Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Θρήνος στο Ντουμπάι για τον 33χρονο πρίγκιπα
















Ο απόλυτος θρήνος στο Ντουμπάι για τον 33χρονο πρίγκιπα Σιχ Ρασίντ μπιν Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ στηντελετή της ταφής του.Το τελευταίο αντίο στον πρωτότοκο γιο του
σεΐχη του Ντουμπάι, είπαν εκατοντάδες συγγενείς, φίλοι και αξιωματούχοι του Εμιράτου, το βράδυ του Σαββάτου, στο τέμενος Zαμπίλ.






Ο Σιχ Ρασίντ μπιν Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ, όπως ήταν το πλήρες όνομα του, που αποφοίτησε από τη Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία Sandhurst της Βρετανίας το 2002, πέθανε το Σάββατο το πρωί από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 33 ετών.

Η μεταφορά της σωρού η οποία τυλιγμένη στη σημαία των Εμιράτων, έγινε από τους αδελφούς του σεΐχη, Χαμντάν και μακτούμ, ενώ ο σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ θα δεχθεί συλλυπητήρια την Κυριακή και τη Δευτέρα στο Zabeel Palace .

Ο 33χρονος ήταν ο μεγαλύτερος γιος του Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ, σεΐχη και κυβερνήτη του Ντουμπάι αλλά και αντιπροέδρου και πρωθυπουργού των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ και αδερφός του εστεμμένου πρίγκιπα του Ντουμπάι, Χαμντάν.



Το σώμα του πρίγκιπα θα ταφεί στο νεκροταφείο Ουμ Χαρίρ στο Μπουρ Ντουμπάι.

Παρά το τριήμερο πένθος, τα σχολεία της χώρας θα παραμείνουν ανοιχτά, ως φόρος τιμής στον πρίγκιπα που μεταξύ άλλων εργαζόταν και στο Dubai Care, μία φιλανθρωπική οργάνωση για τις ανάγκες εκπαίδευσης των παιδιών του κόσμου. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου