Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Westworld ένα ''ασυνήθιστο" σενάριο..

Ενδιαφέρον!!! 


Westwood η νέα σειρά που προβάλλεται αυτόν τον καιρό στην Αμερική. Ένα "ασυνήθιστο" σενάριο.. 

Το Westworld είναι αμερικανική τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας από το HBO. Οι δημιουργοί της είναι ο Jonathan Nolan και η Lisa Joy (Interstellar 2014)


Τεχνητά ανθρωποειδή οι "οικοδεσπότες" ζουν στο δικό τους martix ένα θεματικό πάρκο αναψυχής, ένα τεχνητό περιβάλλον άγριας δύσης όπου πλούσιοι της ελίτ "επισκέπτες" μπαίνουν για να ζήσουν τις δικές τους συναρπαστικές εμπειρίες. 




Μετά τα πρώτα τέσσερα επεισόδια βάλαμε εμάς στην θέση των ανθρωποειδών και άρχισε το σενάριο να ξετυλίγει μια ενδιαφέρουσα πτυχή. 

Μετά τις πολλαπλές επανεγγραφές σεναρίων τα ανθρωποειδή αρχίζουν να αποκτούν συνείδηση ανασύροντας βαθιές μνήμες άλλων επαναλαμβανόμενων ζωών, ανακαλύπτουν το κάρμα που τους ενώνει με άλλους οικοδεσπότες, σιγά σιγά αφυπνίζονται, αναζητούν την ελευθερία τους και τρόπους να ξεφύγουν από το τεχνητό περιβάλλον.. 

Τι θέλει να πει ο ποιητής;; Ποιο είναι το matrix περιβάλλον; Ποιοι οι επισκέπτες και ποιοι οι οικοδεσπότες; ποιον απεικονίζει αυτός που κινεί τα νήματα σε όλο αυτό το παιχνίδι και το παίζει Θεός;; 




Σας την προτείνουμε είμαστε σίγουροι πως θα καταχωρηθεί ψηλά στη κατηγορία Αφύπνιση δίπλα στο θρυλικό ''The matrix"
Το σενάριο από την ομώνυμη ταινία του '73 πόσο προχωρημένη για την εποχή της;

D.M για το ΕΡΕΥΝΩ!!! ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ !!! ( What the Bleep Do We Know? )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου