Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

«Η παιδοφιλία είναι φυσική και φυσιολογική για τους άνδρες», το θέμα διάσκεψης στο Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ!


Στην φωτο: Jimmy Savile, διάσημος στη Βρετανία παρουσιαστής ψυχαγωγικών προγραμμάτων για παιδιά και νέους στο BBC. Ο πολυβραβευμένος “Sir” Savile, είχε διαπράξει περισσότερα από 200 σεξουαλικά εγκλήματα, για περισσότερα από 50 χρόνια, με τα περισσότερα θύματά του να είναι ανήλικα παιδιά και έφηβοι. Ο Σάβιλ, ο οποίος πέθανε το 2011, όχι μόνο είχε κακοποιήσει πάνω από 1.000 παιδιά, αλλά ήταν και νεκρόφιλος.


Γράφει η Telegraph:


«Το παιδοφιλικό ενδιαφέρον είναι φυσικό και φυσιολογικό για τους άνδρες», έγραφε η παρουσίαση. «Τουλάχιστον μια σημαντική μειονότητα φυσιολογικών ανδρών θα ήθελαν να κάνουν σεξ με παιδιά ... Οι κανονικοί άνδρες διεγείρονται από παιδιά».


Ποιος τα λέει όλα αυτά; Μερικά κιτρινισμένα από τον χρόνο φυλλάδια από την δεκαετία του εβδομήντα ή του ογδόντα, από την εποχή των παιδόφιλων διασημοτήτων και της περίφημης PIE, της ‘Paedophile Information Exchange’, (βρετανικό ακτιβιστικό φιλο-παιδοφιλικό γκρουπ); Όχι. Ανώνυμοι σχολιαστές σε κάποιαunderground ιστοσελίδα; Όχι.


Η δήλωση ότι η παιδεραστία είναι κάτι "φυσιολογικό και φυσικό" δεν έγινε πριν από τρεις δεκαετίες, αλλά τον περασμένο Ιούλιο. Δεν έγινε κάπου ιδιωτικά, αλλά ακούστηκε ως ένας από τους κεντρικούς ισχυρισμούς μιας ακαδημαϊκής παρουσίασης, μετά από πρόσκληση των Οργανωτών, σε πολλούς από τους βασικούς εμπειρογνώμονες του συγκεκριμένου τομέα σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Cambridge.


Άλλες παρουσιάσεις αφορούσαν θέματα όπως «Απελευθερώνοντας τον παιδόφιλο: μια ανάλυση λόγου» και «Κίνδυνος και διαφορά:. Το διακύβευμα της hebephilia"


Hebephilia (‘εφηβο –φιλία’) είναι η σεξουαλική προτίμηση για τα παιδιά στην πρόωρη εφηβεία, συνήθως 11 έως 14 ετών.Ένας άλλος συμμετέχων ήταν κάποιος Tom O' Carroll, με μακρά παιδοφιλική δράση, και εδώ και καιρό «ακτιβιστής» για τη νομιμοποίηση του σεξ με τα παιδιά και πρώην επικεφαλής τηςPaedophile Information Exchange. "Υπέροχα!" έγραψε στο blog του. «Ήταν λίγες σπάνιες ημέρες, που μπορούσα να αισθανθώ κάπως δημοφιλής!»


Η οπτική των περισσότερων, αν όχι όλων, των συντελεστών, εμφανίστηκε έντονα υπέρ της παιδοφιλίας. Τουλάχιστον δύο μέλη της PIE και ένα, ο Peter Righton (που ήταν - απίστευτο!- διευθυντής εκπαίδευσης στο Εθνικό Ινστιτούτο για την Κοινωνική Εργασία) καταδικάστηκε αργότερα για εγκλήματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. Αλλά το εκπληκτικό με το σήμερα, σχετικά με τις ‘Προοπτικές για την Παιδοφιλία’, (‘Perspectives on Paedophilia’) είναι ότι τουλάχιστον δύο από τους συνεισφέροντες είναι ακόμα ενεργά μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και ασκούν επιρροή.


Ο Ken Plummer είναι ομότιμος καθηγητής κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Essex, όπου έχει ένα γραφείο και διδάσκει σε φοιτητές. «Η απομόνωση, το απόρρητο, η ενοχή και η αγωνία πολλών παιδόφιλων», έγραψε στο ‘Paedophilia Perspectives’ εγγενή στο φαινόμενο αλλά προέρχονται από την ακραία κοινωνική καταπίεση που παρουσιάζεται στις μειονότητες ...


«Λένε για τους παιδόφιλους ότι παρασέρνουν και βιάζουν παιδιά. Εκείνοι ξέρουν ότι οι εμπειρίες τους συχνά χαρακτηρίζονται από αγάπη και τρυφερότητα. Λένε ότι τα παιδιά είναι αγνά και αθώα, και στερούνται σεξουαλικότητας. Εκείνοι ξέρουν από την δική τους εμπειρία της παιδικής ηλικίας και από εκείνη των παιδιών που συναντούν ότι αυτό δεν συμβαίνει».Όπως πρόσφατα, το 2012, ο καθηγητής Plummer (αριστερά)έγραψε στο προσωπικό του blog ένα κεφάλαιο που έγραψε στο βιβλίο ‘Male Intergenerational Intimacy’, το 1991 : «Καθώς η ομοφυλοφιλία έχει γίνει ελαφρώς λιγότερο ανοικτή σε έναν διαρκή ηθικό πανικό, ο νέος παρίας, ο «παιδεραστής» έχει γίνει ο πιο πρόσφατος λαϊκός διάβολος», έγραψε.


Ο Plummer επιβεβαίωσε στην Sunday Telegraph ότι ήταν μέλος της PIE, προκειμένου να "διευκολύνει" την έρευνά του. Ωστόσο, δεν απάντησε όταν ρωτήθηκε αν εξακολουθεί να έχει τις απόψεις που εξέφρασε στη δεκαετία του ογδόντα και του ενενήντα.


Η πιο αμφιλεγόμενη από όλες ήταν η παρουσίαση από τον Philip Tromovitch, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Doshisha στην Ιαπωνία, που δήλωσε ότι η «πλειοψηφία των ανδρών είναι κατά πάσα πιθανότητα παιδόφιλοι και hebephiles» και ότι «το παιδοφιλικό ενδιαφέρον είναι φυσιολογικό και φυσικό στα αρσενικά».Διάβασε:
- Μετά την ομοφυλοφιλία, σειρά έχει η πλήρης αποδοχή της παιδοφιλίας. Συνέδριο στις ΗΠΑ για να φύγει το ‘στίγμα’ από τους παιδεραστές.
- Και οι παιδόφιλοι θέλουν να τους αποδεχτεί η κοινωνία όπως έγινε με τους ομοφυλόφιλους
- ΚΑΝΑΔΑΣ: Εφημερίδα προσπαθεί να δημιουργήσει αισθήματα"συμπάθειας" για τους παιδόφιλους
- ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Δικαστής σε (παιδόφιλο) δάσκαλο: «Δεν σας επικρίνω που νιώθετε σεξουαλική έλξη για ένα δίχρονο»


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου