Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ''ΒΙΜΒΟ ΑT ELEVEN':«Tο πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου» ετών 10 μόλις υπέγραψε με διάσημο πρακτορείο!














Προχωράει η ατζέντα τους βήμα βήμα.

Μεταφέρουμε το αθρο όπως το είδαμε στο govastileto.gr και παρακάτω το σχολιάζουμε:


«Tο πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου» ετών 10 μόλις υπέγραψε με διάσημο πρακτορείο!
Η Κριστίνα Πιμενόβα «το πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου» (The Most Beautiful Girl in the World) κατάγεται από τη Ρωσία και στα δέκα της χρόνια έχει ήδη κάνει εξώφυλλα και καμπάνιες για μεγάλους οίκους όπως οArmani, o Roberto Cavalli και οι DSquared2.

Τώρα η 10χρονη Κριστίνα έγινε και επίσημα μοντέλο αφού υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο LA Models ενώ εγκατέλειψε την πατρίδα της, τη Ρωσία, και μετακόμισε στο Λος Αντζελες, με τη συγκατάθεση βεβαίως της μητέρας της.




«Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω στην οικογένεια των LA Models» έγραψε στον λογαριασμό της στο instagram, η πανέμορφη 10χρονη, η οποία έχει 1,2 εκατομμύρια followers!

Δεν λείπει βέβαια και η αρνητική κριτική κατά της μητέρας της για την υπερβολική έκθεση της μικρής Κριστίνας στα social media. Η μαμά της, ωστόσο, υποστηρίζει ότι η κόρη της είναι ένα απόλυτα φυσιολογικό κορίτσι που τυχαίνει να είναι πανέμορφο, με μακριά μελόξανθα μαλλιά, γαλάζια μάτια και αγγελικό πρόσωπο.






 


ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΝΑΙ  ΤΩΝ ILLU MINATI ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ILLU MINATI CARD GAME Η ΣΥΓΚΕΓΡΙΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ:





Με θέμα:" Τσούλα στα 11" . Ίσως να σηματοδοτεί την κάθετη πτώση των ηθών σε όλα τα επίπεδα στην κοινωνία πριν την μεγάλη καταστροφή.

Η ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.. Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ '' BIMBO AT ELEVEN'' ΤΣΟΥΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΤΕΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

Η κάρτα έρχεται στο προσκήνιο πολλές φορές σχετικά θέματα ένα απ αυτά είναι το παρακάτω βίντεο του 2011 σεξουαλική φωτογράφιση μικρών κοριτσιών από το VOGUE :



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ''ΒΗΤΑ '' ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑΣ . ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΘΟΩΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΩΡΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ.
ΠΡΩΤΑ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ( ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΤΑhttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=169634236422986&set=a.159441110775632.51828.139278009458609&type=1&theater) ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΚΑΙ TALEND SHOWS ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΞΑΡΣΗ..
ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΎΝΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.
ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ BARBIE , PATTY , HANA MONTANA..ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΤΥΠΩΝ. ΠΑΝΤΟΥ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ.. ΒΕΒΕ LILY KTΛ.


------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου