Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Μαύρο χιόνι έχει πέσει στη Ρωσία

Black Snow Falls in Siberian CityΜαύρο χιόνι έχει πέσει στη Ρωσία  σε μια πόλη Ομσκ της Σιβηρίας την Κυριακή, εγείροντας ανησυχίες μεταξύ των κατοίκων όπως θα δείτε σε αυτό το video που ανέβασε ο Paul Begley.


 Είναι αυτό ένα άλλο σημάδι των έσχατων καιρών, όπως συμμερίζονται ο Begley; 
Είναι αυτή μια άλλη ένδειξη της χρήσης του HAARP και τροποποίησης του καιρού;

Black Snow Falls in Siberian City

 Παρακολουθήστε το video :


ΤΟ ΕΊΔΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΉΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ ΕΔΩ ΕΊΔΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΑΝΆΡΤΗΣΗ

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που παραδόξως-χρωματιστό χιόνι έχει πέσει στη Δυτική σιβηρική πόλη Ομσκ.

Μαύρο χιόνι εμφανίστηκε στην περιοχή τον περασμένο χειμώνα δύο φορές το Δεκέμβριο και ήταν πιθανώς προκλήθηκε από ένα τοπικό θερμοηλεκτρικού σταθμού που δούλευε λόγο υπερφόρτωσης ο υπεύθυνος περιβάλλοντος είπε:

«Η έρευνα είναι σε εξέλιξη. Σύμφωνα με προκαταρκτικές εκθέσεις, πρόκειται και πάλι για TPP-5 που έχει αντικείμενο την τέφρα. Μέχρι τη Δευτέρα, τα δείγματα θα πρέπει να  έχουν εξεταστεί ".
Το εργοστάσιο νωρίτερα ανακοίνωσε ότι θα αντικαταστήσει ένα φίλτρο για έναν από τους σωλήνες της με εκτιμώμενο κόστος 150 εκατομμύρια ρούβλια ($ 4,300,000).

Το Ομσκ ήταν καλυμμένο με μια λευκή σκόνη, τον Αύγουστο του 2012, ο οποίος αποδείχθηκε ότι ήταν αργιλοπυριτικη σκόνη από ένα διυλιστήριο πετρελαίου Gazpromneft. Οι εμπειρογνώμονες είπαν ότι δεν παρουσίασε καμία απειλή για τον πληθυσμό.

Το 2007, οι κάτοικοι Ομσκ έμειναν να αναρωτιούνται σχετικά με το κίτρινο χιόνι,από  που πήρε το χρώμα του πληροφορίες έλεγαν λόγω των καταιγίδων σκόνης από την Ασία.


---------------------------------------------------
Θα μάθουμε άραγε ποτέ την αλήθεια;;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου