Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Ἡ παιδεραστία φωλιάζει στὰ δικαστικὰ κυκλώματα…Συνέβη στὶς Η.Π.Α. τὸ περιστατικὸν ποὺ θὰ ἀναφερθοῦμε σήμερα.

Πρώην πρόεδρος της αμερικανικής Βουλής βίαζε ανήλικα αγόρια

Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη από τα θύματά του στο δικαστήριοΟ πρώην πρόεδρος της αμερικανικής βουλής των αντιπροσώπων Ντένις Χάστερτ, πάλαι ποτέ από τους ισχυροτέρους πολιτικούς των Ηνωμένων Πολιτειών, καταδικάστηκε εχθές σε 15χρονη φυλάκιση για οικονομικό έγκλημα που σχετίζεται με την σεξουαλική κακοποίηση μαθητών των οποίων ήταν προπονητής στην πάλη πριν από δεκαετίες.

Ο ομοσπονδιακός δικαστής Τόμας Ντούρκιν αποκάλεσε τον Χάστερτ σεξουαλικό κακοποιό κατά συρροή, όταν ανακοίνωσε την κάθειρξη, η οποία είναι μεγαλύτερη από αυτήν που πρότειναν οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς αρχικά (από μηδέν έως έξι μήνες). Ο Ντούρκιν είπε ότι η ποινή καθείρξεως θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη αν δεν ήταν τόσο μεγάλος σε ηλικία και σε τέτοια άσκημη κατάσταση υγείας ο Χάστερτ, ο οποίος είναι 74 και θα εκτίσει την ποινή του σε ομοσπονδιακή φυλακή.

Στην εμφάνισή του στο δικαστήριο, ο Χάστερτ, εμφανώς αδύναμος και στηριζόμενος σε περιπατητήρα («πι»), ζήτησε συγγνώμη για την σεξουαλική κακοποίηση αγοριών όταν ήταν δάσκαλος και προπονητής στην πόλη που μεγάλωσε, στο Γιόρκβιλ του Ιλινόι, κοντά στο Σικάγο.

«Ζητώ συγγνώμη σε όσους πλήγωσα και παραπλάνησα. Ήθελα να απολογηθώ για τα αγόρια τα οποία κακομεταχειρίστηκα», είπε ο Χάστερτ στον δικαστή κατά την διάρκεια της δίωρης ακροαματικής διαδικασίας για την αναγγελία της καταδίκης του στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Σικάγου. Ο Ντούρκιν τον ρώτησε αν αναγνωρίζει ότι κακοποίησε σεξουαλικά τα θύματά του και ο Χάστερτ απάντησε πως το αναγνωρίζει.

Ο Χάστερτ, ο οποίος ως βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος ήταν ο μακροβιότερος πρόεδρος βουλής της αμερικανικής ιστορίας, καθώς και επιτυχημένος λομπίστας με μισθό 75,000 δολαρίων (περίπου 66,225 χιλιάδες ευρώ) τον μήνα, παραδέχθηκε τον Οκτώβριο του 2015 ότι απέσυρε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε μικρές δόσεις για να αποφύγει τον έλεγχο, λέγοντας ότι χρειάστηκε τα χρήματα μετά από μια κρυφή συμφωνία με ένα από τα πέντε θύματα σεξουαλικής κακοποιήσεως για να τον αποζημιώσει με 3,5 εκατομμύρια δολάρια για πόνο και ψυχική οδύνη.

Ο δικαστής είπε ότι παρόλο που ο Χάστερτ δεν μπορούσε να καταδικασθεί για σεξουαλική κακοποίηση γιατί είχε παραγραφεί το αδίκημα, μπορούσε να ληφθεί υπ’ όψιν το αδίκημα στην επιβολή της καθείρξεως. «Κάποιες συμπεριφορές είναι ασυγχώρητες, όσο παλιές και να είναι. Η κακοποίηση έγινε πριν από 40 χρόνια, αλλά η ζημιά συνεχίστηκε μέχρι τις ημέρες μας», είπε ο Ντούρκιν.

Η υπεράσπιση είχε ζητήσει μικρότερη ποινή, ισχυριζόμενη πως η ντροπή και ταπείνωση του Χάστερτ ήταν η μεγαλύτερη τιμωρία. Το πορτραίτο του έχει αφαιρεθεί από το Καπιτώλιο, έδρα του Κογκρέσου των ΗΠΑ, και το πανεπιστήμιο Wheaton από όπου αποφοίτησε αφαίρεσε το όνομά του από ένα κέντρο δημόσιας διοικήσεως.

«Τίποτα δεν εκπλήσσει περισσότερο από την εμφάνιση των φράσεων «σεξουαλικός κακοποιός κατά συρροή» και «πρόεδρος της βουλής» στην ίδια πρόταση», βεβαίωσε ο Ντούρκιν. Συμπλήρωσε όμως ότι ο παράγοντας που επιβάρυνε τον Χάστερτ είναι ότι είπε ψέμματα σε ομοσπονδιακούς ελεγκτές για τα χρήματα και ισχυρίσθηκε ψευδώς ότι το θύμα τον εκμεταλλευόταν. Ο Χάστερτ, προσέθεσε, αφού εκτίσει την ποινή του θα βρίσκεται υπό επιτήρηση για δύο χρόνια και θα πρέπει να συμπληρώσει ένα πρόγραμμα ειδικά για άτομα που έχουν καταδικασθεί για σεξουαλική κακοποίηση, καθώς και να πληρώσει πρόστιμο 250.000 δολαρίων (220.750 ευρώ).

Το όνομα του θύματος που εισέπραξε χρήματα από τον Χάστερτ δεν έχει ανακοινωθεί. Την Δευτέρα, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Τζέιμς Ντο (που χρησιμοποιείται συμβατικά σε νομικές υποθέσεις στις ΗΠΑ), το άτομο αυτό άσκησε αγωγή εναντίον του Χάστερτ για 1,8 εκατομμύρια δολάρια (1,58 εκατ. ευρώ), λέγοντας ότι είχε εισπράξει μόνο 1,7 εκατομμύρια δολάρια (1,5 εκατ. ευρώ) από την αποζημίωση που του είχε υποσχεθεί ο πρώην βουλευτής.
Ο Χάστερτ ήταν ελεύθερος με εγγύηση πριν την καταδίκη του. Όταν ανοίξει θέση, θα εισέλθει σε ομοσπονδιακή φυλακή, όπου θα έχει ιατρική περίθαλψη, ιδιαίτερα μετά από μια σοβαρή μόλυνση του αίματος την οποία αντιμετώπισε πέρσι.

παραπολιτικάΜὲ μίαν «συγγνώμη» …καθάρισε ὁ κατ’ ἐξακολούθησιν ἐγκληματίας, ποὺ σαφώς, ἐφ΄ ὅσον αὐτοῦ τοῦ εἴδους τὰ ἐγκλήματα δὲν εἶναι …γρίππη γιὰ νὰ περάσουν, ἐπανέλαβε τὶς κακοποιήσεις του, ἀλλὰ ὑπὸ τὸν μανδύα τοῦ δικαστοῦ καὶ τοῦ πολιτευτοῦ πλέον. Ὑπὸ τὸν μανδύα τῆς ἀσυλίας δῆλα δή…

Ὑποτίθεται πὼς συνέβη πρὸ 40 ἐτῶν, πὼς τὸ κατ’ ἐξακολούθησν ἔγκλημα παρεγράφη, πὼς τὸ ἔγκλημα συνέβη μόνον σὲ μίαν περίοδο τῆς ζωῆς τοῦ δικαστοῦ, πὼς ὁ ἐν λόγῳ δικαστὴς ἀπὸ τότε καὶ μετὰ διώκεται γιὰ ἄλλα ἐγκλήματα…

…ΤΟΥΤ μπλέ. Τά ξέρετε αὐτά;
Μαρία Μαργαρίτη. Ἡ Δικαστικὸς (μὲ «Δ» κεφαλαῖο) ποὺ πολέμησε ἐδῶ, στὸ ἑλλαδοκαφριστάν, τὰ κυκλώματα παιδεραστίας μέσα στοὺς δικαστικούς-νομικοὺς (κι ὄχι μόνον) κύκλους.
Ἀπεργὸς πείνης, ἔξω ἀπὸ τοῦ μπουχέσα τὸ μέγαρον.


Ἀν τὶ ὁ μπουχέσας νὰ τὴν ἀκούσῃ, διέταξε νὰ τὴν συλλάβουν.
(Ναί, ναί… αὐτὸν ποὺ ἀπείλησαν νὰ δολοφονήσουν, ἐὰν καλῶς καταλάβαμε!!!)

Ἡ Μαρία Μαργαρίτη λοιπὸν κατήγγειλε, καταγγέλλει καὶ θὰ ἐξακολουθήση νὰ καταγγέλλῃ τὸ κατ’ ἐξακολούθησιν ἔγκλημα, τὴν σιωπὴ τῶν Μέσων Μαζικῆς Ἐξαπατήσεως καὶ τὴν ἐγκληματικὴ …«ἀμέλεια» τῆς «δικαιοσύνης», ποὺ …«ὅλως συμπτωματικῶς», ἐμπλέκεται ΚΑΙ σὲ αὐτὰ τὰ κυκλώματα.
Κι αὐτὰ ἐδῶ… στὸ μικρὸ ἑλλαδοκαφριστάν.
Φανταστεῖτε τὶς ἐκτάσεις ποὺ ἔχει τὸ θέμα εἰς τὰς Εὐρώπας τους η εἰς τὸ ἀμέρικα…
Παιδιὰ ὡς …ἀνταλλακτικά!!!
Τά προσφυγόπουλα τῆς Συρίας στά χέρια ποιῶν;

Μία ὑπόθεσις γιὰ τὴν ὁποίαν ὁ πολὺς σφακιανάκης, τῆς Διώξεως Ἠλεκτρονικοῦ Ἐγκλήματος, οὔτε ἄκουσε οὔτε εἶδε κάτι. Τόσο …καλά!!!

Ξέρετε τί πιστεύω ἐγώ γιά αὐτά τά καθάρματα;
Μία λύσις μόνον ὑπάρχει, ἀνάλογος μὲ αὐτὴν τῶν Ἀρχαίων Ἀθηνῶν. Καὶ ἡ λύσις αὐτὴ εἶναι ὁριστικὴ καὶ ἀποτελεσματική.Οἱ παιδεραστὲς εἶναι ἐγκληματίες κατὰ τῆς Ἀνθρωπότητος καὶ θὰ ἐπαναλαμβάνουν διαρκῶς τὸ ἔγκλημά τους, γιὰ ὅσο τοὺς ἐπιτρέπεται ἀπὸ τὶς πολιτεῖες, ἀγνοώντας καὶ περιφρονώντας τὶς μόνιμες βλάβες ποὺ προκαλοῦν καὶ στὰ ἄτομα καὶ στὶς κοινωνίες.
Τὰ θύματα τους καταστρέφονται νοητικῶς, ψυχολοτικῶς καὶ κοινωνικῶς, ἐφ΄ ὅσον στὴν πραγματικότητα εἶναι ἐπὶ πλέον καὶ θύματα βιασμοῦ. (Ποιός ἄνθρωπος φυσιολογικός ἀρέσκεται στόν βιασμό του;)
Κατ’ ἐπέκτασιν οἱ ἐγκληματίες παιδεραστές, ποὺ δὲν εἶναι τυχαίως παιδεραστὲς ἀποδεδειγμένα, καταστρέφουν τὶς κοινωνίες μας μὲ πολλοὺς τρόπους. Κι ὅταν μὲ κάποιον τρόπο τὸ ἔγκλημά τους γίνεται γνωστό, τότε ἔρχεται τὸ χρῆμα γιὰ νὰ βουλώσῃ στόματα. Δῆλα δή… οὐδέποτε τελειώνει.
Ἀπὸ σωματικὲς καὶ νοητικὲς βλάβες, ἔως ἠθικὲς καὶ κοινωνικές, συνταγματικὲς καὶ πολιτειακές.
Κι ὅλα αὐτὰ μόνον καὶ μόνον διότι κάτι ὑβρίδια δὲν μποροῦν νὰ τιθασεύσουν τὸ …κάτω κεφάλι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου