Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΙΩΝ



Ένας ριψοκίνδυνος Γερμανός δημοσιογράφος εχοντας κάποιες πληροφορίες για το σχετικό θέμα έκανε μια έρευνα και έφτασε στην δημοκρατία της Γεωργίας στον Καύκασο

Εκεί ανακάλυψε ότι υπάρχει ένα μυστικό κέντρο με την ονομασία Lugar Center, που ασχολείται με ιούς που προκαλούν διάφορες ασθένειες. Το κέντρο αυτό έχει την συμβολική ονομασία «εργαστήριο του θανάτου» γιατί ειδικεύεται στην παραγωγή θανατηφόρων ιών σε ένα πρόγραμμα εξόντωσης ανθρωπίνων πληθυσμών




Με το κέντρο αυτό το οποίο λειτουργεί με την άδεια της γεωργιανής κυβέρνησης συνεργάζονται μεγάλες αμερικανικές εταιρίες ειδικευμένες στο θέμα των ιών όπως…παρακάτω

Αλλά εκείνο που ήταν το πιο σημαντικό που ανακάλυψε ο Γερμανός δημοσιογράφος είναι ότι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης αυτού του κέντρου είναι το αμερικανικό πεντάγωνο όπου καταρτίζονται και τα βασικά προγράμματα της λειτουργίας του. Είναι δηλαδή μια τέλεια συνεργασία του αμερικανικού Πενταγώνου με την κυβέρνηση δημοκρατίας της Γεωργίας, μια χώρα που βρίσκεται στο υπογάστριο της Ρωσίας του Βλαδιμίρ Πούτιν με την οποία έχει ανοιχτά μέτωπα στις περιοχές της Αμπχαζίας και Οσσετίας.

Είναι χαρακτηριστικό όπως αναφέρει στην έρευνα του ο Γερμανός δημοσιογράφος ότι από τότε που άρχισε την λειτουργία του αυτό το κέντρο εμφανίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή διάφορες περίεργες θανατηφόρες επιδημίες που προκαλούν οι ιοί άγνωστο μέχρι σήμερα στον ιατρικό κόσμο

Άλλο περίεργο φαινόμενο είναι η εμφάνιση παράξενων και εξωτικών εντόμων που όπως αποδείχτηκε εντάσσονται σε ένα ειδικό πρόγραμμα παραγωγής αυτού του κέντρου

Ένας άλλος τομέας πειραματισμού αυτού του κέντρου σύμφωνα με κάποιες διαρροές από το ίδιο το αμερικανικό πεντάγωνο είναι ότι πειραματίζονται με μεγάλες επιδημίες όπως η πανούκλα είχε στοιχίσει τη ζωή σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους

Το ότι το κέντρο αυτό δεν λειτουργείς στις ΗΠΑ αλλά σε μια απομακρυσμένη χώρα όπως είναι η δημοκρατία της Γεωργίας γίνεται για ευνόητους λόγους, δηλαδή για αποφυγή ανεξέλεγκτων πιθανών καταστάσεων που θα μπορούσαν να επιδράσουν μέσα στις ΗΠΑ.


Μέγας θιασώτης της δημιουργίας τέτοιων κέντρων στην Γεωργία ήταν ο πρώην ηγέτης της ο γνωστός Σακασβίλι που είχε προσπαθήσει να παρασύρει τις ΗΠΑ σε ανοιχτό πόλεμο με την Ρωσία, ένας πολιτικός τυχοδιώκτης με σκοτεινές διασυνδέσεις με την παγκόσμια μαφία.

Ο ίδιος αυτός ο Σακασβίλι όταν ήταν στην εξουσία επέβαλε στο λαό του μαζικούς εμβολιασμούς που περιείχαν τον ιό του άνθρακα με αποτέλεσμα μετά από λίγα χρόνια χιλιάδες άτομα να αρρωστήσουν εξαιτίας αυτού του εμβολιασμού.

MARKmobil Mittelpunkt – Labor des Todes









Παράγονται στο εργαστήριο αυτό, ειδικά βακτήρια που χρησιμοποιούνται σε βιολογικό πόλεμο, όπως:

ιό του άνθρακα
πανούκλα
τουλαρεμία
βρουκέλλα
ηπατίτιδα c
ιός hanta
βακτήριο EHEC

Συμπτωματικά στην περιοχή που βρίσκεται το «Lugar Center» εμφανίστηκαν καινούργιες αρρώστιες και επιδημίες που κατά πάσα πιθανότητα οφείλονται στους ιούς που παράγονται εκεί.


Η κυβέρνηση της Γεωργίας και το Υπουργείο Υγείας έδωσε την άδεια σε δυο εταιρίες- αμερικάνικους κολοσσούς φαρμάκων Metabiota firma και Gilead να δίνουν φάρμακα στους πολίτες της χώρας δωρεάν. Στην πραγματικότητα όμως τους χορηγούν φάρμακα υψηλού κινδύνου για τα πειράματα τους.

Ήδη έχουν σημειωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα πολλοί θάνατοι που οφείλονται ακριβώς στην δωρεάν παροχή αυτών των φαρμάκων.
Τοε εντυπωσιακό είναι ότι δεν μπορούν να επιβληθούν κυρώσεις σε αυτήν την εταιρία γιατί οι Αμερικανοί φρόντισαν να έχουν πλήρη νομική κάλυψη έναντι της γεωργιανής κυβέρνησης η οποία στην ουσία συνεργάζεται μαζί τους. Για να καταλάβουμε τις συνέπειες αυτής της κατάστασης, μέσα σε δυο μήνες πέθαναν τριακόσια άτομα με αυτές τις δωρεάν χορηγήσεις δοκιμαστικών φαρμάκων.
Ενώ τελευταία τα θανατηφόρα κρούσματα ανήλθαν σε 25 ημερησίως.

Το ερώτημα που τέθηκε στην έρευνα αυτή είναι ποιος είναι ο ιδιοκτήτης αυτών των φαρμακευτικών εταιριών όπως ο Gelead που χορηγούν τον θάνατο για τα πειράματα τους. Όπως αποκαλύφτηκε ο ιδιοκτήτης τους είναι ο Donald Rumsfeld, πρώην υπουργός της κυβέρνησης Μπους και από τους πρωτεργάτες του πολέμου των ΗΠΑ στο Ιράκ.

Αυτή η εταιρία του Ράμσφελτ παρήγαγε ένα φάρμακο το Sovaldi, δήθεν για την θεραπεία της ηπατίτιδας C. Το φάρμακο αυτό το οποίο στη Γεωργία που παράγεται κοστίζει 52 ευρώ για θεραπεία, στην Ευρώπη όπου έχει την αποκλειστικότητα ο Ράμσφελντ, η τιμή του φτάνει στο αστρονομικό ποσό 43.000 ευρώ.
Αν υπολογίσει κανείς ότι στην Ευρώπη περί τα 15 εκατομμύρια πάσχουν από ηπατίτιδα C αντιλαμβάνεται κανείς τα τεράστια κέρδη που έχει η χορήγηση του στους Ευρωπαίους.

Τα συνολικά κέρδη του φαρμάκου αυτού για τα 15.000.000 ασθενών υπολογίζονται στα 645 000 000 000 ευρώ. Να σημειώσουμε ότι με αυτό το ποσό αγοράζεις μονοκοπανιά την Microsoft, General Electric, Google, Cisco και Apple.

Η ίδια εταιρία έχει δημιουργήσει παραρτήματα της στην Ουκρανία που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια φυσικά με την άδεια και την συνεργασία του καθεστώτος. Το περίεργο είναι ότι όταν άρχισε να κυκλοφορεί αυτό το φάρμακο αντί να θεραπεύονται οι ασθενείς στην Ουκρανία, αυξήθηκαν εντυπωσιακά τα κρούσματα της ηπατίτιδας C. Δηλαδή άλλο ένα στοιχείο που δείχνει την μεγάλη απάτη αυτού του φαρμάκου.

ბიოლოგიური იარაღი თბილისში? რუსული საინფორმაციო ომი მიკროორგანიზმების წინააღმდეგ





Η δεύτερη μεγάλη εταιρία της ίδιας φίρμας που δραστηριοποιείται στην Γεωργία είναι η Insect Allies. Η εταιρία αυτή υποτίθεται ότι δημιουργεί-παράγει ειδικά έντομα που χρησιμοποιούνται για την βελτίωση των αγροτικών καλλιεργειών. Το ερώτημα όμως που μπαίνει εδώ όπως επισημαίνει ο Γερμανός ερευνητής είναι πως είναι δυνατόν να παράγεις κουνούπια, σκνίπες, τσιμπούρια, , που ρουφάνε το αίμα του ανθρώπου και μεταδίδουν συγχρόνως αρρώστιες για γεωργικούς σκοπούς. Η έρευνα αποκάλυψε ότι τα βλαβερά αυτά έντομα διαδίδονται με ειδικά ντρόουνς και εδώ μπαίνει και πολιτικό στοιχείο, γιατί αποτελούν όπλο βιολογικού πολέμου και μάλιστα έχει παρατηρηθεί ότι τέτοια εξοπλισμένα ντρόουνς έχουν γίνει αντιληπτά από τη Γεωργία στη ρωσική επικράτεια

Όπως έχουν αναφέρει ρωσικές πηγές έχει επισημανθεί η μεταφορά βιολογικής σκόνης από τη Γεωργία στο ρωσικό έδαφος με άκρως καταστρεπτικές συνέπειες δηλαδή ένα είδος ειδικού βιολογικού πολέμου που κατευθύνεται από τους Αμερικανούς στην περιοχή.
Όσοι προσπάθησαν να προσεγγίσουν από κοντά αυτά τα εργαστήρια δέχτηκαν επιθέσεις με τραυματισμούς που κινδύνεψε η ζωή τους.

Mysterious US funded ‘bioweapons’ laboratory implicated in death of 73 people in Tbilisi, Georgia








Today News – Georgia Ready to Allow Russian Experts to Inspect Lugar Center







ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου