Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Σήματα από το εσωτερικό της Γης
Η Καναδική εφημερίδα «Weekly World News» στις 14 Φεβρουαρίου του 1995 δημοσίευσε ένα άρθρο που αποδεικνύει και πάλι τη θεωρία της κούφιας Γης. 

  Ο τίτλος αυτού του άρθρου είναι:
«Ακρωτήριο Κανάβεραλ, Φλόριντα – Η NASA λαμβάνει ραδιοσήματα που προέρχονται από το εσωτερικό της Γης.»

Ένας ανώτερος αξιωματούχος της NASA είπε σχετικά για τα όντα που κατοικούν στο κοίλο της Γης:
«Είναι ένας πολιτισμός που διαθέτει μια τεχνολογία που είναι σε θέση να στέλνει σήματα μέσω του φλοιού της γης, εκατοντάδες μίλια μέσα από γη και τους βράχους.»

Η NASA έχει αποκωδικοποιήσει τα ραδιοσήματα, αλλά δεν αποκαλύπτει το περιεχόμενό τους.
Η ‘πηγή’ αυτής της πληροφορίας είπε ότι οι επιστήμονες συμφωνούν ότι αυτή είναι η πιο εντυπωσιακή και σημαντική ανακάλυψη του αιώνα.

«Έχουμε καιρό τη σκέψη ότι το διάστημα ήταν το τελευταίο σύνορο, όμως τώρα συνειδητοποιούμε ότι στο εσωτερικό του πλανήτη μας βρίσκεται ανεξερεύνητο έδαφος που θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ πιο σημαντικό για το μέλλον μας.»

Είναι σαφές ότι κάποιος ή κάτι, επικοινωνεί μαζί μας από το κέντρο της γης.
Κάποια χρόνια αργότερα…

Δύο επιστήμονες από την Αργεντινή, οι οποίοι ερευνούσαν το φαινόμενο των UFO δήλωσαν ότι εντόπισαν ραδιενέργεια, μικροκύματα, ηλεκτρικά σήματα και ταλαντώσεις που προέρχονταν από τα βάθη ης Γης.

Οι Omar Hesse και Jorge Millstein ερευνούσαν το έδαφος στα βουνά γύρω από την πόλη Cashi όταν ετόπισαν τα σήματα και αφού τα ανέλυσαν κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η προέλευση τους δεν είναι φυσική.

Όπως δήλωσε ο Hess:


«Φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι ταλαντώσεις δείχνουν την ύπαρξη κάποιας δραστηριότητας χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια. Τα εναλλασσόμενα ηλεκτρικά σήματα σημαίνουν την παρουσία κάποιας πηγής ισχύος και αυτό μπορεί να σημαίνει την ύπαρξη κάποιας μηχανής».συμπέρασμα ότι η προέλευση τους δεν είναι φυσική. 


Ωστόσο, η περιοχή στην οποία οι δύο ερευνητές έκαναν την έρευνα τους δεν επιλέχθηκε τυχαία. Επιλέχθηκε διότι σε τέσσερα φιλμ που τράβηξε ένας ντόπιος ορειβάτης ονόματι Antonio Zuleta ανάμεσα στον Ιούνιο του 2000 και το Νοέμβριο του 2002. Σε αυτά τα φιλμ φαίνονται μυστηριώδη φώτα που κινούνται γρήγορα τα οποία «βουτούν» μέσα στο έδαφος στο ίδιο σημείο.

Οι δύο επιστήμονες πήγαν στη περιοχή συνοδευόμενοι από τον ίδιο τον Zuleta και τα ευρήματα τους από ότι φαίνεται ήταν ταυτόχρονα μυστηριώδη και συναρπαστικά. Εκτιμούν μάλιστα, ότι οι ηχογραφήσεις και τα σήματα που καταγράφονται από τα βάθη της γης αντιστοιχούν σε μια τεχνολογία που δεν προέρχεται από τον κόσμο μας.

Σημειωτέο ότι τα μέλη των ερευνητικών ομάδων της περιοχής που ερευνούν παράξενα φαινόμενα, δεν εντυπωσιάστηκαν ιδιαίτερα με τα αποτελέσματα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του ινστιτούτου FICI (Fundacion Institute) Biofvsice de Investigaciones) που εδρεύει στη La Matanza και το οποίο διευθύνει ο Pedro Romaniuk, ένας από τους πλέον γνωστούς ερευνητές των φαινομένων των UFO.

Όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι του ινστιτούτου για την ανακάλυψη: «Απλά είναι μια από τις πιο καυτές περιοχές του πλανήτη σε ότι αφορά στην εξωγήινη δραστηριότητα. Είναι μια περιοχή που εκτείνεται από το La Poma μέχρι το Cayafate και η οποία έχει τραβήξει το παγκόσμιο ενδιαφέρον με τη βοήθεια του παγκόσμιου ερευνητικού δικτύου μας».

Οι Hesse και Millstein θέλουν να συνεχίσουν την έρευνα τους με πιο ευαίσθητα μηχανήματα και επισημαίνουν ότι: «Για όλους όσους ασχολούνται με αυτού του είδους την έρευνα, η πιθανότητα να υπάρχουν σκάφη που εισχωρούν στη Γη στην ευρύτερη περιοχή των Άνδεων, δεν είναι κάτι νέο καθώς απεικονίζεται σε πολλά πετρογλυφικά που έχουν βρεθεί στο Equador».

Το είδαμε εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου