Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Τι έχει ανακαλυφθεί στον Κόλπο του Άντεν έξω από τις ακτές της Σομαλίας;; Tι λέει το απόρρητο έγγραφο του WikiLeak
Το έγγραφο του WikiLeak. Ιδρυτής του οργανισμού είναι ο Τζούλιαν Ασάντζ (Julian Assange), ένας Αυστραλός δημοσιογράφος και ακτιβιστής.Ο Ασάντζ δίνει στην δημοσιότητα ένα έγγραφο στο οποίο γράφει ότι το 2000 ο ναύαρχος Maksimov διοικητής του ρωσικού Στόλου της Βόρειας θάλασσας, έστειλε μια απόρρητη αναφορά στον τότε πρόεδρο της Ρωσίας Vladimir Putin ότι μια μαγνητική δίνη είχε δημιουργηθεί (Νοέμβριος 2000) ή ανακαλυφθεί στον Κόλπο του Άντεν έξω από τις ακτές της Σομαλίας και πως παρά τις συνδυασμένες προσπάθειες της Ρωσίας, των ΗΠΑ και της Κίνας να την περιορίσουν(;) ή να μελετήσουν τη φύση της –η οποία δείχνει να «αψηφά » όλους τους νόμους της φυσικής- απέτυχαν. Στα τέλη του 2008 διαπιστώνεται πως η δίνη αυτή σταδιακά μεγαλώνει.


Οι Ηνωμένες Πολιτείες προειδοποιούν αμέσως όλο τον κόσμο σχετικά με αυτό το μυστηριώδες περιστατικό και πολλά Έθνη έστειλαν Ναυτικές Δυνάμεις σε αυτή την περιοχή, χρησιμοποιώντας το πρόσχημα ότι τα πλοία τους ήταν απαραίτητα για την προστασία του Κόλπου του Άντεν από τους πειρατές της Σομαλίας. Ο ναύαρχος Maksimov αναφέρει στην έκθεση αυτή ότι η εν λόγω συγκέντρωση είναι η μεγαλύτερη στην ανθρώπινη ιστορία και ότι η Ρωσία είναι "έτοιμη" να συνταχθεί με τους Αμερικανούς για να «νικήσουν» αυτό που πιστεύουν πολλοί αξιωματούχοι ότι δηλ. είναι μια επίθεση στον πλανήτη μας από "δυνάμεις" αγνώστου προελεύσεως , μάλλον εξωγήινοι. 250 πολεμικά πλοία είναι περίπου συγκεντρωμένα . Προχωρώντας ακόμη περισσότερο πολλοί υποστηρίζουν πως η «μαγνητική δίνη» δεν πρόκειται τελικά για δίνη, αλλά για μία πύλη, μια αστρική πύλη…….
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ
Δείτε την δίνη.


ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΕΡΕΥΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE EARTH ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΝΗ ΠΥΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΊΤΕ ΕΔΩ:

ΚΟΛΠΟΣ ΤΟΥ ANDEN STARGATE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου