Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Τα σύννεφα δεν είναι άσπρα, γκρίζα, αλλά μαύρα σαν την πίσσα.Έχουν αρχίσει την εφαρμογή για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο οι διεθνείς δολοφόνοι! Τα σενάρια πολλά.
Οι λαοί πρέπει να ξέρουν ότι οι διαφορές μεταξύ των παγκόσμιων τρωκτικών είναι σηκέ!!!

(1 Θέλουν τον παγκόσμιο έλεγχο. Την παγκόσμια κυβέρνηση. Μια θρησκεία.


(2 των πλήρη έλεγχο όλων των όπλων.

(3 τον έλεγχο των τροφίμων, του νερού, των φαρμάκων, την παραγωγή όλων των ειδών διατροφής, των έλεγχο του εναέριου χώρου και του διαστημικού.

(4 Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος και η παγκόσμια γενοκτονία έχει ξεκινήσει από το 1950, με μεγάλη ποιοτική διαφορά από τους δυο προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους, αφού αυτό επιδίωκαν και στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, αλλά δεν τα είχαν μελετήσει σωστά και δεν είχαν την σημερινή τεχνολογία, αλλά κυρίως δεν είχαν όλες τις ηγεσίες στο τσεπάκι τους και κάποιοι τράβηξαν στην διαδρομή δικό τους δρόμο, χαλώντας τους τα σχέδια.

Σήμερα γίνεται με όλο το βάρος σε επιστημονικό επίπεδο.

Πρώτο στάδιο να διχάζουν το μυαλό των ανθρώπων να μην μπορούν να αποφασίσουν και να σκεφτούν ομαδικά σωστούς αγώνες και δυστυχώς το έχουν πετύχει στο 80%. Τα πρώτα όπλα, αχαλίνωτη κατανάλωση αλλάζοντας τις συνθήκες διαβιώσεις ώστε να είναι ο άνθρωπος εξαρτημένος και ελεγχόμενος μέσο ψυχολογικών εκβιασμών.
Μεταλλάξεις κλωνοποιήσεις, ελεγχόμενη μόλυνση των τροφών, του νερού των φαρμάκων, των σπόρων και των ηλεκτρικών συσκευών σε κάθε σπίτι, ψυχολογικός πόλεμος διαστρεβλώνοντας τα πάντα να μην μπορεί ο άνθρωπος να ξέρει τι είναι αλήθεια και τι ψέμα και να μην πιστεύει σε κανέναν.

(5 Οι παγκόσμιοι τρομοκράτες τραπεζίτες επιδιώκουν την παγκόσμια κυβέρνηση και έχουν σχεδόν μαζέψει όλα τα μέσα για να το πετύχουν.

(6 τώρα ειμαστε στο τελικό στάδιο που είναι εμφύλιοι σε όλοι τη γη για να οργώνουν ανενόχλητοι με επεμβάσεις δήθεν σωτηρίας και ανθρωπισμού!

Η παγκόσμια κυβέρνηση βρίσκετε στην έδρα του ΟΗΕ. Οι δυνάμεις που κυριαρχούν στον ΟΗΕ, Αμερική, Ρωσία, Κίνα, Αγγλία, Γαλλία, τα έχουν βρει. Όλα όσα γίνονται είναι για στάχτη στα μάτια των λαών μην τυχόν και συμβεί το απρόβλεπτο, δηλαδή μια παγκόσμια επανάσταση των λαών από τυχαίο γεγονός.
Και αυτό το έχουν σχεδόν επιτύχει ανεβάζοντας αναλώσιμους ηγέτες μαριονέτες σε όλα σχεδόν τα έθνη!
Να μην μας διαφεύγει την δήλωση ότι τα τρία πέμπτα του παγκόσμιου πληθυσμού πρέπει να εξαφανιστούν. Έριξαν και το σκουλήκι ότι αυτά είναι σενάρια με την βοήθεια των πουλημένων παγκοσμίως ΜΜΕ για να είναι διχασμένη η παγκόσμια κοινωνία. Όμως αν δούμε προσεκτικά τα συμβαίνοντα θα δούμε την πλήρη εφαρμογή της φρίκης κατά του ανθρώπου.
Αυτές οι δυνάμεις που παίζουν σηκέ παιχνίδια φρίκης με δήθεν διαφορές μεταξύ τους, αν τους δούμε προσεκτικά θα δούμε ότι συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους δήθεν διαφωνώντας!
Τα τελευταία γεγονότα θέλουν σοβαρή ανάλυση από ειρηνιστές σε παγκόσμιο επίπεδο.
Οι κάτοικοι της Δυτικής Ουκρανίας, στο θρήσκευμα καθολικοί και προτεστάντες, έχουν χαζαρο-Γερμανικές, και χαζαρο-Πολωνικές ρίζες,δηλαδή στη πλειοψηφία τους είναι Γερμανό-Εβραίοι, & Πολωνό Εβραίοι, μέσα είναι ο δάκτυλος της νέας τάξης , ΟΗΕ,ΝΑΤΟ, ΟΑΣΕ, διάφορες λέσχες, ΜΚΟ , ανθρωπιστικές μόνο τέτοιες δεν είναι!

Η Τζούλιας Τιμοσένκο, έχωσε τη μισή τουλάχιστον (Δυτική) Ουκρανία στο ΔΝΤ, με Τρόϊκες, Μνημόνια, και Γερμαναράδες τοποτηρητές, και Γερμανική Σιωνιστική Ύπατη Αρμοστεία χιτλερικούς μισθοφόρους, από όλα τα σιωνιστικά κέντρα .

Στα γεγονότα που τρέχουν φαίνεται πως η παραδουλεύτρα Τζούλια Τιμοσένκο, μαζί με τους Νέο Ναζί , υπό τις ευλογίες των δυνάμεων της Δύσης εφαρμόζει πιστά τις εντολές των αφεντικών της.
Οι πραξικοπηματίες της Δυτικής Ουκρανίας, απειλούν τη Ρωσία ότι θα την τιμωρήσουν εάν αυτή βοηθήσει στην απόσχιση της Κριμαίας. Κρίση σικέ‼!
Η Ουκρανία είναι τεράστια χώρα που ξεκινά από τη Πολωνία, και φθάνει μέχρι τη Κριμαία, με πληθυσμό 55 εκ. κατοίκους, και πρωτεύουσα το Κίεβο, που πρόσκειται στη Δυτική Ουκρανία.
Η Ανατολική Ουκρανία, με τη Κριμαία, είναι φιλο Ρωσική, και κατοικείται από Ορθόδοξους Ουκρανούς, Ρώσους, και Έλληνες, και θα παραμείνει στο πλευρό της Ρωσίας.
Τις δολοφονίες πολιτών-διαδηλωτών διέπραξαν οι ελεύθεροι σκοπευτές αγνώστου γνωστής εθνικότητος, ενώ η προπαγάνδα της Δύσης λέει ότι φταίει ο τέως νόμιμος πρόεδρος. Για την ανατροπή του τέως προέδρου επελέγησαν δικτατορικές και τρομοκρατικές μέθοδοι των Σιωνιστικών Δυτικών δυνάμεων.

Μη ξεχνάμε και το παράγοντα Κίνα, η οποία σε περίπτωση ανάφλεξης θα συμπαρασταθεί στη Ρωσία!!! Δεν μπορεί η Κίνα να αφήσει τους τρελούς Σιωνιστές Κοσμοκράτορες να κάνουν παιχνίδι και κουμάντο μόνοι τους στο πλανήτη. Εάν δεν αντιδράσει η Ρωσία-Κίνα τώρα, τότε η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία της Ν.Τ.Π., για όλα τα κράτη του πλανήτη, είναι προ των πυλών. Το παιχνίδι που παίζεται με τον Ερντογάν στην Τουρκία, είναι σχέδια των Κοσμοκρατόρων, για να επιβάλουν πιο φιλικό καθεστώς στη Τουρκία, για υποβοήθηση των Γεωπολιτικών σκοπών τους, εν-όψει εμπλοκής του ΝΑΤΟ με τη Ρωσία

Δεν της αρκεί η δική της παραγωγή – Για ξεπούλημα της χώρας μιλούν στην Ουκρανία

H Κίνα λόγω υπερπληθυσμού αδυνατεί να παράγει όσα χρειάζονται οι κάτοικοί της και νοικιάζει καλλιεργήσιμη γη σε διάφορες χώρες του κόσμου. Εδώ θα δούμε πρώτη εφαρμογή για την αποδεκάτισει των Κινέζων στο δόγμα της εξάλειψις των τρων πέμπτων του πληθυσμού!
Έρευνες έχουν δείξει ότι το 1% της καλλιεργήσιμης γης του πλανήτη έχει πουληθεί σε ξένους επενδυτές με στόχο να καλλιεργούν εκτάσεις για λογαριασμό άλλων χωρών.
Η Κίνα η πολυπληθέστερη χώρα στη γη έχει αγοράσει εκτάσεις στη Νότιο Αμερική, στη Νοτιοανατολική Ασία και στην Αφρική.

Η μεγαλύτερη και πιο πρόσφατη επένδυση της Κίνας είναι στην Ουκρανία. Η εταιρία Xinjiang Production νοίκιασε το 5% της Ουκρανικής γης μέσω της εταιρίας αγροτικών εκμεταλλεύσεων KSG Argo, με σκοπό να την καλλιεργήσει.

Η κυβέρνηση της χώρας δεν επιβεβαιώνει το γεγονός επειδή υπάρχουν αντιδράσεις από τους Ουκρανούς αγρότες που δηλώνουν ότι αυτό είναι ξεπούλημα της γης τους στους Κινέζους. Ο πρόεδρος της εταιρίας Argo Σεργκίι Κασάνοφ θέλοντας να κατευνάσει τις αντιδράσεις των συμπατριωτών του δήλωσε : «Οι Κινέζοι δεν έχουν πολιτικές φιλοδοξίες στην Ουκρανία, ο σκοπός της παρουσίας τους εδώ είναι καθαρά οικονομικός και η στρατηγική τους βασίζεται στον οικονομικό πραγματισμό. Μόνο Ουκρανοί θα εργάζονται στα χωράφια της χώρας μας, η Κίνα θα μας δώσει την τεχνογνωσία, την τεχνολογία και τα μέσα».

Η κίνηση του Ισραήλ να πουλήσει την Κύπρο και να κατευθύνει τον αγωγό στην Τουρκία δεν είναι τυχαίο με την επιδίωξη ανατροπής του Ερτογάν ή να τον τρομοκρατήσουν να είναι καλό παιδί! Δεν μπορεί Άλο να αποδέχεται η νέα τάξη από κανέναν να της κλείνουν τον δρόμο για την πραγματοποιήσει των σκοπών της. Παράδειγμα στενά του Βοσπόρου, Σουέζ, Γιβραλτάρ κ.α.
Οι δυνάμεις που είναι μέσα στην Καμόρα τον ΟΗΕ και έχουν την δύναμη να βγάζουν αποφάσεις για το θάνατο όποιου λαού θέλει ελευθερία, ανεξαρτησία, έχουν κάτω από το τραπέζι πλήρη σύμπνοια, όχι στα λόγια αλλά με διπλές και τριπλές δικλίδες ασφαλείας, μέσο των πυρηνικών όπλων και τώρα τελευταία μέσω του διαστήματος!

Θα τους δείτε στο διάστημα, στην τεχνολογία, σε είδη κατανάλωσης, διατροφής και τελικών αποτελεσμάτων σε δήθεν εδαφικές διαφωνίες!

Οι μικροδιαφορές τους είναι ποιος θα έχει περισσότερες εξουσίες και καρέκλες στην παγκόσμια κυβέρνηση, αλλά χωρίς να έρχονται μεταξύ τους ανεπίσημα σε ρήξη.
Αυτοί δεν θα επιτύχουν αυτό που θέλουν, ο άνθρωπος με την σφεντόνα θα τους νικήσει, αλλά η νίκη αυτή θα είναι φρυκτή αφού οι παγκόσμιοι δολοφόνοι θα έχουν ξεκληρίσει και ερημώσει το 70% του πληθυσμού της γης, όχι μόνο σε ανθρώπινους θανάτους, αλλά και της ζωικής πανίδας, μολύνσεις των υδάτων και των τροφών, καταστρέφοντας την κατοικία του ανθρώπου στο 80% με αποτέλεσμα να ξαναγυρίσει ο άνθρωπος στις σπηλιές.

Πως μπορεί να αποτραπεί αυτός ο όλεθρος; ???????????ΔΥΔΚΟΛΑ?????????

Μόνο αν μέσα από τα μέλη της καμόρας του ΟΗΕ διαχωριστούν κάθετα και οριστικά τα μισά μέλη που παίρνουν τις παγκόσμιες αποφάσεις.

Ή… μια αληθινά δημοκρατική Ευρώπη, με δημοκράτες και πατριώτες ηγέτες με ακομμάτιστους λαούς σαν αντίπαλο δέος μέσα στην οργάνωση της Καμόρας τον ΟΗΕ.

Την ανάλυση έκανε
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ


πηγη: .arxaiaithomi.gr
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Πλάτων Κωνσταντίνε Κανελλόπουλε, τι να σας πω, ανάλυση διαμάντι! Η Καμόρα στον ΟΗΕ με εξέπληξε λίγο, αλλά κατά τα άλλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή