Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΣΚΙΜΩΩΝ!!!Ο Γουίλιαμ Φ. Γουόρεν, στο βιβλίο του, « Βρέθηκε ο Παράδεισος, ή το Λίκνο της Ανθρώπινης Φυλής », παρουσιάζει την άποψη ότι η ανθρώπινη φυλή δημιουργήθηκε σε μια τροπική ήπειρο στην Αρκτική, την φημισμένη Υπερβόρεια των αρχαίων Ελλήνων, μια χώρα της ηλιοφάνειας, οι κάτοικοι των οποίων ήταν μια φυλή θεών, που έζησε για πάνω από χίλια χρόνια, χωρίς να γερνάει.

Στις αρχαίες γραφές οι Κινέζοι, οι Αιγύπτιοι, οι Ινδουιστές και οι άλλες φυλές, αλλά και οι θρύλοι των Εσκιμώων, μιλάνε για ένα μεγάλο άνοιγμα στο βορρά και για κάποια νοήμον όντα που ζουν κάτω από το φλοιό της γης, η πιο αξιοπερίεργη αναφορά από όλες είναι από τους Εσκιμώους, ότι οι πρόγονοί τους ήρθαν από αυτό το παράδεισο από το εσωτερικό της Γης.Οι περισσότεροι συγγραφείς σχετικά με το θέμα, υποστηρίζουν ότι το εσωτερικό της γης κατοικείται από μια φυλή μικρών ανθρώπων. Εδώ θέλω να προσθέσω ότι οι Εσκιμώοι, η φυλετική τους καταγωγή είναι διαφορετική από εκείνη όλων των άλλων φυλών στην επιφάνεια της γης, οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι προήλθαν από αυτή την υπόγεια χώρα της γης!!!! Όταν οι Εσκιμώοι λένε από που οι πρόγονοί τους ήρθαν αναφέρουν πάντα προς τα βόρεια. Όλοι οι μύθοι των Εσκιμώων μιλάνε για έναν παράδεισο της υπόγειας γης αλλά και μεγάλης ομορφιάς στα βόρεια. Οι θρύλοι των Εσκιμώων λένε επίσης για μια όμορφη γη του φωτός , όπου δεν υπάρχει ούτε σκοτάδι, ανά πάσα στιγμή, αλλά ούτε ένα « πολύ λαμπερό ήλιο » όπως επάνω στην γη.

Αυτό το υπέροχο κλίμα της υπόγειας γης έχει ένα ήπιο κλίμα, όπου έχει μεγάλες λίμνες που πότε δεν παγώνουν, όπου τα τροπικά ζώα περιφέρονται σε αγέλες, και όπου τα πουλιά από τα πολλά χρώματα που έχουν φαίνονται σαν σύννεφο στον ουρανό, η υπόγεια αυτή γη ονομάζεται και ως « διαρκούς νιότης », όπου οι άνθρωποι ζουν για χιλιάδες χρόνια με ειρήνη και ευτυχία. Υπάρχει μια ιστορία ενός Βρετανού βασιλιά με το όνομα Herla ( Χέρλα ), οι Skraelings ( Σκρέϊλινγκς ) όπως τους ονόμασε τους Εσκιμώους, αναφέρει ότι τον πήραν και τον πήγαν σε μια χώρα όπου ήταν στα μάτια του σαν παράδεισος με την μόνη διαφορά ήταν κάτω από τη γη. ΟΙ Ιρλανδοί έχουν ένα μύθο για μια όμορφη γη πέρα από τα βόρεια, όπου είναι συνεχές το φως και ότι έχει καιρικές συνθήκες καλοκαιριού και ας είναι τόσο βόρεια, τόσο που πρέπει πρώτα να περάσεις τις παγωμένες θάλασσες. Οι Σκανδιναβικοί θρύλοι μιλάνε για μια υπέροχη γη μακριά στο Βορρά εκεί που υπάρχει πάγος στην γη και στο νερό, που ονομάζεται « Ultima Thule » ( Η Καταπληκτική Θούλη ).Μιλώντας για την προέλευση των Εσκιμώων ο Γκάρντνερ λέει:

« Ο Εσκιμώος προήλθε από το εσωτερικό της γης, δηλαδή, από μια θέση που δεν θα μπορούσε εύκολα να εξηγηθεί από τους Νορβηγούς αν τους ζητηθεί, οι Νορβηγοί τους θεωρούνται ως υπερφυσικούς ανθρώπους, ή ως ένα είδος παραμυθιού. Όταν στις προσπάθειες αυτών των Εσκιμώων να πουν από πού ήρθαν θα επισημάνω λένε και δείχνουν προς τα βόρεια περιγράφοντας μια χώρα της αέναης ηλιοφάνειας. Είναι εύκολο να δούμε ότι οι Νορβηγοί συνδέουν τις πολικές περιοχές με το τέλος του κόσμου, σίγουρα με έναν νέο κόσμο, αναρωτιόταν στο παράξενο της προέλευσης, έτσι είχαν δηλώσει ότι ήταν υπερφυσικά όντα που ήρθαν από κάποια περιοχή κάτω από τη γη . που όπως πάντα θεωρούσαν ότι είναι η κατοικία για νεράιδες, ξωτικά και αλλά πλάσματα παρόμοια ».

Σύμφωνα με τον Νάνσεν αυτό ακριβώς λέει:

« Έχω ήδη δηλώσει ότι « Skraeling » είναι η ονομασία των Νορβηγών για τους Εσκιμώους, όπου αρχικά η ονομασία είχε δοθεί για νεράιδες ή μυθικά πλάσματα. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά που θα σήμαινε ότι όταν οι Ισλανδοί συναντήθηκαν για πρώτη φορά με τους Εσκιμώους στη Γροιλανδία τους έβλεπαν όπως σαν Ξωτικά. Τους δώσανε όμως την ονομασία Τrοls ( Τρόλς ), « μια αρχαία κοινή ονομασία για τα διάφορα είδη των υπερφυσικών υπόγειων όντων. Η άποψη αυτή παρέμεινε περισσότερο ή λιγότερο στους μεταγενέστερους χρόνους ».Ο Νάνσεν μας λέει ότι αυτοί Skraelings, ή Εσκιμώοι, αναφέρθηκαν Σε παλιά Λατινικά συγγράμματα, η λέξη μεταφράζεται ως « Pygmaei » ( Πυγμαίος ) που σημαίνει με λίγα λόγια, « άνθρωπος ανεπτυγμένος ολιγότερων του δέοντος με υπερφυσικό στοιχείο » Στο μεσαίωνα υποτίθεται ότι κατοικούν στη Thule ( θούλη ), η οποία αναφέρεται σαν η τελική γη πέρα στα βόρεια. Αυτή η πίστη στην Thule, μια χώρα πέρα από τον Πόλο, όπου κατοικείται από μια φυλή παράξενη ανθρώπων, ήταν πολύ διαδεδομένη. Ο Νάνσεν μας λέει ότι η γνώση αυτών των Πυγμαίων ανάφερε ο Ισίδωρος, και από αυτόν πέρασε σε όλα τα κράτη της μεσαιωνικής Ευρώπης με την έννοια της ως εκπληκτικούς ανθρώπους από τα απώτατα μέρη του βορρά, ως ένας λαός νεράιδων.

Ένας Ουαλός, ο Walter Mapes ( Γουόλτερ Μεϊπς ), στο τέλος του δωδέκατου αιώνα, στη συλλογή του, αναφέρει τον προϊστορικό βασιλιά των Βρετανών που ονομάζεται Herla ( Χέρλα ), ο οποίος συναντήθηκε με τους Skraelings ή Εσκιμώοι, όπου τον πήραν κάτω από τη γη. Πολλοί θρύλοι των ανθρώπων μιλάνε για ένα παράξενο βασίλειο κάτω από την γη, πάντα όσοι την έχουν επισκεφτεί παραμένουν εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια επιστρέφουν. Η αρχαία Ιρλανδική ιστορία έχει ένα θρύλο της υπόγειας γης πέρα από τη θάλασσα, όπου ο ήλιος πάντα έλαμπε και είχε πάντα καιρικές συνθήκες όπως του καλοκαιριού.

Στο δέκατο τρίτο αιώνα υπήρξε ένας συγγραφέας Νορβηγός ο Νάνσεν, σύμφωνα με τον οποίο οι Εσκιμώοι πίστευαν ότι αυτή τη στιγμή είναι ένα υπερφυσικοί άνθρωποι, μικροί στο ανάστημα, και ως εκ τούτου, διαφορετικοί ως προς την καταγωγή τους από τους άλλους κατοίκους της γης.Ο Νάνσεν λέει:

« Ότι οικισμοί των Εσκιμώων έχουν αυξηθεί όχι μόνο από τη φυλή, αλλά αυξάνονται σε αριθμούς, από` φρέσκια μετανάστευση που προέρχεται από το Βορρά », που σαφώς δείχνει να γίνονται περαιτέρω προσθήκες από το εσωτερικό της γης!!!!

Αυτό που αρχικά ήρθε από μια χώρα της συνεχούς ηλιοφάνειας, από μια χώρα πολύ πέρα από το βόρειο φράγμα του πάγου είναι η παράδοση των Εσκιμώων, οι ίδιοι, είναι μια παράδοση που πρέπει να δοθεί όλο το βάρος της έρευνας για το θέμα της μέσης γης. Το πρώτο μέρος χωρίς αιτία σε αυτό το σημείο ο Δρ Senn ( Σεν) λέει:

«`Όταν ρωτήθηκε ως προς την γη της καταγωγής τους, πάντοτε δείχνει το σημείο του Βορρά χωρίς την παραμικρή αντίληψη, τι να σημαίνει αυτό; ».

« Φυσικά οι Εσκιμώοι δεν γνωρίζουν ότι η Γη είναι κούφια και ότι εδώ και πολύ καιρό ζούσαν στο εσωτερικό του, αλλά έχουν προσκολληθεί στο ότι ένα απλό γεγονός ότι ήρθαν από το Βορρά ο Δρ Senn αρνείται ότι έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά με των Ινδιάνων της Βορείου Αμερικής και πιστεύει ότι είναι ένα απομεινάρι από τους παλαιότερους κατοίκους του δυτικού ημισφαιρίου ». Σε αυτό αποδίδουν πολλοί την αρχαιότητα και μπορεί να είναι σωστό τουλάχιστον ο ίδιος συμφωνεί με τον Νάνσεν ότι, όμως, ίσως να ήρθαν από το εσωτερικό της γης και όχι το δυτικό ημισφαίριο, είναι προφανώς ο αρχικός τόπος διαμονής τους δεν είναι κανένα άλλο από την Μέση γη!!!

Όσο για τη γη της διαρκούς ηλιοφάνειας, των Εσκιμώων, φυσικά, δεν θυμάται ότι κανένας να έχει δει, γιατί είναι πολύ αμφίβολο αν κάποιοι από τους Εσκιμώους της σημερινής γενιάς έχουν ποτέ διεισδύσει στο εσωτερικό…. Αλλά είναι ένα γνωστό γεγονός ότι κάθε εποχή έχει την ιδέα του ως «`χρυσή εποχή » ή παράδεισος που αποτελούνται γενικά από τα στοιχεία που εκδίδονται σε ιστορίες και τους μύθους της ως χαρακτηριστικό. Έτσι οι θρύλοι των Εσκιμώων εκδίδονται από γενιά σε γενιά , ιστορίες από το εσωτερικό της γης με το λαμπερό ήλιο της.Ο Δρ Senn, αναλύοντας τη θρησκεία τους λέει:

« Πιστεύουν σε ένα μελλοντικό κόσμο, η ψυχή κατεβαίνει κάτω από τη γη σε διάφορες κατοικίες …. Η πρώτη των οποίων είναι κάπως του χαρακτήρα καθαρτήριου. Αλλά τα καλά πνεύματα που διέρχονται μέχρι να βρει άλλα αρχοντικά βελτιώνονται σε μεγάλο βάθος, όπου όταν φτάσουν είναι η τοποθεσία της τέλειας ευδαιμονίας, όπου ποτέ δεν δύει ο ήλιος, και όπου από την πλευρά των Μεγάλων Λιμνών δεν παγώνουν, τα ελάφια περιφέρονται σε μεγάλες αγέλες και η σφραγίδα για το θαλάσσιο ίππο πάντα αφθονεί στα νερά ».

« Αυτός ο παράδεισος θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως μια σχεδόν ακριβή περιγραφή της γης για το εσωτερικό της γης, και ο τρόπος με τον οποίο ο Εσκιμώος δείχνει προκαταρκτικό καθαρτήριο προτού να μπορέσει να επιτευχθεί μπορεί να είναι η αντανάκλαση μιας μνήμης που απαγγέλλονται στην φυλή ως μεγάλες κακουχίες αλλά και τις δυσκολίες για το φράγμα πάγου μεταξύ της εν λόγω υπόγεια κατοικία τους και την παρούσα κατάσταση των Εσκιμώων στη νότια πλευρά του μεγάλου φυσικού εμποδίου!!!Είναι επίσης ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι όταν ο πρώτος Εσκιμώος είδε την προσπάθεια του Peary ( Πιερεί ερευνητής των Πόλων ) να πάει πιο βόρεια από το μεγάλο στρώμα πάγου της Γροιλανδίας πέρα από το οποίο οι ίδιοι οι Εσκιμώοι δεν είχαν καμία φιλοδοξία να εξερευνήσουν - αμέσως σκέφτηκε ότι ο λόγος για την προσπάθεια του να πάει περαιτέρω βόρεια ήταν να μπει σε επικοινωνία με άλλες φυλές εκεί. Αυτή η ιδέα θα ήταν δύσκολο να καταχωρηθεί, εάν δεν ήταν το γεγονός ότι είχαν παραδοσιακά ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία των κατοίκων του δήθεν ακατοίκητου βορά.

« Με ένα τέτοιο βάρος απόδειξης όταν όλα δείχνουν μία άποψη, είναι πολύ δύσκολο να αντισταθεί στο συμπέρασμα ότι στην ζωή των Εσκιμώων θα βρούμε έναν μοναδικό τύπο, που άλλαξε τώρα και αναμειγνύεται με άλλα είδη, ειδικά έναν τύπο ανθρώπου που έχει κατοικηθεί ή που κατοικούσε στο εσωτερικό της γης. Δεν μπορούμε να βρούμε σίγουρα την προέλευση για αυτούς που να εξηγεί την παρούσα κατάσταση τους, οι θρύλοι της όμως δεν παραδέχονται καμία άλλη εξήγηση. Για τι όλοι οι θρύλοι τους όπως επισημάναμε σε κάθε κεφάλαιο αυτού του άρθρου είναι – μιας διαρκούς γης, το φως του ήλιου και το ήπιο κλίμα, μια γη που αντιστοιχεί στο « Ultima Thule » του αρχαίου μύθου και ότι μπορεί, από ό, τι αναμένει ο σκεπτικιστής, να ανοίξει και πάλι τις σκέψεις τους σε εκείνους που πηγαίνουν εκεί….. να είναι κατάλληλα εξοπλισμένοι για να το βρουν!! ».Ο Γκάρντνερ λέει ότι τόσο οι Εσκιμώοι αλλά και η Μογγολική φυλή προήλθε από το εσωτερικό της γης, δεδομένου ότι μοιάζουν μεταξύ τους με πολλούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένης το ασυνήθιστο σχηματισμό των ματιών τους, τόσο διαφορετική, από εκείνη των άλλων φυλών.

Με λίγα λόγια οι Εσκιμώοι στους θρύλους τους ή την προφορική τους ιστορία δηλώνουν ότι κατάγονται από τον υπέρτατο Βορρά, την Υπερβόρεια την χώρα του θεού Απόλλωνα η οποία δεν έχει βρεθεί ποτέ αλλά έχει αναφερθεί από τόσους αρχαίους λαούς ως χώρα υπαρκτή και όχι μυθική!! Όλες οι ενδείξεις από τους θρύλους και την προφορική ιστορία τους δηλώνει ότι προέρχονται από την μέση γη!!! Ας μην ξεχνάμε τις φήμες που θέλουν την φανταστική ιστορία του Τόλκιν για « Τον Άρχοντα του Δαχτυλιδιού » να είναι η μυθολογία των Εσκιμώων!!! Αν και αν κάποιος ψάξει τα λεγόμενα του συγγραφέα δεν είναι καθόλου φήμες ….. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!
!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου