Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Έρχονται Γερμανοί για την Αγροτική Ασφαλιστική


[ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΟ INTERCONTINENTAL....]
nextdeal.gr
Εξελίξεις που θα γράψουν το τέλος της τύχης της Αγροτικής Ασφαλιστικής άρχισαν και θα συνεχίσουν αύριο με την άφιξη ομάδας Γερμανών της Munich Re, μητρική της Ergo Ασφαλιστικής. Τα στελέχη της Munich Re θα εκτιμήσουν την όλη κατάσταση της Αγροτικής Ασφαλιστικής, που είναι στον έλεγχο της Τράπεζας Πειραιώς και του ΤΧΣ. 

Εν τω μεταξύ το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αγροτικής Ασφαλιστικής, κ. Κ. Φιλίππου υπέβαλε την παραίτησή του.
Το www.nextdeal.gr θα ενημερώσει τους αναγνώστες του με ότι νεώτερο.
Επισημαίνεται ότι η Ergo Ασφαλιστική έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την Αγροτική Ασφαλιστική και παράλληλα έχει συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς στον ασφαλιστικό τομέα.
Στις επόμενες μέρες αναμένονται επισκέψεις και από άλλες εταιρίες που ενδιαφέρονται να αγοράσουν την Αγροτική.


Επαφές για την ΑΤΕ Ασφαλιστική
nextdeal.grΣε μεγάλο ξενοδοχείο επί της λεωφόρου Συγγρού έχουν κατοικοεδρεύσει οι εκπρόσωποι της Munich Re, μητρικής της εταιρείας της Ergo Ασφαλιστικής, οι οποίοι ασχολούνται με την υπόθεση της ΑΤΕ Ασφαλιστικής. Συνδικαλιστικοί κύκλοι αναφέρουν ότι εκεί εξετάζεται η όλη κατάσταση της εταιρείας και του προσωπικού και παρέχονται οι απαραίτητες διευκρινήσεις από στελέχη της ΑΤΕ Ασφαλιστικής γύρω από τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας.
Παράγοντες της ασφαλιστικής αγοράς που παρακολουθούν από κοντά τα τεκταινόμενα εκτιμούν ότι όλη η υπόθεση πώλησης της ΑΤΕ Ασφαλιστικής έχει κλείσει με την Ergo Ασφαλιστική να προκρίνεται ως ο νέος μέτοχος για την εταιρεία, καθώς η Ergo έχει ήδη συμμαχία με την Τράπεζα Πειραιώς στο Bancassurance. Βέβαια σε τέτοιου είδους συμφωνίες τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο μέχρι την επίσημη ανακοίνωση.
Να σημειωθεί ότι άλλοι παράγοντες της αγοράς ανέφεραν στο nextdeal.gr ότι η UBS απευθύνθηκε και σε άλλους δυνητικά ενδιαφερόμενους ασφαλιστικούς ομίλους οι οποίοι όμως αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε προσφορές. Ωστόσο άλλες πηγές αναφέρουν ότι θα υπάρξουν ανάλογες συναντήσεις όπως αυτή με την Munch Re με δύο ακόμη εταιρείες.
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου