρίς να προσφέρει τίποτα στο Ελληνικό δημόσιο και στον Ελληνα φορολογούμενο, αφού δεν δώθηκε πουθενά προς αξιοποίηση, παρ' ότι το ζήτησαν κατα καιρούς και Κινέζοι και Άραβες,είναι γιατί έχει δοθεί στο ΝΑΤΟ και έχει σκαφτεί και έχει μετατραπεί όλο, σε μια στρατιωτική εγκατάσταση με όπλα υποήχων.
Για να δούμε τώρα, θα αντιδράσει κανείς...
πολιτικός σε αυτή την αποκάλυψη καταγγελία ή θα περιμένουμε πότε θα αντιδράσουν οι “φιλοζωικές οργανώσεις”;Διαβάστε επίσης ΤΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ?????
ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΕΔΩ” Η αποκάλυψή με το "έμβρυο" σε βουνό των Ιωαννίνων. !Με κωδική ονομασία της “επιχείρησης” είναι “Ομιχλοπαγίδα”ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου