Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ILLU MINATI CARD GAME ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΈ



Η ΚΟΝΣΙΤΑ ΜΑΣ ΈΔΕΙΞΕ ΤΟ ΤΑΤΟΥΆΖ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΊΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΈΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ













ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΉ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:











ΕΔΩ Η ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ILLU MINATI CARD GAME :















Την κάρτα αυτή την είχαμε ξαναδημοσιεύσει για τα γνωστά GAY PARADE και το γενικό λανσάρισμα της ομοφυλοφιλίας όμως τώρα παρατηρούμε ότι πολύ πιθανόν να απεικονίζεται μία ''μητέρα'' γονιός τέλος πάντων με τον γιο της. 
Το σχέδιο δηλαδή θα ξεκινά από την διαπαιδαγώγηση και την χειραγώγηση ώστε τα παιδιά να παρουσιάζουν τέτοια κλήση. 
Αν προσθέσουμε τα χημικά και την καταστροφή του ανδρικού σπέρματος με μικροκύματα και ακτινοβολίες τότε εύκολα μπορούν να μας γυρίσουν σε μία άνευ ταμπού και περιορισμών κοινωνία όπου το σεξ θα είναι μόνο για ευχαρίστηση. 

Μια κοινωνία δηλαδή '' όσα φάμε, όσα πιούμε και όσα αρπάξει ο κώλος μας'' 

Ακούσαμε ότι η σεξουαλικότητα και το φύλλο θα αποτελούν δικαίωμα. Δηλαδή μέχρι μία ηλικία η μητέρα θα πρέπει να φορά και φουστανάκια στο αγοράκι της για να αποφασίσει αυτό από μόνο του τι φύλο θα ακολουθήσει.. 

Όσον αφορά την αναπαραγωγή μην ανησυχείτε θα μας βρουν άλλο τρόπο, ίσως με τεχνητές γονιμοποιήσεις ή ακόμη πιο ακραία με κλωνοποιήσεις όπου τα κλωνοποιημένα τέκνα θα υιοθετούνται από τα Gay ζευγάρια..  ε;;;

Και μη χειρότερα δηλαδή. 


ΚΑΙ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:






















Η ΑΤΖΕΝΤΑ LGBT ΤΟΥ ΑΦΥΛΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου