Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ: Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποδέχεται την αναφορά Skyguards για αεροψεκασμούς / HAARP!!!

Γράφει ο Γουέιν Χωλ ακτιβιστής
Στις 25η Μαρτίου 2014, μέρα εορτασμού της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, μας ήρθε μια ωραία έκπληξη από τις Βρυξέλλες: αποδοχή από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο της αναφοράς για τους αεροψεκασμούς και το HAARP που υπέβαλε ένα χρόνο πριν η ομάδα Skyguards μετά από τη διήμερη διάσκεψη με τίτλο«Πέρα από τις θεωρίες περί κλιματικής αλλαγής – Κοινωνία των πολιτών εναντίον γεωμηχανικής».

Η Πρόεδρος Επιτροπής επί των Αναφορών Erminia Mazzoni μας έγραψε: “Θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι η Επιτροπή Αναφορών εξέτασε την αναφορά σας και αποφάσισε ότι τα θέματα που θίγετε είναι αποδεκτά σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο μέτρο που το θέμα εμπίπτει στη σφαίρα των δραστηριοτήτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η επιτροπή ξεκίνησε την εξέταση της αναφοράς σας και αποφάσισε να ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να διεξαγάγει προκαταρκτική έρευνα των διαφόρων πτυχών του προβλήματος. Η επιτροπή θα συνεχίσει την εξέταση της αναφοράς σας το συντομότερο μόλις λάβει τις απαραίτητες πληροφορίες.”
Πιστεύουμε ότι θα ήταν σκόπιμο, οι ακτιβιστές, ενεργοί πολίτες και ψηφοφόροι να τραβήξουν την προσοχή των υποψηφίων στις ευρωπαϊκές εκλογές στην σχετική Ανοιχτή Επιστολή που έχει συντάξει η Ομάδα Skyguards αλλά πρώτα απ’όλα στους υποψήφιους του κόμματος του κυρίου Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος έχει διακριθεί στη λοιδορία όχι μόνο των ακτιβιστών για τους αεροψεκασμούς αλλά και τωνβουλευτώνκαι επιστημόνων που τολμάνε να μην αναπαράγουν τις ίδιες απληροφόρητες λοιδορίες και συκοφαντίες με τις οποίες αρέσκεται ο κ. Θεοδωράκης.
Τι ειπώθηκε και ρωτήθηκε στο περυσινό τηλεοπτικό πρόγραμμα του κ. Θεοδωράκη «Μας ψεκάζουν»;
1. “Πως δικαιολογείς την εμπλοκή στις θεωρίες συνωμοσίας βουλευτών, ή ακόμα και πολιτικών αρχηγών κατ’εποχές;
2. Ο λαϊκισμός είναι ένα χαρακτηριστικό φαινόμενο της συνωμοσιολογίας. Ο λαϊκισμός είναι μια πηγή των ελληνικών δεινών.
3. Η κρίση έχει δημιουργήσει τέτοιο φόβο που κάποιοι είναι διατεθειμένοι να πιστέψουν τα πάντα, ακόμα και τερατώδη κατασκευασμένα ψέματα.
4. Ψεκασμοί; Μύθος, μύθος, ακόμα ένας ελληνικός μύθος.
5. Με προβληματίζει το ότι υπάρχουν βουλευτές σήμερα που πιστεύουν ότι η Αθήνα ψεκάζεται από αεροπλάνα.
6. Σε πείσμα της λογικής το σενάριο των ψεκασμών παίζει ακόμα στη Βουλή.
Αν ο κ. Θεοδωράκης τελικά πετύχει εκπροσώπηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο περιμένουμε με ενδιαφέρον τις σχετικές εισηγήσεις που θα υποβάλλουν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή οι συνεργάτες του. ΄Η ίσως θα προσπαθήσουν να αποφύγουν το θέμα;
Δεν πρόκειται να το επιτρέψουμε αυτό. Ειδικά σε αυτούς.

Δείτε τα σχετικά έγγραφα... 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου