Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Ὁ «ἀνθρωπισμός» στὴν ὑπηρεσία τῶν …πετρελαϊκῶν!!!













Και είπε ο φίλος του Τσίπρα και του Καμμένου κι «Άρχων του Δικαίου» Νετανιάχου:

«θα περικυκλώσουμε το Ισραήλ με φράχτες για να υπερασπίσουμε τους εαυτούς μας από τα «άγρια κτήνη»»


…όπως απεκάλεσε τους κατατρεγμένους πρόσφυγες, που ο ίδιος ανάγκασε να εγκαταλείψουν τα σπίτια το26260υς.











Κι ο ακόμα, πιο δίκαιος ΟΗΕ, ως φρουρός της Ανθρωπότητας κι εγγυτής των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, έσπευσε να …καταγγείλει την απανθρωπιά και το θράσος της Αυστρίας, της Σλοβενίας, της Κροατίας, της Σερβίας και της FYROM για τα μέτρα εις βάρος των προσφύγων.





Ούτε λέξη για το Ισραήλ που βρίσκεται δίπλα, αλλά που δεν δέχτηκε έστω κι έναν πρόσφυγα και που αντίθετα εκπαίδευσε, εξόπλισε και περιέθαλψε τα τάγματα των αποκεφαλιστών μισθοφόρων.




Παρομοίως ο Κεμάλ, για να αδειάσει την περιοχή συμφερόντων των Rothschild από τους Αρμενίους φρόντισε για τον …αφανισμό τους και οι Δυτικοί, μαζί με τον …«εθνάρχη» Βενιζέλο, τον πρότειναν για το …Βραβείο Νόμπελ, που κοίτα …«σύμπτωση»…






Οι Νόμπελ ήταν συνέταιροι των Rothschild στα πετρέλαια του Baku στο Αζερμπαϊτζάν.


  



Οι φιλορώσσοι Χριστιανοί Αρμένιοι ήταν και παραμένουν εμπόδιο στον ενεργειακό χάρτη των Rothschild, οι οποίοι είχαν πολύ καλλίτερο έλεγχο επάνω στους μουσουλμάνους της περιοχής, μέσω της επιρροής της Κεμαλικής Τουρκίας.




Γιατί νομίζετε ότι εγκρίθηκε σε μια νύκτα και προχωράει σφαίρα ο αγωγός TAΡ, που θα μεταφέρει το αέριο από τον αγωγό TANAP, με αφετηρία το Baku των Rothschild, ενώ για τον Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη …κάηκε η μισή Ελλάδα










Σίγμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου