Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Όχλος 1.000 «αντρών» κακοποίησε σεξουαλικά γυναίκες στον σταθμό της Κολωνίας, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Τι να ήταν;Η πρώτη σκέψη ήταν αυτή η είδηση να μην εμφανιστεί. Ειδικά τις εορταστικές μέρες και εν μέσω του παροξυσμού του “refugeeswelcome” και της πολιτικής των «ανοικτών συνόρων». 


Αλλά ήταν μάλλον δύσκολο, λόγω των «πρωτοφανών στα χρονικά εγκληματικών πράξεων», σύμφωνα με την γερμανική αστυνομία. Επομένως, η είδηση έπρεπε να «φτιαχτεί» έτσι ώστε οι μάζες να μην προβούν σε κανένα συνειρμό ή καλύτερα ακόμα να μην κάνουν καν καμία σκέψη. Διότι ο σκεπτόμενος άνθρωπος σταπροοδευτικά γκουλάγκ είναι επικίνδυνος. Και έτσι δόθηκε μια όσο γίνεται περισσότερο «ουδέτερη» είδηση: Τη νύχτα λοιπόν, της Πρωτοχρονιάς περίπου 1.000 «άνδρες» επιδόθηκαν σε σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κλοπές γύρω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό. Εν μέσω πρωτοχρονιάτικων πυροτεχνημάτων, ένα πλήθος εξαγριωμένων «ανδρών» επιτέθηκαν σεξουαλικά σε φοβισμένες γυναίκες.

Να ήταν ζόμπι; Να ήταν απλά «μεθυσμένοι»; Μέθυσαν λοιπόν ομαδικά 1000 Γερμανοί και βάλθηκαν να επιτεθούν στις Γερμανίδες;

Τελικά, η τοπική αστυνομία στην πόλη της Κολωνίας παραδέχθηκε ότι οι επιθέσεις στην περιοχή γύρω από τον περίφημο καθεδρικό ναό της πόλης, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με έναν τουλάχιστον καταγεγραμμένο βιασμό, οφείλονταν σε νεοφερμένους "welcome" αραβόφωνους "πρόσφυγες".Τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Γερμανία για ημέρες προσπαθούσαν να αποφύγουν τον φυλετικό χαρακτήρα των επιθέσεων, και μερικά μάλιστα και αρνήθηκαν ότι στους δράστες υπήρχαν και "πρόσφυγες". Ωστόσο, υπό το βάρος των μαρτύρων, του υλικού από βίντεο και των αποκαλύψεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανάγκασαν τους επαγγελματίες ψευταράδες του Τύπου να παραδεχτούν την αλήθεια.


Σύμφωνα με αναφορά της εφημερίδας ‘Kölner Stadt-Anzeiger’, ο όχλος των βαρβάρων αριθμούσε τουλάχιστον 1.000 άτομα. Η έκταση της βίας ήταν άνευ προηγουμένου, και η αστυνομία, όπως έγραψε η εν λόγω εφημερίδα, ανέφερε ότι "σοκαρίστηκε", καθώς ποτέ δεν είχε βιώσει κάτι ανάλογο στο παρελθόν.


"Πρόκειται περί ενός εγκλήματος σε μια εντελώς νέα διάσταση", δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Κολωνίας Wolfgang Albers, προσθέτοντας ότι μια «μια τέτοια εγκληματική δραστηριότητα που διαπράχθηκε στη μέση της πόλης δεν μπορεί να γίνει ανεκτή".


Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν μεταξύ των μεθυσμένου πλήθους 2.000 μη λευκών εισβολέων-Βορειοαφρικανών και από την Μέση Ανατολή, όλοι τους αραβόφωνοι-ξέσπασε καυγάς μπροστά από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Κολωνίας, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Ο όχλος των αραβόφωνων άρχισε να ανάβει και να πετάει πυροτεχνήματα σε ομάδες διερχόμενων Γερμανών «για πλάκα».


Η αστυνομία κλήθηκε, αλλά μόνο περίπου 150 αστυνομικοί ήταν διαθέσιμα εκείνη την στιγμή, και ήταν απελπιστικά λιγότεροι από τους εισβολείς, που αντέδρασαν πετώντας πυροτεχνήματα και στους αστυνομικούς.


Μετά από αρκετές συγκρούσεις, περίπου 1.000 όρμησαν προς την είσοδο του σιδηροδρομικού σταθμού, όπου έλαβαν χώρα οι μαζικές σεξουαλικές επιθέσεις. Ο αρχηγός της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι η τουλάχιστον μία γερμανίδα έπεσε θύμα βιασμού κατά τη διάρκεια της βίας. Τουλάχιστον 80 άλλα κορίτσια δέχτηκαν σεξουαλικές επιθέσεις, ενώ άλλα 60 ανέφεραν κλοπές τσαντών, κινητών τηλεφώνων, και πορτοφολιών.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνόμων της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας (Gewerkschaft der Polizei, GdP), Arnold Plickert, ανέφερε ότι το περιστατικό θα διερευνηθεί πλήρως και οι δράστες θα τιμωρηθούν, ακόμη και αν αυτό «οδηγήσει σε αποτελέσματα που είναι πολιτικά άβολα».


Ουσιαστικά παραδέχθηκε ότι οι δράστες ήταν "πρόσφυγες", λέγοντας "εάν υπάρχουν πρόσφυγες, οι οποίοι έχουν ένα πρόβλημα στην ένταξη στην ανοικτή κοινωνία μας και στο σεβασμό των ατομικών δικαιωμάτων και των ελευθεριών των άλλων, τότε θα πρέπει να στραφούμε εναντίον τους με κάθε σοβαρότητα επικαλούμενοι το νόμο".


Ακόμη και η γερμανική έκδοση της λίμπεραλ Huffington Postέγραψε σε άρθρο ότι η αστυνομία και τα μέσα ενημέρωσης είχαν καλύψει σκόπιμα το φυλετικό υπόβαθρο των δραστών, λέγοντας ότι χρειάστηκαν τρεις μέρες για να παραδεχτούν και οι δύο ότι οι «θύτες ήταν μια μεγάλη ομάδα βορειοαφρικανών αιτούντων άσυλο».


Ακόμη, το άρθρο της Huffington Post ανέφερε, ότι είναι γνωστό στην πόλη ότι «στην πλατεία του καθεδρικού ναού, οι Αφρικανοί ελέγχουν το σύνολο της αγοράς των ναρκωτικών»και «συνεχώς στρατολογούν νέους στην “δουλειά” από τα κέντρα ασύλου».ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου