Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Αυτός Είναι Ο Κωδικός (Covid)-19

  





Μουσείο του Λούβρου, ένας Μέγας Μάγιστρος του Κοινού της Σιων(κρυφή οργάνωση που φυλάει την… γραμμή αίματος και με στρατιωτικό σκέλος του Ναΐτες ιππότες, αυτούς που «φύλαγαν» τον Τάφο του Χριστού στα Ιεροσόλυμα) δολοφονείται μέσα στο Μουσείο από έναν παλαβό, με εντολή μέλους του.. Βατικανού.!







Το Βατικανό είναι στην Ιταλία..!

Και κάπως έτσι ξεκινάει η αναζήτηση και το κυνηγητό για το χαμένο '"Άγιο Δισκοπότηρο" στην ταινια που πρωταγωνιστει ο δικός μας Τομ Χάνκς.

Τελικά ποιο είναι το " Άγιο δισκοπότηρο" και ποια είναι η γραμμή αίματος;

Το "Άγιο δισκοπότηρο" είναι το σκεύος που χρησιμοποίησε ο Χρίστος κατά την διάρκεια του Μυστικού δείπνου με τους μαθητές του.


Αλήθεια....... ψάχνουν να το βρουν ή........ ψάχνουν να το καταργήσουν;;;




























Prime Minister GR
✔@PrimeministerGR




Με απόφαση της κυβέρνησης αναστέλλονται οι λειτουργίες σε όλους τους χώρους θρησκευτικής λατρείας κάθε δόγματος και θρησκείας. Εκκλησίες παραμένουν ανοικτές μόνο για ατομική προσευχή. Η προστασία της δημόσιας υγείας επιβάλλει ξεκάθαρες αποφάσεις.
7,386
10:43 PM - Mar 16, 2020
Twitter Ads info and privacy

2,372 people are talking about this




Να το καταργήσουν ψάχνουν...!!


Και η γραμμή αίματος στην ταινία;


Η γραμμή αίματος είναι το μήνυμα που ήθελε να φυτέψει στις συνειδήσεις μίας αγέλης τηλεθεατών, που εκπαιδευτήκαν (κυρίως οι Αμερικάνοι) όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την Μεγάλη οθόνη να «σιωπούν» μπροστά στις «αισθητικές» πυραυλικές παρεμβάσεις των ΗΠΑ σε Σερβία, Ιράκ, Συρία, Λιβύη, Αφγανιστάν κλπ. μιας και κάθε μεγάλη επιτυχία του κινηματογράφου παρουσίαζε την αμερικανική στρατιωτική στολή ως σημείο αναφοράς της παγκόσμιας ασφάλειας και σταθερότητας και αυτός που φορούσε την στολή, η μεγάλη αυτή ο οθόνη τον παρουσίαζε στον μέσο θεατή να χαιρετάει την Αμερικάνικη σημαία, κάνοντας το καθήκον του, το οποίο, σύμφωνα με τον κινηματογράφο αλλά και το καταστατικό του ΝΑΤΟ, ειναι να σώζει τον κόσμο…!




Για κάθε ταινία που είχε τέτοιο τέλος, ένα κράτος καιγόταν.


Το 2006 λίγο πριν την παγκόσμια οικονομική κρίση, λίγο πριν την γέννηση τους Ίσις(παρ-ίσις)…μας έρχεται μια ταινία να σπάσει τα ταμεία…και να φυτεύσει σε εκατομμύρια θεατές ότι ο Χριστός είχε…Απόγονο.


Ότι ήταν θνητός και είχε παιδί με την Μαρία την Μαγδαληνή.!

Το πάνε ακόμη πιο πέρα λέγοντας ότι η πρωταγωνίστρια της σειράς, είναι η απόγονος του Ιησού, ότι αυτή είναι η γραμμή αίματος του τότε με το τώρα!!

Και το όνομα της πρωταγωνίστριας….αυτής;


Sophie ή Sophia






Αυτο που θέλω όμως να δουμε σήμερα και ειναι το ζουμι της υπόθεσης covid-19 δεν είναι η "Σοφία"..!

Με πρόσχημα τον ιό, την πανηδμια, δηλαδή τον κώδικα 19, έκλεισαν τις εκκλησίες!

Ο κώδικας(covid-) 19 στόχο έχει την Ανάσταση του Χριστού...!

Στις 19 Απρίλη φέτος ειναι η Ανασταση του Χριστού...!!!


Στις 19 Απρίλη φέτος είναι το Ορθόδοξο Πάσχα
και κάποιοι όπως είδαμε και στην ταινία έχουν προετοιμάσει συνειδήσεις να δεχτούν την ιστορικότητα του προσώπου του Χριστού ως..... ενός κοινού θνητού, πολύ αγαπητου βέβαια, που τα είπε ωραια και μίλησε κάποτε για αγάπη, ειρήνη, ισότητα, σεβασμό κπλ και που είχε… απογόνους.

Κάποιοι δεν θέλουν να βγει η Αναστάσιμη φλόγα από τα Ιεροσόλυμα, δεν θέλουν αυτό το έτος να έχουμε Ανάσταση και έτσι όπως έκλεισαν τις εκκλησίες, εξισσοροπησαν την Ορθοδοξια με τα υπολοιπα φθαρτα δόγματα και προσπαθουν να κατάργησουν το μυστήριο της Θείας κοινωνίας, δηλαδή αυτο που υπάρχει στο "Άγιο δισκοπότηρο", έτσι επιθυμουν να μην ταξιδέψει φέτος η φλόγα της Ανάσταση του Χριστού στον κόσμο.!! Στα κράτη.!!Πακοσμίως.!!

Στην Ελλάδα..!

Να γράψει η Παγκόσμια ιστορία για αυτό το γεγονός, να γράψει και στις συνειδήσεις της παγκόσμιας κοινής γνώμης που έχει εναποθέσει τις ελπίδες της σε γιατρούς, νοσηλευτές και φάρμακα….δηλαδή στην επιστήμη..!

Τι θα καταφέρουν;

Σε πνευματικό επίπεδο, χτυπάνε τις πνευματικές άμυνες πολλών κρατών αλλά οι σοβαροί θεολόγοι και οι Γεροντάδες της ορθοδοξίας είναι οι καλύτεροι να μας πουν για αυτό.

Σε υλικό επίπεδό;

Εδώ είναι ο κώδικας της ταινίας που πέρασε σε εκατομμύρια κόσμο το 2006.

Ο κώδικας θέλει: το θαύμα της ιερής φλόγας στον Πανάγιο τάφο του Χριστού να καταργηθεί, γιατί αυτό και μόνο αυτό, η μέρα και μόνο αυτή αρκεί για να αποδειξεί την ζωή, την διδασκαλία και την Ανάσταση του Χριστού...την αίωνια ζωή και την νικη Του κατα του θανάτου.

Είναι η πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία που το υπερφυσικό νικάει με τέτοιο εκκωφαντικο τρόπο το φυσικό, το κτιστό και αυτό δεν μπορεί να προέρχεται από άνθρωπο...θνητό, πάρα μονό από τον Θεό, ο οποίος έλαβε ανθρώπινη σάρκα για να ζήσει στις δίκες μας συνθήκες και να μας πει πως θα ξεφύγουμε από τον θάνατο.

Πως αλλιώς θα αποδείξουν όλοι αυτοί, που υπηρετούν τον θάνατο, την θνητότητα του Χριστού και κατ’ επέκταση να μας πουν αργότερα ότι βρέθηκε…και απόγονος του Χριστού;

Αρκεί να χτυπήσεις ένα πράγμα, την Ανάσταση Του..!


   





Θα μας πουν τα υπευθυνα χείλη και επιστημονες: Ναι έζησε, ναι δίδαξε, ναι μαστιγώθηκε, ναι σταυρωθηκε... αλλα μέχρι εκει...μέχρι τον τάφο υπηρξε....απο εκει και μετα δεν υπάρχει κάτι άλλο..!


Για αυτό εργάζονται, για να καταργήσουν και να σβήσουν δια παντός ότι θυμίζει από τον Θάνατό Του και μετά!


Και γνωρίζουν ότι το άγιο φως το παραλαμβάνει μονον Ελληνας..!









Κατάλαβες λοιπόν τι κάνουν;;;;Πως μας προετοιμάζουν εσωτερικά και πως χρησιμοποιούν ακόμη και συνομωσίες εξόφθαλμες μέσα σε ταινίες για να καλύψουν τα βρώμικα πλάνα τους αργότερα;

Το Βατικανό λένε στην ταινία ότι θέλει να σκοτώσει τον απόγονο, να κρύψει τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Χριστός ήταν θνητός και είχε γυναίκα, για να μην χάσει λένε την εξουσία απεναντι στους πιστους και το.. χρήμα.

Αυτό λένε στην ταινία, στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίστροφο, το Βατικανό (που κρύωσε πρώτο και βρίσκεται στην Ιταλία), εργάζεται ώστε να σβήσει το Φως της Ανάστασης στους ανθρώπους.

Γιατί έτσι σβήνεις την ελπίδα από τους ανθρώπους και τους οδηγείς φοβισμένους και τρομαγμένους στις αφιλόξενες συνθήκες πολέμου και πείνας που έχουν ήδη σχεδιάσει εδώ και χρόνια.

Οδηγώντας αγέλες τρομαγμένων, πεινασμένων και απελπισμένων ανθρώπων, καταργώντας τους παράλληλα την ελπίδα και την ανωτέρα βοήθεια, είναι πολύ εύκολο μετά να εμπορευτείς την δική σου ελπίδα, το δικό σου εμπόρευμα.


Σε φοβισμένους...τους πουλάς ότι θες, ακόμη και αν κοστίσει αυτό που θα αγοράσουν την ίδια τους ελευθερία. Ακόμη και αν αυτό που θα αγοράσουν δεν έχει εγγύηση χρήσης και είναι προιόν μαϊμού.


Η τεχνητή νοημοσύνη (AI)...
με τον πνευματικό/θρησκευτικό ηγέτη της....
και απόγονο του Χριστού....
αυτοι θα αναλάβουν την.... σωτήρια του πλανήτη.!!




Αυτή είναι η ελπίδα τους..!!!!


Θα προσπαθήσουν να τοποθετήσουν την Οικουμενική και παγκόσμια διακυβέρνηση απέναντι στα σύγχρονα προβλήματα του πολιτισμού μας και ...τον Οικουμενισμό και Πανθρησκεία απέναντι στην πνευματική ανάγκη του ανθρώπου.. που δεν αμφισβητείται από κανέναν αρμόδιο οργανισμό ή θεσμικό παράγοντα..!

Και φυσικά ούτε από την οθόνη, μικρή και μεγάλη.


Θα προσπαθήσουν να μείνει κλειστός ο Ναός της Αναστάσεως, να μην βγει Φως, ή να μην ταξιδέψει, να μην κάνουμε Ανάσταση εδώ στην Ελλάδα.

Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουν, αλλά ακόμη και να συμβεί κάτι τέτοιο, η χρόνια που θα συμβεί έχει ήδη προφητευτεί.

Ζούμε μέσα στην ιστορία, γράφουμε αυτές τις μέρες την παγκόσμια ιστορία(!!!) και δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλά πράγματα, ότι λένε οι πατέρες μας, όπως ο αξιαγάπητος Μόρφου της Κύπρου και οι άξιοι θεολόγοι μας όπως ο Διονύσιος Μακρης.

Θα ήθελα να πούμε πολλά πράγματα αλλά δεν…. καλυτέρα να μην παρασυρθούμε.

Και δεν θα μίλαγα αν δεν εντόπιζα τα παραπάνω.

Μια τελευταία εικόνα για το τι παίζεται πίσω από την πλάτη μας είναι η παρακάτω.












Ότι και αν γίνει, ακόμη και να μας εξαφανίσουν το πρωί αύριο τις εκκλησίες μέσα σε έναν φθαρτό κόσμο, εμείς την πίστη μας. Τους Αγίους μας. Την Ανάσταση του Χριστού μας, αυτά κανείς δεν μπορεί να μας τα γκρεμίσει, να τα κάψει ή να τα αφαιρέσει από μέσα μας.

Rick 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου