Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΕΛΕΤΗ BLOOD BATH ΣΕ RAVE PARTY



















Ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Άμστερνταμ ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το πρώτο «ρέιβ πάρτι αίματος» στον κόσμο την ημέρα του Halloween, με πραγματικό αίμα! 



Σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης των Κάτω Χωρών οι συμμετέχοντες  θα πρέπει να ψεκάζονται με γαλόνια αίματος από ένα υπερυψωμένο σύστημα καταιωνιστήρων, με βάση την εναρκτήρια σκηνή του 1998 ταινία βαμπίρ Blade..

Η επίσημη σελίδα στο Facebook 
της εκδήλωσης αναφέρει: "Το Rave party αίματος'' είναι μια κοινότητα της νυχτερινής ζωής για άτομα ομοϊδεάτες , σε μια διακριτή θέση στο Άμστερνταμ." Παραθέτει επίσης μια σύνδεση με ένα βίντεο intro (η σκηνή από το blade), και ένα άλλο σύνδεσμο για να αγοράσουν εισιτήρια .






Η Ολλανδική ιστοσελίδα ειδήσεων NL Times υποστηρίζει ότι έχει μιλήσει με έναν διοργανωτή που επέλεξε να διατηρήσει την ανωνυμία του. 


"Μετά από μια μακρά αναζήτηση, έχουμε αναπτύξει ένα ειδικό σύστημα καταιονισμού με σωλήνες που τρέχουν σε όλη την οροφή και αυτό μας κάνει να είναι σε θέση να ψεκάζεται το αίμα πάνω από το πλήθος," είπε δήθεν το site.

"Έχουμε ήδη δοκιμάσει πολλές φορές με μια ουσία που μοιάζει με αίμα. Αυτό ωθεί στα άκρα, αλλά θέλουμε να δούμε πόσο μακριά μπορούμε να πάμε. "



Η σελίδα στο Facebook δείχνει ότι πάνω από 4.000 άνθρωποι «θα πάνε» στην εκδήλωση, και η έκθεση NL Times προσθέτει ότι οι διοργανωτές αναμένουν ότι μόνο «freaky" άνθρωποι θα εμφανιστούν να πλημμυριστούν με χειμάρρους αίματος. 


Δεν είπαν τίποτα για το είδος του αίματος που θα χρησιμοποιηθεί  αλλά η σελίδα είναι γεμάτη από εικασίες.

"Τι είδους αίματος θα χρησιμοποιήσετε;" χρήστης του Facebook έγραψε στη σελίδα της εκδήλωσης. "Επειδή των χοίρων μπορεί να είναι ένα πρόβλημα για πολλούς ανθρώπους (θρησκευτικός / πολιτιστικούς λόγους)." Οι διοργανωτές δεν απάντησαν αλλά κάποιοι άλλοι έκαναν σχόλια λέγοντας ότι ήθελαν πραγματικό αίμα αλλιώς δεν θα παραστούν:"Θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί  ανθρώπινο αίμα, έτσι ώστε κανένα ζώο δεν πρέπει να πεθάνει μόνο και μόνο για λίγη διασκέδαση" 
έγραψεένα άτομο. 

Ας δούμε δυο συνωμοσιολογικά βίντεο πάνω σ αυτό :










----------------------------------------------------




 Τελικά ήταν τόσο μπροστά ο δημιουργός του BLADE ή αυτά γίνονται από τότε στα μυστικά πάρτι της ελίτ;;
Σε ποια άλλα ''πάρτι'' τελετές συνηθίζεται η πόση αίματος;;


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ erevnw.blogspot.gr/  ΑΠΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου