Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Υποβρύχια ανακάλυψη είσοδος για UFO / OSU στα ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνια.

























Μια τεράστια υποβρύχια είσοδο ανακαλύφθηκε στα ανοικτά των ακτών του Malibu, CA στο σημείο Dume φαίνεται να είναι το Άγιο Δισκοπότηρο των ερευνητών για UFO / OSU κατά τη διάρκεια των τελευταίων 40 ετών.


Η δομή του οροπεδίου είναι 1,35 μίλια x 2,45 μίλια πλάτος, 6,66 μιλίων από την ακτή και η συμβολή μεταξύ των πυλώνων στήριξης είναι 2745 μέτρα πλάτος και 630 μέτρα ύψος. 


Έχει, επίσης, αυτό που μοιάζει με μια πυρηνική βόμβα απόδειξη συνολικό ανώτατο όριο είναι 500 πόδια πάχους.

Η βάση υποβρυχίων είναι ένα μυστήριο για πολλά χρόνια με εκατοντάδες θεάσεις ΑΤΙΑ / USO ... πολλές φωτογραφίες ... αλλά η είσοδος στη βάση παρέμεινε διαθέσιμη ... μέχρι τώρα .


 Η είσοδος μπορεί να υποστηρίξει πυρηνικά υποβρύχια το μέγεθος και την τεράστια δραστηριότητα UFO / USO που παρέχουν πρόσβαση σε διάφορες στρατιωτικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως η Ναυτική Βάση Λίμνη της Κίνας  η οποία βρίσκεται στη μέση της ερήμου Μοχάβε και στο Ναυτικό Undersea Warfare Center σε Hawthorne, Νεβάδα μεταξύ Las Vegas και Reno.

Στις φωτογραφίες μπορείτε να την δείτε από την ακτή, το Λος Άντζελες και το φυσικό περιβάλλον της, που δεν θα ταιριάζει με την ίδια τη δομή ... η οποία είναι τεράστια σε κλίμακα. 

Η στήριξη από τους πυλώνες στην είσοδο είναι πάνω από 600 πόδια υψηλή.

Το Μαλιμπού, στην Καλιφόρνια είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο για την ομορφιά του, η παιδική χαρά των πλουσίων.

 Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι είναι επίσης η γη των ΑΤΙΑ. 

Στα τέλη του 1950, όπως ο γείτονάς μου και κάποια από τους φίλους του, βλέποντας το ηλιοβασίλεμα πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό, είδαν τρία φωτεινά ΑΤΙΑ να πετούν μέσα στο νερό με μεγάλη ταχύτητα για λίγα λεπτά για να χαθούν μετά στα βουνά της Σάντα Μόνικα .
Η οικογένειά μου μετακόμισε το 1962. Είχαμε μια τέλεια θέα της Zuma Beach στην μπροστινή αυλή μας με τα βουνά στο κατώφλι μας, το έναστρο ουρανό από πάνω μας το βράδυ. 


Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960, οι άνθρωποι συχνά έχουν δει ΑΤΙΑ γύρω από Μαλιμπού, αλλά πολλοί άνθρωποι έπαιρναν παραισθησιογόνα στην εποχή εκείνη με αποτέλεσμα να το θεωρούν παραίσθηση.

Ωστόσο, στις αρχές του 1970, ολόκληρες οικογένειες πηγαίναν κάτω στην παραλία στο σημείο Dume το βράδυ για να παρακολουθήσουν τα πολύχρωμα ΑΤΙΑ να βυθίζονται κάτω από το νερό με τη μία.








Google Earth. Εδώ είναι οι συντεταγμένες: 33 ° 59'17 .75 "N 119 ° 0'29 .35" W



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου