Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Ο ερευνητής Max Spiers θα αποκάλυπτε κύκλωμα μαύρης μαγείας με πολιτικούς και διάσημους

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ: Θα αποκάλυπτε κύκλωμα μαύρης μαγείας με πολιτικούς και διάσημους

Πατέρας δύο παιδιών ο Max Spiers βρέθηκε νεκρός τον περασμένο Ιούνιο αφού είχε πάει στην Πολωνία για να δώσει μια ομιλία σχετικά με τα ΑΤΙΑ.







Έχοντας κάνει όνομα στον τομέα των ερευνών για άγνωστα αντικείμενα και θεωρίες συνωμοσίας, ο Spiers ήταν να δώσει μια ομιλία σε ένα συνέδριο στην Πολωνία όταν ήταν ανεξήγητα βρέθηκε νεκρός σε έναν καναπέ «με ένα μαύρο υγρό να αναβλύζει από το στόμα του» και του οποίου ο θάνατος δεν έχει ακόμα εξηγηθεί επαρκώς από τις αρχές, σύμφωνα με δημοσίευμα του au.news.yahoo.com.



Σύμφωνα με τη μητέρα του, Vanessa Bates, ο Spiers της είχε στείλει ένα μήνυμα λίγες ημέρες νωρίτερα λέγοντας: «το παιδί σου είναι σε μπελάδες. Αν κάτι μου συμβεί, ερεύνησε το».






Οι τοπικές αρχές που εξέτασαν το συμβάν βρέθηκαν στο συμπέρασμα ότι ο 39-χρονος είχε πεθάνει από φυσικά αίτια, ωστόσο η κα Bates υποστηρίζει ότι έφτασαν σε αυτό το συμπέρασμα, χωρίς να κάνουν κάποια αυτοψία. 

Επίσης υποστηρίζει, ότι όταν ζήτησε να δει τα χαρτιά που σχετίζονται με το θάνατο του γιου της, της είχε αρνηθεί η πρόσβαση επειδή δεν είχε «γραπτή άδεια».





Το ίδιο πιστεύουν και πολλοί συνομωσιολόγοι, που εδώ και καιρό είναι πεπεισμένοι πως οι κυνηγοί ΑΤΙΑ που φτάνουν πολύ κοντά στην αποκάλυψη της αλήθειας γίνονται στόχος μυστικών υπηρεσιών ή των περιβόητων «Ανθρώπων με τα μαύρα» (men in black).

Σύμφωνα με την 31χρονη Sarah Adams, η οποία ήταν αρραβωνιασμένη με τον άτυχο άνδρα, ο Spiers είχε περάσει τους τελευταίους μήνες της ζωής τους κάνοντας έρευνες για ένα κύκλωμα άσκησης μαύρης μαγείας, στο οποίο μάλιστα ήταν μπλεγμένα διάσημα πρόσωπα. «Θα δημοσίευε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τη μαύρη μαγεία. 

Θα αποκάλυπτε τη δράση ενός κυκλώματος στο οποίο συμμετείχαν πολιτικοί ηγέτες και σελέμπριτις», δήλωσε η Adams στο Yahoo, συμπληρώνοντας ότι ο μνηστήρας της είχε εκφράσει πολλές φορές φόβο για τη ζωή του.
«Είχαμε συνηθίσει να λαμβάνουμε απειλές από ανθρώπους, αλλά αυτές που δεχόταν το τελευταίο διάστημα έδειχναν πραγματικές. Επικοινωνούσαν μαζί του και του έλεγαν ότι θα σκοτώσουν εκείνον και εμένα», εξηγεί η 31χρονη, η οποία ωστόσο δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να φύγει από το πλευρό του.
«Κάναμε όνειρα για να αποκτήσουμε παιδί. Μου είχε στείλει μήνυμα λίγες ώρες προτού βρεθεί νεκρός. Αποκλείεται να ήταν αυτοκτονία ή κάτι τέτοιο», αναφέρει χαρακτηριστικά η Adams.

ΠΗΓΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου