Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΣΙΒΗΡΙΑ:Ευρήματα από τα ερείπια μεγαλιθικών κατασκευών τεράστιοι ογκόλιθοι που βρίσκονται στο βουνό Shoria

  














Στο βιβλίο του Νικολάι Zhirov "Ατλαντίς - Μιλάει για μια πυρηνική καταστροφή, η οποία «έριξε» την ανθρωπότητα στη νέα εποχή του λίθου - το 3102 π.Χ. επικεντρώνετε στα νότια της περιοχής Κεμέροβο, στη συμβολή των Αλτάι και Sayan .της πυρηνικής έκρηξης ήταν: Mohenjo-Daro , . Xarappa ,αρχαία πόλη Paraspur στα Ιμαλάια (κοντά στη σύγχρονη πόλη της Σριναγκάρ ).
Ίχνη των πυρηνικών εκρήξεων έχουν βρεθεί επίσης στο Περού , τη Βολιβία , τη Σιβηρία.
Στα κείμενα των αρχαίων μύθων των λαών λένε ότι στην αρχαιότητα ο κόσμος κυβερνιοταν από τους θεούς, που ήταν συνεχώς σε σύγκρουση μεταξύ τους για τον έλεγχο των πόλεων και χωρών.


Τα κείμενα " Mahabharata " δείχνουν ότι πίσω από όλους τους πολέμους (ενδεχομένως πυρηνικούς)ήταν οι θεοί που πάλεψαν για την υπεροχή ανάμεσα στους θεούς.


Μια έρευνα στην δυτική Σιβηρία σοκάρει με τα ευρήματα από τα ερείπια μεγαλιθικών κατασκευών τεράστιοι ογκόλιθοι, βρίσκονται στο βουνό Shoria - ορεινή περιοχή-τάιγκα στα νότια της περιοχής Κεμέροβο, στη συμβολή των Αλτάι και Sayan .


Σε υψόμετρο πάνω από χίλια μέτρα είναι τα αρχαία ερείπια ενός χαμένου πολιτισμού - κυκλώπεια κατασκευή που στέκεται πάνω σε  γιγάντια θεμέλια.

Η Μεγαλιθική πολυγωνική τοιχοποιία πέτρινο τείχος στην κορυφή του βουνού είναι εντυπωσιακή σε βάρος και στις διαστάσεις του, η βάση αποτελείται από μπλοκ γρανίτη σε ένα μήκος 20 μέτρων, μέχρι το ύψος 6 μέτρα , το βάρος του οποίου μπορεί να φτάσει πάνω από εκατό τόνους .




 Οι τοίχοι τέμνονται κάθετα τα μπλοκ ταιριάζουν μεταξύ τους χωρίς οποιαδήποτε λύση, μεταξύ των μπλοκ δεν μπορεί να τοποθετηθεί μαχαίρι, σε ορισμένα σημεία, είναι τόσο λεία και ευκρινή ότι χωρίς αμφιβολία η επεξεργασία τους έγινε με εργαλείο λείανσης.











Στα βράχια υπάρχουν πολλές στρογγυλές τρύπες μέχρι 7 εκατοστά  και ένα μικρό συγκρότημα με 30 cm. , είναι δυνατό να εντοπιστούν ίχνη από τρυπάνια και φρέζες.

   

Σε μερικά τετράγωνα υπάρχουν ίχνη της τήξης, τα οποία επιτρέπουν στους γεωλόγους για να στηρίξουν  την ιστορία μιας θερμοπυρηνική έκρηξης που κατέστρεψε την κυκλώπεια κατασκευή.
Μια  έκρηξη δικαιολογεί και τους τεράστιους ογκόλιθους που γεμίζουν την κοιλάδα και τις πλαγιές των βουνών .




Τα μέλη της αποστολής του Γκεόργκι Sidorov , ο οποίος μελέτησε τη Δυτική Σιβηρία και έκανε γνωστό στον κόσμο τα μεγαλιθικά κατασκευάσματα του βουνού Shoria, έχει την πεποίθηση ότι τα ερείπια στη Σιβηρία - είναι κατασκευάσματα του χαμένου πολιτισμού των αρχαίων Σλάβων. 
Επιπλέον,  ίχνη του μακρινού παρελθόντος των Σλάβων μπορεί να δει κάποιος όχι μόνο στο βουνό Shoria, όπως τα ερείπια των γιγάντιων τειχών του το πολυγωνικό μπλοκ τοιχοποιίας υπάρχει στο Αλτάι , στα βουνα Sayan  , τα Ουράλια , η Σειρά Verkhoyansk , Evenkia , Τσουκότκα . 

Παραμένει ένα μυστήριο πώς ο αρχαίοι μετακίνησαν γιγάντιους ογκόλιθους σε μεγάλο ύψος, όπου βρίσκεται το λατομείο, το οποίο χρησιμοποιείται  τεχνολογία  και επεξεργασία των μπλοκ από βασάλτη, ποιος ήταν ο σκοπός αυτών των κτιρίων και ποια είναι η ηλικία τους;
   





Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η καταστροφή του βουνού Shoria ήταν το αποτέλεσμα όχι μόνο μιας ισχυρής θερμοπυρηνικής έκρηξης, αλλά και οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες προκάλεσαν τήξη των τεράστιων πετρών από βασάλτη, που ζυγίζουν εκατοντάδες τόνους που φαίνεται να «ελιώσει και να έρεε." Αυτό υποδηλώνει ότι ο αρχαίος πολιτισμός είχε την τεχνολογία στα χέρια του, που όμως  δεν είναι ακόμα διαθέσιμα σ εμάς.









Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πριν από χιλιάδες χρόνια στον κόσμο καποιοι έζησαν και δημιούργησαν μεγάλους πολιτισμους, που στο επίπεδο τους  δεν έχουμε φτάσει σήμερα. 
Η Τεχνολογία στην επεξεργασία της πέτρας και η μετακινηση  τεράστιων αντικείμενων και την κατασκευή των κολοσσιαίων μεγαλιθικών κατασκευών είναι πολύ ανώτερη από τις σύγχρονες. Συγκρίνοντας μεγαλιθικες δομές πολυγωνική τοιχοποιία στην Αίγυπτο , τη Νότια Αμερική , Μπάαλμπεκ , τη Σιβηρία , μπορεί να συναχθεί το συμπέρασμα ότι η αρχαίοι ειχαν εξαιρετικά τεχνολογικά προηγμένο πολιτισμό και  είχαν την ίδια τεχνολογία.

ΠΗΓΗ μεταφραση απο εδω για το erevnw.blogspot.com











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου