Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Τρίγωνο των Βερμούδων: Νέα θεωρία λύνει το μυστήριο πίσω από την εξαφάνιση πλοίων και αεροπλάνων!

   












Μπορεί τα αλλόκοτα σύννεφα που σχηματίζονται πάνω από το Τρίγωνο των Βερμούδων να αποτελούν το «κλειδί» των μυστηρίου των δεκάδων πλοίων και αεροπλάνων που έχουν χαθεί χωρίς να αφήσουν ίχνος στη διαβόητη θαλάσσια έκταση;
Μια εκπληκτική καινούργια θεωρία συνδέει τα εν λόγω σύννεφα με «βόμβες-αέρα» ταχύτητας 270 χλμ/ώρα ικανές να προκαλέσουν την συντριβή αεροσκαφών και την βύθιση μικρών πλοίων.

Σύμφωνα με την New York Post, η καινούργια αυτή θεωρία βασίζεται στα ευρήματα μιας ομάδας μετεωρολόγων, που παρουσίασαν την σχετική μελέτη τους πρόσφατα στην εκπομπή What on Earth του Science Channel.

Χρησιμοποιώντας δορυφορική ραδιοεντοπιστική απεικόνιση, οι επιστήμονες ανακάλυψαν πάνω από το Τρίγωνο των Βερμούδων παράξενα σύννεφα με σχήμα εξαγώνου, πλάτους έως και 80 χλμ. «Η δορυφορική απεικόνιση είναι πραγματικά πολύ περίεργη. 
Ειδικά το σχήμα των νεφικών σχηματισμών. Αυτό το είδος του εξαγώνου απαντά στους ωκεανούς και κρύβει αυτό που ονομάζουμε "βόμβες αέρα", οι οποίες προκαλούνται από ισχυρά καθοδικά ρεύματα, τα λεγόμενα "microbursts"» επισήμανε στην εκπομπή ο μετεωρολόγος Randy Cerveny.

Αυτές οι «εκρήξεις αέρα» είναι τόσο ισχυρές που μπορεί να φτάσουν τα 270 χλμ/ώρα και - όπως ένας τυφώνας - να βυθίσουν με ευκολία ένα σκάφος ή να προκαλέσουν ανεπανόρθωτες βλάβες σε αεροπλάνα.

Αμέτρητες ανεξήγητες εξαφανίσεις αεροσκαφών και πλοίων έχουν συνδεθεί ανά τους αιώνες με το διαβόητο Τρίγωνο των Βερμούδων. Η θαλάσσια έκταση ανάμεσα στο Μαϊάμι, το Πουέρτο Ρικο και τα νησιά των Βερμούδων, επίσης γνωστή ως Τρίγωνο του Διαβόλου, είναι για πολλούς ένα μέρος μυστηριώδες, που αψηφά τους κανόνες της φύσης, ενώ δεν λείπουν αστικοί μύθοι έχουν αποδώσει αυτές τις εξαφανίσεις σε παραφυσική δραστηριότητα ή σε εξωγήινα όντα.


ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ:

Σε προηγούμενη ανάρτηση μας είχαμε αναφερθεί
Πυραμίδες από Γυαλί που βρέθηκαν βυθισμένες στο Τρίγωνο των Βερμούδων και συγκεκριμενα :Αμερικανοι και γαλλοι επιστήμονες καθώς και απο άλλες χώρες που διεξάγουν έρευνες σε περιοχές του βυθού του Τριγώνου των Βερμούδων, ισχυρίζονται πως έχουν βρει μια πυραμίδα στο βυθό της θάλασσας.


Το μήκος της βάσης της πυραμίδας φθανει τα 300 μέτρα, και ύψος 200 μέτρα και η απόσταση από τη βάση προς την κορυφή της πυραμίδας είναι περίπου 100 μέτρα πάνω από τον πυθμένα της θάλασσας. Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα δείχνουν τη δομή αυτής πρέπει να αποτελείται από γυαλί ( κρύσταλλού;) δεδομένου ότι είναι εντελώς λεία και εν μέρει διαφανής.

Στην κορυφή της πυραμίδας υπάρχουν δύο εξαιρετικά πολύ μεγάλες οπές, με το θαλασσινό νερό να μπαίνει με υψηλή ταχύτητα κίνησης μέσω της δεύτερης οπής, και συνεπώς τα μανιασμένα κύματα να αναπτύξουν τη διαμόρφωση μιας τεράστιας δίνης που είναι η αιτία τα νερά γύρω από αυτήν να έχουν τεράστια αύξηση κυμάτων και υδρονέφωση πάνω στη θάλασσα επιφάνεια.


Η νέα αυτή ανακάλυψη επιτρέπει στους επιστήμονες να αναρωτιούνται αν αυτό έχει να κάνει με τις επιπτώσεις στα διερχόμενα σκάφη και αεροπλάνα και αν θα μπορούσε να είναι η αιτία για όλο το μυστήριο που περιβάλλει την περιοχή.

Υπάρχουν πολλές δυτικές μελετητές που υποστηρίζουν ότι οι πυραμίδες στο βυθό της θάλασσας μπορεί να έχουν γίνει αρχικά στην ηπειρωτική χώρα, μετά την οποία ένας καταστροφικός σεισμός χτύπησε και άλλαξε εντελώς το τοπίο. Άλλοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι μερικές εκατοντάδες χρόνια πριν, τα νερά της περιοχής στο Τρίγωνο των Βερμούδων μπορεί να ήταν ως μία από τις δραστηριότητες ο ακρογωνιαίος λίθος του λαού της Ατλαντίδας, και οι πυραμίδες στο βυθό της θάλασσας μπορεί να είναι μια αποθήκη εφοδιασμού τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου