Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Κάθε 3 μέρες τα τελευταία 13 χρόνια το Ισραήλ σκοτώνεΙ ένα παλαιστινόπουλο...γιατί;

Θυσία ενός παιδιού (χριστιανόπουλο) (1475)
(The story of Simon of Trent (1475) )
Σε μια εκκλησία στο Νόρφολκ, υπάρχει μια κόκκινη ζωγραφισμένη εικόνα που απεικονίζει τον τελετουργικό φόνο του Αγίου William.
Σύμφωνα με πληροφορίες:
Το 1144, στο Νόργουιτς, ενα δώδεκάχρονο αγόρι σταυρώθηκε κατά το εβραϊκο Πάσχα. Το πτώμα του βρέθηκε σε ένα σάκο κρυμμένο σε ένα δέντρο. Ενας Εβραίος που απαρνήθηκε τη θρησκεία του, με το όνομα Theobald του Cambridge, ομολόγησε ότι οι Εβραίοι έπαιρναν αίμα από ενα χριστιανόπουλο κάθε χρόνο. Οι αρχές, αρνήθηκαν να δίκασουν κάποιον.
Κάθε 3 μέρες τα τελευταία 13 χρόνια το Ισραήλ σκοτώνεΙ ένα παλαιστινόπουλοFlier in Kiev, 1910: "Christians, take care of your children! It will be Jewish Passover on March 17." Αφίσα στο Κίεβο το 1910, Χριστιανοι προσέχτε τα παιδιά σας, στις 17 Μαρτίου έρχετε το εβραικό Πάσχα!

"Είναι δυνατόν ... ότι ο Ιουδαϊσμός είναι μια σατανική αίρεση που έχει μεταμφιεστεί σε μια θρησκεία, η οποία ανέτρεψε την ανθρωπότητα χρησιμοποιώντας τον Ελευθεροτεκτονισμό ως πράξη;"
"Ο Ιουδαϊσμός δεν είναι θρησκεία, επειδή ο Θεός τους ξεχωρίζει τους περιούσιους από τους υπόλοιπους ανθρώπους...
Η Καμπαλά (ένα σημαντικό μέρος και μορφή του Ιουδαϊσμού), αγκαλιάζει τις κοσμικές επιθυμίες, όπως είναι η λαγνεία (μαγεία), η απληστία και η κατάχρηση της εξουσίας.
Ακόμη και οι Εβραίοι αναρωτιούνται: Είναι ο Ιουδαϊσμός ένα είδος Σατανισμού; - Χένρι Makow
Η ίδρυση της Καμπάλα είναι πανομοιότυπη με το σατανισμό: κάνουν την αντιστροφή των ρόλων του Θεού και του Σατανά. Είναι η αναζήτηση των κρυφών (απόκρυφη) γνώσεων που επιτρέπει σε κάποιον να επιτύχει ικανότητες -όπως ο θεός- καλώντας τα λεγόμενα ονόματα του Θεού. Αυτά είναι τα ονόματα των έκπτωτων αγγέλων / δαίμονες / πνευματικούς οδηγούς που είναι οι φύλακες με απόκρυφες γνώσεις (Gen 6:4 Ιωβηλαίο, Ενώχ). Αν και δεν είναι όλοι οι Εβραίοι που κάνουν ενεργά την πρακτική της Καμπάλα, όμως όλοι τους αποδέχονται το υψηλότερο καμπαλιστικό όνομα του Θεού τους του Γιαχβέ- YHVH.
Ο περίφημος καμπαλιστής και σατανιστής Aleister Crowley έγραψε: Υπάρχουν «72 αγγελοι».... αυτές οι ονόμασίες προέρχονται από το « μεγάλο όνομα του Θεού "... Το "ονομα του "είναι Τετραγράμματο: IHVH, που σημαίνει Ιεχωβά. Ο Υπέρτατος Κύριος ολόκληρου του σύμπαντος ... ("το Βιβλίο του Θωθ," 43).
Δαιμονολογία
Το μυστικό των αρχαίων Αιγυπτίων, και οι σύγχρονοι μαθητές τους, οι Ελευθεροτέκτονες, κατέχουν την τέχνη της δαιμονολογίας για την κατάκτηση της εξουσίας - Αυτό το κάνουν κυρίως μέσα από την επίκληση του Ιεχωβά.
Στο βαθμό του Royal Arch, ο Τέκτων "αναγνωρίζει'' δηλαδή οτι ο διάβολος, με το πρόσχημα του Jahbuhlun, ποιος είναι ο ιερός Κύριος του" - το όνομα Jahbulun είναι ένα «σύνθετο όνομα του Γιαχβέ, Βάαλ, και του Όσιρη" (Texe Marrs, Codex Magica, Ch. 4).
Το όνομα Γιαχβέ-YHVH εγχύθηκε στο κείμενο της Παλαιάς Διαθήκης από τους Φαρισαίους και άλλους που ασκούνταν με τον Βαβυλωνιακό σατανισμό. Για όσους δεν πιστεύουν οτι μέσα στο Ταλμούδ διακηρύσσεται ότι ο Χριστός βράζει στην κόλαση ας κάνει την δική του έρευνα (Gittin, 56β, 57α). Η συμφωνία σφυρηλατήθηκε μεταξύ των Εβραίων, με τους λεγόμενους Μασορίτες και την Καθολική Εκκλησία το 1000 μ.Χ. για να αλλάξουν το όνομα του Θεού στην εβραϊκή Παλαιά Διαθήκη με το ειδωλολατρικό όνομα Γιαχβέ.
'Most Jews do not like to admit it, but our god is Lucifer -- so I wasn't lying -- and we are his chosen people. Lucifer is very much alive.'" Harold Rosenthal (The Hidden Tyranny)http://www.biblebelievers.org.au/tyranny1.htm
Ο Στόχος του Εωσφόρου είναι να «είναι να ανέβει πιο υψηλά» (Ησ 14:14) και να σφετεριστεί τη λατρεία του Θεού (Ματθ. 4:09).
Σκοπός του Εωσφόρου είναι να παραπλανήσει όλο τον κόσμο (Αποκ. 12:09) να μετασχηματίζεται σε άγγελο φωτός (2Κο 11:04). Το καλύτερο παράδειγμα μας το δείνουν οι Ελευθεροτέκτονες. Το σύνθημά τους είναι «making good men better-να καταστούν απο καλοί σε καλύτερους" «how to become demon-possessed in 33-easy-steps- πώς να γίνεις δαιμονισμένος σε 33-εύκολα βήματα." Οι Εβραίοι και οι μασόνοι λατρεύουν τον ίδιο Θεό.
Το ρητό του εβραίου Rosenthal είναι γνωστό: "Μένουμε έκπληκτοι από την ηλιθιότητα των Χριστιανών στη λήψη των διδασκαλιών μας και την χρησιμοποίηση τους ως δική τους."
Ή τα λόγια του Henry Ford, «Ο Χριστιανός δεν μπορεί να διαβάσει τη Βίβλο του, εκτός μέσα από τα εβραϊκά γυαλιά του, και ως εκ τούτου, τη διαβάζει λάθος." Στο βιβλίο «"The International Jew,"Ο Διεθνής Εβραίος», Vol. IV, 238).
- Δείτε περισσότερα στο:http://www.henrymakow.com/lucifers_chosen_people.html # sthash.GJhGPOar.dpuf
Αν κάποιοι νομίζουν οτι προκαλούμε, προσβάλουμε και δυσφημούμε την θρησκεία τους ας μας εξηγήσουν τι συμβαίνει με ολα τα Παλαιστινάκια που οι σύμμαχοι μας και φίλοι μας, Ισραηλίτες σκοτώνουν αλλα και συστηματικά (μες την νύχτα) συλλαμβάνουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου