Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Όρος Βλοχός: Βουνό ή ένα αρχαίο οικοδόμημα τεραστίων διαστάσεων; Η η Η μεγαλύτερη πυραμίδα της γης ;;;
12-6-2012 στο διεθνές συνέδριο τοπικής ιστορίας & πολιτισμού Τριχωνίας - Ναυπακτίας πραγματοποιήθηκε ομιλία σχετικά με το βουνό Βλοχός.

«Βουνό Βλοχός. Η άλλη άποψη: πρόκειται για φυσικό γεωλογικό έξαρµα, ή για ένα τεχνητό µεγαλιθικό κτίσµα ασύλληπτα µεγάλων διαστάσεων, δηµιούργηµα ανθρωπίνων χεριών;»

ΒΛΟΧΟΣ: Η ακρόπολη των Θεστιέων (αυτό το "τέρας")Η πολύ ενδιαφέρουσα αυτή εισήγηση παρουσιάστηκε από τον ερευνητή Ευάγγελο Χατζηαγάπη όπου μέσω της εισηγησής του υποστήριξε την άποψη ότι το βουνό Βλοχός είναι ολόκληρο ένα πανάρχαιο μεγαλιθικό κατασκεύασμα.

Βλέποντας κάποιες φώτο μπορεί ο καθένας να διακρίνει το μεγαλιθικό αυτό βουνό:

Αυτό το μεγαλιθικό και τεράστιο οικοδόμημα...

...δημιουργεί δέος και θαυμασμό στον καθένα που το αντικρίζει.
Η Ακρόπολη των Θεστιέων λοιπόν κρύβει μεγάλους αρχαιολογικούς και πολιτισμικούς θησαυρούς, όπου μέσα απο το συνέδριο θα προσπαθήσουμε να βάλουμε το ληθαράκι μας για μια μεγάλη εξευρεύνηση στα άδυτα των προγονικών μας πολιτισμών

Ηδη αυτά που βλέπουμε στην επιφάνεια της Ακρόπολης μας αφήνουν έκπληκτους....φανταστείτε αυτά που υπάρχουν στην αφάνεια!!!
Πρωτοβουλίες σαν και αυτή που αναδεικνύουν το μεγαλείο που υπάρχει στην χώρα μας και μας υπενθυμίζουν ποικιλοτρόπως το ένδοξο παρελθόν μας, δείχνοντας μας ταυτόχρονα προς ποια κατεύθυνση πρέπει να πορευτούμε σαν λαός, ηθικά, πνευματικά και κοινωνικά κόντρα σε όλους αυτούς που προσπαθούν καθημερινά και με έντεχνο τρόπο να μας ισοπεδώσουν πρέπει να στηρίζονται απ'όλους.

Μόνο μέσου του ένδοξου παρελθόντος μπορούμε να βρούμε το πάτημα και το έναυσμα για να αλλάξουμε το μέλλον μας!!!


---------------------------------------------------------

Η μεγαλύτερη πυραμίδα της γης βρίσκεται στην Ελλάδα στο βουνό Βλοχός;;

ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου