Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΒΙΖΑ ΚΑΙ… ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ!

133878

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Τελικά η Ευρώπη ενέδωσε στον τουρκικό εκβιασμό και όπως αναφέρουν πανηγυρικά τα τουρκικά ΜΜΕ, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο αμέσως μετά τις καλοκαιρινές διακοπές θα καταργηθεί η βίζα εισόδου στις χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους Τούρκους υπηκόους, με αποτέλεσμα εκατομμύρια Τούρκοι και όχι μόνο, (εδώ έχει πολύ ενδιαφέρων ), θα εισβάλουν στην Ευρώπη με πρώτο στόχο την χώρα μας.

Ότι δεν κατάφεραν οι Οθωμανοί σουλτάνοι που είχαν σταματήσει έξω από την Βιέννη, όπως φαίνεται τώρα το καταφέρνει η Τουρκία μέσω σκληρών εκβιασμών αναγκάζοντας την Ευρωπαϊκή Ένωση να υποχωρήσει, αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο σε εκατομμύρια Τούρκους που καραδοκούν να μπουν στην γηραιά ήπειρο.


Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, στην σύνοδο των υπουργών Εσωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έγινε στο Λουξεμβούργο τελικά κλείδωσε η συμφωνία κατάργησης της βίζας για τους Τούρκους που θα ισχύσει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Εκτός από την Τούρκους, η βίζα καταργείται και για τις χώρες Ουκρανία και Γεωργία, οι υπήκοοι των οποίων θα μπορούν να εισέρχονται ελευθέρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σύμφωνα με σχετική δήλωση της συμβούλου του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών, Emily Haber, η συμφωνία έκλεισε για να μη καταρρεύσει η συμφωνία επαναπατρισμού των παράνομων μεταναστών από την Ευρωπαϊκή Ένωση προς την Τουρκία, όπως απείλησε ο ίδιος ο Ερντογάν. Δηλαδή… ζήτω ο τουρκικός εκβιασμός!

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαούσογλου, μιλώντας για το θέμα χαιρέτησε την τελική συμφωνία άρσης της βίζας και τόνισε πως η Τουρκία εξασφάλισε την προστασία των εθνικών της συμφερόντων.

Το «σκοτεινό» σημείο της συμφωνίας κατάργησης της βίζας, είναι ότι δίνεται η δυνατότητα να «βαπτίζονται» από τους Τούρκους σαν υπήκοοι Τουρκίας όλος ο μουσουλμανικός όγκος των λαθρό που βρίσκεται στα τουρκικά παράλια του Αιγαίου και έτσι από τον Σεπτέμβριο να εισέρχονται ελεύθερα στην Ελλάδα, με το… αζημίωτο φυσικά για τους Τούρκους.

Έτσι οι Τούρκοι με ένα σμπάρο… όλα τα τρυγόνια!


Αυτή είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση, βλέπε… Ευρωπαϊκή Διάλυση!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣΔημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου