Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ







ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ο μουσουλμανικός εκφοβισμός των Γερμανών φοιτητών στα σχολεία έχει γίνει τόσο επικίνδυνος , οι φοιτητές αυτοκτονούν.

Γερμανοί σχολικοί υπάλληλοι ανέφεραν πολυάριθμες απειλές ξεκινώντας από ασήμαντα θέματα όπως οι μουσουλμάνοι φοιτητές προειδοποιούν ότι το Ισλάμ απαγορεύει το χοιρινό όταν εκφοβίζουν τους μη μουσουλμάνους για να φέρουν τα σάντουιτς ζαμπόν τους στην καφετέρια του σχολείου κατά το γεύμα.


Σε μια άλλη περίπτωση, δύο αδέλφια, ένα αγόρι ηλικίας 11 ετών και ένα κορίτσι εννέα ετών φέρεται να ξυλοκόπησαν και απειλούσαν ότι δεν θα έπρεπε ποτέ να προσπαθήσουν να παίξουν έξω πάλι αφού τα μουσουλμανικά παιδιά τους είδαν να τρώνε ζελεδάκια από αρκούδες που περιέχουν ζελατίνη χοιρινού κρέατος.

Πέρυσι, ένας Εβραίος έφηβος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει ένα σχολείο του Βερολίνου μετά από ξυλοδαρμούς και αντισημιτικές καταχρήσεις από μουσουλμάνους συμμαθητές, «η εφημερίδα το Βερολίνο του Λονδίνου (Berlin London) έγγραψε στο Twitter τον περασμένο Μάιο.
Το CBN αναφέρει:

Ο διευθυντής ενός γερμανικού σχολείου στη Φρανκφούρτη επί του Μάιν είπε στη μητέρα ενός φοιτητή ότι πρέπει να ντύσει την κόρη της σε μια hijab ή ένα μουσουλμανικό κεφάλι, ώστε οι μουσουλμάνοι φοιτητές να σταματήσουν να εκφοβίζουν το κορίτσι. Η γυναίκα είπε στη γερμανική εφημερίδα Bild: «Η κόρη μου ήταν τόσο μαζικά εκφοβισμένη στο σχολείο της από μουσουλμάνικα κορίτσια που έπρεπε να την βγούμε έξω από το σχολείο για προστασία.

Ένα κορίτσι ηλικίας έξι ετών, το μοναδικό γερμανόφωνο σε ολόκληρη την τάξη του, ξυλοκοπήθηκε άγρια από μουσουλμάνους μαθητές υπόβαθρου μετανάστευσης και μάλιστα κόπηκε με ένα αιχμηρό αντικείμενο, σύμφωνα με το Focus. Ο εκφοβισμός αντανακλά άλλες εκθέσεις στα γερμανικά σχολεία όπου οι εκπαιδευτικοί παραπονούνται για «θρησκευτικό εκφοβισμό» κυρίως από μουσουλμάνους φοιτητές προς μη μουσουλμάνους.

Μια άλλη σχολή του Βερολίνου, το Δημοτικό Σχολείο του Schoeneberg Spreewald, έχει πληθυσμό μουσουλμανικής προέλευσης με πληθυσμό 99% και τα περιστατικά βίας είναι τόσο υψηλά ώστε το σχολείο αναγκάστηκε να προσλάβει προσωπικό ασφαλείας, καθώς η βία απευθύνεται τόσο σε παιδιά όσο και σε εκπαιδευτικούς.

Children dying and suicides at German schools due to mobbing and bullying


.




Ο Tim Kellner πρώην αστυνομικός αποκαλύπτει σε αυτό το βίντεο ότι όλα τα ΜΜΕ σας λένε ψέματα ή διαστρεβλώνουν την αλήθεια ακόμα και κρύβουν γεγονότα. Με αυτήν την μέθοδο καταφέρνουν να χειραγωγούν εδώ και χρόνια τις μάζες. Το Facebook φυσικά τον έκλισε τον λογαριασμό του για ένα μήνα. Το αστείο της υπόθεσης, σκάλισαν και βρήκαν ένα άρθρο του στο facebook από το 2016 και τον κατηγόρησαν για λόγους μίσους ( hate speech).



German ex cop: «Media is all lies and manipulation»



.






Γερμανία: πολυμορφία & εμπλουτισμός! Η αστυνομία ψάχνει για αυτή την αφθονία των μαχαιριών αφού έκλεψε δύο πρατήρια καυσίμων στο Ratingen το ένα μετά το άλλο.







Γερμανία: Ένας γιατρός έκτακτης ανάγκης και οι δύο παραϊατρικοί του κτυπήθηκαν από μια τουρκική οικογένεια στο Βερολίνο-Νεουκόλν, επειδή πίστευαν ότι οι υπηρεσίες διάσωσης ήταν πολύ αργές. Ένα μέλος της οικογένειας είχε πυρετό!



https://twitter.com/Fake_Ljaschko/status/1092749457387601920










Γερμανία: Το κίνημα Muslim Furkan θέλει να δημιουργήσει ένα θεϊκό κράτος στη Γερμανία και να εισαγάγει τον νόμο της σαρίας sharia law

https://twitter.com/Fake_Ljaschko/status/1092364383945138176



Γερμανία: Δύο αδέλφια μαχαιρώθηκαν αρκετές φορές από πέντε από τους συνηθισμένους επιτιθέμενους στην Αλεξάντερπλατς στο #Berlin με ένα κομμένο μπουκάλι και κλώτσησαν ενώ βρίσκονταν στο έδαφος. Υπήρχαν συλλήψεις!

https://twitter.com/Fake_Ljaschko/status/1092009943958544384




Ελλάδα: Μια άλλη μεγάλη πυρκαγιά στο Camp Moria (κέντρο εισβολής-Invader) στο νησί Λέσβος. Φυσικά, με τη μεγάλη ευχαρίστηση των συνηθισμένων αγώνων- και ελαφρότερους ιδιοκτήτες στο στρατόπεδο.



https://twitter.com/Fake_Ljaschko/status/1091314469467238400





«Η Γερμανία δεν είναι ασφαλής όσο ΠΟΤΕ» – Martin Hess AfD

Ο Martin Hess μιλώντας στο γερμανικό κοινοβούλιο για την εσωτερική ασφάλεια. Είναι Γερμανός αστυνομικός και πολιτικός (AfD). Διετέλεσε Αναπληρωτής Εκπρόσωπος του Κράτους για το AfD Baden-Württemberg από τον Μάρτιο του 2017 και είναι μέλος του κόμματος AfD της 19ης Ομοσπονδιακής Βουλής.

Ανοιχτά σύνορα έφεραν στην χώρα την μεγαλύτερη εγκληματικότητα η οποία δεν ελέγχεται με αποτέλεσμα η αστυνομία παντού να μην μπορεί πλέον να προστατέψει τους πολίτες της. Δεν υπάρχει προηγούμενα στην ιστορία της Γερμανία με τόσες πολλές εγκληματικές πράξεις καθημερινά. Μαχαιρώματα σε αθώους πολίτες έχουν γίνει ρουτίνα.



«Germany is unsafe like NEVER BEFORE» – Martin Hess AfD



.



Πώς ΕΧΟΥΝ τον έλεγχο των χωρών μας

How THEY control OUR countries















Μοιάζει με τον Voldemort αλλά έχει την καρδιά του Harry Potter και των φίλων του. Το κουτάβι από το Ιράν, το οποίο έμεινε στο πρόσωπο του, περνά πολλές χειρουργικές επεμβάσεις στο Βανκούβερ του Καναδά, το οποίο θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ανοίγματα των ρουθουνιών και να χρησιμοποιήσει την άκρη του αυτιού για να αντικαταστήσει το λιωμένο οστό και το δέρμα στην κορυφή της μύτης του. Δεν υπάρχει εγγύηση ότι οι χειρουργικές επεμβάσεις θα λειτουργήσουν, αλλά ο κτηνίατρος είναι πολύ αισιόδοξος.



Puppy disfigured by acid is happy and loving Owner…






ΠΗΓΗ:
http://nikosxeiladakis.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου