Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Η ΕΩΑ ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ Α ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΔΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΙΣΗΣ ΩΡΑΣ



ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ Α ΣΕΙΡΙΟΥ:Οταν το νερό όλων των θαλασσών της Γαίας για 30 λεπτά μετατρέπεται από αλμυρό σε πεντακάθαρο γλυκό νερό!
Το Φαινόμενο Της Εώας (Πρωινής) Επιτολής Του Σειρίου Κατά Το Οποίο Μία Φορά Τον Χρόνο Ο Ήλιος Μας Ανατέλλει Ταυτοχρόνως Με Τον Αστέρα Α Σείριο, (Απο Πλανήτες Του Οποίου Κατάγονται Οι Ελληνες, Η Οποίοι Κατήλθαν Στην Γη Το 127.000 Π.Χ).




Ο Α Σείριος Έχει Διάμετρο Τριπλάσια Του Δικού Μας Ήλιου, Βρίσκεται Στον Αστερισμό Του Κυνός Και Απέχει 8,57 Έτη Φωτός Απο Την Γη.
Σύμφωνα Με Το Αστεροσκοπείο Αθηνών,Μάθαμε Ότι Η Επιτολή Θα Πραγματοποιηθεί  
ΣΤΙΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 ΟΠΟΥ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ 6.27 Π.Μ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟΣ ΗΛΙΟΣ ΣΕΙΡΙΟΣ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ 6.28 Π.Μ ΩΡΑ ΑΘΗΝΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΓΗΙΝΟΣ ΕΤΗΣΙΟΣ 

Τη Στιγμή Που Ανατέλλει Ο Ήλιος Μαζί Με Τον Α Σείριο Και Λίγο Πριν Φανεί Αυτό Το Σύστημα Των Δύο Αστέρων,Ο Ουρανός Και Η Θάλασσα Παίρνουν Πορτοκαλί Χρώμα.

Ακριβώς Τότε Το Νερό Όλων Των Θαλασσών Της Γαίας Για 30 Λεπτά Της Ώρας, μετατρέπεται Από Αλμυρό Σε Πεντακάθαρο Γλυκό Νερό!


(Οι Αμφισβητίες Μπορούν Να Το Διαπιστώσουν Πλέον Μόνοι Τους, Καθώς Πλησιάζει Η Συγκεκριμένη Μέρα, Και Μετά Ας Αρχίσουν Να Πέρνουν Στα Πολύ Σοβαρά Αυτά Που Τους Λέμε Για Την Έλευση Των Ολυμπίων Δυνάμεων, Την Μάχη Ελλήνων - Δρακονιανών Υβριδίων Κ.Α Που Δεν Τα Πιστευουν, Ενω Είναι Αληθινά).


Το Νερό Αυτό Το Πίνουμε Κι Αν Θέλουμε Το Αποθηκεύουμε Και Το Χρησιμοποιούμε Οποιαδήποτε Στιγμή Μέσα Στον Χρόνο Κυρίως Πριν Την Εκφώνηση Της Ελληνικής Αλφαβήτου - Προσευχής, Καθώς Έχει Ανώτατη Ενεργειακή Δομή Των Αρχέγονων Πατρώων Δυνάμεων.

Εννοείται Οτι Πίνουμε Το Νερό Απο Καθαρές Παραλίες, Ώστε Να Μην Υπάρχουν Παράγοντες Ιδιαίτερης Μόλυνσης.

Οι Άπιστοι Και Οι Αμφισβητίες Μπορούν Απλά Να Δοκιμάσουν, Απο Οποιαδήποτε Παραλία, Την Μη Αλμυρότητα Του Νερού Κατά Την Χρονική Διάρκεια Του Φαινομένου.

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

3 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ? ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΩΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΙΑΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΆΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΕΊΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕΙΏΘΗΚΕ Η ΑΛΜΎΡΑ ΟΧΙ ΤΕΛΕΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή