Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Ιστορικά προδοτική η συμφωνία Καμένου για παραδοση Αιγαίου! ΜΕ ΜΠΑΜΠΕΣΙΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ Γ’ ΠΠ !





Εγκρίθηκε πριν λίγο η επέκταση του ΝΑΤΟ, προς ανατολάς με την μεταστάθμευση πολλών χιλιάδων στρατιωτών και ανάλογου οπλισμού σε Βαλτική. Πολεμικά πλοία του ΝΑΤΟ, εισέρχονται στην Μαύρη Θάλασσα για ασκήσεις….

Φουλ για ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΗ σύγκρουση μας πανε – δέσμιους τους Ελληνες – προκειμένου να μην ανακοπεί η υποδούλωση του πλανήτη στα παγκοσμια τραπεζοκαριόλια !! Η Ελλάδα βρίσκεται χωρίς στρατό, χωρίς κράτος χωρίς ηγεσία, εθνος για γενοκτονία ΔΝΤ.


ΜΕΡΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ



ΧΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.. Είναι αυτό εικόνα Ελληνα ηγέτη στρατεύματος ;; που μας πανε και πως θα επιβιώσουμε απο τέτοια σύγκρουση στην οποία λογικό είναι να βάλουν τους Ελληνες μπροστά ως ατάκτους ουσιαστικά, αφού έχουμε γελοία πολιτική και στρατιωτική ηγεσία από δωσίλογα λαμόγια που ουτως ή άλλως μας γενοκτονούν σε γνώση όλου του πλανήτη..





Με μια ιστορική για το μέλλον της ανθρωπότητας απόφαση το ΝΑΤΟ, πριν λίγο ενέκρινε την μεταστάθμευση χιλ. στρατιωτών και βαρύ οπλισμού σε Βαλτική, Πολωνία και Ρουμανία, ενώ ταυτόχρονα καλύπτει πλήρως στρατιωτικά την Άγκυρα με την αποστολή ισχυρής ναυτικής δύναμης στην Μαύρη Θάλασσα και πυραύλων [patriot] στα σύνορα με την Συρία. Αυτή η απόφαση στην κυριολεξία σημαίνει, κήρυξη πολέμου στην Ρωσία και θα σηματοδοτήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις.



Το ξεπούλημα των Ελληνικών συμφερόντων, ολοκληρώθηκε με την σύμφωνη γνώμη της Ελληνικής αντιπροσωπείας στα πρακτικά της συμμαχίας κατόπιν υποδείξεων Π.Καμμένου. Ο νταής της Κώ που ξυλοφόρτωσε τους Έλληνες του νησιού, υπέγραψε την κατάπτυστη αυτή συμφωνία η οποία θα τον καταδιώκει έως το τέλος της ζωής του.

Η Ρωσία μόνη της πολιτικά, αλλά με την σκέπη Της Υπεραγίας Θεοτόκου, λένε οι πιστοί, ετοιμάζεται να εκπληρώσει την προφητική της αποστολή. Για μας σημασία έχει ότι τόσο οι Ευρωπαίοι όσο και μεγάλο μέρος από τους Αμερικανούς πολίτες αντιλαμβάνονται πως η ελπιδα τους είναι ο Πούτιν και το κοινωνικό σύστημα της Ρωσίας που επιτρέπει, αλλά και ευνοεί να αναπτύσεται μικρομεσαία τάξη..

Το ΝΑΤΟ αποστέλλει εσπευμενα στην ανατολικη Τουρκια Πυραυλους μεγαλου βεληνεκούς κατα αεροσκαφών και πυραυλων τυπου [patriot]….συμφωνησε και η Ελλαδα στην στηριξη του Αττιλα κατα της Ορθοδοξης Ρωσιας!!!
Με διαδικασίες εξπρές η [Νατοική] συμμαχία και με την σύμφωνη γνώμη του Π.Καμμένου, αποστέλλει με την διαδικασία του κατεπειγόντως, συστοιχίες πυραύλων [patriot], μεγάλου βεληνεκούς οι οποίοι θα εγκατασταθούν στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας με σκοπό να παρέχουν αντιαεροπορική-αντιπυραυλική στήριξη στις δυνάμεις του αττίλα ώστε να εισβάλει με ασφάλεια στην Συρία!!!

Είναι ημέρα ντροπής για τις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις και το πολιτικό διεφθαρμένο σύστημα στο σύνολό του. Όλοι τους συνηγόρησαν στο να εισβάλει και πάλι η Τουρκία σε ένα ανεξάρτητο κράτος, για να κάνει ότι έκανε σε Κύπρο και Κουρδιστάν. Με την κίνηση αυτή η συμμαχία του εωσφόρου, τα δίνει όλα στην Άγκυρα και θέτει τις βάσεις για παγκόσμια σύρραξη.



Αν νομίζουν πως η Ρωσία δεν έχει αντίμετρα κάνουν μεγάλο λάθος. Κατάρριψη ρωσικού μαχητικού απο τους [patriot], θα σημάνει αμέσως γενικευμένη σύρραξη. Αυτές τις πληροφορίες είχε η ρωσική αντικατασκοπία και ξεκίνησε η μεγάλη στρατιωτική επιστράτευση και συναγερμός στην νότια στρατιωτική διοίκηση.

Οι επόμενες μέρες και εβδομάδες θα είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου