Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ AMBROSETTI (ΙΤΑΛΙΚΗ ΛΕΣΧΗ BILDERBERG)






Ιδρύθηκε πριν από 40 χρόνια 
 Είναι μια επαγγελματική ομάδα που ιδρύθηκε το 1965 από τον Alfredo Ambrosettiπου έχει αναπτύξει σταδιακά μια σειρά από δραστηριότητες στην Ιταλία, στην Ευρώπη και στον κόσμο, χάρη στη συμβολή των άλλων προωθητικών Senior Partner .Επαγγελματική ομάδα σημαίνει μια ομάδα επαγγελματιών με τεχνογνωσία ομοιογενές και διακριτικό, συμπληρωματικά και συνεργιστικά, που θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική ομάδα. "
Και είναι, από άποψη επιρροής, το 1ο ιδιωτικό Think Tank της Ιταλίας, το 4ο στην Ευρώπη και το 16ο στον κόσμο, σύμφωνα με την κατάταξη του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια.
Το περιεχόμενο των ετήσιων συζητήσεων της ιταλικής «Λέσχης Μπίλντεμπεργκ», όπως έχει χαρακτηριστεί, δε γίνεται ποτέ γνωστό.
Οι εργασίες διεξάγονται πίσω από...
πόρτες ερμητικά κλειστές και οι προσκλήσεις είναι αυστηρά προσωπικές
.

Στην επίσημη ιστοσελίδα τους, έχουν μέχρι στιγμής μέτρια. Κάνουν κομπορρημοσύνη τους και autocelebrando δεξιότητες fantomatiche και την ικανότητά τους να στηρίξουν τις εταιρείες σε « ολοκληρωμένη και συνεργική διαχείριση των τεσσάρων κρίσιμων δυναμική των διεργασιών της δημιουργίας αξίας »: δείτε, το σχέδιο, την υλοποίηση και την ενίσχυση.

Για κάθε μία από αυτές τις ανάγκες, η Ευρωπαϊκή Σπίτι - Ambrosetti έχει αναπτύξει υπηρεσίες, εργαλεία και μεθοδολογίες πρωτότυπο, πάντα κατά την άποψή τους, είναι προσαρμοσμένες στις πιο ποικίλες καταστάσεις σε μέγεθος, γεωγραφική, τις επιχειρηματικές προοπτικές, σε τρεις διαφορετικούς τομείς δραστηριότητας : παροχή συμβουλών, την αναβάθμιση των υπηρεσιών και των εργαστηρίων.

Τέλος, χρησιμοποιώντας όχι αβέβαιο όρους, που περιγράφουν παγκόσμιες διασυνδέσεις τους:


"Οι Όμιλος επωφελείται από μια ανεκτίμητη κληρονομιά του κόσμου σχέσεων στο υψηλότερο επίπεδο σε διάφορους τομείς δραστηριότητας, συμπεριλαμβανομένων των υπευθύνων από τις υψηλότερες διεθνείς οργανισμούς και μεμονωμένες χώρες.

Προκειμένου να εξασφαλίζουν στους πελάτες τους την καλύτερη δυνατή ποιότητα σε διεθνές επίπεδο, ο Όμιλος λειτουργεί ως ένα «ανοιχτό σύστημα» με την είσοδο στην ομάδα εργασίας εξωτερικούς εμπειρογνώμονες "στοχευμένες" υψηλής τεχνογνωσίας ".


Η αποστολή της ομάδας είναι να " δημιουργήσει αξία για τον πελάτη σε μόνιμη βάση και του Ομίλου, παρέχοντας επαγγελματικές λύσεις μοναδική και αποτελεσματική παροχή συμβουλών διαχείρισης, η συνεχής ενημέρωση και έρευνα, στηριζόμενος σε ευρωπαϊκή κουλτούρα σε αυτή την εποχή της επιτάχυνσης του παγκόσμιου ανταγωνισμού και ασυνέχεια . "

Με λίγα λόγια, ένα είδος παγκοσμιοποιημένου Spa που υπαγορεύει τις γραμμές των πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων των λαών και, ως αποτέλεσμα των δισεκατομμυρίων ανθρώπων.
Η οργάνωση της Ευρωπαϊκό Σπίτι - Ambrosetti βασίζεται στο λεγόμενο ανώτερο συνεργάτη .

Τα ονόματα είναι άγνωστα στους περισσότερους ανθρώπους, αλλά με πιστοποιήσεις στο τομέα που έχουν λίγες αντιπάλους στον κόσμο (στο τέλος, εμβάθυνση, οι οποίοι ενδιαφέρονται, υπάρχουν και οι μικρές βιογραφίες του ανώτερος συνεργάτης του EHA).

Ambrosetti Λέσχη Οικονομική Δείκτης

Θεωρείται απ' τα πιο μυστικοπαθή Think Tank στον κόσμο, ενώ οι εργασίες του χαρακτηρίζονται εδώ και πολλά χρόνια ως «το μικρό Νταβός» και για το περιεχόμενο αλλά και για τις ιδιότητες όσων συμμετέχουν. Για το λόγο αυτόν συγκεντρώνει την προσοχή μεγάλων οικονομικών δικτύων, όπως το Bloomberg και το CNBC.
«Το αυστηρό όριο χωρητικότητας στην αίθουσα καθιστά, δυστυχώς, αδύνατο για εμάς να φιλοξενήσουμε όλους εκείνους που ζητούν να συμμετάσχουν στο Φόρουμ και κάθε χρόνο υπάρχει μια σημαντική λίστα αναμονής από εκείνους που θα ήθελαν να συμμετάσχουν. 
Για το λόγο αυτόν, η πρόσκληση προς το Φόρουμ είναι αυστηρά προσωπική για τους προέδρους και διευθύνοντες συμβούλους των μεγάλων ιταλικών και διεθνών εταιρειών», αναφέρει στην ιστοσελίδα του.
Οπως υποστηρίζει, στα συνέδριά του «...παρουσιάζει προβλέψεις για τις οικονομικές και γεωπολιτικές προοπτικές για τον κόσμο, την Ευρώπη και την Ιταλία και αναλύει τις βασικές επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις και τις επιπτώσεις τους για το μέλλον των δημόσιων και ιδιωτικών φορέων, των επιχειρήσεων και της κοινωνίας γενικότερα (...)».

Milano 2015: Expo e Città Metropolitana

Δηλώνει ως αποστολή του «να προσφέρει σε όσους παίρνουν τις αποφάσεις στην Ιταλία και διεθνώς την ευκαιρία για σοβαρή, υψηλού επιπέδου εξέταση -με την υποστήριξη της ανάλυσης, της μελέτης και στατιστικών στοιχείων- των γεωπολιτικών, οικονομικών, τεχνολογικών και κοινωνικών σεναρίων και των επιπτώσεών τους στις επιχειρήσεις».
Κατά καιρούς, απ' τις εκδηλώσεις του εν λόγω ιδρύματος έχουν παρελάσει πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι μεγάλων ιταλικών και διεθνών εταιρειών. Ακόμα, ο πρίγκιπας του Μονακό, ο Χοσέ Μαρία Αθνάρ, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο Τζο Μπάιντεν, ο Ρίτσαρντ Τσένεϊ, ο Κάρλο Ατζέλιο Τσιάμπι, ο Χοσέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Φρανσουά Φιγιόν, ο Μπιλ Γκέιτς, ο Βαλερί Ζισκάρ Ντ' Εστέν, ο Φελίπε Γκονζάλες, ο Αλέν Ζιπέ, ο Χένρι Κίσινγκερ, ο Βάτσλαβ Κλάους, η Κριστίν Λαγκάρντ, η Ρίτα Λιβάι Μονταλτσίνι, ο Αμπου Μάζεν, ο Τζον Μακ Κέιν, ο Μάριο Μόντι, ο Τζόρτζιο Ναπολιτάνο, ο Σιμόν Πέρες, ο Ρομάνο Πρόντι, ο Ζαν Πιερ Ραφαρέν, η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, ο Τζόσεφ Ράτσινγκερ, ο Μισέλ Ροκάρ, ο Νουριέλ Ρουμπινί, ο Ερικ Σμιτ, ο Χέλμουτ Σμιτ, ο Τζορτζ Σουλτζ, ο Τζούλιο Τρεμόντι, ο Ζαν Κλοντ Τρισέ, ο Ουμπέρτο Βερονέσι, ο Τζέιμς Γούλφενσον.
«Αρχηγοί κρατών, κορυφαίοι εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων, υπουργοί, νομπελίστες, επιχειρηματίες, στελέχη και εμπειρογνώμονες από όλο τον κόσμο», συνοψίζει το ίδιο Ινστιτούτο.
Και τι κάνει

Ορισμένοι «τίτλοι» του συνεδρίου: Επιχειρήσεις και κοινωνία, Οι οικονομικές προοπτικές, Νέες τεχνολογίες και νέα επιχειρηματικά μοντέλα, Ο κόσμος σε αναταραχή - προβλέψεις και εκτιμήσεις, Το μέλλον της Ευρώπης - υλοποιώντας μεταρρυθμίσεις, Ο συσχετισμός δυνάμεων στη Νέα Ευρώπη, Επανακινώντας την ανταγωνιστικότητα της Ευρώπης, Ξανασχεδιάζοντας την εκπαίδευση - Μοντέλα για καλύτερη κοινωνία, Μεταρρυθμίσεις, Ανταγωνιστικότητα και Ανάπτυξη.
Αν και το ίδιο το «Ambrosetti» καλύπτεται από ένα πέπλο μυστικοπάθειας, ένα δεύτερο Ινστιτούτο που έχει ιδρύσει, το «Observatory on Europe» («Παρατηρητήριο για την Ευρώπη»), είναι λίγο πιο «φλύαρο» ως προς το ρόλο που παίζουν αυτού του είδους οι μηχανισμοί. 
Δεν κρύβει ότι ιδρύθηκε με αποστολή «να συμβάλλει πραγματικά στην επιτυχία της ΕΕ, παρέχοντας στους πολιτικούς και οικονομικούς της ηγέτες αναλύσεις και προτάσεις ώστε να τους βοηθήσει να χτίσουν μια πιο ισχυρή Ευρώπη από οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής άποψης» και «"Το Παρατηρητήριο" για την Ευρώπη έχει στόχο να προσφέρει συγκεκριμένες συστάσεις για την ενίσχυση της διαδικασίας ολοκλήρωσης της ΕΕ και της ευρωπαϊκής ανταγωνιστικότητας».
Η δραστηριότητα του «Παρατηρητηρίου» επιβλέπεται από ένα Συμβούλιο που απαρτίζεται από Ευρωπαίους ειδικούς στα θέματα που αναλύει και στελέχη επιχειρήσεων που το υποστηρίζουν και οι οποίες φιγουράρουν στην ιστοσελίδα του: «General Electrics», «ING», «Philip Morris», «Whirlpool»...
Το «Παρατηρητήριο» εξετάζει την ανταγωνιστικότητα κρατών - μελών της ΕΕ και διαμορφώνει πίνακες κατάταξής τους, λαμβάνοντας υπόψη την εξωστρέφεια, την καινοτομία και την εκπαίδευση, τη μακροοικονομική σταθερότητα, το επιχειρηματικό περιβάλλον, την αγορά εργασίας, τα δημόσια οικονομικά, το δημόσιο τομέα, το περιβάλλον και τα δίκτυα.
Μάλιστα, διαθέτει και ταχύμετρο, με το οποίο καταγράφει τις επιδόσεις ως προς την υλοποίηση της στρατηγικής «Ευρώπη 2020», την οποία εξαίρει ως προσπάθεια της ΕΕ να ανταποκριθεί στις σύγχρονες προκλήσεις, αλλά και των εθνικών μεταρρυθμιστικών προγραμμάτων που «κουμπώνουν» με αυτήν, εξετάζοντας τις επιδόσεις των κρατών - μελών στο τσάκισμα των δικαιωμάτων των λαών που επιτάσσει η συγκεκριμένη στρατηγική. Σύμφωνα με τους δείκτες του «Παρατηρητηρίου», η Ελλάδα κατατάσσεται στην τελευταία θέση από πλευράς ανταγωνιστικότητας στην ΕΕ με 3,2, ενώ στην πρώτη θέση φιγουράρει το Λουξεμβούργο με 7,1.
Να θυμίσουμε ότι η στρατηγική «Ευρώπη 2020» αποτέλεσε τη συνέχιση της αντιλαϊκής Στρατηγικής της Λισαβόνας, με εμβάθυνση και προσαρμογή στις συνθήκες που διαμόρφωσε η καπιταλιστική κρίση. Σηματοδότησε την ένταση της αντεργατικής επίθεσης του ευρωπαϊκού κεφαλαίου στην εργατική τάξη και στα άλλα λαϊκά στρώματα σε όλα τα κράτη - μέλη της ΕΕ. Κυρίως επεδίωξε να καθορίσει τους στρατηγικούς σχεδιασμούς των ευρωπαϊκών μονοπωλίων, στη φάση της καπιταλιστικής ανάκαμψης, στον ανελέητο πόλεμο μεταξύ των ιμπεριαλιστικών κέντρων για το μοίρασμα των αγορών, τη βελτίωση της θέσης τους στο μονοπωλιακό ανταγωνισμό.


Στο κρησφύγετο του Eater  εκπαιδευονται και εκτρέφονται μαριονέτες.

Δεν είναι μυστικό, τα μέλη της είναι γνωστό και όποιος θέλει να έχει πληροφορίες σχετικά με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πρέπει να  να πάει στην ιστοσελίδα της. Οι συναντήσεις, θεωρητικά, είναι στο δημόσιο τομέα, με την έννοια ότι δεν ξέρεις πότε και πού θα γίνουν. Στην πράξη, όμως, κανείς δεν έχει επίγνωση αυτής της πραγματικότητας. Έχετε έτυχε να δείτε την είδηση ​​αναφέρθηκε στα πρακτορεία Τύπου;

Δεν είναι ο Τεκτονισμός, αλλά είναι πολύ παρόμοια, λείπει CAPUCCI και πυξίδες, αλλά το επίπεδο του απορρήτου πέραν του επίσημη εμφάνιση είναι από αληθινοί επαγγελματίες της εξουσίας.

Σε αυτά τα χρόνια έρευνας και μελέτης, είχα την ευκαιρία να δούμε διάφορα υλικά που σχετίζονται με παρόμοιες οργανώσεις με  το ευρωπαϊκό σπίτι - Ambrosetti.

Σας θυμίζω την ύπαρξη του ' Aspen Institute , η Λέσχη Bilderberg , η Τριμερής Επιτροπή , η Λέσχη της Ρώμης , το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεις (CFR), ηΟμάδα των Τριάντα , της Στρογγυλής Τραπέζης , του « Βασιλικού Ινστιτούτου Εξωτερικών Υποθέσεων Διεθνές (RIIA), κ.λπ. Ξεφυλλίζοντας τις λίστες των μελών και των συμμετεχόντων μπορεί να παρατηρήσετε εύκολα τη συνεχή παρουσία από τους ίδιους χαρακτήρες.

Πιθανόν αυτές οι αποκλειστικές λέσχες να έχουν υποσκελίσει τους δημοκρατικούς θεσμούς; Εκ των υστέρων, θα έλεγα ναι.



Αυτό δεν είναι δημοκρατία, αλλά η επιστημονική δικτατορία. Κάθε μαριονέτα θα επιλέξει τα συμφέροντα της παγκοσμιοποίησης οργανισμών και την εφαρμογή των κατευθυντήριων γραμμών, στην πραγματικότητα, το πρόγραμμα που υπαγορεύεται από την πολιτική ελίτ της κοινότητας. Με τα μέσα επικοινωνίας που θα διαμορφώσουν την κοινή γνώμη να πιστέψει ότι αυτές τις νέες πολιτικές, τώρα είναι η αυστηρότητα, είναι η καλύτερη δυνατή για την ευτυχία και τον πλούτο για να έρθει το σύνολο του πληθυσμού.

Ντοστογιέφσκι θα μπορούσε να τους αποκαλούν οι σύγχρονοι δαίμονες, στην πραγματικότητα το δικό τους τρόπο σκέψης και δράσης, για όσους το διαβάσουν, πολύ θυμίζει έναν από τους στόχους της οργάνωσης πρωταγωνιστής στο διάσημο μυθιστόρημα του ανυπέρβλητος Ρώσος συγγραφέας:



" Αυτός προσφέρει μια οριστική λύση του προβλήματος, την διαίρεση της ανθρωπότητας σε δύο άνισα μέρη. Ένα δέκατο μέρος θα λάβει την ελευθερία της προσωπικότητας και το δικαίωμα άναψε τα άλλα εννέα δέκατα. Αυτά θα πρέπει να χάσει την προσωπικότητά σας, όπως να γίνει ένα είδος του ποιμνίου και μέσω του ένα αναμμένο υπακοής μακριά, μέσα από μια σειρά αναπλάσεων, την αρχέγονη αθωότητα, κάτι σαν την αρχέγονη παράδεισο, όπου, όμως, θα πρέπει να λειτουργεί . "
[Φιοντόρ Μιχαήλοβιτς ; Ντοστογιέφσκι - Οι δαίμονες]

Είναι καιρός να συνειδητοποιήσουν.

Και εν κατακλείδι, επιτρέψτε μου να παραθέσω ένα blogger της γνωριμίας μου, Stefano Fait που, σε ένα υπέροχο κομμάτι του , είχε να πει:


"Οι άνθρωποι που δεν πιστεύουν σε συνωμοσίες είναι λίγο σαν τη Γη που πιστεύεται ότι είναι το μόνο ζωντανό ον στο σύμπαν ευφυής, ανεξάρτητα."

«Η συνωμοσία είναι ότι ο πιστός πιστεύει prioristicamente-ύπαρξη του Θεού, η anticomplottista είναι ο άθεος που πιστεύει εκ των προτέρων την μη-ύπαρξη του Θεού και πιστεύεται, αδέξια, πνευματικά ανώτερη από τον πιστό. Και οι δύο είναι λάθος, είναι προφανές σε όσους σταθώ λίγο «σκεφτόμαστε το ερώτημα: η μόνη λογική θέση είναι ο αγνωστικισμός, σκεπτικισμός, δηλαδή, ιδίως όσον αφορά την αντιμετώπιση με τη δύναμη, δεδομένου ότι η μεγαλύτερη είναι η ισχύς, η μεγαλύτερη Θα είναι η διαφθορά. "

Οχι ρόπαλο ένα βλέφαρο, σωστά;

Σκοπός της ενέργειας είναι η μόνη δύναμη.

_________________________________________________



Alfredo Ambrosetti , ιδρυτής το 1965 του Studio Ambrosetti, που αναπτύσσεται σταδιακά, στην Ιταλία και στο εξωτερικό, μέχρι τη σημερινή πραγματικότητα το Ευρωπαϊκό Σπίτι - Ambrosetti .

Δημιουργός και υποστηρικτής των πολλών επαγγελματικών προσεγγίσεων κατά την αρχική στους τομείς της στρατηγικής διαχείρισης, η λεγόμενη συνεχή καινοτομία σε όλες τις ομάδες / εταιρείες, η πολιτιστική αναπροσανατολισμό των επαγγελματικών σχέσεων Οικογενειακή επιχείρηση.


Πτυχιούχος Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών στο « Καθολικό Πανεπιστήμιο του Μιλάνου . Οκτώ χρόνια από την εταιρική εμπειρία στη συνέχεια Edison ομάδας .Μεγάλες περίοδοι μεταπτυχιακών και πρακτική σε αμερικανικά πανεπιστήμια και σημαντικές εταιρείες στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά (NJ Standard Oil, τώρα Exxon, της IBM, General Motors, Ford, Eastman Kodak, Olin Mathieson Chemical Corp?. Metropolitan Life Insurance ΣΙΑ , Hydro-Electric Power of Ontario? κ.λπ. ..).

Έχει λάβει πολλά βραβεία τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικά.
Τον Ιούνιο του 2007 διορίστηκε «Cavaliere del Lavoro" από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Giorgio Napolitano.
Τον Ιούλιο του 2008 του απονεμήθηκε τιμητικό πτυχίο Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο του «Insubria.
μέλος της E 'του διοικητικού συμβουλίου της Cariplo Ιδρύματος, του "The 200 της FAI - το Ταμείο Περιβάλλοντος Ιταλικά". και η Επιτροπή Στήριξη του Ιδρύματος Caritas Ambrosiana
υπήρξε μέλος του Διεθνούς Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Πέρες για Ειρήνη.

Συγγραφέας πολλών συγγράμματα, άρθρα, μονογραφίες και συνέδρια σε θέματα στρατηγικής κατεύθυνσης.

Valerio De Molli ,υπεύθυνος σε επιχειρηματικές πρακτικές Συστήματα διακυβέρνηση και τη στρατηγική, Εργαστήρια, Ειδικές Εκδηλώσεις, και από το 2005 διετέλεσε Managing Partner.

Από το 1997 διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της Ambrosetti Group Limited του Λονδίνου.

Από το 1992 είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία της ολοκλήρωσης του φόρουμ Το Ευρωπαϊκό Σπίτι - Ambrosetti "Το σενάριο του σήμερα και του αύριο για τις ανταγωνιστικές στρατηγικές", που πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Σεπτέμβριο στο Villa d'Este στο Cernobbio.


Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού και Εμπορικού στο « Luigi Bocconi University στο Μιλάνο.

Έχει εργαστεί σε προγράμματα Senior Management, Στρατηγική, Διεθνών Σχέσεων, Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού για τις μεγάλες και μεσαίες εταιρείες και ιδρύματα.
έχει ιδρύσει και διαχειρίζεται πολλά γνωμοδοτικού συμβουλίου .
υπήρξε υπεύθυνος των Διεθνών Δραστηριοτήτων 1995-2000 Σε αυτό το ρόλο νοιαζόταν για τις δραστηριότητες της η Ευρωπαϊκή Σπίτι - Ambrosetti . στην Ευρώπη, την Ιαπωνία και τις Ηνωμένες Πολιτείες
ήταν υπεύθυνη για την έκδοση της συνεδρίασης 2004 Bilderberg στην Ιταλία.

Έχει εργαστεί στο παρελθόν ως οικονομικός αναλυτής στο Corporate Finance Paribas στο Άμστερνταμ, σε ένα από τα κύρια μέσα από την αλλαγή στο Μιλάνο, Belloni & Tedeschi, και στο τμήμα έρευνας της Banca Popolare di Luino και Βαρέζε.

Ήταν και είναι μέλος των Εκτελεστικών Επιτροπών του αριθμού των επιχειρήσεων και των διοικητικών συμβουλίων για την Diadora και Cobra Automotive.

Συνειδητοποιήστε διαλέξεις σε θέματα στρατηγικής και διακυβέρνησης των συστημάτων για τις επιχειρήσεις, τις ενώσεις και τα πανεπιστήμια.

Giorgio Tonelli , είναι Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ε »την ευθύνη για την οργάνωση και την πρακτική των διαδικασιών παροχής συμβουλών, τη διαχείριση των κινδύνων και της ασφάλειας των πληροφοριών, και το Δημόσιο και Τράπεζες.

Απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τορίνο. Έλαβε το μεταπτυχιακό του στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Μετά από δέκα χρόνια εμπειρίας σε μεγάλες βιομηχανικές, εμπορικές και τραπεζικές έχει αποκτηθεί στον τομέα της οργανωτικής ανάπτυξης, έχει δουλέψει επαγγελματικά σε θέσεις αυξημένης ευθύνης στο πλαίσιο των κυριότερων διεθνών συμβούλων διαχείρισης.

Ε 'ήταν ιδρυτικό μέλος και αργότερα Διευθύνων Σύμβουλος της ιταλικής θυγατρικής της σε κορυφαίους διεθνείς ελεγκτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες, με άμεση ευθύνη για τη δραστηριότητα για τη βελτιστοποίηση των επιδόσεων των επιχειρήσεων, τον αναπροσανατολισμό του πελάτη, την ανάπτυξη των ανθρώπινων και τεχνολογικών πόρων.

Είναι μέλος για επτά χρόνια, επιτροπές διεθνών συμβούλων με στόχο την έρευνα και την ανάπτυξη των μεθοδολογιών και καινοτόμων προσεγγίσεων για την ποιότητα, τη διαχείριση των αλλαγών, τον ανασχεδιασμό των επιχειρηματικών διαδικασιών και των ΤΠΕ στην κυβέρνηση.

Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της επιχειρηματικής μονάδας ενός μεγάλου διεθνούς βιομηχανικού ομίλου με στόχο την διαβούλευση για τις τράπεζες και τη Δημόσια Διοίκηση στην Ευρώπη. Έχει αποκτήσει μεγάλη πείρα σε πολλές δημόσιες και ιδιωτικές πελάτες στον τομέα του στρατηγικού σχεδιασμού και της διαχείρισης.

Antonio Ambrosetti
, διευθυντής και υποστηρικτής του Στρατηγικού Travel Service, σκοπός του οποίου είναι να προωθήσει την άμεση γνώση των χωρών στρατηγικής σημασίας για τους επιχειρηματίες και ανώτερα διευθυντικά στελέχη.

Και «υπεύθυνοι για μόνιμη ενημέρωση AP-υπηρεσία της Ιταλίας (ιδίως, περιοχή Leader Μιλάνο), που προορίζεται για όσους κατέχουν θέσεις υψηλής ευθύνης στις επιχειρήσεις, ομάδες και ιδρύματα, των οποίων στόχος είναι η ενημέρωση, η ανάπτυξη του πολιτισμού συστηματική και ηγεσία.

Και «υπηρεσία διαχείρισης Leader του μέλλοντος, που προορίζεται για τους νέους με τις φιλοδοξίες της επιτυχίας.

Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού και Εμπορικού στο « Καθολικό Πανεπιστήμιο του Μιλάνου .

Εργάστηκε στο Λονδίνο στην εταιρεία Kroll Associates (παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της ασφάλειας και επιχειρηματικών πληροφοριών).

Paul Borzatta
, επικεφαλής του τμήματος Έρευνας και Επικεφαλής του διεθνούς τμήματος. Ως σύμβουλος στρατηγικής, που εργάζονται σε έργα για να βοηθήσει την παγκοσμιοποίηση των επιχειρήσεων και τις ιταλικές περιοχές. Τομείς ειδίκευσής του είναι η εταιρική στρατηγική, τις στρατηγικές διεθνοποίησης, οι στρατηγικές ανάπτυξης των πόλεων και των εδαφών, την καινοτομία και την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Αποφοίτησε στην Πυρηνική Μηχανική στο Politecnico di Milano.

Ειδικεύεται στη Σχολή Ειδίκευσης στη Φυσική στο Πανεπιστήμιο του Μιλάνου και ήταν βοηθός ρόλο στην subnuclear φυσικής στο Πανεπιστήμιο του Μιλάνου. Με την ιδιότητα αυτή εργάστηκε στο CERN στη Γενεύη.
παρακολούθησαν την Πορεία της Διοίκησης Manchester Business School. Διετέλεσε Διευθυντής του Τομέα Σωλήνες ρητίνη και Marketing Director της Dalmine.

Είναι ο συγγραφέας πολλών άρθρων και επιστημονικών εκθέσεων και τη διαχείριση δημοσιεύονται σε εφημερίδες στην Ευρώπη και την Ασία και συν-συγγραφέας με Mary Weber, από το βιβλίο "Sails στην Κίνα."

Το 2000, δημοσίευσε στο μυθιστόρημα του Διαδικτύου του fantaeconomia για την παγκοσμιοποίηση και την Κίνα "Σφαίρα της Σαγκάης."
Είναι Αρθρογράφος της Οικονομικής Παρατηρητής στο Πεκίνο. Γράφει το blog "Mirror Κίνα. Αλλαγές Κίνα, η Κίνα αντανακλά "την Κίνα AGI 24 γράφει για τα περιοδικού"Octagon" άρθρα στρατηγικής για τον τομέα του σχεδιασμού.

Marco Grazioli , υπεύθυνη για τις πρακτικές Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα μέσω των ανθρώπων .
τομέα ειδίκευσής του είναι η διαχείριση των διαδικασιών αλλαγής. Ειδικότερα, μελετά πώς να μετατρέψει τη συμπεριφορά των ανθρώπων σε επιχειρηματικά αποτελέσματα με τη μόχλευση των οργανωτικών και HR διαχείρισης. Ένας άλλος τομέας των στερεών εμπειρία είναι ότι από τη διαχείριση πολύπλοκων διαπραγματεύσεων, σε διαφορετικά πλαίσια και τομείς.

Είναι, επίσης, Senior Partner της αναφοράς της πρακτικής Sales & Marketing.

Πτυχιούχος στην Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο του Μιλάνου. Έχει εδώ και τέσσερα χρόνια Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Μιλάνου (καθηγητής Πολιτικής Κοινωνιολογίας). Σήμερα διδάσκει Διαπραγμάτευση και Λήψη Αποφάσεων στο Τμήμα Κοινωνιολογίας στο Καθολικό Πανεπιστήμιο του Μιλάνου.

Είναι ο συγγραφέας πολλών εκδόσεων, συμπεριλαμβανομένων δοκίμια σχετικά με την κινητοποίηση της ομάδας και τη σχέση μεταξύ των νέων και την οργάνωση.

Cristiana Manara , επικεφαλής της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού. Ο ίδιος πραγματοποιεί διαβουλεύσεις του για την ίδια την εταιρεία από το 2004 κύρια ερευνητικά του ενδιαφέροντα είναι στην πραγματικότητα η διαχείριση των διαδικασιών αλλαγής και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων. Για να υποστηρίξει τις οργανώσεις και τα άτομα σε αυτή την πρόκληση, διαχειρίζεται διεθνή σχέδια που αποσκοπούν στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των οργανωτικών δομών και των σχεδίων για την ανάπτυξη των ανθρώπινων πόρων. Επίσης, αφιερώνει ιδιαίτερη προσοχή στα έργα που συνδέονται με το ζήτημα της γυναικείας ηγεσίας και ατομική προπόνηση.

Αποφοίτησε το Ξένων Γλωσσών και Φιλολογιών και έλαβε πιστοποίηση ως Διεθνής Εκπαιδευτής neurolinguistic προγραμματισμού-Συστημική, όπως το Master Σύμβουλος στη Universitée Europeenne Jean Monnet Βρυξέλλες και Δίπλωμα Ericksonian ύπνωση.

Umberto Marchi ,Περιοχή Leader Lazio, Campania, Molise, Puglia, Basilicata, Καλαβρία, Σικελία και τη Σαρδηνία. Συντονίζει την ανάπτυξη στην τεράστια έκταση της γης είναι Multiclient υπηρεσίες και οι υπηρεσίες της παροχής συμβουλών, ανάπτυξη όλα αυτά τα χρόνια μια ιδιαίτερη έμφαση στην κατασκευή των Special Events Υψηλή εικόνα.

Μετά τις σπουδές του και μια σταθερή κατάρτισης των πωλήσεων στο σπίτι Olivetti, που βρίσκεται στη Motta ως Διευθυντής Πωλήσεων, το πρόσφορο έδαφος για την εφαρμογή των στρατηγικών επιχειρήσεων για τη συγχώνευση με την Αλεμάνια. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα στην Μπαούλα, πίσω στην Olivetti για μια θετική εμπειρία των επιχειρήσεων.

Luca Petoletti , υπεύθυνος για τους τομείς της "Οικογενειακή επιχείρηση" και "Enterprise System, τη διακυβέρνηση και αναφορές Θεμελιωδών για τη στρατηγική διαχείριση." Σε αυτές τις περιοχές έχει οδηγήσει τα έργα που σχετίζονται με τη βελτιστοποίηση της σχέσης Οικογενειακή επιχείρηση (Patti οικογένεια, τους ρόλους, κ.λπ. ..) Για τον έλεγχο της κυβέρνησης συστήματα, τον ορισμό των βασικών αναφορές για τη στρατηγική διαχείριση, διαχείριση της αλλαγής, όλα » βελτιστοποίηση των εταιρικών δομών και των κανόνων που διέπουν τη διακίνηση κυριότητα των μετοχών, την επαγγελματική εξέλιξη και την ηγεσία μεταξύ των νεότερων γενεών.

Αποφοίτησε το Business Economics από το Università Commerciale Luigi Bocconi στο Μιλάνο.

Έχει εργαστεί προηγουμένως στην ISPI (Ινστιτούτο Διεθνών Πολιτικών Σπουδών) στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης.


TO KEIMENO TO EIΔΑΜΕ ΕΔΩ  ΚΑΙ ΕΔΩ 
ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ 
AMBROSETTI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου