Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Ρωσία: Η κρίση covid19 είναι βιολογικός και χημικός πόλεμος


(Video-photo)

Για τον λόγο αυτό έστειλαν κλιμάκιο που ερευνά στη Β. Ιταλία την ύπαρξη επιβαρυντικής χημικής εκπομπής που σε συνδυασμό με covid19 προκαλεί θανατηφόρο κοκτέιλ (το ΝΑΤΟ έκανε το παν για να μην αφιχθεί η ρωσική αποστολή)






Η Ρωσία θεωρεί την κρίση γνωστή υπό το όνομα (την κωδική ονομασία) COVID-19 ως έναν πόλεμο βιολογικό και χημικό.





Η αποστολή στην Ιταλία των εξειδικευμένων ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων NBCR σε μάχη (πυρηνική, βιολογική, χημική και ραδιολογική) υπό τη διοίκηση ενός αρχιστράτηγου σηματοδοτεί την ακραία σημασία που η Μόσχα αποδίδει σ΄αυτό τον τύπο απειλών.


Οι ρωσικές δυνάμεις που στάθμευσαν στην βάση Pratica di Mare πλησίον Ρώμης σχεδίασαν με το ιταλικό ΓΕΣ μια «πορεία» 600χλμ που όφειλαν να διανύσουν για να φθάσουν στο Μπέργκαμο όπου βρίσκεται μια από τις εστίες της μόλυνσης COVID-19.




Germano Dottori
@GermanoDottori
Immagini storiche: convoglio militare russo a Roma, e non per far abbeverare i cavalli dei cosacchi a San Pietro, ma per supplire alla carenza di solidarietà occidentale e competere con gli aiuti cinesi
Δείτε βίντεο
https://twitter.com/i/status/1242782227311792128
Embedded video
3,247
1:55 PM - Mar 25, 2020
Twitter Ads info and privacy
1,931 people are talking about this


Εκτός από τη μάχη κατά του βιολογικού φορέα (le SRAS-nCov-2),οι Ρώσοι στρατιωτικοί ειδήμονες στοχεύουν να καθορίσουν αν ναι ή όχι άλλα χημικές ή βιολογικές εκπομπές θα μπορούσαν να επιδεινώσουν την κατάσταση υγειινής στο βορρά της ιταλικής χερσονήσου. Οι Ρώσοι υποπτεύονται την χρήση μιας επιβαρυντικής χημικής εκπομπής υπό την κάλυψη της πανδημίας.




Μάλιστα η τελευταία κίνηση των Βρυξελλών να απαγορεύσουν την πτήση ρωσικού μεταφορικού αεροσκάφους με βοήθεια για τον κορωνοϊό από τον πολωνικό εναέριο χώρο αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.


Η Πολωνία έκανε τα πάντα για να εμποδίσει τον αεροδιάδρομο που είχαν χαράξει οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις προς Ιταλία. Μαχητικά του ΝΑΤΟ πολλαπλασιάζουν τις απόπειρες ανίχνευσης ρώσικων αεροσκαφών cargo προς Ιταλία.


Ο κόσμος οριστικά άλλαξε..Αυτό συμβαίνει στην Ιταλία, μια χώρα του ΝΑΤΟ όπου βρίσκονται στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ που διαθέτουν δεκάδες πυρηνικές κεφαλές (και όχι μόνο).
strategika51 25/3/20
https://yiorgosthalassis.blogspot.com/



ΠΗΓΗ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Αναφορές και προβλέψεις για τον COVID-19 σε μυθιστορήματα και ταινίες

Υπάρχουν δύο ''μυθιστορήματα'' καθώς και μια ταινία που αναφέρονται στα σημερινά γεγονότα με τον κοροναϊό τόσο περιγραφικά λες και γνώριζαν τι θα συμβεί..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου