Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Μπορεί το ζήτημα των διοδίων να αναδείχθηκε σε θέμα της ημέρας στις εκλογές, αλλά κάποιοι έκαναν τη διαφορά. Πήγαν να ψηφίσουν καβάλα σε γαϊδούρια και άλογα!

Εκαναν τη διαφορά: Πήγαν να ψηφίσουν καβάλα σε γαϊδούρια και άλογα [εικόνες]

Κι όμως, έγινε και αυτό, στη Νέα Τίρυνθα, που απέχει περίπου 5 χιλιόμετρα από το Ναύπλιο. Ο αγρότης Αριστείδης Τσιρίκος έστειλε με αυτό τον τρόπο ένα μήνυμα προς τους πολιτικούς, σχολιάζει ο Guardian, καθώς είναι δυσαρεστημένος με τα μέτρα λιτότητας που προβλέπουν το διπλασιασμό του συντελεστή φορολόγησης του κλάδου του, από το 13% στο 26%.

«Επίσης, έχουν απώλειες από την επερχόμενη κατάργηση της έκπτωσης στο φόρο πετρελαίου, κάτι που σημαίνει ότι ο κ. Τσιρίκος θα περνά περισσότερο χρόνο καβάλα σε αυτό το άμοιρο γαϊδούρι...», σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα, δημοσιεύοντας δύο στιγμιότυπα αυτού του περίεργου συμβάντος της εκλογικής διαδικασίας, όπως τα κατέγραψε ο φακός του Βαγγέλη Μπουγιώτη για το Associated Press. Σε αυτές, η εν λόγω οικογένεια, καταφθάνει με άλογα και γαϊδούρια στο εκλογικό τμήμα, έξω από το οποίο τα... πάρκαραν για να ψηφίσουν.







ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου