Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Τα ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ δολοφονούν παιδιά για να σκηνοθετήσουν ψεύτικες επιθέσεις!


Τα ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ δολοφονούν παιδιά για να σκηνοθετήσουν ψεύτικες επιθέσεις!














Τα ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ δολοφονούν παιδιά για να σκηνοθετήσουν ψεύτικες επιθέσεις!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΧΗΜΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ
ΤΑ «ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ» ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ – ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
Αρχικά εμφανίστηκε στο Βετεράνων σήμερα
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ SOUTHFRONT
Εισαγωγή από τον Gordon Duff


O Πρόεδρος Trump απειλεί τώρα με πόλεμο τη Συρίας, το Ιράν, ακόμα και τη Ρωσία, ένας πόλεμος, που γι αυτόν δικαιολογείται από «αποδεικτικά στοιχεία» που έχει λάβει από τους τζιχαντιστές «Λευκά Κράνη». Θα αποδειχθεί πέρα ​​από κάθε αμφιβολία ότι πρόκειται για μια οργάνωση «βαθύ κράτος», μια συγχώνευση της CIA,της αλ Κάιντα και των μυστικών υπηρεσιών της Βρετανίας.

Ο Ηθοποιός George Clooney ήξερε ότι ο Οργανισμός σουηδοί Γιατροί για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα επικαλέστηκε τα «Λευκή Κράνη» ως δολοφόνους παιδιών όταν παρέδιδε το Όσκαρ κερδίζοντας βίντεο προπαγάνδας που μπορεί κάλλιστα να οδηγήσει αυτό όλους μας σε μεγάλη οργή.




Επιπλέον, η ίδια η Google συμμετέχει,ανοίγει πόλεμο με όποια ομάδα ανθρώπων λογοκρίνει τα ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ και τον ανοίγει από τις μηχανές αναζήτησης.

Σημειώστε ότι σε καμία περίπτωση ο Λευκός Οίκος ή τα οποιαδήποτε δυτικά μέσα ενημέρωσης αναγνώρισαν τα Λευκά Κράνη ως πτέρυγα της Αλ Κάιντα. 

Ούτε υπάρχουν αναφορές για τις δεκάδες αποδεδειγμένα επιθέσεις χημικών από την FSA, το ISIS και την al Nusra που ξαφνικά «ξεχάστηκε» σαν δια μαγείας.

Τα Λευκή Κράνη, δήθεν ανεξάρτητη ΜΚΟ, δέχονται μέχρι αμύθητα χρήματα από τη CIA και το Ηνωμένο Βασίλειο Υπουργείο Εξωτερικών.
Παιδιά Δολοφονήθηκαν για να δημιουργήσουν προπαγανδιστικό Βίντεο





Σουηδοί γιατροί για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (swedhr.org) ανέλυσαν τα βίντεο, τη διάσωση μετά από μια υποτιθέμενη επίθεση από συριακές κυβερνητικές δυνάμεις. 

Τα ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ δολοφονούν παιδιά για να σκηνοθετήσουν ψεύτικες επιθέσεις!2

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το βίντεο ήταν πλαστό. Σε πρώτη ανάλυση, φαινόντουσαν σαν οι γιατροί που εργάζονται για το παιδί που υποτίθεται ότι ήταν ήδη νεκρό. Ωστόσο, μετά ευρύτερη έρευνα, η ομάδα μας διαπίστωσε ότι το αγόρι ήταν αναίσθητο από υπερβολική δόση οπιούχων. 

Το βίντεο δείχνει αυτά τα καθάρματα να κάνουν ενέσεις αδρεναλίνης στο στήθος του, ίσως στην περιοχή της καρδιάς και σκοτώθηκε απο τη βελόνα χωρίς καν να χορηγηθεί το υγρό της!!!!. 
Αυτή ήταν μια δολοφονία. 
Οι γιατροί που καθορίζουν στην ανάλυσή του λένε: 
1 • Το βίντεο θα πρέπει να είναι γυρισμένο μετά από μια χημική προσβολή με αέριο χλώριο (τώρα αξιώνονται ότι είναι Sarin-δεν είναι δυνατόν), συμπεριλαμβανομένης της ένεσης της αδρεναλίνης μέσω σύριγγας με μια μακριά βελόνα μέσα στην καρδιά ενός βρέφους. Σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτή η σωστή αγωγή για οποιοδήποτε πιθανή χημικό παράγοντα. Ο χειρισμός και η θεραπεία του παιδιού έγινε με έναν τρόπο που ήταν απρόσεκτος, επικίνδυνος και μπορεί να προκαλέσει βλάβη ορώδες 
• Διακρίνουμε παναλαμβανόμενες βολές της αδρεναλίνης, δήθεν στην καρδιά. Το ιατρικό προσωπικό, δεν κατάφερε να πιέσει το έμβολο της βελόνας. Ετσι, το περιεχόμενο της σύριγγας που δεν εγχέεται καθόλου, είναι σαφώς ορατό στο ίδιο το βίντεο. 
• Η ορατή διάγνωση από μια ομάδα πραγματικών ιατρικών εμπειρογνωμόνων, με βάση αυτά που παρατηρείται στο βίντεο, δείχνει ότι το παιδί έπασχε από μια έγχυση των οπιούχων και πιθανότατα πέθανε από υπερβολική δόση. Δεν υπάρχουν στοιχεία από κάθε άλλο παράγοντα, χημικό ή με άλλο τρόπο. 
• Κανένα από τα παιδιά στο βίντεο δεν έδειξε κανένα σημάδι ότι είναι θύμα μιας χημικής επίθεσης. 
• Ήταν σαφές ότι η ψεύτικη ένεση με την μακριά βελόνα χορηγείται για να δολοφονήσει το παιδί στο βίντεο. Αυτή ήταν μια σκόπιμη δολοφονία και οργανώθηκε για να εμφανίζεται ως ιατρική θεραπεία. 
• Πίσω από τη ψεύτικη μετάφραση του βίντεο, η πραγματική αραβική περιλαμβάνει οδηγίες για το στάδιο της τοποθέτησης του παιδιού , και όχι για ιατρική περίθαλψη. 
• Τα βίντεο ήταν για τα Λευκά Κράνη «τστην επαρχία Ιντλίμπ» φορτωθεί. Τα βίντεο που παρήχθησαν από τον Λευκά Κράνη, είναι σε συνδυασμό του λογότυπου τους με μιας μαύρη τζιχάντ σημαίας (Αλ Κάιντα). 
Ο πρόεδρος του συλλόγου, καθηγητής Prof. Marcello fer Rada de Noli, που δημοσιεύθηκε στις αρχές του Μαρτίου 2017, το πρώτο άρθρο με μια ανάλυση της υπόθεσης γράφει: «Σουηδιοί Γιατροί για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα: Τα βίντεο της οργάνωσης «Λευκα Κράνοι» , περιέχουν μακάβρια χειραγώγηση νεκρών παιδιών για να δικαιιολογήσουν την δήθεν ύπαρξη χημικών όπλων σε μια »No-fly Zone“στη Συρία”. !
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου