Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Τέλος το θρίλερ σε σχολείο της Μόσχας – «Εξουδετερώθηκε» ο δράστης, δύο νεκροί

Τέλος το θρίλερ σε σχολείο της Μόσχας  ΕξοΕξουδετερώθηκε  δράστης  δύο νεκροί

Εξουδετερώθηκε τελικά ο ένοπλος που άνοιξε νωρίτερα πυρ σε σχολείο στη Μόσχα, σκοτώνοντας δυο ανθρώπους, ενώ κρατούσε όμηρους περίπου 20 παιδιάa.




Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, έχουν απελευθερωθεί και οι όμηροι, ενώ το Associated Press ισχυρίζεται πως ο δράστης είναι μαθητής. Αξίζει να σημειωθεί πως αρχικά τα διεθνή ΜΜΕ ανέφεραν ότι πρόκειται για τον πατέρα ενός μαθητή, ο οποίος -για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους- εισέβαλε σε γυμνάσιο της ρωσικής πρωτεύουσας κρατώντας ένα όπλο και πυροβόλησε εναντίον αστυνομικών.
Αλλά τελικα :
Ο ένοπλος που εισέβαλε σήμερα σε σχολείο στα περίχωρα της Μόσχας σκοτώνοντας δυο ανθρώπους και συλλαμβάνοντας ομήρους, είναι μαθητής του σχολείου αυτού, δήλωσε εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών, σύμφωνα με τον οποίο αστυνομικοί αφόπλισαν το δράστη και τον συνέλαβαν.

Νεκροί είναι ένας αστυνομικός και ένας καθηγητής, ενώ ένας ακόμα αστυνομικός τραυματίσθηκε.
Πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας την οποία επικαλέσθηκε το πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ ανέφερε ότι, με βάση τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης ήθελε να εκδικηθεί τον καθηγητή της Γεωγραφίας.

Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι στον αφοπλισμό του δράστη βοήθησε και ο πατέρας, ο οποίος έκανε διαπραγματεύσεις με το γιο του μαζί με τις δυνάμεις ασφαλείας.

Ένας εκπρόσωπος της ρωσικής επιτροπής έρευνας, ο Βλαντίμιρ Μαρκίν, δήλωσε ότι ο δράστης είναι ένας "εξαιρετικός μαθητής" ότι ήταν "ψυχολογικά φορτισμένος" και πρόσθεσε ότι τα κίνητρά του θα αποσαφηνιστούν στη διάρκεια της έρευνας.

Το δυο όπλα που είχε μαζί του, μια καραμπίνα και ένα τουφέκι μικρού διαμετρήματος, ήταν καταχωρημένα στο όνομα του πατέρα του.
 Προς το παρόν πάντως όλα είναι θολά γύρω από το σημερινό περιστατικό.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου