Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

" Οι στόχοι στη Συρία καθορίστηκαν στην Κων/πολη"






ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Οι στόχοι οι οποίοι θα χτυπηθούν στη Συρία φέρεται να έχουν αποφασισθεί σε σύθσκεψη που πραγματοποιήθηκε προχθές στην Κωνσταντινούπολη.
Στη συγκεκριμένη σύσκεψη οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης της Συρίας συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους των 11 χωρών που πιθανότατα θα συμμετάσχουν στο στρατιωτικό χτύπημα εναντίον της Δαμασκού. Οι αντάρτες της Συρίας έδωσαν λεπτομερείς πληροφορίες για τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις που πρέπει να χτυπηθούν και τους παρέδωσαν μια λίστα με 10 κρίσιμους στόχους στην περιοχή της Δαμασκού.
Η εφημερίδα Taraf που αποκαλύπτει το θέμα με τίτλο « οι στόχοι δόθηκαν στη σύσκεψη της Κωνσταντινούπολης» αναφέρει πως στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι της Μεγάλης Βρετανίας, της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Τουρκίας, της Γερμανίας, των ΗΠΑ, της Αιγύπτου, της Ιορδανίας, της Σαουδικής Αραβίας του Κατάρ και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Ανάμεσα στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις που οι αντάρτες της Συρίας τονίζουν πως πρέπει να χτυπηθούν είναι το στρατιωτικό αεροδρόμιο Μέτζε που βρίσκεται δυτικά της Δαμασκού, η βάση πυραυλικών συστημάτων Κουτάϊφα βόρεια της πρωτεύουσας, όπως και η 4η τεθωρακισμένη Μεραρχία που βρίσκεται στην ίδια περιοχή και διευθύνεται από τον αδελφό του Μπασάρ Άσαντ τον Μαχίρ Άσαντ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου