Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Σπίτι των Συνδικάτων Σπίτι των Φαντασμάτων

η έγκυος προφανώς στραγγαλίσθηκε αφού πρώτα αμύνθηκε με κάθε μέσο
Αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλουν ότι στο κτίριο των Συνδικάτων στην Οδησσό βρήκαν φρικτό θάνατο 116 άτομα.Επίσημα οι ουκρανικές αρχές κάνουν λόγο για 46.Οι αποκαλύψεις γίνονται μπροστά στην κάμερα από επίζησαντες αμέσως μετά αφού αφέθησαν ελεύθεροι από τις αστυνομικές αρχές.Αυτές οι μαρτυρίες- φωτιά δημοσιεύθηκαν σε ουκρανικά site Oυκρανών δημοσιογράφων που επικαλούνται τις δικές τους πηγές. Ρώσοι δημοσιογράφοι τις αναπαράγουν.


Ο Jean Novosel επικεφαλής του ” Groshі ” στο προφίλ του στο fb έγραψε : ” Στο εσωτερικό του κτιρίου των Συνδικάτων στην Οδησσό υπάρχουν περισσότερα από 100 πτώματα.” .

Ο ομόλογός του Anatoly Shary επιβεβαιώνει την τραγική είδηση στην σελίδα του σε κοινωνικό δίκτυο: “Στην Οδησσό στο Σπίτι των Συνδικάτων υπάρχουν περίπου 100 νεκροί. Εκτέλεσαν όλους τους επιζήσαντες.Ανάμεσα στα θύματα υπάρχουν πολλές γυναίκες.Αν επαληθευθούν αυτές οι πληροφορίες μπορούμε να μιλήσουμε για εν ψυχρώ δολοφονίες…. “(chromask .od /ua)

“Δεχθήκαμε πληροφορίες ότι στο κτίριο υπάρχουν περισσσότεροι από 100 νεκροί.Τα πτώματα δεν τα συνέλλεξαν οι αρχές.Η αστυνομία δήλωσε ότι η έρευνα είναι σ΄εξέλιξη. Τα σώματα για 2 ημέρες θα παραμείνουν εκεί! Γιατί; Aνάμεσά τους είναι 5 παιδιά! Θα βγάλουν τις σωρούς σιγά σιγά καταγγέλει αστυνομικός. Υπάρχουν νεκροί που ο θάνατός τους δεν προκλήθηκε ούτε από εγκαύματα ούτε από ασφυξία….» Άλλη πηγή επιβεβαιώνει τον θάνατο παιδιών στο κτίριο.(Ruposters)Είναι ολοφάνερο ότι στο Σπίτι των Συνδικάτων σκοτώθηκαν πολλοί περισσότεροι από 42. Οι εξτρεμιστές αιχμαλώτισαν άτομα στο πενταόροφο κτίριο όπου ανενόχλητοι τα σκότωσαν παραμένοντας στην ατιμωρησία. Όλα τα θύματα δεν πέθαναν από τον εμπρησμό. Η επιχείρηση ήταν καλά σχεδιασμένη.Ο Δεξιός Τομέας δημιούργησε μια καλοστημένη θανατηφόρα παγίδα στους αντιπάλους του. Οι ρωσόφιλοι υποχώρησαν υπό την πίεση των οδομαχιών στο κτίριο. Εκεί άτομα που είχαν εξασφαλίσει από πριν την πρόσβαση σ΄αυτό είχαν ακροβολιστεί στην ταράτσα του κτιρίου.Είχαν προμηθευθεί τα κλειδιά.Έδρασαν εγκληματικά όταν κόπασε η φωτιά. Σκότωσαν εν ψυχρώ τους εναπομείναντες με πυροβολισμούς ξυλοδαρμό, στραγγαλισμούς, μπαστούνια του μπέηζμπολ .Σφράγισαν τις πόρτες ώστε να είναι αδύνατη η έξοδος. Βρέθηκαν πτώματα απανθρακωμένα σε ορόφους όπου δεν υπήρξε εκδήλωση πυρκαγιάς.Υποθέτουν ότι τους έκαψαν ζωντανούς με μπιτόνια από εύφλεκτο υλικό.Τραπέζια, καρέκλες ντουλάπες ήταν άθικτα από τις φλόγες όταν δίπλα τους τα πτώματα ήταν απανθρακωμένα.Γυναίκα βρέθηκε στο ασανσέρ χωρίς ρούχα.Πολύ πιθανόν να βιάστηκε πριν την κάψουν.


έχει καεί μόνο το κεφάλι και το υπόλοιπο σώμα και ο χώρος είναι άθικταΕργαζόμενη που πιθανόν να ήταν έγκυος στραγγαλίστηκε με καλώδιο.Ίχνη πάλης στο δωμάτιο πεταμένα ανθοδοχεία κλπ.(livejournal ig )

Καθώς άνθρωποι αργοπέθαιναν στο φλεγόμενο κτίριο υπήρξαν Twitterς των Ουκρανών εξτρεμιστών ότι “τα χρωματιστά σκαθάρια τώρα ψήνονται στην Οδησσό” υποννοώντας την τρίχρωμη κορδέλα του Αγίου Γεωργίου που φορούν ως συμβολικό εθνόσημο οι ρωσόφωνοι ακτιβιστές. (RT)


Η οροφή είχε καταληφθεί από εξτρεμιστές πριν τον εμπρησμό και αυτοί πυροβολούσαν και έριχναν επιπλεόν μολότωφΒίντεο απο τους πυροβολισμούς των εξτρεμιστών κατά των ανθρώπων που προσπαθουν να απεγκλωβιστούν

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου