Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΝΙΜΠΙΡΟΥ ΠΟΙΟ ΕΝΤΟΝΗ ΤΟ 2020

              - ΠΛΑΝΗΤΗΣ Χ - ΝΕΜΕΣΗΣ-  HERCOLUBUS-ΝΙΜΠΙΡΟΥ 

 


Τον Nibiru  μαγνητοσκόπησε Βραζιλιάνος ερευνητής με   
σούπερ τηλεσκόπιο
Δείτε τον παραπάνω βίντεο .
 Αυτή η παρατήρηση είναι από την Βραζιλία είναι από ένα πολύ μεγάλο  φορητό τηλεσκόπιο  η μαγνητοσκόπηση έγινε με τη βοήθεια υπερύθρων  και εμφανίζει τον Nibiru σαν ένα ακόμα σκοτεινό σώμα.

Η τελευταία παρατήρηση με συντεταγμένες ήταν από το Κεντάκι στις 26 Οκτωβρίου στις 1854 μ.μ.   -----------------------------------------------------------------------------------------

Τελευταία παρατήρηση του Νιμπίρου στις Ηνωμένες Πολιτείες
από κοντά στο  Lexington Kentucky στις 26 Οκτωβρίου, στις 18:54:

Υπάρχουν δύο βίντεο παρακάτω, το πρώτο για να τον δείτε και το δεύτερο για την επαλήθευση των συντεταγμένων. 
Ο Tio Abadom είναι ο αφηγητής:


Επαλήθευση συντεταγμένων:


 
Και τρίτο βίντεο:
Η παρατήρηση στο Κεντάκι επιβεβαιώνεται καί από το Δρ Σαμ

Σε αυτό το βίντεο, ο Δρ Σαμ επαληθεύει την προβολή του στη Βόρειας Αμερική από τις 26 Οκτωβρίου με συνδέσμους παρακάτω  επιβεβαιώνει την αυξανόμενη επίδραση του Νιμπίρου στα πολικά κλίματα, θερμαίνοντάς τα.Ο Σχολιασμός του Δρ Σαμ

10/28/2020

Καλημέρα,Στο όνομα του Θεού, ο πιο ευγενικός, ο πιο ελεήμων.

Κύριοι, Φαίνεται ότι οι οργανισμοί παροχής υπηρεσιών, μετεωρολογίας, σε όλο τον κόσμο αρχίζουν να σπάνε τη σιωπή τους, λόγω της αλλαγής (κατακριτέας και παράξενης !!) του κλίματος της γης.
 Και μακριά από σεισμούς, ηφαίστεια και από τις αυξανόμενες κινήσεις των ηπειρωτικών πλακών, για τα οποία μιλάμε πάντα.
 Οι πόλοι της Γης τώρα αναλαμβάνουν σταθερά τις θέσεις τους και συμβαδίζουν με την επιταχυνόμενη αλλαγή… !! …

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι το εξής: Ο Αρκτικός πάγος δεν σχηματίζεται σε αυτή την εποχή του έτους και μειώνεται με επιτάχυνση χωρίς προηγούμενο, με την τήξη των παγετώνων και τη γενική υπερθέρμανση στο πολικό κλίμα. Και όπως είπαμε προηγουμένως ..

 Ηλεκτρομαγνητική μετανάστευση: είναι το προτελευταίο βήμα της γεωγραφικής αλλαγής.


Όσο μεγαλύτερη είναι η απόφραξη και η πίεση, τόσο μεγαλύτερη είναι η μετανάστευση. 
Κατά συνέπεια, το επίγειο πεδίο στο σύνολό του διαταράχθηκε, για να αυξήσει την αποθήκευση ραδιενεργών και τα ιοντικά φορτία που υπερβαίνουν το όριό τους. 
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της θερμοκρασίας του κλίματος, η οποία είναι εμφανής και πολύ ορατή μπροστά μας τώρα.Βρισκόμαστε μπροστά σε έναν τεράστιο μαγνήτη που επιδιώκει να φέρει τους πόλους της Γης με τρόπο που φτάνει σε ισορροπία πεδίου προς όφελός του (δεδομένου ότι το πεδίο του είναι μεγαλύτερο από το πεδίο της Γης, είναι περίπου 200 φορές το επίγειο πεδίο .) 
Το θύμα αυτού, είναι οι πόλοι της ίδιας της Γης.

Ενώ η μαζική προσέγγιση βρίσκεται σε εξέλιξη, θα χάσουμε κάτι που ονομάζεται αρκτικό πάγο, με τρόπο που υπερβαίνει τις προσδοκίες και πολύ γρήγορα.
 Και κατά συνέπεια, αύξηση του επιπέδου του νερού στην επίγεια επιφάνεια .. 
Και διακοπή της κίνησής  παλινδρομική και προοδευτική [οι παλίρροιες], ανάλογα με τις οπτικές δυνάμεις που ασκούνται στον άξονα της Γης, και την έκταση της κινητικής απόφραξης (πέδηση)
 Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις, μια κατάσταση έντασης που δεν αντιστοιχεί στην αξονική ροπή της Γης.

Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι κοιμούνται ακόμα και ξεχνούν τι συμβαίνει, με σκέψεις ότι τα πράγματα είναι φυσιολογικά !!! Δεν ξέρω πότε τα πράγματα θα είναι τόσο επικίνδυνα για αυτούς… ?? !!
Η συνέχεια εδώ: https://beforeitsnews.com


 
                            https://erevnw.blogspot.comΠΗΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου