Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΛΟΜΠΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

Aποχρώσεως αρθρογράφοι στην Ελλάδα παραπληροφορούν χρόνια τώρα τους Έλληνες, ότι ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Παραβλέπουν επίτηδες το γεγονός, ότι η Γερμανία σήμερα είναι ένα ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ και ο Σιωνισμός έχει κάθε συμφέρον να προβάλλει την Γερμανία σαν ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ, για να κρύβεται αυτός από πίσω της.
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Το βασικό πλαίσιο της πολιτικής στην Γερμανία το καθόρισε ο νικητής Τσώρτσιλ το 1945: «Την Γερμανία θα την κάνουμε μία παχιά χήνα, αλλά ανίκανη χήνα». Δηλαδή η Γερμανία θα γίνει πλούσια χώρα, για να την αρμέγουμε, εμείς και οι εβραίοι, αλλά τους άνδρες γερμανούς θα τους κάνουμε ομοφυλόφιλους και τις γυναίκες τους πουτάνες των τούρκων.

Ατελείωτοι είναι οι σημερινοί Γερμανοί πολιτικοί που είναι μέλη Σιωνιστικών οργανώσεων. Ο πρώην πρόεδρος της Γερμανίας, Richard von Weizsäcker, είναι μέλος του Leo-Baeck-Institut. Ο Wolfgang Thierse (Αριστερος) και η Rita Süssmuth (των Χριστιανοδημοκρατών) είναι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Nev Shalom. Στο Jerusalem Foundation βρίσκουμε τους πολιτικούς Edmund Stoiber, Hans Eichel και Rita Süssmuth.

Η Angela Merkel τιμήθηκε με το βραβείο της άκρως σιωνιστικής οργάνωσης B’nai B’rith, όπως και ο Helmut Kohl για την γερμανική «επανένωση». Η Angela Merkel είναι η καλύτερη φίλη της Charlotte Knobloch (απο το Κεντρικό Συμβούλιο των Εβραίων στη Γερμανία) και πίνει τσάϊ με την φίλη της Friede Springer.

Ο Guido Westerwelle και η Angela Merkel 

ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ από την σιωνιστική λέσχη Bilderberg, η Αngela Merkel το 2005 και ο Guido Westerwelle το 2007. Το 2010 η λέσχη ανέδειξε τον πολιτικό της SPD, Olaf Scholz, που το 2011 τον επέβαλαν δήμαρχο του Αμβούργου. Ο Helmut Kohl είχε προσκληθεί το 1988 στο συνέδριο της Bilderberg για να μιλήσει για το «γερμανικό ζήτημα», η γερμανική «επανένωση» ήταν τότε στο επίκεντρο των συζητήσεων και οι συνομιλίες θα πρέπει κατά πάσα πιθανότητα να ήσαν πολύ «εποικοδομητικές» (για την λόμπι). Πολλοί πολιτικοί φέρεται επίσης να είναι μέλη διαφόρων κοινωνικών οργανώσεων που εργάζονται «για την ευημερία των ανθρώπων», στην πραγματικότητα όμως αποτελούν ένα διεθνές δίκτυο για την παγκόσμια επιρροή του Σιωνισμού. Έτσι πολλοί πολιτικοί, αλλά και πολλοί γιατροί και δάσκαλοι, είναι μέλη Ροταριανών Ομιλων και Lions Clubs. Και οι δύο αυτές οργανώσεις είναι καμουφλαρισμένες μασονικές στοές και καθοδηγούνται από τον διεθνή σιωνισμό.

Μια άλλη σημαντική δεξαμενή σκέψης στη Γερμανία είναι η Atlantik-Brücke (Atlantic Bridge – Ατλαντική Γέφυρα). Μέλη της είναι παραδείγματος χάριν ο πρώην υπουργός Άμυνας Karl-Theodor zu Guttenberg, ο Ομοσπονδιακός Πρόεδρος Christian Wulff και Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ υποψήφιος του για την προεδρεία Gauk. (ΨΕΥΔΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ – ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, π.χ. 40 χρόνια ψεύτικη αντιπαλότητα Ν. Δ – ΠΑΣΟΚ και στο τέλος συμμαχία και συνεργασία για την μάσα). Ταμίας της Ατλαντικής Γέφυρας είναι ο σιωνιστής τραπεζίτης Max M. Warburg. Μια άλλη σημαντική οργάνωση είναι η Deutsche Gesellschaft für auswärtige Politik 

(DGAP) η Γερμανική Εταιρεία Εξωτερικής Πολιτικής.

Εκεί θα βρείτε ονόματα όπως η Angela Merkel, ο Wolfgang Schäuble, ο Eckart von Klaeden, ο Karl-Theodor zu Guttenberg, ο Peter Ramsauer, για να ανεφέρουμε μόνο μερικά γνωστά ονόματα. Η DGAP ενισχύεται οικονομικά από την σιωνιστική τράπεζα Oppenheim, από το σιωνιστικό Ίδρυμα Oppenheim-Stiftung, από την Deutsche Bank (επικεφαλής της οποίας ήταν μέχρι τώρα ο σιωνιστής Josef Ackermann) και το German Marshall Fund (ένα αμερικανικό λόμπι που ιδρύθηκε μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο για ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ τους πιο «κατάλληλους» πολιτικούς που θα αναλάμβαναν ηγετικές θέσεις στην Γερμανία και για να τους εποπτεύει). Δύο απ’ αυτούς, ο Rainer Brüdele και ο Guido Westerwelle, απο το κόμμα των Φιλελευθέρων (FDP) είναι Μασώνοι που ακολουθούν τη γραμμή του Helmut Schmidt, του Helmut Kohl, του Gerhard Schröder και του Horst Köhler, οι πρώτοι τρείς καγκελάριοι, ο τελευταίος πρόεδρος της Δημοκρατίας. Διάσημη φράση του Γερμανοεβραίου πολιτικού Joschka Fischer: «Ο κόσμος θα πρέπει να σκοτώνει τους Γερμανούς ήρωες σαν να είναι λυσσασμένα σκυλιά».

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ο εβραίος Richard Cohen, αρθρογράφος της «Washington Post», δήλωσε στις 18 Ιουλίου 1990: «Δεν πρέπει να θεωρούμε το ΝΑΤΟ ως μια αμοιβαία συμμαχία. Στην πραγματικότητα, είναι σαν ένα ΛΟΥΡΙ ΣΚΥΛΟΥ με το οποίο κρατιώνται τα ηνία της Γερμανίας. Καταλαβαίνετε σίγουρα τι εννοώ». Ο πρώτος Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Λόρδος Ismay, παρατήρησε λίγο λακωνικά, ότι το ΝΑΤΟ ιδρύθηκε για «να κρατά τους Ρώσους έξω, τους Αμερικανούς μέσα και τους Γερμανούς κάτω». Τα πολλά χρόνια της προπαγάνδας και επανεκπαίδευσης έχουν καταφέρει, ώστε πολλοί Γερμανοί να θεωρούν την ΚΑΤΟΧΗ της Γερμανίας σαν απελευθέρωση. Στην Διαταγή JCS 1067 των Ηνωμένων Επιτελείων Στρατού (Joint Chiefs of Staff) προς τον Διοικητή (Commander-in-Chief) των κατοχικών στρατευμάτων των ΗΠΑ της 26 Απριλίου 1945 για τους βασικούς σκοπούς της στρατιωτικής κυβέρνησης της Γερμανίας, αναφέρεται στην παράγραφο τέσσερα: «Η Γερμανία δεν καταλαμβάνεται με σκοπό την απελευθέρωση της, είναι ένα νικημένο ΕΧΘΡΙΚΟ κράτος».

Ο πρώην ύπατος εβραϊο-βρετανός προπαγανδιστήςSefton Delmer δήλωσε το 1945, με ποιόν τρόπο θα έπρεπε στη συνέχεια να μεταχειριστεί κανείς τη Γερμανία: «Με ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΩΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ… Θα συνεχίσουμε αυτή την φρικαλέα προπαγάνδα και θα την αυξήσουμε, μέχρι που κανείς πλέον να μη λέει μια καλή κουβέντα για τους Γερμανούς σε χώρες που εξακολουθούν να τους δείχνουν μία συμπάθεια. Και οι ίδιοι να έχουν τόσο συγχυστεί, που να μην ξέρουν πλέον τι να κάνουν. Αν επιτευχθεί αυτό, όταν αρχίζουν οι ίδιοι να μολύνουν τις φωλιές τους – και αυτό όχι απρόθυμα, αλλά με μεγάλη προθυμία, για να φανούν φιλικοί στους νικητές – τότε μόνο η νίκη θα είναι ένα τετελεσμένο γεγονός. Τελική νίκη βέβαια δεν θα είναι ποτέ. Η αναμόρφωση/επανεκπαίδευσή τους χρειάζεται προσεκτική και συνεχή φροντίδα, όπως ένας αγγλικός κήπος. Μόνο μία στιγμή απροσεξίας, και τα ζιζάνια θα ξαναφυτρώσουν – ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΞΕΡΙΖΩΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ Της ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ»

Θα έπρεπε να έχει κάποιος εξηγήσει στον εβραίο κ. Delmer, ότι η αλήθεια είναι πάντα ισχυρότερη από το ψέμα. Αν οι Γερμανοί μπορέσουν κάποτε να ξυπνήσουν και να σκεφθούν την κατάστασή τους, τότε ίσως κινηθεί κάτι στη Γερμανία. Όπως λένε οι Γερμανοί: «ο Γερμανός Michel (όπως περίπου ο ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ σ’ εμάς) είναι πολύ ανθεκτικός, υποφέρει την καταπίεση για πολύ καιρό, αλλά εάν σπάσει τις αλυσίδες, δεν τον κρατά πλέον τίποτα».

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ο βασικός ρόλος του Κεντρικού Συμβουλίου των Εβραίων στη Γερμανία είναι καταφανής ιδιαίτερα στα Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης. Στα συμβούλια των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών τις καίριες θέσεις τις καταλαμβάνουν πάντα εκπρόσωποι του Κεντρικού Συμβουλίου Εβραίων.

Στην ProSieben/Sat1-Gruppe


ανήκουν το γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι ProSieben, το SAT 1, το Kabel Eins, το N24, το 9Live και το ειδικά για τις γυναίκες σχεδιασμένο κανάλι Sixx. Η ProSieben/Sat1-Gruppe ανήκει στον Εβραίο Haim Saban. Το ίδρυμα Axel-Springer-Stiftung που ανήκει στην Axel Springer AG (BILD Zeitung, DIE WELT και εκατοντάδες αλλες εφημερίδες και περιοδικά σε ολόκληρη την Ευρώπη), διευθύνετο απο το 1981 μέχρι το 2010 από τον Εβραίο Ernst Cramer. Μετα τον θάνατο του Cramer ανέλαβε την προεδρία η Friede Springer, μια σιωνίστρια που το 2000 της απονεμήθηκε το βραβείο Leo Baeck, το μεγαλύτερο βραβείο του Κεντρικού Συμβουλίου των Εβραίων στη Γερμανία. Διευθύνων σύμβουλος της Axel Springer AG είναι ο σιωνιστής Matthias Döpfner, ο οποίος έχει και μία ανώτατη θέση στο Aspen Institute του Βερολίνου (όπου μεταξύ 1987 και 1989 κατείχε την θέση της υποδιευθύντριας και η Μαργαρίτα Μαθιοπούλου, κόρη του Βασίλη Μαθιόπουλου του ελληνοεβραϊκού συγκροτήματος Λαμπράκη). Το Aspen Institute είναι ένα αμερικανικό κέντρο προπαγάνδας, που ιδρύθηκε μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο για την «ΑΠΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ» των Γερμανών. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του είναι ο Εβραίος Walter Isaacson

Ο Ιουδαίος Δρ Heinrich Olmer είναι μέλος στο συμβούλιο της Βαυαρικής Ραδιοφωνίας και ο Ιουδαίος Moritz Neumann διευθύνει το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο της Έσσης. Μέλος του ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου του Rundfunk Berlin-Brandenburg (RBB) είναι o Δρ Mario Offenberg (εκπρόσωπος της εβραϊκής κοινότητας Βερολίνου και Βραδεμβούργου). Στο Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο του Westdeutscher Rundfunk (WDR) η Hanna Sperling είναι εκπρόσωπος των εθνικών ενώσεων των εβραϊκών κοινοτήτων στην Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία. Στην Deutsche Welle η Vera Szackamer αντιπροσωπεύει το Κεντρικό Συμβούλιο των Εβραίων και η Lala Süsskind στο Deutschlandradio. Ο υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Zionistische Internationale και επικεφαλής του Κεντρικού Συμβουλίου από το 1969 μέχρι το θάνατό του το 1988, Werner Nachmann, ήταν για χρόνια αναπληρωτής πρόεδρος του δεύτερου τηλεοπτικού προγράμματος ZDF. Ο επικεφαλής του Κεντρικού Συμβουλίου των Εβραίων, Ignatz Bubis, ανήκε στο ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο της Έσσης από το 1986 μέχρι το θάνατό του το 1999. Ο διάδοχός του στο Κεντρικό Συμβούλιο των Εβραίων, Paul Spiegel ήταν ήδη από το 1991 μέλος του ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου του WDR και μέλος της Επιτροπής προγράμματος της ραδιοτηλεοπτικής επιτροπής της Κολωνίας. 

Ο εβραίος και μέλος του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟδημοκρατικού Κόμματος Γερμανίας Μichel Friedman ήταν απο το 1991 μέχρι το 2003 στην διευθυνση του τηλεοπτικού σταθμού ZDF, οπότε τον διαδέχθηκε ο εβραίος Salomon Korn. Όμως και σε άλλα επίπεδα υπάρχουν ισχυρές δικτυώσεις ισραηλινών δυνάμεων με τους τηλεοπτικούς φορείς. 

Ο Micha Guttmann από το Κεντρικό Συμβούλιο των Εβραίων ήταν ανώτερος συντάκτης στο WDR της Κολωνίας. Ο Gerrard Breitbart απο το Κεντρικό Συμβούλιο, προώθησε το 1991, ως γενικός διευθυντής του ZDF, την λομπίστα του Ισραήλ, Lea Rosh, σαν διευθύντρια της Ραδιοφωνίας του Αννοβέρου. Ο Klaus Schütz, πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ του Δυτικού Βερολίνου και πρέσβης της Γερμανίας στο Ισραήλ καθώς επίσης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Φίλων του σιωνιστικού Leo Baeck Stiftung, ήταν μέλος του Deutschlandradio και σήμερα επιδίδεται μετά μανίας στην προπαγάνδα υπέρ του Ισραήλ. Η κόρη του Schütz ΑΣΠΑΣΘΗΚΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟ (καθώς και οι κόρες του πρώην Ομοσπονδιακού Υπουργού Εξωτερικών Klaus Kinkel και του για πολλά χρόνια Προέδρου του Bundestag, Eugen Gerstenmaier, το ίδιο και η χήρα του Προέδρου του Συμβουλίου της ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ Εκκλησίας, Martin Niemöller, που εβραιοποίησε μάλιστα το όνομα της και λέγεται τώρα Sibylle Sarah Niemöller von Seil).
 

Ο σιωνιστής Michel Friedman, ο οποίος παρά το ότι έχει συλληφθεί για χρήση ναρκωτικών και εξαναγκασμό ανηλίκων από την Ανατολική Ευρώπη σε σεξ, εξακολουθεί να διευθύνει ακόμη το ZDF.

Ο Όμιλος RTL αποτελεί ένα μέρος της αυτοκρατορίας Bertelsmann που λειτουργεί ως ανώνυμη εταιρεία. Ο εκδοτικός κολοσσός Bertelsmann AG είναι μια μη εισηγμένη εταιρεία. Μέτοχοι της είναι το Ίδρυμα Bertelsmann (76,9%) και η οικογένεια Mohn (23,1%). Τα δικαιώματα ψήφου της Bertelsmann Foundation και της οικογένειας Mohn έχουν η Bertelsmann Verwaltungsgesellschaft (BVG), η οποία μετά την αγορά ιδίων μετοχών κατέχει το 100% των δικαιωμάτων ψήφου. Τα τρία μέλη του διοικητικού συμβουλίου, που εκλέγονται για δύο χρόνια, είναι ο Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου Dieter Vogel, ο Διευθύνων Σύμβουλος Gunter Thielen και ο αναπληρωτής πρόεδρος Juergen Strube (Bilderberg). Η οικογένεια Mohn εκπροσωπείται σήμερα από την Δρ Brigitte Mohn και την Liz Mohn. Ο Reinhard Mohn ήταν ένας ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA, που εκπαιδεύθηκε από τον William Casey, επικεφαλής του OSS (του προκατόχου της CIA). Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ο Reinhard Mohn επέστρεψε στη Γερμανία και επιδόθηκε στην ανοικοδόμηση της εταιρείας προπαγάνδας της CIA, της Bertelsmann.

Βασικό έργο για προπαγάνδα εξακολουθεί να είναι το βιβλίο „Propaganda“ («Προπαγάνδα») του Edward Bernays που δημοσιεύθηκε το 1928. Το βιβλίο γράφει τα εξής για τα «δημοκρατικά» κράτη: «Η συνειδητή και έξυπνη χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών είναι ένα σημαντικό στοιχείο στη δημοκρατική κοινωνία. 
Όποιος διευθύνει τους αόρατους κοινωνικούς μηχανισμούς, δημιουργεί μια αόρατη κυβέρνηση, η οποία αποτελεί την αληθινή ισχύ της κυριαρχίας του κράτους».
 Η Liz Mohn είναι μέλος του γερμανικού Jerusalem Foundation, μιας ακραίας σιωνιστικής οργάνωσης, που θέλει ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. 
Ο αποθανών σύζυγός της, Reinhard Mohn, ήταν μέλος του Jerusalem Foundation (καθώς και ο πρώην πρωθυπουργός της Βαυαρίας Edmund Stoiber). Η Liz Mohn έχει γίνει επίσης δεκτή ως η πρώτη γυναικεία προσωπικότητα στην Club of Rome, την Λέσχη της Ρώμης. Η Λέσχη της Ρώμης είναι μια από τις σημαντικότερες δεξαμενές σκέψεως του δυτικού κόσμου, με κύριο στόχο ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ (βλέπε το βιβλίο «Τα όρια της ανάπτυξης») και τον έλεγχο των πόρων του κόσμου στα χέρια των «ικανών», της γνωστής ράτσας. Η τηλεόραση MTV αποτελεί μέρος της αυτοκρατορίας Viacom, η οποία ανήκει στον Εβραίο Sumner Redstone. Το SKY ανήκει στον εβραίο Rupert Murdoch.

Η επιρροή των ως επί το πλείστον Εβραιοσιωνιστών στα ΜΜΕ, ιδιαίτερα στις ΗΠΑ και την Αγγλία, είναι τεράστια. Εκτιμάται ότι ΤΟ 97% ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ διευθύνεται από Σιωνιστές. Οι περισσότερες ταινίες κινηματογράφου που διακινούνται παγκοσμίως μέσω εβραιοσιωνιστικών καρτέλ είναι παραγωγές του εβραιοσιωνιστικού Χόλυγουντ. 
Στον Καναδά πάνω από το 60% των μέσων ενημέρωσης ανήκουν αποκλειστικά στον εβραίο Israel Asper, ενώ στην Γερμανία τα περισσότερα ΜΜΕ ανήκουν στο εβραϊκό Axel Springer Verlag. Σιωνιστές καθορίζουν και στο διαδίκτυο σε μεγάλο βαθμό ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ: Το Google ανήκει στους Εβραίους Sergey Brin και Larry Page, οι οποίοι πρόσφατα εξαγόρασαν και το YouTube. 

Το Facebook ανήκει στον εβραίο Mark Zuckerberg, που το ίδρυσε το 2004 μαζί με τον εβραίο Dustin Moskovitz. Το PayPal ανήκει στον εβραίο Pierre Omidyar που το αγόρασε απο τους δύο εβραίους Peter Thiel και Max Levchin και στο οποίο πρόσθεσε πρόσφατα και το eBay. Η Wikipedia ιδρύθηκε και ανήκει στους δύο εβραίους Jimmy Wales και Larry Sanger. 
Το Yahoo! Ανήκε απο το 2001 μέχρι το 2007 στα χέρια του εβραίου Terry Semel. Το MySpace ξεκίνησε υπό την επίβλεψη των εβραίων Brad Greenspan. Αντιπρόεδρος και γκούρου του MySpace είναι ο εβραίος Richard Rosenblatt, επικεφαλής του MySpace είναι ο εβραίος Travis Katz. Όλες αυτές οι εταιρείες συνεργάζονται στενά με πανίσχυρες φιλο-ισραηλινές οργανώσεις, παραδείγματος χάριν με την Anti-Defamation League, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΣΤΑ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ». Έτσι το Twitter, φερ’ ειπείν, ανακοίνωσε ότι θα μπλοκάρει (ανεπιθύμητα) μηνύματα, ενώ τα δύο μεγαλύτερα «κοινωνικά μέσα» για μαθητές και φοιτητές στη Γερμανία, το SchülerVZ και το StudiVZ, έχουν συνάψει με την ΕΒΡΑΪΚΗ Anti-Defamation League μια συμφωνία, που της δίνει το δικαίωμα ΝΑ ΣΒΥΝΕΙ στις δύο αυτές ιστοσελίδες ότι δεν της αρέσει. Σκέτη πλύση εγκεφάλου της νεολαίας. Και το ότι οι καθημερινές εφημερίδες στην Γερμανία ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ γράμματα αναγνωστών με περιεχόμενο εναντίον του Ισραήλ και των Εβραίων, είναι μια πρακτική, που εφαρμόζεται απο δεκαετίες.

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ Η ΜΑΣΣΩΝΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
«Ο Ελευθεροτεκτονισμός βασίζεται στο αρχαίο δίκαιο του Ισραήλ. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΗΤΑΝ Η ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ, η οποία αποτελεί τη βάση του Τεκτονισμού». – THE FREEMASON, 2. Απριλίου 1930, αναφέρεται από τον Br. Rev. S. McGowan

Η Angela Merkel είναι μέλος των Ροταριανών.

Τα Rotary Clubs, όπως είπαμε, ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ.

Το Τάγμα του B’nai B’rith


είναι μια καθαρά εβραϊκή Στοά. Επισήμως το B’nai B’rith δεν έχει καμία σχέση με τον Ελεύθερο Τεκτονισμό. Μια συμφωνία μεταξύ των Υψηλόβαθμων της Σκωτίας και του Τάγματος B’nai B’rith δείχνει την τεράστια δύναμη που έχει το Τάγμα B’nai B’rith στον Ελευθεροτεκτονισμό:

«Εμείς, ο Μέγας Διδάσκαλος, ο επιμελητής του Ιερού Παλλαδίου, ο Ανώτατος Πατριάρχης, το Ανώτατο όργανο του Οικουμενικού Ελευθεροτεκτονισμού – με Γνωμάτευση από το πεφωτισμένο High College της Γενικής Ελευθερομασωνίας – προς εκπλήρωση της πράξεως του Κονκορδάτου, η οποία συνήφθη μεταξύ μας και των τριών Ανωτάτων Ομοσπονδιακών Συμβουλίων της Αμερικής, της Αγγλίας και της Γερμανίας και υπεγράφη σήμερα από Ημάς, αποφασίσαμε και διατάσσουμε: Μοναδική εξουσία θα είναι η Γενική Συνομοσπονδία των μυστικών εβραϊκών Στοών, η οποία έχει ορισθεί στην παρούσα Πράξη του Κονκορδάτου. Εδόθη στους ιερούς χώρους της Ανωτάτης Ανατολής του Charlestown, στο πανέμορφο μέρος του Θείου Διδασκάλου την 1 Ημέρα του μήνα Tishri 450, στην 12η Ημέρα του 7ου Μήνα του έτους 00847 του αληθινού Φωτός».Υπογραφή: Limmud Ensof (Τεκτονική όνομα του Albert Pike)

Στο ίδιο το Κονκορδάτο διαβάζουμε:

«Το Ανώτατο Δογματικό Διευθυντήριο του Παγκοσμίου Τεκτονισμού αναγνωρίζει τις εβραϊκές Στοές, όπως αυτές υφίστανται σήμερα στις μεγάλες χώρες. Η κεντρική έδρα του B’nai B’rith θα βρίσκεται στο Αμβούργο και η κυρίαρχη αρχή θα φέρει τον τίτλο μιας Ανωτάτης Πατριαρχικής Συνέλευσης. Το μυστικό της υπάρχουσας συμμαχίας θα διατηρηθεί αυστηρά από εκείνα τα μέλη του Υψηλού Τεκτονισμού, τα οποία το Ανώτατο Δογματικό Διευθυντήριο θα κρίνει σκόπιμο να εμπιστευθεί… Ούτε η Ανωτάτη Πατριαρχική Συνέλευση του Αμβούργου, ούτε οποιαδήποτε άλλη Στοά που υπάγεται σ’ αυτήν, θα αναφέρονται στις ετήσιες εκθέσεις του Κυριάρχου διοικητικού Διευθυντηρίου, ωστόσο, η Ανωτάτη Πατριαρχική Συνέλευση στο Ανώτατο Δογματικό Διευθυντήριο θα χορηγεί μια ετήσια συνδρομή του 10% των προσωπικών εισφορών των μελών των εβραϊκών Στοών… Κανείς Αδελφός Ελευθεροτέκτων των επισήμων τελετών, που δεν είναι Εβραίος, δεν θα έχει το δικαίωμα να γίνει μέλος σε μια εβραϊκή Στοά, ανεξάρτητα από τον βαθμό που κατέχει». (Wolfgang Eggert – Israels Geheimvatikan (Το μυστικό του ισραηλινού Βατικανού, τόμος 1, σελ. 207/208).Ο Ελευθεροτεκτονισμός έχει καταστεί έτσι ένα εβραϊκό λόμπι, όπως μπορούμε να δούμε απο τις παρακάτω αναφορές, οι οποίες προέρχονται αποκλειστικά από Ελευθεροτέκτονες και Εβραίους:

«Το B`nai Brith είναι μόνο μια προσωρινή λύση. Παντού, όπου ο Τεκτονισμός μπορεί με ασφάλεια να παραδεχτεί, ότι φύσει και σκοπώ είναι εβραϊκός, αρκούν για την δουλειά του οι συνήθεις Στοές πλήρως…» – B’nai B´rith – Ο τέκτων αδελφός Magnin, στο «B’nai B’rith Magazine», Τόμος XLIII, σελ. 8

Ο Ελευθεροτεκτονισμός βασίζεται στον Ιουδαϊσμό».

Αν αφαιρέσετε τις διδασκαλίες του Ιουδαϊσμού από τα μαυριτανικά τελετουργικά, τι θα απομείνει «-; Διερωτάται το Jewish Tribune of New (28. Οκτωβρίου 1927).

«Ο Ελευθεροτεκτονισμός είναι μια εβραϊκή οργάνωση της οποίας η ιστορία, οι βαθμοί, ο εξοπλισμός, οι κωδικοί πρόσβασης και οι εξηγήσεις είναι από την αρχή μέχρι το τέλος εβραϊκοί.» – Ραβίνος Isaac Wise

«Το πνεύμα του Ελευθεροτεκτονισμού είναι το πνεύμα του Ιουδαϊσμού και των θεμελιωδών πεποιθήσεων του. Οι ιδέες του, η γλώσσα του, η οργάνωσή του η ελπίδα του φωτίζουν και υποστηρίζουν το Ισραήλ.

Η στέψη του Ελευθεροτεκτονισμού θα είναι ο υπέροχος Ναός προσευχής, θριαμβευτικό κέντρο και σύμβολο του οποίου θα είναι η Ιερουσαλήμ». – LA VERITE ISRAELITE, Jewish paper 1861, IV, σελ. 74.

«Το πιο σημαντικό καθήκον του Ελευθεροτεκτονισμού πρέπει να είναι Η ΕΞΥΜΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, η οποία έχει διατηρήσει αμετάβλητη την θεϊκή κατάσταση της σοφίας. Πρέπει να συμπαραστεκόμαστε πάντοτε στην εβραϊκή φυλή, πέρα από όλα τα σύνορα». LE SYMBOLISM, Ιούλιος, 1928

«Κάθε Στοά πρέπει να είναι ένα σύμβολο του Ιουδαϊκού Ναού. Κάθε Μεγάλος Μαέστρος του Θρόνου ένας εκπρόσωπος του εβραίου Βασιλιά. Και κάθε Μασώνος είναι η προσωποποίηση του εβραίου εργάτη». AN ENCYCLOPEDIA OF FREEMASONRY, Philadelphia, 1906

«Η Μεγάλη Στοά του σημερινού Τεκτονισμού εντελώς εβραϊκή». – MANUAL OF FREEMASONRY, του Richard Carlile.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου