Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Ο Albert Pike και η πρόβλεψη των 3 παγκοσμίων πολέμων: Το σχέδιο σε πλήρη εφαρμογή

Πριν λίγες μέρες, τουλάχιστον 147 άνθρωποι δολοφονήθηκαν όταν ισλαμιστές τρομοκράτες επιτέθηκαν σε ένα πανεπιστήμιο, στην Κένυα σε χριστιανούς φοιτητέςΚατά την επίθεση ένοπλοι της Αλ Σεμπάμπ αρχικά πυροβολούσαν αδιακρίτως όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Αργότερα όμως χώρισαν τους μουσουλμάνους ομήρους από τους υπόλοιπους. Η Χριστιανική Ένωση του πανεπιστημίου φαίνεται ότι πλήρωσε το μεγαλύτερο τίμημα καθώς τα μέλη της είχαν συγκεντρωθεί για να προσευχηθούν.

Η είδηση δεν έτυχε μεγάλης προβολής από τα ελληνικά ΜΜΕ, ανάλογη με εκείνη της επίθεσης στα τζαμιά της Νέας Ζηλανδίας, με αποτέλεσμα πολλοί Έλληνες πολίτες να αγανακτούν και να αναρωτιούνται το γιατί μιλάνε για τους μουσουλμάνους και όχι για τους χριστιανούς όταν τους επιτίθενται οι μουσουλμάνοι.
Στόχος επετεύχθη

Ούτε «χριστιανοί» είναι αυτοί που επιτίθενται στους μουσουλμάνους, ούτε «μουσουλμάνοι» που επιτίθενται σε χριστιανούς. Πίσω από αυτά τα ακραία φαινόμενα κρύβονται σκοτεινοί κύκλοι που ως σκοπό έχουν να στρέψουν κοινωνίες και έθνη απέναντι, να εναντιωθούν, να αλληλοσκοτωθούν και, κουρασμένοι, απογοητευμένοι και απελπισμένοι να περάσουν στον Αθεϊσμό και κατόπιν στον Σατανισμό.

Το σχέδιο έχει μπει σε εφαρμογή εδώ και πολλά χρόνια και πλέον κορυφώνεται. Οι Δυτικές κοινωνίες είναι τώρα πιο ευάλωτες αφού ήδη κατάφεραν να κλονίσουν σε πολλούς την πίστη και να σπάσουν και τον πάλαι ποτέ γερό κοινωνικό ιστό.

Τα πάντα αναφέρονται ξεκάθαρα και είναι γραμμένα χαρτί και καλαμάρι από τον Albert Pike σε μια επιστολή του το 1871.
Ο Albert Pike και η πρόβλεψη των 3 παγκοσμίων πολέμων

O Albert Pike o ίδιος μασόνος και σατανιστής, μέλος της ΚΚΚ, σχεδιάζοντας την Νέα Τάξη Πραγμάτων, συνέλαβε μια ιδέα για το πώς θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτή και έστειλε την επιστολή στον επίσης μασόνο Giuzzepe Massini , την 15 Αυγούστου του 1871.
Η επιστολή:

«Ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος πρέπει να δημιουργηθεί για να επιτραπεί στους πεφωτισμένους (Illuminati) να ξεφορτωθούν τους τσάρους στη Ρωσία και να κάνουν την χώρα αυτή άντρο του αθεϊστικού κομμουνισμού. Οι διαφοροποιήσεις που προκλήθηκαν από πράκτορες των πεφωτισμένων μεταξύ της Γερμανικής και Βρετανικής αυτοκρατορίας θα χρησιμοποιηθούν για την υλοποίηση αυτού του πολέμου. Στο τέλος του πολέμου , ο κομμουνισμός θα χτιστεί και θα χρησιμοποιηθεί για να καταστρέψει άλλες κυβερνήσεις και για να αποδυναμώσει τις θρησκείες».


«The First World War must be brought about in order to permit the Illuminati to overthrow the power of the Czars in Russia and of making that country a fortress of atheistic Communism. The divergences caused by the «agentur» (agents) of the Illuminati between the British and Germanic Empires will be used to foment this war. At the end of the war, Communism will be built and used in order to destroy the other governments and in order to weaken the religions.»

«Ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος θα υποδαυλιστεί από τις διαφορές των φασιστών και των πολιτικών σιωνιστών. Αυτός ο πόλεμος πρέπει να δημιουργηθεί ούτως ώστε ο ναζισμός να καταστραφεί και ο πολιτικός σιωνισμός να είναι αρκετός για να δημιουργηθεί ένα ανεξάρτητο κράτος του Ισραήλ στην περιοχή της Παλαιστίνης. Κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου o διεθνής κομμουνισμός πρέπει να δυναμώσει αρκετά ώστε να αποτελεί ένα ικανό αντίβαρο για την Χριστιανοσύνη. Η οποία Χριστιανοσύνη θα πρέπει να χαλιναγωγηθεί και να είναι υπό έλεγχο, μέχρι τη στιγμή που θα την χρειαστούμε για τον τελικό κοινωνικό κατακλυσμό».

«The Second World War must be fomented by taking advantage of the differences between the Fascists and the political Zionists. This war must be brought about so that Nazism is destroyed and that the political Zionism be strong enough to institute a sovereign state of Israel in Palestine. During the Second World War, International Communism must become strong enough in order to balance Christendom, which would be then restrained and held in check until the time when we would need it for the final social cataclysm.»

«Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος πρέπει να υποδαυλιστεί, εκμεταλλευόμενος τις διαφορές μεταξύ των πολιτικών σιωνιστών, και ηγετών του ισλαμικού κόσμου.


Ο πόλεμος πρέπει να διεξαχθεί με τέτοιον τρόπο ώστε το Ισλάμ και ο πολιτικός σιωνισμός να αλληλοκαταστραφούν. (Αν λάβουμε υπόψη τις παρούσες αναταράξεις στον ισλαμικό κόσμο αυτή η πρόβλεψη είναι αληθοφανής.)

 Εν τω μεταξύ τα άλλα έθνη ακόμα πιο διασπασμένα θα αναγκαστούν να πολεμήσουν ως την πλήρη φυσική, ηθική, πνευματική και οικονομική τους εξόντωση… 


Πρέπει να εξαπολύσουμε τους μηδενιστές και τους άθεους και να προκαλέσουμε έναν ανυπέρβλητο κοινωνικό κατακλυσμό, που μέσα από τον τρόμο του θα δείξει στα έθνη το αποτέλεσμα του απόλυτου αθεϊσμού, την βαρβαρότητα και τον πιο ματωμένο αναβρασμό (κοινωνικές συγκρούσεις). 

Τότε παντού, οι πολίτες, υποχρεωμένοι να υπερασπίσουν τους εαυτούς τους ενάντια στην μειονότητα των παγκοσμίως επαναστατημένων, θα εξολοθρεύσουν τους καταστροφείς του πολιτισμού και το πλήθος απογοητευμένο από τον Χριστιανισμό, δεν θα έχει καμιά πυξίδα και θα αναζητά ένα ιδανικό, και δεν θα ξέρει που να αφιερώσει την πίστη του.

Τότε θα λάβει το αληθινό φως μέσω της δημόσιας εμφάνισης του αγνού δόγματος του Εωσφόρου, το οποίο θα σταματά να είναι κρυμμένο και θα παρουσιαστεί δημοσίως.

Αυτή η εμφάνιση θα είναι αποτέλεσμα μιας γενικότερης αντιδραστικής κίνησης η οποία θα έρθει μετά την πλήρη κατάκτηση, την καταστροφή και εξολόθρευση του Χριστιανισμού και του αθεϊσμού».


«The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the «agentur» of the «Illuminati» between the political Zionists and the leaders of Islamic World. 

The war must be conducted in such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism (the State of Israel) mutually destroy each other. 

Meanwhile the other nations, once more divided on this issue will be constrained to fight to the point of complete physical, moral, spiritual and economical exhaustion…

We shall unleash the Nihilists and the atheists, and we shall provoke a formidable social cataclysm which in all its horror will show clearly to the nations the effect of absolute atheism, origin of savagery and of the most bloody turmoil.

 Then everywhere, the citizens, obliged to defend themselves against the world minority of revolutionaries, will exterminate those destroyers of civilization, and the multitude, disillusioned with Christianity, whose deistic spirits will from that moment be without compass or direction, anxious for an ideal, but without knowing where to render its adoration, will receive the true light through the universal manifestation of the pure doctrine of Lucifer, brought finally out in the public view. 

This manifestation will result from the general reactionary movement which will follow the destruction of Christianity and atheism, both conquered and exterminated at the same time».

Οπότε είναι πλέον ξεκάθαρο ποιος ήταν ο στόχος και πως τώρα πραγματοποιείται. Αυτή η συνειδητοποίηση και ο έλεγχος θυμού και αγανάκτησης, ίσως και θα είναι ο μόνος τρόπος να αποτύχει ολοκληρωτικά αυτό το σχέδιο.

Να ξέρετε ότι Αλλάχ ου Άκμπαρ είναι μια από τις ωραιότερες φράσεις που έχουν ειπωθεί ποτέ, αφού σημαίνει ο Θεός είναι Μεγάλος. Και φυσικά φρόντισαν να την μαγαρίσουν συνδέοντας την με τις τρομοκρατικές επιθέσεις εξτρεμιστικών οργανώσεων… made in USA!

Το ίδιο ακριβώς έκαναν και με την ιερή Σβάστικα, το αρχαιότερο και πλέον ισχυρό σύμβολο όλων των αιώνων, που οικειοποιήθηκε ο Χίτλερ για την ανάπτυξη του β’ Π.Π.

Οπότε, μείνετε ψύχραιμοι και νηφάλιοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου