Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΠΕΡΙ ΤΟΥ 666 , ΧΞς Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ



«Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξϛ΄»




''Εδώ είναι η σοφία· όποιος έχει τον νου, ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου· επειδή, είναι αριθμός ανθρώπου, και ο αριθμός του είναι 666''


''Αποκάλυψις Ιωάννου κεφάλαιον 13, στίχος 18''


Ξχς ή αλλιώς 666 όπως αποδίδει τον αριθμό του θηρίου η πλειονότητα των αρχαιότερων χειρογράφων και οι σύγχρονες μεταφράσεις αλλά και όλες οι προσπάθειες αποσυμβολισμού της Αποκάλυψης του Ευαγγελιστή Ιωάννη. 

Γιατί όμως να μην αναφερθεί απευθείας ο συγγραφέας και απόστολος ως νούμερο και επιλέχθηκε η Πυθαγόρεια αριθμοσοφία για να απεικονίσει τον αριθμό αυτό;;;



Είχε χρησιμοποιηθεί ο λεξάριθμος ως μέθοδος και σε άλλα σημεία μέσα στο θαυμαστό αυτό σύγγραμμα; Απ ότι ξέρουμε όχι και αυτό είναι κάπως παράξενο. Γιατί μόνο εδώ και για το όνομα του θηρίου ο συγγραφέας χρησιμοποίησε τον χρυσό κώδικα που κατ εμάς κρύβει η Θεόπνευστη Ελληνική Γλώσσα.  


Μήπως προσπαθεί να μας πει κάτι άλλο;; 


Εδώ είναι η σοφία· όποιος έχει τον νου, ας λογαριάσει..  

Εδώ είναι η σοφία· όποιος έχει τον νου, ας λογαριάσει.. 

ή μήπως;;

Όποιος έχει τον νου, ας λογαριάσει.. Εδώ είναι η Σοφία !!!


Η ελληνική γλώσσα είναι Θείος κώδικας που ξεκλειδώνει κάθε μυστικό, ανοίγει το πεδίο και φέρνει κοντά τις απαντήσεις σε κάθε σου ερώτημα. Ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε ενορατικό, δεν ξέρουμε αν είναι η Γλώσσα που σου δίνει τις απαντήσεις ή αν η Ελληνική γλώσσα είναι αυτή που ενεργοποιεί μηχανισμούς αντίληψης που συλλαμβάνουν τις έννοιες ως πνεύματα από μια άλλη διάσταση όπως κι αν λέγεται αυτή, Παγκόσμιο συλλογικό ή Ακασικά πεδία όπου φωλιάζει η γνώση. 

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ = ΠΝΕΥΜΑ = 576

Δεν είμαστε σε θέση ούτε έχουμε την ικανότητα να αποκρυπτογραφίσουμε την αποκάλυψη του Ιωάννη ούτε είναι αυτό το θέμα μας αλλά μας έκανε πολύ εντύπωση και καθόλου τυχαίο το γεγονός πως σε λεξαριθμική έρευνα μας πάνω στα ονόματα Δαιμόνων από τους 72 Βασιλείς των Βδελυγμάτων όπως μας τους δίνει ο Άγιος Ανδρέας προέκυψε πως δεν είναι ούτε ένας ούτε δύο οι συνδυασμοί που μας δίνουν τον αριθμό του θηρίου, αλλά πάνω από τριάντα!!!   

Δείτε την αποκαλυπτική μας ανακάλυψη:


666 = ΑΜΟΝ+ΣΑΞ+ΜΠΕΡΙΘ
      = ΑΜΟΝ+ΜΠΑΛΑΜ+ΑΓΑΡΗΣ ή ΣΗΡΕ
      = ΖΑΓΚΑΝ+ΒΑΠΟΥΛΑ
      = ΒΙΝΕ+ΜΠΕΡΙΘ+ΣΑΜΙΓΚΙΝΑ
      = ΖΑΓΚΑΝ+ΛΕΡΑΖ+ΑΜΥ ή ΝΑΒΗΡΙΟΣ
      = ΒΑΘΗΝ+ΣΑΜΠΝΟΚ-ΡΑ+ΒΑΑΛ
      = ΒΕΛΙΑΛ+ΟΣΕ+ΑΓΑΡΗΣ ή ΣΗΡΕ
      = ΒΑΘΗΝ+ΚΙΜΕΓΕΣ+ΑΓΑΡΗΣ ή ΣΗΡΕ
      = ΒΑΑΛ+ΜΠΕΛΕΘ+ΜΑΡΜΠΑΣ
      = ΒΑΑΛ+ΛΕΡΑΖ+ΣΑΞ+ΜΠΕΛΕΘ+ΑΙΗΜ
      = ΑΜΟΝ+ΚΙΜΕΓΕΣ+ΒΑΛΑΚ+ΓΚΕΑΠ
      = ΛΕΡΑΖ+ΓΚΕΑΠ+ΒΙΝΕ+ΒΑΑΛ+ΑΓΑΡΗΣ ή ΣΗΡΕ
      = ΡΟΝΟΒΕ+ΖΕΠΑΡ+ΓΚΕΠ+ΒΙΝΕ
      = ΒΑΛΑΚ+ΒΙΝΕ+ΜΑΡΜΠΑΣ+ΖΑΓΚΑΝ
      = ΒΑΛΑΚ+ΓΚΕΑΠ+ΒΟΥΑΛ
      = ΒΑΘΗΝ+ΑΜΟΝ+ΟΡΙΑΣ+ΒΑΛΑΚ
      = ΑΙΗΜ+ΓΚΕΑΠ+ΛΕΡΑΖ+ΣΑΜΙΓΚΙΝΑ
      = ΙΠΟΣ+ΜΠΕΛΕΘ+ΒΙΝΕ+ΒΑΘΗΝ
      = ΒΙΝΕ+ΖΑΓΚΑΝ+ΑΜΟΝ+ΑΛΛΟΚΕΣ
      = ΛΕΡΑΖ+ΑΜΟΝ+ΜΠΕΛΕΘ+ΖΕΠΑΡ
      = ΒΑΑΛ+ΑΜΟΝ+ΒΕΠΑΡ+ΚΙΜΕΓΕΣ
      = ΓΚΕΑΠ+ΜΑΡΑΞ+ΣΑΜΙΓΚΙΝΑ
      = ΜΑΡΑΞ+ΜΠΕΡΙΘ+ΑΜΟΝ+ΑΙΗΜ
      = ΛΕΡΑΖ+ΒΑΘΗΝ+ΜΠΑΛΑΜ+ΣΑΞ
      = ΟΣΕ+ΜΠΕΡΙΘ+ΑΙΗΜ+ΒΑΛΑΚ+ΒΑΑΛ


Επίσης μερικές ακόμη τρομακτικές ισοψηφίες που αποκαλύπτουν την μαγική δύναμη και την απόκρυφη Σοφία που κρύβει η Ελληνική Γλώσσα 


ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΕΣΤΙ=ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ = ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ = Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ + 666 = 2483 

ΟΝΟΜΑΣΙΑ θΗΡΙΟΥ+666 = 1705 = ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΣΕΤ ( Σηθ ή Σετ ή Σεθ Ο θεός του κακού κατά την αιγυπτιακή μυθολογία )

Η ΟΝΟΜΑΣΙΑΝ ΤΟΥ θΗΡΙΟΥ+666 = 2533 = Ο ΑΡΙθΜΟΣ ΤΟΥ θΗΡΙΟΥ+666

ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ = 1116 = 111 Χ 6, = 666 


Στο βιβλίο του Η ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΡΙΘΜΩΝ ο Έλλην μαθηματικός Ελ. Αργυρόπουλος στο κεφάλαιο ΠΕΡΙ ΤΟΥ 666 αποκαλύπτει..

ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ= ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΝ=1797 
ΜΑΡΚΕΤΣ=ΕΥΠΟΡΙΑ=666
ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ=666
Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ=666 

ΤΟ ΧΞς ΕΣΤΙ = Ο ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΣ ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΕΞΗΚΟΝΤΑ ΕΞΙ=1551
ΕΣΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ = ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ= ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ =2483 



Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι αποδεικνύεται η ύπαρξη των δαιμόνων και του θηρίου όμως είναι αξιοπερίεργο το αποτέλεσμα για να είναι σύμπτωση. 

Ο Αντίχριστος είναι το θηρίο, είναι άνθρωπος και θα έχει τον αριθμό 666. 
Το όνομα είναι ο αριθμός και είναι και το χάραγμα και η αριθμοσοφία το αποδεικνύει.. 



Μια αποκλειστική έρευνα του ΕΡΕΥΝΏ ΆΡΑ ΥΠΆΡΧΩ  







Επικαλούμαι εσένα Αρχάγγελε Μιχαήλ, άρχοντα του σύμπαντος και του φωτός με την δύναμη σου, να καταργήσεις κάθε εξουσία και επιρροή των βδελυγμάτων και των συμβόλων αυτών πάνω στους ανθρώπους. 
Το πύρινο ξίφος σου να κάψει, κάθε σκοτεινή οντότητα και η ρομφαία σου να διαλύσει κάθε έργο των αρνητικών δυνάμεων.

Αμήν

20 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτός που επικαλείται δυνάμεις του φωτός καλό θα είναι να προσέχει. για να καλείς τέτοιες δυνάμεις είναι μπούμερανγκ αν έχεις δόλο στην ψυχή. αντίθετα αν είσαι μέλος της αδελφότητας του Σαμαέλ τότε δεν έχεις κανέναν κίνδυνο η φόβο. η προστασία σου επιβάλλεται απο τις δυνάμεις αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατά γενικό κανόνα υπάρχει μια μεταστροφή απο τη θρησκεία του χριστιανισμού σε κάποιες άλλες θρησκείες, αυτό γίνεται γιατί ο κόσμος δεν αντέχει άλλο τα φούμαρα που σερβίρουν οι διάφοροι επιτήδιοι προς τέρψη της τσέπης των. βέβαια ο σατανισμός δεν έχει να κάνει με τέρατα ή άλλες τέτοιες αηδίες, η εκκλησία παρουσιάζει τον Σατανά (το κανονικό του όνομα είναι Σαμαέλ) κόκκινο και με κέρατα. αυτό γίνεται γιατί πρέπει να υπάρχει ένας μπαμπούλας για να φοβούνται τα πρόβατα. χωρίς φόβο οι επιτήδιοι της εκκλησίας του χριστού δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους. γιατί πρέπει να ξέρετε ότι με το σταυρό στο χέρι μόνο οι παπάδες έκαναν περιουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαίνεστε ειδικός στον Σατανισμό κάτι θα ξέρετε.. Καλείτε εσείς τον Φωτεινό σας Σαμαέλ και αφήστε εμάς να επικαλούμαστε τις δικές μας φωτεινές οντότητες που μέχρι τώρα δεν μας πρόδωσαν..
      Αηδίες ξε-αηδίες την ύπαρξη δαιμόνων κανείς δεν αρνείται οπότε αφήστε μας να αμφιβάλλουμε για τον φωτεινό Σαμαέλ και τον αγνό σατανισμό αλλά και τις προθέσεις σας στα σχόλια..

      Διαγραφή
    2. Σίγουρα θα τις έχετε δει τις φωτεινές σας οντοτητες . Ή συμβουλή μου είναι να κοψετε τα ληγμενα φάρμακα που παίρνεται γιατί σε λίγο θα έχετε υπαρξιακά προβλήματα. Δεν σας πρόδωσαν ποτέ γιατί δεν τους είδατε ποτέ. Σας ενοχλεί ή αλήθεια γιατί χάνετε το κουτάλι που τρώτε. Ποτέ θα καταλάβεις ότι δεν υπάρχει ούτε χριστος ούτε παναγια.

      Διαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για το σχόλιο. κανείς δεν είναι ειδικός σε τέτοια θέματα, όμως, τις περισσότερες φορές το ανοιχτό μυαλό δίνει τις σωστές απαντήσεις. αν πάρουμε τις γραφές απο τη Βίβλο θα δούμε ότι: 1) η ζωή ξεκίνησε απο τον Αδάμ και της Έυα, 2) πριν απο αυτούς δεν υπήρχαν άλλοι άνθρωποι, 3) μετά τον θάνατο του Άβελ πως εξελίχτηκε ο τότε κόσμος;, 4) οι αρχαίοι Έλληνες είχαν ιστορία πολλών χιλιάδων χρόνων, αυτοί δεν ήταν καταγωγή του Αδάμ; Οι αρχαίοι Κρήτες αρχικά προήλθαν απο την αρχαία Σουμερία και αλώνιζαν με την καλή έννοια το Αιγαίο πέλαγος πριν απο 130.000 χρόνια και η ιστορία του Αδάμ αγγίζει μέχρι σήμερα μόλις τα 8000 χρόνια. Άρα η βίβλος λέει ψέματα. Εσεις είσθε Κύπριος και η Κύπρος έχει την ανάλογη ιστορία της στα αρχαία χρόνια. Αναρωτηθείται!

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  5. φυσικό είναι ο κάθε ένας να έχει τις δικές του απόψεις σε αυτά τα θέματα. Ευχαριστώ για το σχόλιο. κάθε φορά που ακούμε για βασανισμούς και δολοφονίες στο όνομα του Σαμαέλ δεν είναι τίποτα άλλο απο ανθρώπους με ψυχικές αρρώστιες και περίεργες ψυχοσυνθέσεις. Βάσει του σχολίου σας δεν προσηλυτίζω κανέναν, όλοι μας έχουμε μυαλό και κρίνουμε αναλόγως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε μου η ύπαρξη δαιμόνων ήταν είναι και θα είναι αιωνίως σωστή. κανείς δεν αμφιβάλλει, όμως, το να τους παρουσιάζουν ως τρομακτικούς είναι αδιανόητο. θα σου κάνω μια ερώτηση αν καταφέρεις και απαντήσεις το θα έχεις καταλάβει όλο το νόημα: Γιατί ο κλήρος βαπτίζει τα παιδιά σε νηπιακή ηλικία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάποιοι φίλοι με ρωτούν τι πρέπει να κάνουν για να καλέσουν δαίμονες. ο Δαίμονας είναι Θεϊκή Οντότητα, άλλος είναι ευδιάθετος και άλλος κακοδιάθετος όπως ακριβώς και οι άνθρωποι. το κάλεσμα ένός δαίμονα έγκειται στην γνωστική πληρότητα του μάγου. μπορεί να εμφανιστεί ο δαίμονας μπορεί και όχι αυτό όπως είπαμε εξαρτάται απο το πόσο καλός είναι ο μάγος. αν είναι τσαρλατάνος μπορεί να το πληρώσει με την ίδια του τη ζωή. ο οποιοσδήποτε δαίμονας πρέπει να έχει και την ανάλογη συμπεριφορά. πρέπει να φερόμαστε στους δαόμονες με την πρέπουσα ευγένεια. πάντως αν κάποιος θελήσει να καλέσει κάποιο δαίμονα πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένος και πολύ καλά διαβασμένος.οι δαίμονες αγαπούν την καθαριότητα, πρέπει το μέρος που θα γίνει η επίκληση να είναι καθαρό. δεν πρέπει να είναι κοντά άλλοι άνθρωποι σε απόσταση όχι λιγότερη των 300ων μέτρων. ο σεβασμός η ευγένεια και η αξιοπρέπεια μετράνε στα συν του μάγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η δέν γνωρίζεις τους διαβόλους η λές μαλακίες. Είναι ύπουλα εκτοπλάσματα με τα οποία είχα καθημερινή επαφή πέσε του βρομερού του σαμαέλ να ερθη να μου κλάση τα αρχίδια.Η δύναμη του θεού και η πίστη μου σε αφτών με κάνει άτρωτο.

      Διαγραφή
    2. Φιλε μου γνωριζω πολυ καλα και το διαβολο και τους δαιμονες του. Αν ο διαβολος ειναι εκτοπλασμα οπως λες τοτε και ο θεος και οι αγγελοι του ειναι εκτοπλασματα. Γιατι ειναι απο την ιδια παστα. Πρεπει να γνωριζεις οτι τον διαβολο θα τον δεις αφου πεθανεις ποτε νωριτερα. Δυστυχως!

      Διαγραφή
    3. Τωρα εσυ λες μαλσκιες. Ουτε παναγια υπαρχει ουτε χριστος. Τον 4ο αιωνα ο παπας πιος ο τριτος ειχε πει:μας εξυπηρετησε καλα αυτος ο μυθος τουχριστου. Ο βαρναβας ηταν μαθητης του γιατι δεν δεχονται το ευαγγελιο του. Γιατι λεει μεσα οτι ο χριστος δεν σταυρωθηκε ποτε και η μαγδαληνη ηταν γυναικα του δεν ηταν γιος θεου αλλα προφητης.ενημερωσου γιατι εισαι ασχετος.

      Διαγραφή
  9. Ο θεος ειναι ποντοδυναμος ειναι το Α και το Ω ο δημιουργος των παντων ακομα και του σαμαελ σας του ητημενου μια ζωη που μπροστα του σερνεται σαν σκουλικ... Οσυ ειναι με τον θεο ειναι και η νηκητες της αιωνιας ζωης.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδη βλεπω οτι εισαι βαθια θρησκευομενος θα σου κανω μια ερωτηση: τι σημαινει αγιος; προσεξε την ιδια ερωτηση την εκανε θεολογος στους μαθητες του.

      Διαγραφή
  10. προς Γ.Καπουλέα.Οπως δεν υπάρχει Χριστός και Παναγία ετσι ακριβώς δεν υπάρχει ούτε Σάμαελ. Η ενέργεια ειναι μία και οφείλουμε να την κρατήσουμε ως έχει ΑΔΙΕΡΑΙΤΗ . Αν τη χωρίσουμε τότε προκύπτουν Χριστοι παναγίες και σάμαλι. Α να μη ξεχάσω ΒΛΕΠΩ και σε σένα είδα καπούλια. ΘΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διάβασα το μήνυμά σου και κατάλαβα ότι είσαι σχιζοφρενής. Η ενέργεια που λες βγαίνει απο μέσα μας. όσο για τα καπούλια είμαι υπερήφανος για το όνομά μου και ξέρεις γιατί; 1ον. αριθμολογικά το επώνυμό μου έχει τον αριθμό του θηρίου, 2ον. αν εσύ ήσουν αδιάβλητος θα έγραφες όνομα και δεν θα κρυβόσουν πίσω απο το παρατσούκλι σου, 3ον. κρύβονται όσοι φοβούνται, όταν κλωτσήσεις τον τενεκέ τότε θα δεις την αλήθεια. προσωπικά σε λυπάμαι. αλλά δεν σε συμπονώ. το σίγουρο είναι ότι θα πληρώσεις στην αιωνιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή