Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Matrix Reloaded.. Μία Αποκωδικοποίηση διαφορετική από τις άλλες..

Matrix Reloaded.. Η Αποκωδικοποίηση.

Αναδημοσίευση από 20 Μαρτίου 2013 στις 1:07 π.μ.

"If real is what you can feel, smell, taste and see, then 'real' is simply electrical signals interpreted by your brain." -Morpheus 

"Αν αληθινό είναι το τι αισθάνεσαι, μυρίζεις, γεύεσαι και βλέπεις, τότε «αληθινό» είναι απλά ηλεκτρικά σήματα που ερμηνεύονται από τον εγκέφαλο σας."-Μορφέας

Το Matrix 1 αναλύθηκε αρκετές φορές και αρκετά πετυχημένα, και τα λεγόμενα του Μορφέα και η έννοια του ολογράμματος, και η αλληγορική σημασία της φυλακής..

Παρακολουθώντας όμως το Νο2 και 3 καταλήξαμε σε συμπεράσματα που μέχρι τώρα δεν έχουν συλληφθεί.

Θα ξεκινήσουμε από την συνάντηση του Νίο με τον Αρχιτέκτονα.. 


Ακολουθήστε μας  Γεια σου Νίο.
Νίο: Ποιος είσαι εσύ;
Είμαι ο Αρχιτέκτονας, εγώ δημιούργησα το Μάτριξ ( Αν δεχθούμε σύμφωνα με την ταινία και τα λόγια του Μορφέα το Μάτριξ είναι ένα ψηφιακό πρόγραμμα φυλάκισης του ανθρώπινου εγκεφάλου, άρα ο ''αρχιτέκτονας'' δεν μπορεί να είναι ο αγαθός Δημιουργός μας.. Ίσως να εννοεί έναν άλλο Μέγα Αρχιτέκτονα Του Σύμπαντος.. Από ποιους λατρεύεται ο ΜΑΤΣ και από ποιους ο Γιαχβέ δεν χρειάζεται να σας το θυμίσουμε).
  

Έχεις πολλές ερωτήσεις αν και πολλές απαντήσεις δεν θα τις κατανοήσεις.
Νίο: Γιατί βρίσκομαι εδώ;; ( Γιατί ο άνθρωπος περνάει την διαδικασία φυλακής του Μάτριξ;; και ποια ανάγκη δημιουργεί τον εκλεκτό;;)
Η ζωή σου είναι ένα άθροισμα ασύμμετρων εξισώσεων αποτέλεσμα προγραμματισμού του Μάτριξ. Είσαι αποτέλεσμα λανθασμένου προγραμματισμού που δεν μπόρεσα να σβήσω. Αλλιώς θα ήταν η αρμονία μίας μαθηματικής ακρίβειας ( εννοεί το Μάτριξ αλλά ποιο κατασκεύασμα στηρίζεται σε απόλυτη μαθηματική αρμονία;;; Μα φυσικά το Σύμπαν, Είναι τελικά το σύμπαν η δική μας υλική φυλακή; το δικό μας Μάτριξ;; )

    


Παραμένει ένα λάθος που παραβλέπεται επιμελώς, αλλά μπορεί να ελεγχθεί !!! ( κρατήστε το αυτό)
Το Μάτριξ είναι πιο παλιό απ΄ όσο φαντάζεσαι, προτιμώ να μετράω από την εμφάνιση ενός σφάλματος έως το επόμενο.. ( Πώς μετράμε τώρα τα χρόνια?? 2013 μ.χ. (Μετά Χριστού) ενώ αυτός μετράει μετά σφάλματος!! Άρα εφόσον αποκαλεί τον Νίο σφάλμα έχουμε ένα στοιχείο ότι ο Νίο στην ταινία συμβολίζει τον Χριστό ή τον εκάστοτε ανά περίοδο εκλεκτό που έρχεται να σπάσει το Μάτριξ) 


Που σημαίνει ότι αυτή είναι η έκτη εκδοχή !!! ( Στο Νο 1 ο Mr Smith μας λέει πως το πρώτο matrix ήταν τέλειο και μας κατευθύνει στον παράδεισο και στο Προπατορικό αμάρτημα*)

Νίο: Άρα υπήρχαν 5 εκλεκτοί πριν από μένα;; (Ας πάμε λίγο στα 5 γένη του Ησίοδου, το Χρυσό , το Αργυρό , το Χάλκινο, των Ηρώων και το σιδηρούν γένος που τα καταστρέφει ο Δίας για να φτιάξει άλλα τελειότερα. Ένας μεσσίας δεν ήταν και ο προμηθέας;;; ή μήπως πιστεύετε ότι ήταν φωτιά αυτό που έκλεψε από τον Δία;; Εμείς υποτίθεται είμαστε το πέμπτο το σιδερένιο αλλά εδώ μιλάει για τον έκτο εκλεκτό!!! Μήπως αυτόν που προετοιμάσουν τον ερχομό του;; τον δικό τους εκλεκτό;; )
Η "Απόκρυφη Παράδοση" μας λέει πώς υπάρχουν "ΕΠΤΑ ΡΙΖΕΣ ΦΥΛΕΣ" και πώς μέχρι σήμερα έχουν ΗΔΗ περάσει οι ΤΕΣΣΕΡΙΣ πρώτες. Τώρα βρισκόμαστε στην ΠΕΜΠΤΗ ΡΙΖΑ ΦΥΛΗ και πώς υπολείπονται ακόμα δύο η ΕΚΤΗ και η ΕΒΔΟΜΗ.
Οι ΕΠΤΑ ΡΙΖΕΣ ΦΥΛΕΣ της ανθρωπότητας είναι:

1. ……. (δεν είναι ανθρώπινη φυλή, με την σημερινή έννοια του ανθρώπου)
2. ……. (δεν είναι ανθρώπινη φυλή, με την σημερινή έννοια του ανθρώπου)
3. Λεμούριοι (Αδαμική)
4. 'Ατλαντες
5. 'Αρειοι (ΕΜΕΙΣ)
6. …….
7. …….
Και ο Ησίοδος, ΠΑΛΙ για επτά γένη ανθρώπων μίλησε, ( Αλλού βρίσκουμε 5)

Τα ΕΠΤΑ ΓΕΝΗ των Ανθρώπων είναι:


1. Το χρυσούν γένος
2. Το Αργυρούν γένος
3. Το Χάλκειον γένος
4. ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ
5. Το σιδηρούν γένος (ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ)
6. …….
7. ……     
  

http://www.esoterica.gr

Το σφάλμα είναι διακύμανση που δημιουργεί το σύστημα ακόμα και στις πιο απλές εξισώσεις.. 
Νίο: Το πρόβλημα είναι η επιλογή (η ελεύθερη βούληση !!! αυτή κάνει τα Μάτριξ διαφορετικά και αυτό δεν μπορεί ο ''αρχιτέκτων'' να το ελέγξει!!)


Έτσι φτιάχτηκε ένα πρόγραμμα με διαίσθηση με σκοπό να ερευνήσει την ανθρώπινη ψυχή. 
Η Προφήτης**. 

 Αν εγώ είμαι ο Πατέρας του Matrix τότε σίγουρα αυτή είναι η Μητέρα. (Την βλέπουμε σε όλη την ταινία να καθοδηγεί την εξέλιξη δίδοντας την εντύπωση πως η τελική απόφαση είναι δικιά μας αλλά είναι αυτή η αλήθεια;; Μήπως εδώ εννοεί κάθε είδους προφήτες, όπως ο Πατροκοσμάς και ο Παΐσιος , ο Νοστράδαμος, και άλλους μέντιουμ και ενδιάμεσους;; Στο τέλος βέβαια η προφήτης ξεκάθαρα απεικονίζει το καλό και την αγάπη και προφυλάγει την ειρήνη και την ισορροπία.) Βλέπε παραπομπή.. **
Αν το ''σφάλμα'' μείνει ανεξέλεγκτο θα αποτελέσει απειλή για το ίδιο τα σύστημα. Η μειοψηφία που απέρριψε το πρόγραμμα αν δεν εξαφανιστεί θα αποτελέσει πιθανότητα καταστροφής. ( η παρουσία του εκλεκτού είναι απειλή για το σύστημα )
Είσαι εδώ επειδή η ZION θα καταστραφεί!! Κάθε μορφή ζωής θα αφανιστεί, αυτή θα είναι η έκτη φορά που θα την καταστρέψουμε ( Αναφερθήκαμε και πιο πάνω για τις ολοσχερείς καταστροφές με τους κατακλυσμούς που αφάνισαν τις αρχαίες φυλές και πολιτισμούς, 
Ο Ισίοδος αναφέρει 5 γένη που τα καταστρέφει ο Δίας.  www.facebook.com/notes/ερευνω-αρα-υπαρχω-what-the-bleep-do-we-know-/ιχωρ-το-αιμα-των-θεων/276282999099182 , ο Λιακό μιλά για 4 φυλές απομεινάρια των αρχαίων πολιτισμών Λευκή Μαύρη Κίτρινη και Κόκκινη. Διαβάστε εδώ για τους κατακλυσμούς : www.facebook.com/notes/ερευνω-αρα-υπαρχω-what-the-bleep-do-we-know-/περι-των-κατακλυσμων-του-κοσμου-κατα-τουσ-ελληνεσ/432612080132939)

Ο ρόλος του Εκλεκτού είναι να επιστρέψει στην πηγή Neo (αναγραμματισμός της λέξεως One = Ο ΕΝΑΣ, αλλά και παραφθορά της λέξεως New = NEOΣ)


  


ZION : ( ΣΙΩΝ Πόλη κοντά στο κέντρο της γης, η τελευταία πόλη των ανθρώπων;; θυμηθείτε το σήμα των ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου, βέβαια στην ταινία η Ζιοn απεικονίζει την πόλη των ελεύθερων από το Μάτριξ ανθρώπων όμως εδώ θα πούμε ότι ίσως να έχει και ένα άλλο νόημα. Της πόλης κοινωνίας των ελεύθερων ψυχών, αυτές που με την αφύπνιση και με την πίστη απελευθερώθηκαν από την φυλακή του Μάτριξ , αυτές οι ελεύθερες ψυχές και ο Εκλεκτός που με τις ενσαρκώσεις ξαναμπαίνουν μέσα στο Υλικό πεδίο του Ματριξ για να απελευθερώσουν και άλλες ψυχές από τα δεσμά του Αρχιτέκτονα και να φθείρουν το σύστημα. Το πιάσατε;;)


(Μια άλλη εκδοχή είναι να το πάρουμε ανάποδα και να υποθέσουμε πως εννοεί την πόλη των χθόνιων στα έγκατα της γης το μέρος που οι αρχαίοι Έλληνες ονόμαζαν Τάρταρα , εκεί που οι θεοί φυλάκισαν τους Κρόνιους Τιτάνες (Κατά την αριθμοσοφία ΓΙΓΑΝΤΕΣ-ΤΙΤΑΝΕΣ=ΡΕΠΤΙΛΙΑΝΣ ΑΝΝΟΥΝΑΚΙ = 1438).


 Τα Τάρταρα σύμφωνα με τους Αρχαίους Μύστες είναι τόπος σκοτεινός, είναι τόπος φυλάκισης όλων των οντοτήτων που εναντιώθηκαν στην ανθρωπότητα. Ο Δίας στην τιτανομαχία φυλάκισε τους ηττημένους εχθρούς του για να μπορεί η ανθρωπότητα να εξελιχτεί. Το ίδιο έκανε και ο Διόνυσος στην εκστρατεία του στην Άπω Ανατολή. Πολέμησε αλλοειδείς φυλές κατ'εντολήν του Φωτός και σφράγισε ενεργειακά τις πύλες ανόδου για να μην μπορούν να ανέβουν οι μιαρές φυλές! Την ίδια αποστολή είχαν και οι επτά Ηρακλείδες που κινήθηκαν στην ίδια περιοχή και πολέμησαν με τις ίδιες τερατο-γεννήσεις. Τελευταία μαρτυρία έχουμε από τον Μ. Αλέξανδρο που έφτασε μέχρι τα δυτικά Ιμαλάια και αφάνισε οριστικά όλες τις σκοτεινές φυλές. 

Μιαρές φυλές που περιμένουν το άνοιγμα των πυλών για να ανέβουν στην επιφάνεια.. 

http://www.katohika.gr )
(άλλο ένα υπονοούμενο για την αντίθετη όψη αφήνει η Νιόβη στο δεύτερο Matrix όταν λέει ότι οι Μηχανές δηλ. οι κάτοικοι της επιφάνειας με γεωτρύπανα τρυπάνε την γη και κατευθύνονται προς την Ζιοn.. Λέτε να έχει καμιά σχέση με το περιβόητο γεωτρύπανο της Λίμνης Βοστόκ και όλα τα περίεργα που ακούστηκαν;; εδώ:Οι εικόνες από το πάρτι της ZION μας παραπέμπουν περισσότερο σε αμαρτωλή Βαβυλώνα ( Σιών) όπου όλοι λικνίζονται σεξουαλικά απελευθερωμένοι και εκστασιασμένοι κάτω από μια μουσική που μας στέλνει στα πάρτι του Frost στο πρώτο BLADE..

http://www.youtube.com/watch?v=4OrXdBYojBQ

MR SMITH:
 Απεικονίζει στην πρώτη ταινία τον κακό πράκτορα που επιτηρεί το Μάτριξ ένα πρόγραμμα δημιούργημα του Αρχιτέκτονα με ενισχυμένες δυνάμεις. Εξουδετερώθηκε από τον Εκλεκτό αλλά επέστρεψε στο δεύτερο μέρος δυνατότερος και ανεξάρτητος που πολλαπλασιάζεται κυριεύοντας τα θύματα του.

  Ποιος είναι όμως ο MR SITH ( ουπς είπα Σηθ;;)
( ΣΗΘ: Η αιγυπτιακή μυθολογία αναφέρει τον Σηθ σαν τον άρχοντα του χάους και του πολέμου. Θεωρείται ο πιο ισχυρός θεός και απεικονίζεται σαν ένα μυθικό ζώο, μισός άνθρωπος, μισός χοίρος ή μυρμηγκοφάγος που βασίλευε στην έρημο. Σύμφωνα με το μύθο, ο Σηθ μισούσε και ζήλευε τον αδελφό του τον Όσιρη, με αποτέλεσμα να φτάσει μέχρι την αδελφοκτονία. Για την πράξη του αυτή εξορίστηκε στην έρημο και αναγκάστηκε να ζει στη μοναξιά και την απομόνωση. 

http://www.myastro.gr/zodia/astrologia


Αν ο Όσιρις συμβολίζει τον Δία κατά το αιγυπτιακό τρισυπόστατο ο Όρος τον Απόλλωνα και η Ίσιδα την Ήρα τότε ο Σήθ δεν είναι άλλος από τον Κρόνο.. 


Από τη Βικιπαίδεια, Ο Σηθ είναι πρόσωπο που αναφέρεται στη Παλαιά Διαθήκη, φέρεται ως τρίτος γιος του Αδάμ και της Εύας που γεννήθηκε μετά τη δολοφονία του Άβελ από τον αδελφοκτόνο Κάιν.


Γένεση Κεφ.4:25.


  

matrix No1 

SMITH: μας λέει για το μάτριξ πως είναι ένα θαυμαστό δημιούργημα ιδιοφυΐας  Δισεκατομμύρια άνθρωποι ζουν τις ζωές τους χωρίς καμία επίγνωση.. Το πρώτο matrix σχεδιάστηκε να είναι ένας τέλειος κόσμος (σίγουρα εννοεί τον Παράδεισο, τον κήπο της Εδέμ*, το πρώτο δημιούργημα που ο Δημιουργός έβαλε τους πρωτόπλαστους) 
Όμως ήταν μία καταστροφή γιατί όπως πιστεύει σαν είδος οι άνθρωποι καθορίζουν την πραγματικότητα μέσα από την μιζέρια και το μαρτύριο. Γιαυτό το Μάτριξ ξανασχεδιάστηκε σύμφωνα με τον δικό σας πολιτισμό. (καταλαβαίνετε τι κόσμο ετοιμάζει ο ίδιος για τους ανθρώπους..) Έτσι αρχίσαμε να σκεφτόμαστε εμείς για σας και έγινε ο δικός μας πολιτισμός..


*Παράδεισος wikipedia: Σε όλες τις περιπτώσεις αποδίδεται προς τους περιφραγμένους λειμώνες και κήπους αναψυχής του Μεγάλου Βασιλέως των Περσών. Η λέξη αργότερα καθιερώθηκε στην ελληνική να χαρακτηρίζει κάθε περίφρακτο κήπο γενικά. Χρησιμοποιήθηκε στη συνέχεια και από τους Εβδομήκοντα(Ο') κατά τη μετάφραση της Παλαιάς Διαθήκης από την εβραϊκή γλώσσα στην ελληνική προς χαρακτηρισμό του κήπου που δημιούργησε ο Θεός στην Εδέμ και τοποθέτησε σ΄ αυτόν τους Πρωτόπλαστους (Γένεση Β' 8). 


"Ο Κήπος της Εδέμ", υπό του Λ. Cranach, 16ος αιώνας.


Βιβλικός κήπος που αναφέρεται στη Παλαιά Διαθήκη στο πρώτο βιβλίο Γένεση (2:8). Η ονομασία Εδέμ είναι η ελληνική απόδοση του εβραϊκού Έντεν (= απόλαυση).


Προσδιορίζεται ως επίγειος τόπος που παραχώρησε ο Θεός Ελοχίμ (Γιαχβέ) στους Πρωτόπλαστους Αδάμ και Εύα, στη ''Μεσοποταμία''.


Η περιγραφή της δημιουργίας , από τον Γιαχβέ περιλαμβάνεται σε δύο διαφορετικές διηγήσεις του αποκαλούμενου "θεόπνευστου" βιβλίου, της Γενέσεως,. Συγκεκριμένα οι αναφορές αυτές βρίσκονται η μεν πρώτη στα κεφάλαια: 1,1 - 2,4 και η δεύτερη στα κεφάλαια 2,4 - 3,24 όπου συμπεριλαμβάνονται το προπατορικό αμάρτημα, η πτώση των πρωτοπλάστων και η υπό τις Γιαχβικές κατάρες έξωσή τους από τον «Κήπο της Εδέμ»
SMITH: Μελετώντας το ανθρώπινο είδος κατάλαβα λέει πως δεν είστε κάν θηλαστικά.. Κάθε θηλαστικό στον πλανήτη αναπτύσσει μία φυσική ισορροπία με το περιβάλλον . Εσείς οι άνθρωποι δεν το κάνετε, μετακινήστε από περιοχή σε περιοχή και πολλαπλασιάζεστε μέχρι να εξαντληθεί κάθε φυσική πηγή, και ο μόνος τρόπος να επιβιώσετε είναι να μετακομίσετε σε μία άλλη περιοχή, όπως ο Ιός είστε μία μάστιγα , ο καρκίνος του πλανήτη ( Γιαυτό και ο Σαμαέλ κατά τα λεγόμενα του Λιακό που τα βλέπουμε βέβαια γραμμένα και στις πλάκες της Γεωργίας θέλει την μείωση του πληθυσμού στα 500 εκατομμύρια) 


SMITH: Μισώ αυτόν τον ζωολογικό κήπο, είναι φυλακή, δεν το αντέχω άλλο. Πρέπει να φύγω από εδώ πρέπει να ελευθερωθώ.. ( Μας θυμίζει τον έκπτωτο άγγελο ,αυτόν που απαρνήθηκε τον δημιουργό του και δραπέτευσε από το πρώτο δημιούργημα και τώρα 
θέλει να κάνει τον δικό του κόσμο για να φυλακίσει και να 

βασανίζει τις ψυχές, η στιγμή στην φώτο είναι που καταφέρνει πλέον να μπει στον υλικό κόσμο των ανθρώπων)

Στο τρίτο μέρος ο SMITH ελέγχει όλο το Μάτριξ ( κάτι όπως στην εποχή μας) και θέλει να το καταστρέψει έτσι γίνεται απειλή ακόμη και για τον Δημιουργό. Κατά την άποψη μας συμβολίζει τον Αντίχριστο, Υιό του Σατανά που όπως και στην ταινία Constantine θέλει να κυριεύσει την γη ερχόμενος χωρίς την συναίνεση και σπάζοντας την συνθήκη ειρήνης μεταξύ του καλού και του κακού. 

Neo:" The program Smith has grown beyond your control. Soon he will spread through this city, as he spread through the matrix. You cannot stop him. But I can. "
Δείχνει ξεκάθαρα πως είναι ή άλλη πλευρά των ισοδύναμων δυνάμεων του καλού και του κακού. Δυο δυνάμεις που όσο και να χτυπηθούν κανείς δεν βγαίνει νικητής !!! Όσο μεγαλώνουν οι ικανότητες του εκλεκτού τόσο αντίστοιχα και οι δικές του. Αν ο Νίο είναι η ύλη τότε σίγουρα ο SMITH είναι η αντιύλη. 
Απόλυτα σαφές το μήνυμα στο τέλος πως όσο κι αν πολεμήσεις το κακό με κακό απλά το δυναμώνεις και ο μόνος τρόπος να το εξαφανίσεις είναι να το μετουσιώσεις σε αγάπη..


**THE ORACLE: Η προφήτης:
 Την βλέπουμε στο πρώτο matrix να προαναγγέλλει τον ερχομό του εκλεκτού (όπως η Πυθία στον τελευταίο χρησμό και μάλιστα εγκρίνει η ίδια το ποιος είναι ο εκλεκτός όπως ο Ιωάννης ο Βαπτιστής που βάπτισε τον Ιησού) Οι προφητείες της είναι διφορούμενες όπως ακριβώς της Πυθίας.. 

Στο δεύτερο matrix ξεκαθαρίζει ο ρόλος καθώς ο Νίο καταλαβαίνει ότι δεν πρόκειται για άνθρωπο αλλά για πρόγραμμα των Μηχανών..

    

Νίο: Δεν ανήκεις στο ανθρώπινο είδος.. Θα έλεγα πως είσαι πρόγραμμα των μηχανών. Αν αληθεύει αυτό τότε σημαίνει πως είσαι μέρος του συστήματος 


Ένα άλλο είδος ελέγχου!!!


Η προφανής ερώτηση είναι πως μπορώ να σε εμπιστευτώ;;

Προφήτης: Διάνα, δεν μπορείς να ξέρεις αν είμαι εδώ για να βοηθήσω ή όχι. Δική σου η απόφαση (..ελεύθερη βούληση)

 ( Εδώ θα αναφερθούμε στον ρόλο των κάθε είδους και εποχής προφητών, Νοστράδαμος , Κοσμάς ο Αιτωλός, Πάτερ Παΐσιος και κάθε ενδιάμεσος ή μέντιουμ που έχει την ικανότητα να παίρνει την πληροφορία ή αυτοί εσκεμμένα να του δίνουν την πληροφορία. Την πληροφορία ενός ήδη προδιαγεγραμμένου κύκλου γεγονότων γνωστό σε όλους μας ως το πεπρωμένο.) 


Ήδη έχουμε αρκετά πονηρευτεί για το κατά πόσο προσπαθεί το σύστημα να συνδυάσει γεγονότα με τις λεγόμενες προφητείες σαν να έχει δεσμευτεί από ένα πρόγραμμα που αναγκάζεται να ακολουθήσει ως συμπαντικό κανόνα ή να προσπαθεί να το κάνει γιατί θα είναι πιο εύκολο να πετύχει αφού την εξέλιξη έχει ήδη ανακοινώσει στον ανθρώπινο εγκέφαλο με συνειδητά και ασυνείδητα μηνύματα.. 


H CIA μελετά τις προφητείες του Γέροντος Παΐσιου : http://www.newsbomb.gr/ )Στα μισά της διαδρομής μέσα από το Matrix Reloaded ,ο Neo, η Trinity, και ο Morpheus ακολουθώντας τις εντολές του Oracle επισκέπτονται ένα «επικίνδυνο πρόγραμμα» που ονομάζεται Merovingian.


THE MEROVINGIAN:
 Τον συναντάμε στο Matrix 2-3 πλάι στην πανέμορφη Περσεφόνη.. ( που κατά την ελληνική μυθολογία την έκλεψε για γυναίκα του ο Άδης..) 

Δυνατός όπως αποδεικνύεται παίκτης - πρόγραμμα που κρατά στα χέρια του σημαντικά μυστικά του συστήματος, Ένας ιδιαίτερος εκλεπτυσμένος άνθρωπος με αρχοντική καταγωγή και αριστοκρατικούς τρόπους, λεπτή χροιά και γαλλική προφορά, καλοφαγάς με αδυναμία στα καλά κρασιά, χαρακτηριστικά που προδίδουν την αριστοκρατική Γαλλική καταγωγή του.. 

 


( Μα και η Monica Belucci στην πραγματικότητα δεν είναι παντρεμένη με Γάλλο;;)

Προστατεύεται από δύο υπερδιάστατα πλάσματα που μεταμορφώνονται. Είναι o μαυραγορίτης όπως είπε της πληροφορίας , όπως οι Ιλλουμινάτοι που κατέχουν την μυστική γνώση και την δίνουν από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ μόνο όταν πλέον τους είναι άχρηστη..

Ποιοι είναι όμως οι Μεροβίγγειοι ;;; 
Οι Μεροβίγγειοι (Merovingians) ήταν η πρώτη δυναστεία της Γαλλίας. Η ιστορία τους αρχίζει με την ένωση των Φραγκικών φύλων. Για τους Μεροβίγγειους υπήρχε ο θρύλος ότι είχαν έρθει από την θάλασσα. Λεγόταν ότι είχαν υπεράνθρωπες δυνάμεις και διαδόθηκαν διάφορες ιστορίες για την καταγωγή της οικογένειας. Λεγόταν ότι η μητέρα του Μεροβαίου βιάστηκε από ένα θαλάσσιο τέρας όταν ήταν ήδη έγκυος και έτσι γεννήθηκε ο Μεροβαίος. 

Ποιο όμως θαλάσσιο τέρας απεικονίζεται στην τριλογία The martix???

Μα φυσικά ο CTHULHU η σατανική αυτή οντότητα που συναντάμε στα κόμικ του Milo Manara να βιάζει στα όνειρα της την σέξι DRUNNA, ή να βγαίνει από την λίμνη της Moria στον Άρχοντα των δακτυλιδιών ( Τυχαίο;; Δε νομίζω !!)

 


    


Μυθολογία ΚΘΟΥΛΟΥ!!! ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ. 

Κάποιες στοές και αδελφότητες τον λατρεύουν σαν θεό και προσπαθούν με τελετές και θυσίες να επαναφέρουν αυτό το μυθικό τέρας στην διάσταση μας.. ( Μήπως όπως λέει ο θρύλος κάποιοι να θεωρούν τους εαυτούς τους παιδιά του σατανικού CTHULHU;;; )

Άλλες ιστορίες έλεγαν ότι ο οίκος προερχόταν από την Ελλάδα, ενώ μια άλλη τους θέλει απογόνους αίματος του Ιησού και της Μαρίας Μαγδαληνής κ.α. με στενούς δεσμούς στους μετέπειτα Ναΐτες Ιππότες..

 
Οι Ναΐτες είχαν πάρει τους Μεροβίγγειους στα σοβαρά (ενδεχομένως και τούμπαλιν) και αυτό δίνει μια άλλη διάσταση στο θέμα και προσθέτει ένα άλλο, πολιτικό, μυστικό.

Άλλοι υποστηρίζουν ότι η προέλευση της εξουσίας της Merovingian Δυναστείας βρίσκεται θαμμένη στην πόλη της Ατλαντίδας, από την οποία πηγάζει όλος ο πολιτισμός, η θρησκεία και η γλώσσα. ( Κρόνια φύλα Ατλάντων δηλαδή που με δεσμούς αίματος κρατάνε τίτλους μέχρι σήμερα.. Κρόνιοι και άτλαντες οι αιώνιοι εχθροί των Ολυμπίων και του ελληνισμού σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία.

Από την εμφάνισή τους, σε συνεργασία με το εβραϊκό στοιχείο , δημιουργήθηκε ένα νέο εκφραστικό μέσω των συνωμοσιών των. 

Τα ιερατεία έγιναν στοές, της μασονίας , των ιλλουμινάτοι, τεκτονικές , μέσα από τα οποία λατρευόταν και λατρεύετε ο επερχόμενος παγκόσμιος ηγέτης της Λευκής Αδελφότητας.

Εργάζονται ακόμη και σήμερα για τον ίδιο αυτόν αρχαίο στόχο. Την πραγματοποίηση της παγκόσμιας κυριαρχίας που θα οδηγήσει μοιραία σε μια νέα αναμέτρηση με τους Έλληνες από τον Σείριο..

Η δυναστεία παραμένει σήμερα ως το Merovingian Τάγμα του Αγίου Δισκοπότηρου-1787, μία θρησκευτική αίρεση. Κι ανάμεσά τους είναι το Τάγμα του Αγίου Δισκοπότηρου, που ιδρύθηκε από τον Joseph Arimethea από το 54 μ.Χ. στο Rheddae (όπου είναι τώρα το Rennes le Chateau, στη Γαλλία). Σύμφωνα με τον θρύλο οι Άγγελοι, οι οποίοι αποστέλλονται για την παρακολούθηση των ανθρώπων στη γη, είπαν τα μυστικά της προέλευσης και του σκοπού του ανθρώπου στον Ιωσήφ ο οποίος κατέγραψε τα πάντα στο βιβλίο του ''το Άγιο Δισκοπότηρο''. Κατέγραψε επίσης τις ενδείξεις που απαιτούνται για να βρείτε το ελιξήριο της ζωής, το ίδιο το Δισκοπότηρο. 

Ο πρωταρχικός σκοπός του Τάγματος του Αγίου Δισκοπότηρου, και κατ 'επέκταση των Merovingians, είναι να προστατεύσει αυτό το βιβλίο (επίσης γνωστό ως η Μεροβίγγεια Βίβλος) και τις πληροφορίες μέσα σε αυτό. (Σενάριο που είδαμε και στο Ιντιάνα Τζόουνς ''Το άγιο δισκοπότηρο'')

  Αυτός που στην ταινία μας προστατεύεται από τον Μεροβίγγειο είναι ο Κλειδοκράτορας. 

Η γνώση δηλαδή αυτή που θα επιτρέψει στον Νίο να βρει το κλειδί για να φτάσει στον αρχιτέκτονα Δημιουργό.. 


Αυτός που γνωρίζει τα μυστικά κλειδιά για ''το άνοιγμα των πυλών''. Την παραβίαση των συνόρων των διαστάσεων !!! 

Καταλαβαίνουμε εδώ τι μυστικό φυλάει στην πραγματικότητα το συγκεκριμένο τάγμα και γιατί προσπαθούν ελέγξουν όλα τα σημαντικά ενεργειακά σημεία του πλανήτη.

Σύμφωνα με τον David Icke είναι μία από τις σημαντικότερες γραμμές αίματος της ελίτ των Ιλλουμινάτι. Και λατρεύουν την Αρχαία θεά Semiramis της Βαβυλωνίας ή Dianna!!!!. 

(Το άγαλμα της ελευθερίας συμβολίζει αυτή ακριβώς την θεότητα) μαζί με τους ιλλουμινάτι κρατάνε τα κλειδιά για τα συγκεκριμένα σημεία δίνης και να ανοίξουν τις πύλες.. για να πετύχουν την επικοινωνία μεταξύ διαστάσεων πράγμα που έντονα συμβολίζεται στο μασονικό ασπρόμαυρο καρό δάπεδο..

.

.

Συνεχίζεται.. 


Tο καλό το κρατήσαμε για το τέλος..


10/9/2015 επιτέλους το τέλος..

Πιάσαμε επιτέλους να τελειώσουμε αυτή την έρευνα αν και πιστεύουμε πως συνεχώς θα βγάζει και νέα στοιχεία και εκδοχές μιας και την θεωρούμε μια άκρως προφητική και γεμάτη συμβολισμούς ταινία για μυημένους.

Εμφανή σε όλη την τριλογία η μάχη μεταξύ καλού και κακού και οι υπαινιγμοί για αυτούς που κρατάνε τα κλειδιά της γνώσης. Το καλό όμως είναι πάνω στον ρόλο την παρουσία και τον λόγο ύπαρξης του εκλεκτού. Ποιον και τι συμβολίζει;;  

Βλέπουμε τον Νίο πλέον έτοιμο να θυσιαστεί για την σωτηρία της ανθρωπότητας να βαδίζει τυφλός και τραυματισμένος σε ένα μονοπάτι που οδηγεί στον Δημιουργό.. Ένα μονοπάτι με δύο όψεις μία σκοτεινή και μία φωτεινή!!! 


Ένα μονοπάτι άλλης διάστασης αυτό των αισθήσεων και της πνευματικής αλήθειας
Στέκεται μπροστά στον Δημιουργό που όλως τυχαίως απεικονίζεται ως μάτι!!! 
Ο Παν επόπτης οφθαλμός που εξουσιάζει το Matrix και ελέγχει την ζωή των ανθρώπων μετατρέποντας τους σε μπαταρίες.

Μέρος της συμφωνίας για την ειρήνη η δική του θυσία μέσω της σταύρωσης και η τελική μάχη με τον κακό Σηθ που είχε γίνει πλέον απειλή και για το οικοδόμημα του δημιουργού.
Εδώ και πάλι ο παν επόπτης οφθαλμός με δύο όψεις όπως και το μονοπάτι, την σκοτεινή της πραγματικότητας και την φωτεινή μάλλον των illuminati. 


Την συνέχεια την ξέρετε στην τελική μάχη με τον Mr Smith, o Nio μετουσιώνεται σε φως εισχωρεί σε κάθε κακό στοιχείο και επικρατεί.
 
Η Ανάληψις 

 Τι γνωρίζουν οι μυημένοι και δεν μας το λένε; Ποιος είναι ο σωτήρας των ανθρώπων που νίκησε το κακό και μεταμορφώθηκε σε φως;;


Μα φυσικά ο Ιησούς Χριστός

Ιδού και η λεξαριθμική απόδειξη όπου ο Ελευθέριος Αργυρόπουλος στο δεύτερό του βιβλίο (Η Μαθηματική Αποκωδικοποίησις της Ελληνικής Γλώσσης) παραθέτει τη θεωρία του για την ανάληψη του Ιησού Χριστού, δηλαδή ότι το υλικό του σώμα μεταμορφώθηκε σε φωτόνια υψηλής ενεργείας (φωτόνια γάμμα).


Ο Χριστός ήρθε στη Γη ως κύμα φωτονίων. Η γέννησή του έγινε με την κρούση κύματος φωτονίων επί υλικών πυρήνων της μήτρας της Θεοτόκου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ύλης και αντιύλης και στη συνέχεια τη μετατροπή της αντιύλης σε ύλη.


ΓΕΝΝΗΣΙΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ = 3664

ΦΩΤΟΝΙΑ ΕΠΙ ΥΛΙΚΟΥ ΠΥΡΗΝΟΣ = 3664


(Θα θυμάστε πως ο Nio αφού τυφλώθηκε κατάφερε μέσω ηλεκτρομαγνητικού παλμού που παρήγαγε με το νου και το χέρι του να απενεργοποιήσει τις μηχανές που πλησίαζαν)
Ο Χριστός, όσον αφορά τη θαυματουργική του δράση, θεράπευε τους ασθενείς μ’ έναν του λόγο, δηλαδή με τη δόνηση του ήχου. 
Η ταλάντωση του ήχου έχει ως αποτέλεσμα την ταλάντωση του ηλεκτρικού φορτίου των ατόμων και η ταλάντωση του ηλεκτρικού φορτίου των ατόμων έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ηλεκτρομαγνητικού κύματος. 
Και δια του ηλεκτρομαγνητισμού επιτυγχανόταν η μοριακή κινησιοποίηση, δηλαδή η επαναφορά της μοριακής 
δομής της πάσχουσας περιοχής των ασθενών στα φυσιολογικά επίπεδα.

Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ = 3581
Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ = 3547
ΤΟ ΠΑΛΛΟΜΕΝΟΝ ΦΟΡΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ = 3547

Η μεταμόρφωση του Χριστού είναι το φαινόμενο κατά το οποίο ο Χριστός μεταμορφώθηκε σε φως. Κατά τη μεταμόρφωση του Χριστού το ήμισυ της ύλης του σώματός του μετατράπηκε σε αντιύλη και η επαφή της ύλης και της αντιύλης είχε ως αποτέλεσμα τη μετατροπή του υλικού του σώματος σε κύμα φωτονίων.

Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΙΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ = 3732
ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΕΤΡΑΠΗ ΕΙΣ ΑΝΤΙΥΛΗΝ = 3732


Κατά την ανάστασή του ο Χριστός ενεργοποίησε τα εγκεφαλικά του κύτταρα ώστε να επαναφέρει τις ζωτικές του λειτουργίες. Για να βγει από τον τάφο ο Χριστός μετέτρεψε το ήμισυ της ύλης του σώματός του σε αντιύλη ώστε η επαφή της ύλης και της αντιύλης να έχει ως αποτέλεσμα τη μετατροπή του υλικού του σώματος σε φωτόνια γ΄, καθώς τα φωτόνια γ΄


ΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ = Η ΚΤΙΣΙΣ ΦΩΤΟΝΙΩΝ Γ΄ = 3331

ΕΓΕΡΣΙΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ = Η ΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΕΙΣ ΦΩΤΟΝΙΑ Γ΄ = 3661

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΞΗΛΘΕ ΕΚ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ = ΦΩΤΟΣΩΜΑΤΙΟΝ = 3141


Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ = ΦΩΤΟΣΩΜΑΤΟΠΟΙΗΣΙΣ = 3659
Η ΘΕΙΑ ΑΝΑΛΗΨΙΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ = 3401
Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΤΡΑΠΗ ΕΙΣ ΦΩΤΟΝΙΑ Γ΄ = 3401

Ο Χριστός θα επιστρέψει στη Γη κατά τη Δευτέρα Παρουσία με τον ίδιο τρόπο που έφυγε, δηλαδή ως κύμα φωτονίων.

Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ = 3945
ΤΟ ΦΩΤΟΝΙΟΝ ΥΨΗΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ = 3945


Μια αποκλειστική έρευνα της ομάδος: ΕΡΕΥΝΩ!!! ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ !!! ( What the Bleep Do We Know? )

ΠΗΓΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου